Marvel vs Capcom 3

Store, grønne fingre.

HULK ANMELDE NYT BANKESPIL TIL XBOKS 360! HULK SELV MED I SPIL MED GODE VENNER SOM HUN-HULK OG JERNMAND. DERFOR HULK SYNES SPIL ER BEDRE END TØSESPIL STREET FIGHTERS OG TEKKENS. DE SPIL ALT FOR LANGSOMME OG MANGLE EKSPLOSIONER OG MUTAGEN. DER DOG OGSÅ VÆRE FULDT MED DUMME ONDE TABERE I SPIL. HULK HADE DEADPOOL PHOENIX ÅNDSSVAG SENTINEL ROBOT OG DUM LILLE ARTHUR FRA GHOULS N GHOSTS. HULK FÅR CHANCE FOR AT SMADRE DEM. HULKEN SMADRE ALT I SPIL! HULK VISE ALLE AT INGEN ER STÆRKERE END UTROLIGE HULK!!!

Som Hulken prøver at sige: Marvel vs. Capcom 3 er landet, og vi får nu endnu engang muligheden for at se, hvem der sparker mest røv i de to universer. Kan Phoenix fyre op under Magneto? Kan Haggar banke skallen ind på Thor med et jernrør? Er Wolverine skarpere end sin kvindelige modpart X-23? Og hvem er den største vildkat i en chick fight med Felicia mod Chun-Li? Alt er muligt i Capcoms ekstreme nye fightingspil, som fans af genren har ventet på, siden forgængeren udkom for hele 11 år siden. Du kan sætte dine yndlingsfigurer op mod hinanden, eller du kan deltage i absurde kampe som fx hunden Amaterasu fra Okami mod mutantdræberrobotten Sentinel. Kun fantasien sætter grænser.

1
Der er tydeligvis noget mellem Hulk og Morrigan. Og det er eftertrykkeligt smadret nu.

Det med fantasien er ikke bare en talemåde. Marvel vs. Capcom 3 er et 3-mod-3 tag battle-spil, hvor du hele tiden kan skifte dine holdkammerater ind, når tingene bliver lidt for vilde, eller når du vil lave længere comboer eller bruge avancerede strategier. I modsætning til Capcoms andet flagskib, Street Fighter IV, så er der her meget større frihed til at sammensætte lange ekvilibristiske, flamboyante og outrerede comboer, som kan fortsættes i noget nær det uendelige, hvis man er god nok. Hvis du kan tænke dig til en combo, så er der en meget stor chance for, at den er mulig at udføre med lidt øvelse.

Street Fighter IV er bygget op omkring stram timing og det, som fighting fans kalder "execution", altså evnen til at udføre svære bevægelser præcist hver eneste gang. Marvel vs Capcom handler derimod om fart, kreativitet og evne til at bruge sine partnere strategisk. Så selv om begge titler handler om at tæske hinanden på et todimensionelt plan, så kunne de næsten ikke være mere anderledes. Hvis Street Fighter IV er skak, så er Marvel vs. Capcom 3 air hockey. Med ild i. Okay, ikke den bedste sammenligning. Måske har jeg brugt for meget af min fantasi på comboerne.

I starten virker spillet totalt kaotisk. Folk, dyr og... ting flyver rundt i et vanvittigt tempo, musikken knalder derudaf, og alt ligner mest af alt et cirkus, der lige er blevet udstyret med en flot afsikrede håndgranater. Efter et stykke tid begynder tingene dog at give mere mening. Du har tre angrebsknapper, let, mellem og hård, en special-knap, som sender modstanderen i luften og også kan bruges til at lave kombinationer med dine partnere, og til sidst to tag-knapper, som kalder på partner 1 eller partner 2 til et hurtigt angreb, eller skifte dem ind som din primære kæmper. Hver figur har en række specialangreb og forskellige kast, og dertil kommer nogle Street Fighter-lignende superangreb, som her kaldes Hyper-angreb, som typisk bruges som afslutning på comboer. Det er dog også muligt at skifte dine partnere ind her og skabe Hyper-comboer, som virkelig kan trække tænder ud, eller hvad din modstander nu skulle finde på at stritte med. Og tro mig, der strittes med en hel del uregerlige objekter her.

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading