Nye Kommentarer

Odal 10 timer siden For nu at citere Macklemore (eller, om man vil, hans ven med den dybe stemme)

This is fucking awesoooome. \o/

Kan man .. se .. den der berømte figur et sted?

Ved ikke om den skal stå sammen med Shaun (..of the Dead) oppe på zombie-hylden, eller med Sackboy på gaming-hylden... :D

Tak ! Og tillykke til alle vindere!
renegate47 12 timer siden Tillykke til jer alle og held og lykke med den sidste runde.

Kanon flot med en kode til alle der skriver et indlæg
aule10 14 timer siden Hvor var i med den guide for 2 uger siden ca. Ikke fordi de er så specielt svære men kunne da sparet 10 minutter alt ialt.
aule10 14 timer siden Tillykke Lad os da så håbe i kan bruge præmierne.
madsunger 14 timer siden Lækkert! Tak gutter!😁
Uhh lbp! Er blevet mega hooked på det efter jeg fik det til vitaen!😄
Det vild nok i giver 3 måneders ps+ Den kommende uge!Det sgu sejt☺
chrella 15 timer siden Tillykke til vinderne.
BlueBits 19 timer siden Det er også fedt når udviklerne bruger til på at gøre eksisterende spil mere julede både store MMOs som DC Universe og World of Warcraft og små men fantastiske spil som Escape Plan. (den lightbar der er på PS4 controlleren skifter også farve mellem grøn og rød)
BlueBits 20 timer siden @Sprocklar @WilliamBirkin der er god grund til at glæde sig til Bloodborne. Prøv at se denne video http://www.gametrailers.com/videos/h5clgr/bl oodborne-bloodborne-at-playstation-experience
renegate47 20 timer siden @Vanulla_Ace Hehe.

Det minder mig om vi havde Colonization kørende i månedsvis på en PC i et lille rum bag vores printerrum - sikke meget vi skulle printe ;)
Gregaria 1 dag siden Et imponerende spil, der var et af de første jeg kan huske blev spillet helt igennem. Det er en af de mest levende verdener (for sin tid) jeg havde oplevet, og det var en sand fornøjelse at bevæge sig gennem den surrealistiske grafik, der alligevel virkede så virkelighedstro. Et flot arbejde, der desværre aldrig fik den 2'er det fortjente.
Odal 2 dage siden Jeg er sq bare en fattig bums (men hvem er ikke det, sammenlignet med ham) - men jeg synes godt nok det er komplet uden charme og personlighed. Hvidt og koldt og .. det ligner noget der skal imponere andre, fremfor at være rart at bo i.

I know - beliggenheden er sq nok okay, og det er udsigten nok også - men en den slags penge, kunne man fan'me bygge noget pænt lækkert.

Oh well - smag og behag, og alt det der. Men det ligner ikke et sted hvor man kunne sidde tilbagelænet og nyde en god cubaner.

Det signalerer mere "80'er-narkobaron" for mig. Følger der mon en hvid Lamborghini Countach med? :)

Oh well - han har sq nok ikke købt det for at gøre mig glad.

Fedt, i øvrigt, at mæglerfirmaet (som nok har tjent lidt på handlen ;) lige "bemærker" at specielt i L.A er de helt vilde luksushjem VILDT undervurderede, og derfor er fantastiske investeringsmuligheder... sagde ejendomsmægleren..i L.A.. *cough* Nice try, though :)
Odal 2 dage siden @ThomasBorno
Hvis du så også fortæller mig at du har et upassende forhold til kaffe med Baileys, så bliver jeg seriøst bange.. :D
Bvbryn 2 dage siden Med mindre episoderne er af rimelig længde, så er jeg enig nok. Forhåbentlig bliver det dog det hele værd, for som du siger, så laver Telltale generelt nogle gode ting :)
aule10 2 dage siden Godt jeg ikke skal betale grundskylden for det hus :P
aule10 2 dage siden @Bvbryn Ja det tager jo lidt luften ud af ønsket om at spille det når det kommer ud.
Bvbryn 2 dage siden @aule10 "Nu har de afsløret deres næste projekt: En episodisk serie baseret på Minecraft." ;)

Det bliver episoder som før, og første episode kommer engang næste år :).
aule10 3 dage siden Genialt koncept, og helt sikkert noget jeg skal prøve når det er færdigudviklet.
aule10 3 dage siden Lyder spændende, Men lad os nu ikke blive for hypet, selv om telltale ikke er kendt for at klokke alt for meget i det.

Et spørgsmål har jeg dog. Vil det blive episodic eller kun et enkelt spil?
renegate47 3 dage siden So funny

Tænk at det en gang var GAMET.

Det er så primitivt på alle områder og eftersom man ikke kunne gøre ret meget med AIen så fyldte man bare flere fjender ind i et rum for at kompenserer for det.

Men det er en sjov ide med at japanisere det og det bringer gode gamer-minder frem
aule10 3 dage siden @Odal Odal forskellen her er at de faktisk går ind og siger vi vil kun suporte nogen som har købt vores spil.

Du kan ikke sammenligne med TV. Da det ikke er dem du har købt tv'et af som siger der ikke længere er support af det analoge. Men hvis producenten sagde at vi kun yder support til dem som kun har digitalt signal så havde det været et problem.
Odal 3 dage siden @aule10 Hvilken "tro" folk har været i, må vel være deres eget ansvar. Rockstar har vel, som jeg læser det, ikke tænkt sig at forhindre folk i at spille det spil de har købt. De vil bare - på et tidspunkt - udgive nye ting til GTA V franchisen, som ikke bliver supported på de gamle konsoller.

Som jeg læser det, kan folk spille præcist som altid - og som de har betalt for. Der bliver bare nogle fremtidige tilkøb som de ikke kan tilkøbe.

Lidt som når man køber et TV - så må man også gerne se TV på det - men på et tidspunkt, så holder selskaberne op med at sende analoge signaler ud..
renegate47 3 dage siden Solgt!
The-Mads-Show 3 dage siden @chrella Præcis. Pludselig kan en rutine-mission blive til en hjertebankende nærdødsoplevelse. Det er herligt!
Sprocklar 3 dage siden @WilliamBirkin Ja men jeg ved ikke om det skal rekvireres til PS4 da jeg har gamet det fuldt ud. Også Demons Souls. Har prøvet alt og har flere chars på NG++. Men jeg har lovet mig selv at have et åbent sind omkring Bloodborne, da jeg jo stadig håber det bliver ligeså godt som Souls spillene.
aule10 3 dage siden @Odal Forskellen er at EA udgiver nye spil. Det er der ikke tale om her. Kun at de ikke længere vil give det samme spil til gamle konsoller support. Hvilket ikke er fair over for folk som har købt det da det udkom, i den tro at de ville få samme spil som folk der køber den 1 år efter til Next gen og PC.

Det er for at sige det mildt, at pisse på ens kunder.
WilliamBirkin 3 dage siden @Sprocklar Så er det jo godt at Dark Souls II kommer til ps4/bone. Jeg glæder mig sgu til Bloodborne dog så jeg en Demons Souls til evt ps4 meget meget gerne. :)
ThomasBorno 3 dage siden @Odal "Færdige"? Den dag kommer aldrig :wink:
ThomasBorno 3 dage siden @Odal Så du køber Walking Dead comics i hardback, spiller Arma og er OCD omkring farve-koordinationen på din battle station? Are we related?
Odal 3 dage siden Okay. Enough with the zombies already!

Jeg er pænt stor zombie-entusiast. Zombie-aficionado, kunne man næsten kalde det. Så meget at jeg køber mine Walking Dead comics i hardback (yup.. I'm that sad).

Jeg kan huske da man glædte sig til at der kom et zombiespil. Nu er der så mange at man brækker sig. Ligesom der en gang var et *væld* af WW2-shooters, og der ikke gik en måned uden et nyt generisk MoH/CoD-ripoff. Så kom CoD4 og væltede markedet fordi det var nyt og forfriskende.

..nu er der så utallige kloner af DE serier - og folk rundt omkring på nettet begynder at mumle om "ehm.. hvad med et godt gammelt WW2-shooter i de nye CoD/MoH-franchises..

Oh well - DET her zombiespil lyder faktisk pænt sweet. Så .. det er røget på shortlisten.

Nu vil jeg bare gerne snart have noget andet. Så.. hvad med et nyt spil som efterfølger til verdens absolut bedste RPG? Vampire The Masquerade : Bloodlines. Lad os få nogle vampyrer. Dem har vi ikke set noget til i mange år.. oh.. wait.

...altså ud over de der fesne glimmer-tingester i Twilight.
Odal 3 dage siden Det er vel præcis hvad EA har gjort i årtier med deres sports-serier.

"Du kan ikke længere spille online multiplayer..fordi.. vi har udgivet et nyere spil i serien". RLY!?

Men jeg synes nu deres udmelding er fair nok. Hvis de skal "bygge videre" på GTA V og lave nye expansions og add-ons, så skal de jo enten bruge resourcer på at "holde det nede" på last-gen niveau, og dermed måske begrænse sig på current-gen konsollerne.

Det er .. præcis.. hvad vi PC-gamere har måttet kæmpe med i årevis. "Dumbed down for console".

Nu siger Rockstar vel bare at "vi vil hellere levere fedt content på nyere platforme, end bruge krudt på at lade os begrænse af at det skal kunne køre hos dem der har en (til den tid) konsol der har været forældet i 2-3 år eller mere.
Odal 3 dage siden @ThomasBorno I sender den lige, når I er færdige - så giver jeg den lige en test ved siden af min u2711 :)

Jeg skal nok levere den tilbage.. I promise!
ThomasBorno 3 dage siden @Odal Jeg fortrækker også klart IPS, men det er også vigtigt at huske på, at 48 fps i Arma 3, på en G-Sync-skærm, føles markant mere flydende, end 48 fps på en skærm uden.

Man behøver altså ikke at komme op i nærheden af 144 billeder i sekundet, for at drage fordel af skærmens kvaliteter :wink:
madsunger 3 dage siden Spændende spænden! Fint preveiw, læste nogle ting jeg ikke vidste, så Tak for Det!😊
En af de spil jeg regner jeg at købe omkring release.
madsunger 3 dage siden Jah.. det vel kun fair nok tænker jeg? Jeg tænker det lyder som et et års tid ude i fremtiden (hvis ikke længere) at de stopper med nyt indhold til "old" gen.. og 2 år efter New gen er udkommet syntes jeg altså det helt fair :)
aule10 3 dage siden OK det er et DICK move. Det virker som om de kun har udgivet det til De gamle konsoller fordi de ikke har kunnet blive færdige med det til de nye konsoller, eller at de har manglet penge til det sidste års produktion.

Det er virkelig dårlig stil.
chrella 4 dage siden En ting der også er rigtig fed, er side quest. Man kan på vej til en main mission, opleve at nogle måske har brug for hjælp. Hvis man hjælper personen så kan ske at ens main mission måske bliver svære, enten fordi det snart bliver nat, eller at de andre kom først der hen. Vælger man så ikke at hjælpe, jamen så er der en god chance for at personerne du kunne hjælpe bliver til zombier. Glæder mig meget til at spille det. Prøvede det sidste år i London og prøvede flere gange at hoppe og spark mod zombierne så de splattede ud mod en væg med pigge.
klarfyr 4 dage siden Farming Simulator 2015

Er kun et computerspil, lige som Battlefield, Payday2 osv osv.
Så mon ikke gamerne er fint tilfreds men et rat der er designet til spillet. Der er mange der har forsøgt sig med f.eks G27, men det funker bare ikke rigtig godt til FM serien.

Jeg bruger mus + keyboard til BF4, også når jeg kører i kampvogn.
Det er fint hvis nogen vil have den følelse, men sådan produkter vil kun give en dårlig illusion, og kan ikke sammenlignes med den virkelige verden. Man vil ikke kunne føle kraften i maskinen. Ønsker man at prøve, så skulle man tage et en praktik plads hos forsvaret.

Vi snakker altså kun computerspil, ikke en decideret naturtro erhvervs trænings maskine som skal bruges på landbrugsskolen.


Spiller selv en del Eurotruck Simulator 2, og bruger mit G27 til det.
Det er bestemt heller ikke det samme som at kører lastbil i virkeligheden, men giver dog en lille fornemmelse af det.
(Kørte selv i 16 år, før en arbejdsskade satte en stopper for det for 5 år siden, så jeg ved hvad jeg taler om).
Men spillet giver stadigvæk meget mere fornøjelse med et rat, fremfor at spille det med mus + keyboard.

Sidste gang jeg var på transportskolen for at forny mit ADR bevis (Farlig gods certifikat), der fik jeg (uden for undervisningen) lov til at prøve en rigtig lastbil simulator, hvor man sidder i et rigtig førehus med nogle kæmpe skærme foran. Der jeg prøvede jeg kræfter med simulering af at jeg kørte et vogntog, bestående af en fuld lastet sættevognstrækker med trailer (total vægten var ca. 36t). "fornøjelsen" gik ud på at jeg kørte i alperne, men på vej ned af et bjerg svigter bremserne pludselig (åh åhhhhh).

Vejen var smal, kun lige plads til at 2 lastbiler kunne passere hvis der blev kørt helt ud til vejkanten, jeg mener at hastighed på vejen var sat til max. 50 km/t, men det er et 36 tons tungt vogntog uden bremser fuldstændig ligeglad med.

Efter nogle km kørsel med modgående trafik, og en hastighed på over 100 km/t, så kommer der et skarpt sving forude, for skarpt til at kunne fuldføres, derfor er der i bjergrige områder mange steder lavet såkaldte "sandkasser" der er meget lange, og bruges til at forsøge at stoppe løbske tunge køretøjer. De er placeret sådan at hvis man kører ligeud, i stedet for at følge vejen rundt i svinget, så kan man styre ned i dem

Lad mig sige det sådan
At det firma jeg skulle forestille at køre for, de kom til at mangle en ny bil + chauffør efter mit lille eventyr, det slog fejl, og sandkassen var for kort, så vogntoget og jeg endte nede af bjergsiden.. Pyha, godt det kun var en simulator, men jeg skulle nok heller ikke have givet den lidt ekstra gas for at lege lidt med ilden


Det var en virkelig fed oplevelse at prøve sådan en simulator.
Den overgår jo helt klart hvad en spil som Euro trucksimulator 2 præstere.
Men den er så også lige over 20 mill. dyre end min computer er.

Så derfor må jeg jo så nøjes med den oplevelse jeg kan hente hjemme i stuen med mit G27
VACation 4 dage siden Har altid ønsket dette!
VACation 4 dage siden 10/10 -mig.
VACation 4 dage siden Holy moly! Hvem tør spille dette?
Sprocklar 4 dage siden Først og fremmest vil jeg lige sige at jeg er KÆMPE fan af souls spillene. Har gamet alle 3 til mine fingre var hudløse. :-) Når det er sagt, må jeg sige at jeg ikke er blevet helt hooked af de videoer jeg har set omkring Bloodborne. Synes det virker lidt for meget som et "button mashing" spil, hvor du bare uhæmmet sidder og trykker på vilkårlige og ligegyldige knapper - og sejre alligevel. Hvor Demon souls og Dark Souls 1/2 mere var, hvis du ikke parere det slag dør du altså!
Det kan selvfølgelig, og det er noget jeg virkelig håber!, bare fordi de ikke er færdige med det. Men synes det virker som om de er i gang med at lave et spil uden den strategi der var i souls spillene.
neonxaos 4 dage siden @aule10 Det er der med garanti en klog ingeniør, der kan løse :)
aule10 4 dage siden @neonxaos Og det er der problemet kommer, det vil slide på ledningen hvis man sætter en dreje funktion på.
neonxaos 4 dage siden @aule10 Stikkene skulle sidde på selve foden, og herfra skulle forbindelserne løbe direkte op til skærmen og gå ind gennem det punkt, den drejer omkring. Det kunne gøres ved at samle alle ledningerne i ét kabelrør, som så skulle kunne klare at blive drejet uden at slide på ledningerne. Som på denne Philips-skærm, bare med mulighed for at dreje: http://content.hwigroup.net/images/products/ xl/139968-2.jpg
aule10 4 dage siden @neonxaos Hvordan vil du så få noget billede på skærmen? Der løber ledninger ind i skærmen fra portene da skærmene skal bruge et signal.
neonxaos 4 dage siden @aule10 Ah, nu forstår jeg din indsigelse. Jeg mener, at selve stikkene skal være en del af foden. Ingen ledninger burde køre op til selve skærmen efter min mening.
aule10 4 dage siden @Odal Fly træning. Landmands træning, bliver du smidt ind i den ægte vare.
Odal 4 dage siden @aule10 Dem man bruger til træning af landmænd? Eller?

Selvom man f.eks kan få et væld af HOTAS-sæt til PC, som også er modelleret efter de rigtige "sticks" i fly - så er der stadig tusindvis af knapper i et cockpit som ikke er "med" på sticket. Men det er vel stadig bedre med noget der er "tættere på virkeligheden" end at forsøge at træne piloter og landmænd med WSAD og en trackball :)

Med noget af det rigtige "isenkram" mellem hænderne, kan du optræne f.eks "muscle memory" - så man instinktivt rækker det rigtige sted hen for at få den rigtige funktion, osv.

DID's legendariske EF2000 flysim (laaang tid siden) førte til at de endte med at lave en del træningssystemer til engelske Eurofighter piloter (jeg havde fornøjelsen af at få en demo på Imperial War Museum for snart mange år siden) - så der blev rigtige piloter trænet med "rigtige" PC-sticks og de samme systemer som var i flyet. Det gælder radar-modes (der er mange) og noget af softwaren til at styre laser-styrede bomber osv.

Men ja - landmænd. En John Deere er ikke helt så avanceret som en Eurofighter. Men de landmænd har altid for mange penge, og for meget tid, så det skal nok blive populært :)
aule10 4 dage siden @neonxaos Problemet er at når de sidder i foden, så vil du vride ledningerne som kører op til skærmen når du drejer den.

Ud over det, jeg vrider ikke i ledningerne når jeg drejer min skærm. Den kan dreje uden problemer. Og de sidder oppe i skærmen. samme design som denne skærm.
aule10 4 dage siden @Odal Forskellen er bare at dem man bruger til træning er en hel del mere detaljeret. Du vil ikke kunne træne med en stik som vi bruger her hjemme. Der er en masse knapper som slet ikke er til stede.

Og det er ikke raketvidenskab at køre en traktor, så jeg tvivler på at det vil kunne bruges til undervisning.