Ny info om Soulcalibur V

Nye ansigter. 10 procent færdigt.

Udvikleren bag Soulcalibur V har afsløret, at det kommende kampspil til PS3 og Xbox 360 vil rumme mindst 26 forskellige figurer. Persongalleriet vil bestå af nye ansigter og gamle favoritter, hvoraf de gamle dog vil have nye våben og andet udstyr. Det afsløres også, at det nye spil blot er 10 procent færdigt, og højst sandsynligt vil udkomme en gang til næste år.

Denne gang er Patrokolos hovedpersonen, og ligesom hans mor Sophitia, bruger han et sværd og det specielle Arcadia-skjold. Han skulle ifølge kilder være 177 cm høj, 19 år gammel, have blodtype B og være født den 13. september - en kombination, der helt sikkert vil skabe ulykke hos hans modstandere.

Det nye Soulcalibur V foregår 17 år efter det tidligere spil og Siegfried, der nu er 40 år bruger det samme Requiem våben, han brugte i både Soulcalibur I og II.

Eurogamer har fået at vide, at vi kan se frem til ny specielle våben - men vi ved endnu ikke, hvad dette indebærer. Dog ved vi, at udviklingsholdet har fået nye medlemmer, og dermed er der lagt op til at spillet får et andet feel end før. Vi har også fået at vide, at der både er og ikke er sket forandringer med visse spilmekanikker, så intet er på nuværende tidspunkt sikkert.

Ligesom sin forgænger vil Soulcalibur V have udefrakommende karakterer, hvor SCIV havde Spawn, Yoda og Link til at skabe ravage.

Den igangværende udvikling af Soulcalibur V blev meddelt i sidste uge under Namco Bandais presse event. Der blev lagt op til et generationsskifte fra SCIV til SCV, og det den helt store ændring er i spillets kampsystem, der beskrives som skarpere og mere elegant. Derudover er også onlinedelen blevet forbedret med nye features.

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading