Mirror's Edge var en af overraskelserne tilbage i 2008. Spillets aktrobatiske gameplay med fokus på undvigelse frem for brovten brug af vold koblet med en renset visuel stil fik DICEs eksperimentaltitel til at stå frem.

Men spillet solgte ikke efter forventningerne, og selvom udviklingen på Mirror's Edge 2 sådan set allerede har været i gang længe, er udviklingen nu tilsyneladende stoppet helt. Ikke at spillet officielt er nedlagt, men internt hos DICE er folk flyttet til andre projekter, eksempelvis Battlefield 3, som lige nu ser ud til at blive et af de største spil i 2011.

"Mirror's Edge står mit hjerte meget nært", siger Patrick Söderlund, chefen for det hele hos det i Stockholm baserede spilhus.

"Men det betyder ikke, at vi bare kaster os ud i at lave et spil mere. Hvis vi gjorde dét på det nuværende salgsgrundlag, ville vi ende som en gavebod."

About the author

Kristian West

Kristian West

Eurogamer.dk

Eurogamer er det mest toneangivende website i Europa om spil til pc og konsol. I 2009 lancerede en dansk udgave med en dansk redaktion. Vi findes også på tysk, portugisisk og mange andre unikke sprog. Faktisk er Eurogamer det største uafhængige netværk af websites om videospil i Europa.