Nye Kommentarer

Maskinexpert 8 timer siden @Pro_Olaf hvis du kendte mig ville du vide at jeg hader hashtags og bruger dem som sarcasme. #hastagsercancer #mayitburninhell
Pro_Olaf 8 timer siden Dejligt med sådan en lille update! Fedt med variation, så det ikke altid er tekstbaseret information, det er meget velkomment! Dejligt at det ikke var en 10 minutters video, men blot helt nede på jorden på 1.5 minutter.

Lyder fantastisk at "spillet er intelligent" og at man skal lære en masse. Er så træt af spil som fragter spilleren rundt i bæresele. "Du er fandeme god! Du klikkede på "W" da der stod "tryk på w" på skærmen, og gik hen ad den eneste vej som er tilgængelig! Du er fortrinelig som menneske og yderst intelligent!".
Pro_Olaf 8 timer siden Jeg tror bestemt ikke på at deres chip er så kraftig som de påstår. Lad os nu se når det udgives.. det er ikke første gang i historien er det er blevet løjet om grafik.
Pro_Olaf 8 timer siden @Maskinexpert Vi bryder os ikke om hashtags her! #NejTak #FisHjemTilTwitter
Lamsis 9 timer siden Kanon at følge jeres talent-guide :) jeg er først lige gået igang, og glæder mig overRyan Gauld, der gør fremskridt på mit 1860 München hold ;)
michaelnielsen 9 timer siden Må indrømme, at jeg aldrig har hørt om 2048 før....
ThomasBorno 11 timer siden @Aidox Tak skal du have :)
renegate47 12 timer siden "... men titler som Crysis 1 og Crysis 2 vil trækkes med i graven"

Det er kun online multiplayer delen der berøres af nedlukningen.

"In a post on the Crysis forums, the company revealed that it would not be looking into migration options for Crysis and Crysis 2 on Windows PC, resulting in the complete shutdown of online functionality for these titles with GameSpy's decision. However, the company noted that multiplayer in the console versions of Crysis 2 remains unaffected."


"The single-player campaigns in both games are unaffected by this transition, and the multiplayer mode in the Xbox 360 and PlayStation 3 versions of Crysis 2 remain playable," reads the statement.

http://www.polygon.com/2014/4/14/5612890/cry sis-and-crysis-2-on-pc-losing-online-multiplayer-in-gamespy- server
Maskinexpert 12 timer siden @Pro_Olaf Han får nok besøg af nogle mænd i jakkesæt som tager ham med i en sort varevogn, på en lille ferie til en bugt i det sydlige Cuba. (#nultolerence)
renegate47 12 timer siden "...så er du en af dem der beder til de mekaniske guder, så vil du formegentligt ikke finde dit næste tastatur her."

K70 er kongen
Pro_Olaf 14 timer siden Ah, mon dog at de ikke ville kunne finde den der har gjort det ret så hurtigt.
Aidox 15 timer siden Tak for en god anmeldelse:)
Peter7777 21 timer siden Super artikler om talenter i Fifa, de er meget nyttige. Jeg undrer mig over hvorfor i aldrig har artikler om de dårlige ting ved Fifa. Fifa FUT har haft problemer med søgning på transfer markedet i over 4 mdr. hvor det har været fuldstændig umuligt at søge på spillere. Desuden har EA været længe om at anerkende problemet og der er kæmpe utilfredshed fra spillerne vedr. EA's håndtering af sagen. I skriver heller aldrig om EA's ikke eksisterende info på deres forum.

Det virker som alt i Fifa bare er perfekt hvilket er så langt fra virkeligheden. Spillet er fyldt med fejl men alligevel scorer spillet en god karakter i jeres anmeldelse ? Tør i ikke skrive negativt om EA og fortælle virkeligheden.
Pro_Olaf 1 dag siden Alle Assassin's Creed spillene er også mega fede, så det er intet under at de sælger fantastisk :) Jeg er også den stolte ejer af hvert Assassin's Creed spillene er som er udgivet til konsollerne.
Odal 1 dag siden Vi ser frem til den kommende jubilæumsudgave som vil forene de to førende spil i den længe ventede blockbuster-titel :

