Wii Arkiv

første forrige

Oceanhorn sælger 1 million, kommer til Nintendo-maskine

Zelda-klon sælger 1 million eksemplarer og sætter kursen mod Android, PlayStation Vita og Nintendo.

Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas startede som et iOS-spil med kraftige Zelda-undertoner tilbage i 2013. For en måneds tid siden udgav FDG Entertainment spillet til Xbox One og PlayStation 4, og kun få uger senere har action-adventurespillet solgt mere end en million eksemplarer tilsammen på de to maskiner.

Skylanders Superchargers - Anmeldelse

Kan Skylanders følge med konkurrenterne?

Jeg husker at sidde på gulvet i vores stue i Grønland og lege med G.I. Joe, og tænke der var helt fantastisk at kunne styre Doctor Mindbender fra tegnefilmene. Her var en karakter fra en TV-serie, noget amerikansk fra rigtigt fjernsyn, og jeg fik lov at sidde med ham i hænderne. Jeg bestemte hvert træk, hver grum plan han udtænkte fandt jeg på, og jeg var mind blown. Siden er grænserne såvel som forventninger for integrationen mellem interaktiv og passiv underholdning vokset noget, men det var med samme barnlige glæde jeg satte min første legetøjsfigur ned på portalen i Skylanders Superchargers.

Redaktionen: Tillykke, Super Mario!

Redaktionen hylder blikkenslagerens 30 år på toppen

D. 13 september 1985 udkom et spil, der ændrede computerspil for evigt. Super Mario Bros er og bliver en enorm klassiker og et spil, der nærmest egenhændigt reddede en branche i krise og satte Nintendo på landkortet. Det var ikke Marios første optræden i spil, men det var der, hvor han trådte i karakter. Derfor ønsker redaktionen her et varmt tillykke med de 30 år til Super Mario Bros.

Fem topspil der burde skrabe bunden

Hvordan blev det godt?!

Man har ofte et nogenlunde billede af, hvor på kvalitetsspekret et nyt spil vil befinde sig, og gerne længe før udgivelsen. Det kan være baseret på faktorer som genre, nøglepersoner blandt udviklerne, spillets finansiering osv. Af og til trodser et spil alle odds, og på trods af uudtømmelige ressourcer, velvoksen talentmasse og andre fordele bliver produktet noget uspilleligt venstrehåndsarbejde. Til tider overraskes man heldigvis også den anden vej, og det har vi samlet en håndfuld eksempler på herunder.

Redaktionen: Svamperigets superstjerner

Blandt blikkenslagere og forvoksede øgler

Svamperiget, som vi kender fra Super Mario, er spækket med interessante figurer, fra de største helte til de ondeste slyngler. Den huser mange af spilbranchens mest ikoniske ansigter, og derfor fandt vi det nærliggende at tænke nærmere over, hvem der egentlig er vores favoritter.

Arkivet: Mens vi venter på patchen

Patches er blevet til strategiske redskaber for spilfirmaerne men nogle gange, ja, så er en patch altså bare en lapning.

Søndag. Ugens sidste dag, hvor alt synes at foregå i et langsommere tempo. En tid til at fordybe sig og gå i arkiverne. Denne artikel blev oprindelig publiceret den 27. oktober 2012. Vi vælger at genbringe den, fordi spiludviklere åbenbart fortsat har svært ved at forstå, at vi sætter pris på et færdigt spil og ikke stiller os tilfredse med halvfærdige produkter.

Arkivet: Piger på forsiden sælger ikke

Vores bedre halvdele er bandlyste hos de store spilfirmaer, der i flæng fjerner hunkøn fra deres omslag.

Søndag. Ugens sidste dag, hvor alt synes at foregå i et langsommere tempo. En tid til at fordybe sig og gå i arkiverne. Denne artikel blev oprindelig publiceret den 12. januar 2013. Vi vælger at genbringe den, fordi vi ultimo '14 fortsat må kigge langt efter kvinderne på forsiden af spilkasetterne, det på trods af, at de udgør halvdelen af alle computerspillere.

Nintendo overvejer at fjerne region-locking

Mario behøver derefter ikke at vise sit passport når han krydser grænser

Dem af os der var med fra starten af, da de forskellige konsoller udkom, kender kun alt for godt til regionslåst indhold. Glædestårerne trillede ned i lårtykke stråler, medens man stod med sit nye spil i sine hænder. Denne hellige gral af underholdning skulle snart tages i brug, vinduer og døre skulle barrikeres, og den nærliggende bunker skulle tømmes for dåsemad. Det var tid til gaming.

Nintendo fejrer 125-års fødselsdag i dag

Fra kortspil til Mario - Nintendo har været rundt omkring

Nintendo har efterhånden en lang og finurlig historie bag sig, og det er ikke noget at sige til, for firmaet fyldte i dag 125 år. Det ikke småting, og det synes Nintendo vel næppe selv.

Du kan få is for dine voldelige spil i Californien

Kolde kontanter er yt, nu vil en kommune af med voldelige spil på en sød måde

Bliver man træt af sine spil, så er det normalt at sælge dem for lidt kolde kontanter. Det skal dog ikke helt være sagen i en kommune i Californien, nærmere bestemt Marin County. Her har de lokale politikere fundet på en fin idé; byt dine voldelige spil for lidt is - og så er det endda Ben & Jerry's.

Nintendo har roterende fis i kasketten

Teaser til E3 2014 er befriende useriøs og skør

Hvor konkurrenterne Sony og Microsoft satser på at overophede dine sanser med øresønderrivende dubstep, bombastiske rumkampe og epilepsifremprovokerende mundingsild, har Nintendo altid været den anderledes dreng i klassen. Ham der gik i forskelligfarvede sokker, trompetbukser og et par John Lennon briller, der ikke tog sig af, hvad de andre nu mente og gjorde.

GameSpy trækker stikket på deres servere

Den famøse service trækker flere titler med sig i graven

GameSpy har annonceret at de trækker stikket på deres servere den 31. maj. Det betyder at den ellers så kendte service, endegyldigt takker af, efter mange år på bagen - faktisk helt fra 1996.

Skylanders var tæt på at havne i Nintendos hænder

Det japanske spilfirma tog ikke springet i spillets spæde stadie

Før Skylanders overhovedet var i handlen, ville Activision have en partner til at dele investeringen med. Ingen anede hvor stor en succes, serien kunne blive, og derfor gik spillets skabere, Toys for Bob, sammen med Activision om at hverve Nintendo som ekslusiv partner på det lovende projekt.

Mød Danmarks eneste Pokémon-streamer

Hvis du er i tvivl om hvordan man træner en super stærk Pokémon, så kig med her

Længe inden Twitch Plays Pokémon blev et internationalt fænomen med tusindevis af seere, kunne man finde en dansker på Twitch, som var i fuld gang med at avle de perfekte Pokémon, og i øvrigt delte ud til højre og venstre af tips, strategier og Pokémon han ikke lige havde brug for.

Nintendo lukker ned for Wii og DS' onlinetjenester

Mario Kart, Smash Bros. Brawl og Animal Crossing er blandt de påvirkede titler

Nintendo vil lukke ned for sin aldrende Nintendo Wi-Fi-forbindelsestjeneste den 20. maj, hvilket vil gøre en ende på brugen af ​​online-funktioner, i et stort udvalg af spil.

Kina fastholder jerngreb om spilindustrien

"Vi åbner vinduet på klem for at få noget frisk luft ind, men vi vil stadig have et værn mod fluerne og myggene"

Kina er begyndt at strikke et regelsæt sammen, der skal udrede hvilke spil, som får tilladelse til at blive udgivet i landet, efter regeringens nylige beslutning om at hæve det 14 år lange forbud mod salg af udenlandske konsoller og spil.

Nintendo undskylder for jule-fejl

Udskyder Pokemon Bank og Poke Transporter

Nintendo undskylder for at deres eShop ikke fungerede ordenligt henover julen og at de som følge at dette, er blevet nødt til at udskyde udgivelsen af Pokemon Bank og Poke Transporter.

Nintendo: fankampagner har ikke nogen effekt på os

"100.000 signaturer er ikke lig med 100.000 salg."

Nintendo har en af de mest passionerede grupper af fans som noget spilfirma nogensinde har haft, men selv de har nu indrømmet, at underskriftindsamlinger fra fans ikke har meget hold i deres beslutninger, når det kommer til forretning.

første forrige