Nye Kommentarer

BlueBits 18 timer siden @Odal det sker nok allerede jeg har hørt om folk der bliver bliver trukket ned i vandet og druknet mens de er bevidstløse eller logget ud... Jeg tror at man kan begå selvmord i spillet og spawne et andet sted hvis man bliver spærret inde.
pepout 1 dag siden @Odal det var også min første tanke.....
Odal 2 dage siden Herligt når trolls får en over nakken.

Oooog nu går der en dag, og så hører vi om horder af trolls som spærrer brugere inde mod deres vilje.
aule10 2 dage siden Glæder mig til at se de første speedruns af det her spil.
aule10 2 dage siden Hvad med at de i stedet for blev færdig med starbound?
Kiksmann 3 dage siden Også på tide med lidt mere til D3. Endelig er spillet kommet i niveau så lad os endelig få mere af samme skuffe :)
aule10 5 dage siden @renegate47 Jeps selv om det vel hænger sammen :P
renegate47 5 dage siden @aule10 Problemet er ikke stealt - men at man ikke kan gennemfører det non-lethal - så det var vist det du mente ;)
renegate47 5 dage siden Kanon fedt spil - har man det ikke så bør man anskaffe det med det samme
aule10 5 dage siden Hmm fristende, hvis ikke jeg havde det i forvejen..... Og jeg blev så skuffet over spillet at man ikke kunne gennemføre det 100% stealth, da bosserne kræver at du slår dem ihjel...
aule10 6 dage siden Fra Zombies til lidt mere zombies. Jeg savner dengang man kunne lave et spil uden zombies i.
aule10 1 uge siden Respect for at de gør det. Mon ikke steam refound har noget at skulle have sagt, da de tog beslutningen? Tager chancen at de fleste beholder spillet, og når de har fixet problemet kan få flere folk til at købe det uden at de refounder det på grund af fejl i spillet.
BlueBits 1 uge siden Det bliver svært at lave en remake som alle bliver glade for. Forventningerne er meget forskellige.
aule10 1 uge siden Lyder spændende, glæder mig til at se hvordan det kommer til at udvikle sig.
aule10 1 uge siden Fair nok Folk er jo selv skyld i at blive scamet.
WilliamBirkin 1 uge siden ESO er "hygge" mmo hos mig. FF14 er der hvor det hele sker.
renegate47 1 uge siden Mine grafikkort sveder allerede ved tanken om det jeg skal udsætte dem for ;)
pepout 1 uge siden Jeg forstår bare ikke kritikken. Selvfølgelig er det ikke skyrim. Det blev jo konstateret da spillet udkom til pc. Hvorfor slog du ikke public chat fra? Og hvorfor må der ikke være abonnement. Det er der jo på alle andre af den slags spil. Og her er det endda valgfri. Jeg har ikke haft brug for det endnu.
JonatanAllin 2 uger siden Har fulgt det i et stykke tid nu, men det er virkelig ved at ligne noget helt særligt.
Odal 2 uger siden Selvom det i sig selv måske lige er friskt nok at anmelde et stort MMO blot ni dage efter udgivelsen

Well, der var engang hvor det var færdige produkter som blev smidt på gaden - så det burde faktisk være ganske fair og rimeligt at anmelde efter 9 dage. Selv et MMO.

Hvis det er det produkt folk får når de køber spillet, er det vel præcis det en anmeldelse skal "anmelde". Hvad får jeg ud af at købe spillet. Og det er jo præcis hvad I gør. Spillet er ude - selvfølgelig skal det anmeldes.

Selvfølgelig vil et MMO være forskelligt fra session til session, afhængig af de ting der sker, men det ved læserne jo godt. Den grundlæggende mekanik kan man sagtens anmelde - og det gør i. Intet galt i det overhovedet.
Bavi 2 uger siden @pepout Ikke helt. De løber blot rundt alle de forkerte steder. Steder hvor man rent faktisk kunne bruge lidt hjælp, har man gjort til en instance, hvor man andre steder end ikke behøver nogen level for at gennemføre en given quest, ikke får en instance. Det er en fjollet prioritering, hvilket jeg også har forsøgt at give udtryk for. Men fedt, at det kører godt på PS4. Det gjorde det ikke på Xbox. Jeg må hellere bede om en PS4 udgave næste gang. ;)
pepout 2 uger siden Så din største anke er at der løber for mange andre spillere rundt i Tamriel? Synes nu det er ganske glimrende. Og hvad får man med det plus abonnement som er så uundværlige? Nu er jeg godt nok kun nået til lvl 20 men der er da rigeligt at tage sig til. Og når man rammer lvl 50 så har det da mere end underholdt en for 500 Bobs. Det er mere end godkendt i mine øjne. Og på ps4 kører det helt flydende......
aule10 2 uger siden Der er nogle total mærkelige probationer på deres lår i det spil. Men når det kommer til PC, skal jeg helt sikkert have det :P
dksorigin 2 uger siden det synd, riot bare er et firma der ignorere der spillerbase, lidt for meget.
aule10 2 uger siden @Pro_Olaf Det er endnu støre problem for de store firmaer, da de påstår det er færdigt :P

