DS Arkiv

første forrige

Rådhusklokkerne i Oslo spiller Mario-temaet

Og mionecraft-melodi. Lad os få det til Danmark!

Oslos rådhus er kendt for at spille alverdens melodier. Og nu har det netop fået ny spilleliste. Og det betyder, at du hver dag klokken 20:00 kan høre super mario temasangen, hvis du tilfældigvis skulle passere rådhuset i Oslo.

Redaktionen: Tillykke, Super Mario!

Redaktionen hylder blikkenslagerens 30 år på toppen

D. 13 september 1985 udkom et spil, der ændrede computerspil for evigt. Super Mario Bros er og bliver en enorm klassiker og et spil, der nærmest egenhændigt reddede en branche i krise og satte Nintendo på landkortet. Det var ikke Marios første optræden i spil, men det var der, hvor han trådte i karakter. Derfor ønsker redaktionen her et varmt tillykke med de 30 år til Super Mario Bros.

Afdøde Satoru Iwata hyldes fra alle fronter

Fans og kolleger i fælles hyldest til en af branchens allerstørste

Det er en sorgens dag i spilbranchen, efter det i morges kom frem, at den mangeårige Nintendo-direktør Satoru Iwata er død, kun 55 år gammel, efter længere tids kræftsygdom.

Redaktionen: Svamperigets superstjerner

Blandt blikkenslagere og forvoksede øgler

Svamperiget, som vi kender fra Super Mario, er spækket med interessante figurer, fra de største helte til de ondeste slyngler. Den huser mange af spilbranchens mest ikoniske ansigter, og derfor fandt vi det nærliggende at tænke nærmere over, hvem der egentlig er vores favoritter.

Nintendo overvejer at fjerne region-locking

Mario behøver derefter ikke at vise sit passport når han krydser grænser

Dem af os der var med fra starten af, da de forskellige konsoller udkom, kender kun alt for godt til regionslåst indhold. Glædestårerne trillede ned i lårtykke stråler, medens man stod med sit nye spil i sine hænder. Denne hellige gral af underholdning skulle snart tages i brug, vinduer og døre skulle barrikeres, og den nærliggende bunker skulle tømmes for dåsemad. Det var tid til gaming.

Nintendo fejrer 125-års fødselsdag i dag

Fra kortspil til Mario - Nintendo har været rundt omkring

Nintendo har efterhånden en lang og finurlig historie bag sig, og det er ikke noget at sige til, for firmaet fyldte i dag 125 år. Det ikke småting, og det synes Nintendo vel næppe selv.

Du kan få is for dine voldelige spil i Californien

Kolde kontanter er yt, nu vil en kommune af med voldelige spil på en sød måde

Bliver man træt af sine spil, så er det normalt at sælge dem for lidt kolde kontanter. Det skal dog ikke helt være sagen i en kommune i Californien, nærmere bestemt Marin County. Her har de lokale politikere fundet på en fin idé; byt dine voldelige spil for lidt is - og så er det endda Ben & Jerry's.

Nintendos nye IP lader Abraham Lincoln lede dig i kamp

Steampunk, cel-shading og.. aliens?

Der var nok ikke mange, der havde forestillet sig hvad Nintendo ville annoncere som deres nye IP ved E3, men afsløringen faldt på et koncept der både indeholder velkendte elementer, men ligeledes meget nyt. Dette nye projekt hedder Code Name: STEAM. En mærkværdig blanding af cel-shadet grafik, steampunk tema, aliens og turbaseret strategi. Og så foregår det hele i London.

Final Fantasy III sniger sig på Steam

Opdateret klassiker omsider på vej til PC

NES-klassikeren Final Fantasy nåede aldrig Europa ved sin oprindelige udgivelse i start-80'erne, men det er der i den grad rådet bod på i mellemtiden, med udgivelser til Nintedo DS i 2006, og sidenhen til PSP, iOS, Android og sågar Windows Phone, som ellers ofte forbigåes.

GameSpy trækker stikket på deres servere

Den famøse service trækker flere titler med sig i graven

GameSpy har annonceret at de trækker stikket på deres servere den 31. maj. Det betyder at den ellers så kendte service, endegyldigt takker af, efter mange år på bagen - faktisk helt fra 1996.

Mød Danmarks eneste Pokémon-streamer

Hvis du er i tvivl om hvordan man træner en super stærk Pokémon, så kig med her

Længe inden Twitch Plays Pokémon blev et internationalt fænomen med tusindevis af seere, kunne man finde en dansker på Twitch, som var i fuld gang med at avle de perfekte Pokémon, og i øvrigt delte ud til højre og venstre af tips, strategier og Pokémon han ikke lige havde brug for.

Nintendo lukker ned for Wii og DS' onlinetjenester

Mario Kart, Smash Bros. Brawl og Animal Crossing er blandt de påvirkede titler

Nintendo vil lukke ned for sin aldrende Nintendo Wi-Fi-forbindelsestjeneste den 20. maj, hvilket vil gøre en ende på brugen af ​​online-funktioner, i et stort udvalg af spil.

Nintendo undskylder for jule-fejl

Udskyder Pokemon Bank og Poke Transporter

Nintendo undskylder for at deres eShop ikke fungerede ordenligt henover julen og at de som følge at dette, er blevet nødt til at udskyde udgivelsen af Pokemon Bank og Poke Transporter.

Top 5 Seje Pokemon Gym Leaders

Der er en masse seje typer iblandt dem

Pokémon spillene er rare. Der er farverige, stærkt befolkede af søde væsener man kan gøre sig gode venner med, og hele verden lader til at dreje sig om, hvor rart folk har det sammen med deres pokémon kompagnoner.

Når Pokemon designs løber løbsk

Sådan forestiller RubberNinja sig, at det kan gå

Blandt Pokémon fans finder man mange, der vil påstå, at serien løb tør for ideer til nye pokémon for længe siden, og har nedværdiget sig til bare at smide ansigter på tilfældige objekter (mens de med glæde ignorerer, at der også var en række af de gamle pokémon der var lige sådan, men det er en anden diskussion).

Dementium 2 HD dukker op på Steam

Mens Mutant Mudds Deluxe rammer PS3 & Vita i Nordamerika

Det er en stor dag for Renegade Kid. Både deres first person shooter/horror spil, Dementium 2, og deres retro platformer, Mutant Mudds, har nu fået forbedrede versioner udgivet på nye platforme.

Pokémon Bank-app'en lanceres i denne måned

Overfør op til 3000 Pokémon imellem seks forskellige spil

Nintendo har netop offentliggjort, at deres Pokémon Bank-app, der lader spillere overføre deres nuttede små krigere, bliver lanceret via 3DS' eShop, d. 27. december.

Når man lever sig ind i spil: Dragon Quest V

En gang imellem griber et spil virkelig en

Som I nok kunne læse ud fra min glæde ved The Game Theorists videoer, så er jeg ret glad for historier, der bliver lagt kræfter i, når jeg spiller spil. Og en gang imellem støder man på en historie, der får revet en med på en anden måde end normalt. For mig har en af disse oplevelser været da jeg spillede DS remaket af det femte indlæg i den populære japanske RPG serie, Dragon Quest, her med undertitlen The Hand of the Heavenly Bride.

Mario frier til Peach! (Måske)

Det tog ham kun et par årtier at tage sig sammen

Find risene frem, gå igang med forberedelserne til en tårevædet tale og vær' klar til at klippe spidserne af de nok ret ildelugtende sokker. Mario har haft på de sidste mange år.

Den nye Nintendo... 1DS?

3DS, 2DS, 1DS.. NU

Nintendos seneste håndholdte konsol, Nintendo 2DS, var en smule kontroversiel og forvirrende ved sin udgivelse. Hvorfor skulle man købe en Nintendo 3DS, som ikke havde 3D-effekten?

første forrige