"Just STAB!"
frankie441 1 dag siden Et spændende spil, som langt slår Twilight Imperium af banen. Jeg har netop lige selv anskaffet det, og efter 2 spil kan jeg godt se at det kommer til at blive taget frem mange gange! Det fås endda meget billigere andre steder end lige Fantask. Lige nu 388kr - og så er det med fragt.
rvkcph 2 dage siden @bjoernpedersendue Zouma er et kæmpetalent. Ingen tvivl. Glad for at høre du har fået noget ud af vores guides. :) Målmændene bliver en spændende artikel! Leali bliver helt sikkert nævnt - han er jo uden tvivl en af de større målmandstalenter. Men de andre er ganske vist også gode muligheder. Bliv endelig hængende og se.
WilliamBirkin 3 dage siden Det bedste FF spil ammen med FFVII. Har det stadig originalt på en ps2 disk samt Dual Saga Legaia. FFVII har jeg også originalt, det viser bare hvor stor betydning de har og det bliver de forevigt gemt.
bjoernpedersendue 3 dage siden Zouma er for vild! Nyder i øvrigt også godt af jeres tidligere gennemgang og har stor fornøjelse af Gauld, Gabriel, Bakkali og Martial på holdet (flere dog på leje)
Ser frem til hvilke målmænd, jeg skal gå efter. Leali fra La Spezia måske?
Lamsis 3 dage siden Jeg har netop købt Ryan Gauld, og han er faktisk rigtig god fremad, selvom han er en splejs og vælter nemt. Bruger ham fast, og er efter 5 kampe, gået fra 62 til 64 :)
Pro_Olaf 4 dage siden Folk må sgu lige tage sig sammen, man skal kunne lave et hvilket som helst spil, også selv om man så skulle tage rollen som en "pilot" ved 9/11. (Rapelay (http://en.wikipedia.org/wiki/RapeLay) er et godt eksempel på folk som tager den frihed)
Så skulle Call of Duty serien også have fjernet sin Lufthavn-scene? Og man skulle ikke længere kunne skyde folk i Grand Theft Auto? Tror virkeligt at folk keder sig en gang imellem når de klager over sådanne ting.
kgrande 4 dage siden Sikke en fornuftig (og særdeles tysk) langsigtet investering. Han kunne have købt en formue i spillets valuta for pengene til både Arduino og Lego, men denne anordning kan han bruge selv efter han bliver træt af at spille.

Hvis man ikke har tysk ingeniørblod i årerne kan det måske være lidt skræmmende med både programmering og elektronik, men jeg har selv haft fingrene i en Arduino på et kursus i min uddannelse og det er overraskende, hvor meget man kan lære efter at have læst et par timer om det på nettet. Mer' af det!
jacobbaehrmortensen 5 dage siden Arrr hvor er det bare sejt! Ville ønske jeg havde tålmodigheden til at fordybe mig i noget så "dumt" som det der. Synes sgu det er prisværdigt når man bruger tid og energi, udelukkende for at lære sig selv op i noget og for at hygge sig med det.
renegate47 5 dage siden Theif kr. 99,- hos Playgame.dk - seriøst tag dig sammen Renegade

Nej jeg skal nok spille det til ende - tror jeg nok ;)

Update: det vil ikke samle støv - er gået i gang.
renegate47 5 dage siden Det er stadigvæk et middelmådigt game
EmilH 5 dage siden @sofusgrevereesen Ser ud til at være problemer for alle der bor i EU https://forums.wildstar-online.com/forums/in dex.php?/topic/33255-ongoing-issues-beta-weekend-4/#entry327 406
sofusgrevereesen 5 dage siden @EmilH hørt!!!!!!!!!!!!!!!!!1
EmilH 6 dage siden @sofusgrevereesen Du er ikke den eneste. kan eller ikke logge komme online. Og har prøvet at søge på wildstar egen side for fejlsøgning. Men intet fandt der. Tror ikke på det bliver det spil jeg vil smide penge ud på. Med så en elendig rodet hjemmeside wildstar har og info er en by i rusland.
sofusgrevereesen 6 dage siden er jeg den enestesom ikke kan komme ind på selve spillet. Den siger bare at der er en form for fejl. Synes det er for dårligt at man bruger 5 timer af sin dag på at vente på at spillet er installeret færdigt. Og så når det endelig er færdigt virker det ikke
EmilH 6 dage siden For følgende fejl når jeg forsøger at logge på. no valid wildstar game account found. Har oprette og valdideret en konto. anden fejl som jeg for flest gange er. networks error connection closed.
Pro_Olaf 6 dage siden Det er vel fordi at det så godt og lovende ud? Det er ikke noget for Nintendo.
Maskinexpert 6 dage siden "Enemy AC-130 in the air, homie. Blaze him!"

Det her må uden tvivl være den eneste dlc der er værd at købe til Ghost
Spitzann 7 dage siden Jeg jeg kan godt lide, at han udtaler at det handler om ikke at være for grådig. Candy Crush har nemlig de bedste og mest fair priser på såkaldte boosters der alle er mega gode... Not..
renegate47 7 dage siden "Free-to-play er fremtiden ifølge King-boss" Det håber jeg fandme ikke - de fleste FtP er totalt rip-off og passer man ikke på så koster det kassen.

Et par enkelte er OK og det tager oceaner af tid at gennemfører dem - men andre er kun til for at tømme folks lommer.

Jeg foretrækker at købe mit game og så spille det og er det godt nok så nupper jeg gerne et par DLCer og pre-ordre det næste de udgiver i serien - men alt det andet er blot Smølfe-bær rip-off.
Pro_Olaf 1 uge siden Hvis vi antager at alle gik over til denne metode, så ville det jo være lige meget. Om man betaler 400 kroner for et nyt spil på én gang, eller om man betaler 20 kroner løbende 20 gange over en periode er det samme.
Pro_Olaf 1 uge siden @rvkcph Helt bestemt, jeg har da selv en 20-30 spil fra humble som aldrig er blevet åbnet.
renegate47 1 uge siden Jeg er skyldig - jeg har en pæn bunke der er installeret men aldrig spillet - nogle har jeg købt som del af et bundt andre har jeg spillet igennem i en piratversion og fik så lyst til at eje dem da jeg så et af de-kast-i-nakken-tilbud - andre var fejlindkøb og enkelte har jeg bare endnu ikke haft tid til.

Nogle af dem vil aldrig blive spillet og andre vil jeg en eller anden dag kaste mig over og så spille til ende - mennnnn..... går der for lang tid så er de forældet - de virker stive og grafikken stinker selv om de kun er få år gamle og jeg har gamet siden C64 kom på gaden - jeg er sgu blevet for kræsen - gider ikke besværlig gamekontrol eller kedelig grafik.

DX: The Fall var en fejl - elsker DXHR - men Fall stinker så efter 10 minutter droppede jeg det.

Jeg blev lokket til at dl. Dota 2 og Neverwinter - jeg fatter det ikke - den type game er bare ikke mig - men alligevel ............ jeg er sgu en tåbe en gang i mellem.

Metro 2033 og Last Light - jeg bliver ved med at udskyde det - så kommer der et andet spil eller så gider jeg ikke rode rundt med 5 skud og en masse monstre nede i en russisk kloak - men de var hysterisk billige så de blev købt og mon ikke jeg alligevel skal komme igennem dem en dag.

Har altid elsket Bioshock og da jeg fik et tilbud så købte jeg dem men jeg har åbenbart spillet dem så meget at min stream version ligger og samler støv - Infinite fik jeg meget glæde af og spillede det igennem et par gange - men så en dag var det ikke til at spille som det eneste game i mit library - efter en masse skriv frem og tilbage mellem mig og Steam og 2K - rent faktisk så tog det 4 mnd. før de erstattede mit game så havde jeg mistet lysten og selv om jeg har de 2 DLCer plus Columbia-pakken så er jeg ikke kommet videre end lige se intro videoen i dem begge - jeg bliver sgu så skide sur over 2 mega firmaer brugte flere mnd. på at løbe fra deres ansvar og at skulle have kontakt med de mest stupide mennesker der har arbejdet i et supportcenter.

Så sgu da for pokker - de fik ødelagt det game - men spilles skal de på et tidspunkt for Bioshock serien er fantastisk!!!

Men procenterne passer - jeg har et hav af games og ca. 1/3 er aldrig spillet -

Vil det ændre sig fremover - nok ikke - for ser jeg en super title jeg ikke fik spillet da den udkom (ja der er enkelte jeg ikke når, når de udkommer - LOL) så køber jeg dem hvis tilbudet er godt nok og så kan jeg lyve over for mig selv og fortælle at dem skal jeg nok få spillet på et tidspunkt og det gælder også for dem jeg har på Origin og Uplay for også her er der en del jeg endnu ikke har begyndt på ;)

Men og det håber jeg er sandt måske er der alligevel lys forude - jeg pirater ikke mere - det er faktisk mange år siden jeg stoppede med det - nu er man blevet voksen og tjener en god hyre så nu pre-ordre jeg - Titanfall - Wolly/New Ordre - Watch Dogs og den slags og alle dem jeg igennem de sidste par år har pre-ordret er alle blevet spillet - nu er det kun de fandens tilbud jeg skal passe på med - men seriøst hvis der er en der tilbyder dig Stick of Truth for en hundredemand så er det sgu svært at sige nej
rvkcph 1 uge siden @Pro_Olaf Ganske vist, men det forklarer alligevel ikke de uberørte spil. Jeg tror personligt det skyldes mange Humble Bundles o.l.
Atropels 1 uge siden Selvfølgelig er det Malthe der skriver denne nyhed..
Pro_Olaf 1 uge siden Nu er der så også utroligt mange spil som tager under 10 timer at gennemføre, hvilket måske forklarer en del.
pepout 1 uge siden I want one.......
WilliamBirkin 1 uge siden det ender med at der ikke skal bruges PSU men kortene tilsluttes direkte stik kontakten med alt den strøm de æde i dag.
michaelnielsen 1 uge siden Men hvis i alligevel får brug for hjælp, så vil min barb lvl 70/98 stå klar :)
Maskinexpert 1 uge siden "Its too fast" 8C
Odal 1 uge siden Hvem ved, måske bliver det en dag også upassende at spille skydegal soldat for de amerikanske styrker i deres illegitime krig mod terror? :D

..det er noget med at sejrherrerne skriver historiebøgerne - men ja, det føles lidt mærkeligt, når man har kunnet flyve alverdens WW2-fly med tyske nummerplader i alverdens flysims lige så længe jeg kan huske.

Secret Weapons of the Luftwaffe.. det er da en halvgammel titel.. med Luftwaffe i navnet.

Der er nok bare nogen der har en eller anden dagsorden, som lige skulle have nogle likes, hits eller bare noget generel omtale for sin politiske agenda.

Nå, jeg var vist igang med at indtage det meste af Europa i Hearts of Iron...
Berntsen 1 uge siden Legendarisk spil! Har stadigvæk CDen liggende, fra da jeg købte det der sidst i halvfemserne. Det er stadigvæk et spil jeg holder meget af og det fungere stadig ;-) Et genialt sammensurium af en seriøs simulator (strukturen) og humoristisk iindhold.
SeventhSun 1 uge siden Det er sgu meget fedt for PS4-ejerne at der endelig er kommet et spil, der er værd at spille :-p
Spitzann 1 uge siden @danielalejandrojaque Jeg kan afsløre at der kommer mere om ESO fra mig! De er meget svære at vurdere efter et par uger, derfor har jeg valgt, at jeg vil spille videre og skrive noget mere om spillet, når jeg kommer noget længere. Om din holdning til skill systemet, synes jeg som udgangspunkt også, at det er en god ide at man kan specialisere sin karakter. Det jeg efterspørger er en bedre introduktion til skillsystemet. Derudover synes jeg tanken om at alle kombinationer er lige gode er smuk, men jeg tvivler på at det er ordenligt balanceret i max lvl. Netop derfor kommer der mere om ESO fra mig :) Ps. Jeg har ikke haft nogle problemer med bugs overhovedet.
1 uge siden Det føles virkelig ikke som om jeg har spillet samme spil som anmelderen. Men noget tyder på, at denne anmelder ikke kigger objektivt på tingene, men i stedet har taget WoW brillerne på og kigget tjeklisten igennem. Uoriginalt og virkeligt kedeligt. Os der har siddet og ventet på det her spil ville have det NETOP fordi det ikke er ligesom WoW. Jeg kan kun ryste på hovedet over anmelderens snæversynethed, og mangel på viden omkring det spil hun har anmeldt.

Jeg undrer mig over, at anmelderen ikke engang har gidet at skrive noget om PvP området, hvilket er det fedeste MMO PvP jeg nogensinde har prøvet. Og de campaigns der er varer 3 måneder!

Jeg kan KUN se det positive i, at man kan bygge sin karakter som man vil. Hvorfor gider man spille en karakter på samme måde som millioner af andre? At folk synes spillet er dårligt sat op er da kun fordi det ikke er lavet børnevenligt. Det er et spil der kræver tid, og man skal sætte sig ind i det. Hvis du vil have et MMO uden særligt meget indhold, så tag et af de andre.


Det her spil er lavet til de folk som gerne vil leve sig ind i det, og det synes jeg ikke anmelderen har formået at vise. Det virker bare som om hun bare skulle storme igennem og videre til næste artikel.

Kan vi ikke få noget lidt mere seriøst end den her vattede anmeldelse?


Jeg vil gerne lige afslutte med at påminde jer andre om en ting. WoW ligeså fyldt med bugs da det kom ud, som ESO er.. Ligesom alle andre MMO's, men det virker til at folk har glemt det.
Ytzen 2 uger siden @Niputi De laver det fordi der er penge i lortet.