ArmA II map afbilder ruralt Danmark

Velkommen til vort lille, flade land. 

Et nyt map er på vej til den måske eneste rigtige soldatersim derude lige nu, ArmA II. Der er tale om et typisk dansk landskab kaldet Favslev, som rent faktisk bygger på et område vest for Sønderborg i det sydlige Jylland.

Mappets ophavsmand hedder MugAben (DampetDK på BIStudios fora), medlem af den danske Arma II-klan Dead Echo, og når man ser videoen herunder må man indrømme, at han har ramt sømmet på hovedet: et typisk stykke ruralt Danmark, som det oftest findes lige udenfor alle vores enorme metropoler.

Og nej, kære udlændinge, vi har ingen træer og ingen bjerge. Træerne fældede vi for at bygge træskibe så Nelson kunne brænde dem af i 1807 og bjergene, well, med HC Andersens ord: Danmark er en masse mosgrønne, vindblæste øer.

1
Favslev, DK. Work in Progress.

Det kan ikke være let at trække turister til med så dårlige 'assets'. Og prale med blondiner må man jo åbenbart heller ikke. Til gengæld, som man ser i videoen herunder, er Danmark godt kampvognsterræn. Din 120mm smoothbore Abrams-kanon kommer virkelig til sin ret her, hvor man uden problemer kan se 4 km i alle retninger uden nævneværdige forhindringer der nedsætter din mobilitet - ihvertfald ikke for en kampvogn.

Eneste indvending kan være, at det måske er lidt kedeligt, sådan rent taktisk og spilmæssigt, men det kan vi jo ikke gøre for.

MugAbens fine film er venligst lånt fra hans side på YouTube.

Jump to comments (4)

About the author

Martin Wiinholt

Martin Wiinholt

Editor-in-chief, EG.dk

Martin kan godt lide virkeligheden. Han er faktisk så opslugt af den, at han hver gang chancen byder sig opsøger den i sine favoritgenre blandt krigs- og fartøjssimulationer på pc. Er desuden set tænde for en Wii helt uden at tøve. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (4)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading