Nye Kommentarer

renegate47 2 dage siden Aiden Pearce var bare ligegyldig men Marcus Holloway er en pain et vist sted.

Jeg tror sgu at WD2 bliver svær at holde ud i længden og skal man så forsat være verdensmester i controller for at kunne styre de møg biler og er der lige så mange fejl som i WD1 så ryger det spil hurtigt ud igen

Jeg ved en ting og det er at jeg ikke står i kø for at købe det og der skal en pæn del rigtig gode og positive anmeldelser til før jeg bruger mine penge på det.
renegate47 2 dage siden Bent Jørgensen har ikke været på tv de sidste 20 år.

Og så er I ved at lægge Eurogamer.dk i graven med alt jeres Pokémon.
aule10 3 dage siden Er pokemon et virtuelt produkt? Helt ærligt hvorfor var der ingen der kunne have fortalt mig det, inden jeg spildte mit liv på at fange dem alle?
aule10 3 dage siden Hvis ikke man har spillet i 5 år, så er det vist også ret ligemeget.
Alloc 7 dage siden So er der vist også blevet kogt nok suppe på Pokemon Go herinde....
aule10 1 uge siden @renegate47 TSk Tsk. hvordan kan du så tillade dig at brokke dig over hvad de skriver om?
renegate47 1 uge siden Indlæg slettet
aule10 1 uge siden @renegate47 Hvorfor ikke, De mangler jo skribenter :D
renegate47 1 uge siden Indlæg slettet
aule10 1 uge siden @renegate47 Ja lad os skrive om Overwatch.
renegate47 1 uge siden Indlæg slettet
renegate47 1 uge siden Pokémon eller ej - så er der sgu mange der slå hjernen fra når de færdes rundt i byen med næsen dybt begravet i deres mobiler.
aule10 1 uge siden Så længe deres tracking system er i stykker er det sådan set det eneste man kan gøre, for at kunne tracke dem ned. Men det er ikke perfekt.
Asmus 1 uge siden Og med kaffe i systemet, er "ord" blevet tilføjet. Jeg beklager :wink:
Odal 1 uge siden Det lader til at kortet ligger enten på niveau med, eller et stykke under, 980 i performance. nVidia lovede at det ville være bedre end 980 - og det er det tydeligvis ikke. Stadig, lækkert kort til prisen, men det lader til at AMDs 8GB-udgave af 480'eren faktisk er hurtigere i næsten alt, og specielt i DirectX12-titler.

Either way, endelig er der lidt konkurrence på grafikkortsmarkedet. Hurra for det. Mit 970 får lov til at leve længe endnu - jeg er for længst "vokset fra" at skulle have 120 FPS i alle mine spil, og "alt på Ultra".

Så'n en gammel stodder som mig kan sagtens spille sære indie-spil og Legends of Grimrock, Shadowrun osv. på et 970-kort i 1440p. :)

Nu må vi se hvor langt jeg skal skrue ned for at få anstændig performance i det kommende Deus Ex - men heldigvis er fantastisk gameplay or storytelling ikke bedre fordi der står "Very High" i stedet for "Ultra" i en eller anden setting.
aule10 1 uge siden 400 Ord? Impossible, 400 bogstaver? impossible. Grammatik? overvurderet. Tegnsætning, meget overvurderet. :P
renegate47 1 uge siden "...gerne også en prøveanmeldelse på cirka 400 af et nyere spil."

Sætningen giver næsten mening ;)

Godt det ikke var en prøveanmeldelse af 400 af de nyeste spil du mente - LOL
aule10 1 uge siden Fængende? Ikke ligefrem det jeg ville kalde det.
Hulle 1 uge siden Tak for link :) Det er dælme en fantastisk pris de kort er på. Så blev 970 pludselig overgået som det bedste kort på markedet til prisen, selv efter det har fået kraftige nedjusteringer i prisen. Godt spillet til Nvidia.
ThomasBorno 1 uge siden @Hulle Jeg kan bekræfte, at der vil komme forskellige udgaver af GTX 1060 på markedet, til 2.200kr. Eksempelvis https://www.komplett.dk/product/895103/hardw are/grafikkort/pci-express/gainward-geforce-gtx-1060# - men ved også at MSI har en version på vej til samme pris.
renegate47 1 uge siden @Hulle UK-listepris er 239£

http://www.pcadvisor.co.uk/new-product/pc-co mponents/gtx-1060-uk-release-date-nvidia-gtx-1060-uk-price-g eforce-gtx-1060-specs-gtx-1070-gtx-1080-price-ansel-release- 3639751/


Der link til div. UK-forhandlere i artiklen - så er det bare at vælge model/mærke og se om den matcher de danske priser når de er tilgængelige - ellers kan du jo altid bestille et hjem fra UK ;)
Hulle 1 uge siden Er prisen spekulation eller bekræftet? Kan ikke finde nogen forhandlere med forudbestilling på kortet.
Jeg tror personligt at kortet udgives herhjemme med en 3000 ca. DKK pris.
Til den pris, ville jeg personligt hellere investere i et GTX 970 eller RX 480.
Men falder det til 2200 er der et vanvittigt godt køb.
aule10 1 uge siden Årsagen til at de ikke ønsker folk bruge SLI på deres midrange kort er fordi folk udnyttede den lave pris, til at få langt mere performance for pengene end man kunne få ved at købe high end cards. Så Det er som firma en god nok grund til ikke at give alle deres kort den funktion.
renegate47 1 uge siden @Odal mfl. Jeg har dem alle på min PC og de flytter altid med når jeg bygger nyt.

DXHR er et af de fedeste spil jeg nogensinde har spillet og jeg glæder mig samme grad af forventning - til Mankind - som en 5-årig der tripper rundt den 23. december og venter på julemanden og alle de fine gaver.
pepout 1 uge siden Ja altså ud over at når man gør det så får kommer der en besked om at de ikke modtager nye forslag......
Bvbryn 1 uge siden @Odal Det originale var en fantastisk oplevelse, uden tvivl. Jeg har heldigvis min stående i GOG-reolen, til når abstinenserne begynder at vise sig :). Selvom jeg ikke tror, de nogensinde kommer til at toppe det originale Deus Ex, så ser jeg helt klar frem til denne tilføjelse i serien.

Jeg kan dog ikke helt se, hvorfor spillet skulle få sig en multiplayer-del, men nuvel.
Odal 1 uge siden Som en af de der gamle nørder der stadig får, som James May så flot beskrev det, "A slight tingling sensation, just behind the penis" når nogen nævner Deus Ex, så tillader jeg mig at være nærmest upassende begejstret over "mere af det samme".

Deus Ex var på mange måder et af de mest skelsættende PC-spil i nyere tid - i en grad vi nok ikke rigtigt ser mere "these days". Det føltes som første skridt ind i fremtiden af hvad PC-gaming ville tilbyde. Vanvittigt ambitiøst og stemningsfuldt, uden at være en sær niche-arty-farty-titel.

Forudsigeligt, men lidt trist, at man nu kaster sig over MP. Altså - fair nok hvis det er gjort godt, og hvis det fremfor alt ikke tager fokus eller resourcer fra singleplayer-delen. Der *er* altså noget over et godt singleplayer-spil, hvor man ikke føler at man bare er i en tutorial, og lige om lidt skal ind og kaldes bøsse af en flok teenagere der er på tærsklen til diabetes.

Fed anmeldelse! Tak for den.

Vent... har jeg ikke stadig mit gamle Deus Ex nede i kælderen? Og måske et DVD-drev også..
aule10 2 uger siden Og ingen stiller spørgsmålstegn ved hvordan en hindu gud skal bevæge sig?
renegate47 2 uger siden En ting er at man downloader et idiotisk spil - men der bliver da først helt åndssvagt hvis man betaler andre for at spille det for én.

Det er lidt som at give 600,. for et nyt game og så finde nogle synde-ting der gør at man kan gennemfører hele gamet på 15. min.
renegate47 2 uger siden "...hvis du ikke allerede har spillet, er det tiden at prøve det."

Absolut helt bestemt ikke ;)
aule10 2 uger siden Skal lige siges at hvis du har sat pokemon battery save på, så optjener du ikke meter, da den sætter telefonen på standby lige så snart du holder den ned langs benene.
Alloc 2 uger siden Indlæg slettet
renegate47 2 uger siden Et dejlig gensyn og flot er der også blevet - men desværre så bringer det intet nyt med sig udover grafikken.

Det er tydeligt at det er et "ældre" spil fra 2007 samt at det viser at hele COD-serien stort set ikke har udviklet sig.

Andre ting der viser dets alder er at man bevæger sig i en død kulisse - skibet hopper op og ned i stormen men alt på dækket rør sig ikke en millimeter - soldaterne bevæger sig som gik de over deres stuegulv.

En remaster kan desværre også kun ændre på grafikken og har man spillet det et par gange før så ved hvor og hvornår fjenderne dukker op og jeg vil tro at efter lidt spilletid så begynder det at kede én.

Det kan da godt være at jeg hopper på COD Infinite Warfare - men det bliver nok ikke før det kan købes til no money i en GOTY version.
pepout 2 uger siden Er det ikke lidt mærkeligt når man tænker på at Sony skulle være lige op over med den nye konsol.
aule10 2 uger siden De får salgstal fra firmaerne, men ikke fra deres E-stores, med andre ord de får kun de tal som udgiverne lige mener de skal have tal for. Med andre ord lige så ubrugelig som før.
aule10 2 uger siden Det lyder som en meget dårlig ide. Man ved aldrig hvornår der er en der bogstaveligt bare løber væk uden at komme tilbage.
aule10 2 uger siden Håber også på at der kommer en duel funktion på et tidspunkt. Som ikke har med gym battle at gøre.
Alloc 3 uger siden Steam siger 10. august?
pepout 3 uger siden Det kommer vel som et plus spil på et tidspunkt.....
pepout 3 uger siden F2P...... Føj......
4 uger siden @renegate47 Bioshock Infinite kan vel godt nappes en omgang mere :-)!
renegate47 4 uger siden Bioshock spillerne er super fede og jeg har tilbragt timer med dem - men jeg ved sgu ikke rigtig om jeg orker en tur mere hvis det kun er grafikken de har opdateret.

Men for pokker hvor ville jeg ønske at der kommer et nyt game i den serie
aule10 1 måned siden hellere at de forsinker den, end de udgiver det makværk de udgav sidst.
aule10 1 måned siden Sonic skal være 2d ellers er det ikke det værd.
aule10 1 måned siden Damn you bioware, i tvinger mig jo ud af min bog cølibat.
aule10 1 måned siden Hold det halv VA væk, enten er det fuldt VA, eller også ingen. Det der halvt om halvt pisser mig personligt af.
aule10 1 måned siden @hanmik Bare rolig du skal bare installere nogle mods for dem, som gør nøjagtig det samme.
hanmik 1 måned siden oh my... mine børn har Minecraft på PS3, PS4, Vita og iPhone/iPad.. håber ikke de bliver opmærksomme på den her spilmode..
aule10 1 måned siden Så hellere spille på en emulator, enten på nintendo's spilkonsoller, eller PC. For seriøst den gamle gameboy........... Brugt alt for mange timer med den i min ungdom.
Odal 1 måned siden Dæl'me ikke meget kød på den video. Jeg ville elske at få noget nyt at spille til min rom, efter jeg har slidt Sid Meier's Pirates op siden jeg havde det på Amiga (Hell, jeg spillede det for 14 dage siden også :) - og været en tur omkring Assassins Creed Søspejder-udgaven - men de må godt lige komme med noget der bare insinuerer noget gameplay.

..og hvis de ikke releaser spillet den 19. September, så skal deres marketing-afdeling kølhales! ARRRRR!