Ryk vestpå og nyd ødemarkens absolute bedst udstyrede bordeller i New Vegas – en syndens hule i et ellers goldt og radioaktivt landskab, kun befolket af utætte skure, muteret dyreliv og bander af hærgende, kannibalistiske stofmisbrugere.

Præmisserne for Fallout: New Vegas er barske, og Bethesda har denne gang overladt tøjlerne til Obsidian Entertainment, mens de selv fokuserer på næste kapitel af Elder Scrolls-serien.

Fallout: New Vegas starter med en kugle for panden. Som budbringer for et firma, der er fremtidens svar på De Grønne Bude, er du blevet opstøvet af en mand i jakkesæt og hans hærdebredde kumpaner. Han vil have den pakke, du skal levere til The Strip i midten af New Vegas, og han har ikke tænkt sig at lade dig overleve for at fortælle dig, at han har taget den.

1
Når håndvåben ikke er nok, må der større våben til...

Ikke desto mindre bliver din livløse krop gravet op, og du kommer dig mirakuløst, og finder ud af at din redningsmand er en tavs robot, der tilfældigvis kom forbi og slæbte dig hen til en læge. Der sidder du så, midt i Goodsprings, Nevada, med en masse ubesvarede spørgsmål, en håndfuld ammunition og ingen at skyde efter.

Hvad der herefter sker ligger ikke fast, for noget af det mest fantastiske ved Fallout er den åbne struktur. Som forgængeren er New Vegas et førstepersons rollespil med rigelige shooter-elementer, og semi-turbaseret kamp, for dem som gider det. For nyankomne til genren betyder det kort forklaret, at spillet kan pauses til hver en tid, og at der kan sigtes direkte og halv-automatisk på udsatte kropsdele til megen morskab.

2
...og hvis de våben, der kan bæres, ikke rækker, fås de også i større udgaver.

Spillet er som sagt åbent, og det er med tryk på åbent, for Fallout kan spilles som du vil. Der er dog relativ høj fokus på kamp, for der er mange områder i spillet, hvor du bare ikke kan snakke dig ud af situationen, men du er stort set fri til at sætte din figur op som du vil inden for spillets rammer.

Når du så begiver dig ud i Nevadas radioaktive udørk, så er der utroligt meget at tage sig til. Fallout: New Vegas er krydret med små, sjove happenings, fraktioner, der enten vil dig til livs eller tilbeder den jord du går på – selvfølgelig målt ud fra de handlinger du foretager dig - og der er lagt stor vægt på udforskning af den åbne verden.

Nogle områder er ikke lige så tilgængelige som andre, men du lærer hurtigt hvor du kan færdes sikkert, og at spillets save og load-funktion er guld værd i situationer uden positivt udfald.

Kommentarer (4)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading

Relateret indhold

Fallout 4-varemærke er spottet

Spekulationer om officiel afsløring d. 7. december til Spike Video Game Awards

Obsidian vil lave nyt Star Wars RPG

Går snart til møde med Disney for at udvikle idéen

Fallout: New Vegas-udvikler vil brugte spil til livs

Obsidian vil sågar udgive sine spil på egen hånd, hvis det kan lykkes.

3 Fallout: New Vegas DLC-pakker på vej

Obsidian udvider ødemarken.

Megapatch på vej til Fallout NV

Obsidian lapper ødemarken.

Seneste

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Annonce