For nyligt gav jeg LEGO Star Wars III: The Clone Wars den flotte karakter 8 for en veldesignet og til tider ambitiøs spiloplevelse for børn og voksne.

Nu er turen kommet til Lego versionen af de fire Pirates of the Carribean film, og selvom det igen er et fornøjeligt eventyr, er der også tale om et mere traditionelt Lego spil.

Clone Wars turde bryde med Lego formlen med sine real time strategi inspirerede baner og visuelt imponerende rumdueller, hvor du fik mulighed for at prøve et hav af legoficerede rumskibe og kampvogne. Imponerende og konstant overraskende.

I den henseende er Pirates mindre modigt og lægger sig i højere grad op af velkendte Lego eventyr, som især Lego Batman og det første Lego Indiana Jones. Hver karakter har sine særlige evner, og hver bane er et godt gammeldags platformeventyr med action og puzzle-løsning.

Personligt savner jeg storslåede søslag, hvor Jack Sparrow og co. går i krig med alle de sagnomspundne skibe, der er med i Pirates filmene. Men selvom skibene er med, så forbliver de et banedesign og aldrig fartøjer, som du selv kan sejle rundt med. En ellers oplagt mulighed, som udvikleren Traveller's Tale burde have udnyttet.

1
Gibbs havde fundet en banen, Will havde fundet et kødben, men Jack manglede sit sværd! Helt ærligt, hvor svært kan det være!

LEGO Pirates of the Carribean er stort set et spil, vi har set før i Lego regi, men alligevel formår det at underholde i stor stil. Forklaringen er her, at spillet yderst effektivt simulerer vores lyst og evne til leg. Lego-klodser er kræs for legebørn i alle aldre, og Lego spillene formår i den grad at videreføre vores fascination af de virkelige Lego-klodser til et digitalt Lego-univers.

Lego Pirates oser som mange af de andre Lego titler af sjæl og charme, og især Lego udlægningen af vores allesammens yndlingspirat, Kaptajn Jack Sparrow, er en kærlig og komisk karakter. Hans udbrud og fimsede gangart er ren Johnny Depp, hvilket må siges at være en bedrift, når denne Jack er lavet af klodser.

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce