Bethesda Softworks er i gang med at lave næste spil i Elder Scrolls-serien. Det er erfarer Eurogamer Danmark i dag.

På en rejse med fly i dag sad en af vore redaktionelle medarbejdere ved et utroligt tilfælde bag en person involveret i spilprojektet.

Han ikke blot bekræftede rollespillets igangværende produktion, men udtalte sig også kortfattet om indholdet - at der indgår fantasi-æggende ord som Dragon Lord, noget med Blades, samt at stemmeskuespillet til figurerne i spillet står på i disse uger.

Samme kilde bekræftede, med officielle spildokumenter i hånden, at dette bliver en direkte fortsættelse til The Elder Scrolls: Oblivion, som er det seneste spil i den nu 16 år gamle Elder Scrolls-saga, og i sig selv et af de seneste års bedre rollespil til PC-og konsol.

Vi viderebringer hermed blot, hvad vi har set og hørt, og respekterer selvfølgelig, at der er en NDA-aftale for alle involverede, hvorfor vi har valgt ikke at belyse nærmere detaljer omkring hverken flyveturens geografiske detaljer, vedkommende skribent eller identiten på kilden til disse sparsomme første fakta om spillet.

Men efterfølgeren til Oblivion kommer, kan vi uden tøven bekræfte. Det er egentlig også ved at være lang tid siden vi skrev 2006, er det ikke?

Hvis formaterne, Oblivion udkom på, i øvrigt holder stik, vil der være tale om end udgivelse på minimum pc, PS3 og Xbox 360.

About the author

Kristian West

Kristian West

Eurogamer.dk

Eurogamer er det mest toneangivende website i Europa om spil til pc og konsol. I 2009 lancerede en dansk udgave med en dansk redaktion. Vi findes også på tysk, portugisisk og mange andre unikke sprog. Faktisk er Eurogamer det største uafhængige netværk af websites om videospil i Europa.

Flere artikler af Kristian West

Kommentarer (5)

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Skyblivion ser lækkert ud

Oblivion, set gennem brillerne på The Elder Scrolls: Skyrim.

E3 2016: The Elder Scrolls 5: Skyrim remaster er annonceret

Er du frisk på at redde Skyrim med flottere grafik?

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce