Battlefield 3 ikke til Steam?

Satser EA på Origin som med SWTOR?

EA publicerede for nyligt en liste over alle de ”digital retailers” hvor det kommende Battlefield 3 vil kunne downloades fra.

Det interessante var dog ikke, hvilke tjenester der var med på listen, mere interessant var det, hvem der glimrede med sit fravær. Den ubestridte markedsleder Steam var nemlig fraværende fra listen. Listen blev kort efter fjernet, men bl.a. Joystiq nåede at tage en kopi.

Det kunne ligne mere end en tilfældighed, da EA og Steam tidligere har været oppe og toppes omkring Crysis 2, der for nylig forsvandt fra download-tjenesten, efter en uenighed der så ud til at dreje sig om, hvor tæt EA kunne knytte brugere til sig, der havde købt et EA-spil gennem Valves tjeneste.

Ved den lejlighed udtalte lederen af EA’s nye downloadtjeneste Origin, David DeMartini at man hos EA gerne ville have et tæt forhold til deres brugere, og styre opgraderinger og patches direkte fra EA til spilleren, for at sikre den bedst mulige service

"På nuværende tidspunkt er der kun en download-tjeneste, der ikke vil tillade dette. Dette er ikke vores beslutning, og det er desværre deres kundegrundlag, der er mest påvirket af denne beslutning. Vi arbejder ihærdigt på at finde e gensidigt acceptabel løsning."

Så det ser ud som om, at EA er parate til at udfordre Steams de-facto lederskab på digitale download-tjenester. I forvejen har EA meldt ud at det kommende Starwars-MMO Knights of the Old Republic bliver udsendt ”Only on Origin”, og hvis det samme sker for Battlefield 3 er det to virkelig stærke titler, der kan hjælpe med at booste antallet af brugere på EA’s nye tjeneste.

Chefen for EA games Frank Gibeau har dog også indrømmet overfor gamesindustry.biz at "i tilfældet med Star Wars, forsøger vi at opbygge et publikum på Origin”. Så det lader til at der ikke kun er tekniske årsager til eksklusiviteten.

Jump to comments (1)

About the author

Jesper Krogh Kristiansen

Jesper Krogh Kristiansen

Skribent

Jesper kan sit indie udenad. Men det gør ham ikke for stolt til også at straffe kloner på stribe i de brede genrer. Jesper elsker hård metal og lange gåture i Cloakwood - og så har Jesper en gal klæbehjerne og er i øvrigt Nørrebros eneste skæggede ninja. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.

Relateret indhold

Bulletstorm: Full Clip Edition

"Hey dicktits, this game ain't gonna pre-order itself!" - Grayson Hunt 2011.

MASS EFFECT: ANDROMEDA - Official Gameplay Trailer

Mass Effect er snart klar til den sidste generation af konsoller og pc.

Vender Duke Nukem tilbage?

It's time to kick ass and chew bubblegum, and we're all out of gum.

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands: Freedom Of Choice

Ubisoft har lagt en video online, hvor de går lidt mere i dybden, med det kommende Ghost Recon spil.

System Shock remake udskudt til 2018

Remaken af det klassiske System Shock er blevet udskudt til 2018.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading