Ubisoft har netop formelt løftet sløret på Assassin's Creed: Revelations, efter en uges drilleri på Facebook.

Med en bekræftet udgivelse på pc, PlayStation 3 og Xbox 360 i november, præsenteres spillet som det sidste kapitel i trilogien om Ezio.

Ezio følger i fodsporene på sin mentor, Altaïr, og befinder saig denne gang hovedsageligt i Konstantinopel i hjertet af det osmanniske rige.

En voksende hær af Templars truer tilsyneladende med at destabilisere regionen, hvilket selvfølgelig påkræver en ny omgang stikken og prikken.

Ubi lover også nye tweaks til gameplayet, herunder evnen til at manipulere Desmonds hukommelse til at hjælpe med at "afkode hemmeligheder om sin fortid og få indblik i fremtiden."

Side om side med den tunge fokus på historien i singleplayerkampagnen, kan du forvente en "raffineret og udvidet" multiplayer-oplevelse, der byder nye spiltyper, baner og figurer.

"Endelig at kunne levere det endelige kapitel i Ezios trilogi i Assassin's Creed franchiset, er en vigtig milepæl for os og for vores fans," udtaler kreativ direktør Alexandre Amancio.

"Assassin's Creed Revelations har masser af nye funktioner og nogle overraskende nye elementer. Vi er spændt på at vise vores fans, hvad de har i vente ved E3 i år."

E3 finder sted i Los Angeles i juni. Herunder kan du se det første billede fra spillet:

About the author

Kristian West

Kristian West

Eurogamer.dk

Eurogamer er det mest toneangivende website i Europa om spil til pc og konsol. I 2009 lancerede en dansk udgave med en dansk redaktion. Vi findes også på tysk, portugisisk og mange andre unikke sprog. Faktisk er Eurogamer det største uafhængige netværk af websites om videospil i Europa.

Flere artikler af Kristian West