Men spøg til siden. Jeg mener at det er et stort problem, at udviklere tager sig betalt for at få folk til at teste deres spil, uden nogen garanti for at spillet overhovedet bliver færdigt. Det har vi set eksempler på, hvor man bare har sagt vi har ikke råd til mere, vi udgiver det, og gør ikke mere ved spillet. De har alligevel fået solgt de kopier de skal have solgt.
Pro_Olaf 2 uger siden @aule10 Det fungerer jo for de største udviklere, så hvorfor ikke for de små`;)
renegate47 2 uger siden Det virker sgu interessant og lige nu så er der rabat - så måske skulle man prøve det.
aule10 2 uger siden Roach Witcher 3. Den kommer altid når man kalder på ham :P

Og jeg vil helt klart hellere have en jiglipuf, end Pikachu. Tænk at have sin egen 100% effektiv sovepille med sig :P
Odal 2 uger siden Jeg savner DOg!
aule10 2 uger siden Eneste problem, Early acces. ville godt give det et forsøg, men jeg har ingen intentioner at købe noget fra early acces, da det er en pest der legalisere at udgive ufærdige spil.
Odal 2 uger siden Jeg håber virkelig at Bethesda giver ham en Collectors.

Tror dog ikke det virker. Jeg forsøgte at købe Diablo II med 666 sjæle jeg havde havde tilegnet mig i en serie af gamle ritualer. Jeg blev bare eskorteret ud af butikken. :/
UnrealPoontang 2 uger siden Hvis du har så mange penge så smid da selv penge i projektet din mongol :D wow
Pro_Olaf 2 uger siden Grafikken er i det mindste pæn.
renegate47 2 uger siden "Først gjorde spillene os voldelige, så gjorde de os overvægtige, dernæst asociale eller rødhårede..."

Lyder som en passende beskrivelse af mig - NOT - Men jeg er i det mindste rødhåret - men det var jeg også før jeg begyndte at spille ;)

Men tak for anmeldelsen inkl. video - og I har ret det er sgu da et gennemført skod-spil.
Pro_Olaf 2 uger siden Indlæg slettet
argememnon 2 uger siden Jeg tror vi som gamere må se i øjnene at gamingens guldalder forbi. Mediet er blevet mainstream, det meste er afprøvet og det er blevet big business. Med andre ord, så er tiden hvor de grafiske og spilmekaniske landvindinger gik så stærkt, at der hvert år kom flere mindblowing spilnyheder. Pionerånden er væk, og de innovative ildsjælde er løbende blevet udskiftet med administrative typer, der kan løfte opgaven med at skaffe finansieringen på 40-100 mio USD, som en AAA-titel koster at udvikle.

Er det godt eller skidt? Det synes jeg er svært at give et endegyldigt svar på, men uanset hvordan man vender og drejer det, er det en naturlig udvikling som alle brancher går igennem. Bilbranchen havde også "fart" på i de første år, hvor efter flader lidt ud, og de helt store spring kommer mere sjældent og er måske knap så store som i de første år.

Med andre ord, så tror jeg vi skal til at vende os til en lidt mere langsom udvikling, og der bliver længere imellem de store WOW-oplevelser.
Kiksmann 2 uger siden @aule10 fuldstændig enig her!!!
Kiksmann 2 uger siden Nintendo må da snart komme med noget ordentligt til deres maskiner, eller satser de nu kun på deres mobile udvikling?
Det er jo skræmmende det som de sidste par år har præsenteret.
jonasdk12 3 uger siden jeg vil daffe i seng - tak for denne gang!
jonasdk12 3 uger siden det læste jeg
jonasdk12 3 uger siden Mark sover, eller?
jonasdk12 3 uger siden 3 minutter - er jeg stadig den eneste i chatten?
jonasdk12 3 uger siden nåå, vi er næsten halvvejs!
jonasdk12 3 uger siden @Anne true - nu skal de jo tage sig sammemn...
jonasdk12 3 uger siden @Anne - sneak peak på fremtiden for total war - jeg kender den så alllerede - lidt i hvert fald :P
jonasdk12 3 uger siden snedigt af pc gamer!
jonasdk12 3 uger siden lol
jonasdk12 3 uger siden kører de quizshow i den første time? :O
jonasdk12 3 uger siden der står den starter om en time :P
jonasdk12 3 uger siden woooow!!!