Nye Kommentarer

ifinner 5 timer siden Pisse god andmeldelse, dog mener jeg deres design minder meget om Steelseries rival musen selvom den har et mindre antal macro knapper...
neonxaos 16 timer siden Det er bizart, det her burde have været det nemmeste at gøre rigtigt for Sony. Tag det gamle koncept, smid pænere grafik på, og giv muligheden for at bruge en smartphone. Done!
neonxaos 18 timer siden Det er godt nok et bizart koncept!
wynn 18 timer siden Glimrende anmeldelse :)
The-Mads-Show 1 dag siden Det ser helt forrygende ud. Smuk og stemningsbelagt.
renegate47 2 dage siden Han er vist en af de eneste der kan spille FC4 i en eller anden form - stort set resten af verden har opgivet og sidder nu på 3 døgn og venter på en patch der kan sætte gang i spillet.

Nogle af os har kunne spille et par timer andre har slet ikke fået gang i spillet og stort set alle tænkelige fejl rammer alt og alle.

Uanset hvad folk har oplevet før ved en lancering så er FC4 tæt på at overgå dem alle i fejl og mangler.
aule10 2 dage siden Jeg gætter på han ikke er den store fan af goat simulator.
neonxaos 3 dage siden Har længe ønsket mig disse, men jeg har et problem med hovedtelefoner, jeg har været på rehab for det.
Spitzann 3 dage siden Hvordan kan det være bedre end ???
Odal 3 dage siden WANT!!

Jeg kan huske at jeg, på den ugentlige tur gennem Aalborgs rolle/brætspils-bikse altid synes at MORDHEIM var det SEJESTE navn EVAH! Sig det. Lad det rulle på tungen. Det *kunne* lige så godt være et godt corpsepaintet norsk black-metal band. MÅÅÅRDHAAJM! Motherfågger!! \m/

Alle jer Eurogamer-tosser skal have verdens største julekrammer for stadig at fokusere på brætspil og alle de her relatede genrer.

Must own. Når det er ude af Early Access :)
aule10 3 dage siden Jeg er spændt på at se hvordan det kører på single GPU systemer, Der har været rygter om at Det trækker enhver Singel GPU i knæ.
neonxaos 4 dage siden Uha, det er en tidssluger, men det ser meget fristende ud.
Spitzann 4 dage siden Det er hermed skrevet på ønskelisten ;)
pepout 4 dage siden Puha.... Det glæder jeg mig til.... .
Count 4 dage siden ok det skal spilles :-)
WilliamBirkin 4 dage siden Logger kun ind for at høremusikken når man er i ens garison. Fantastisk musik i WoD.
renegate47 4 dage siden Far Cry 4 er desværre ikke uden fejl. Der er eksempelvis meldinger om, at musen ikke fungerer optimalt til PC og man kan ikke fjerne acceleration(endnu), der er knas med multiplayerdelen, og playstationbrugere kan have oplevet, at man kan ikke kan save, hvis man har savegames fra Far Cry 3.

PLUS

Flickering - Studdering - Lagging - Crash - Låser - Går i sort - Lyden forsvinder - Låser op for de forkerte achivements/ellers låser dem ikke op osv.

Det står rigtig slemt til for alt for mange . deværre.

Rent personligt så er jeg ramt af en pæn del af de fejl og har brugt timer på at sidde og skrue op og ned på mine indstillinger uden at det hjælper.

Og det er sgu en skam for selve gamet har pænt mange spændende elementer og man kan se at de har lyttet grundigt til kritikken

Bl.a. så forsøger baddies at generober de forposter man har befriet - man kan tilkalde lejesoldater hvis man har råd - og en ny tilføjelse med at man kan ride på elefanter og bruge dem i kamp er sgu ganske underholdende oma.

Men som sagt ud af de 18 timer jeg har klokket ind siden jeg fik det installeret - så er alt for mange af dem blevet brugt på at skulle begynde forfra pga. en eller anden sindsyg fejl.

Rent faktisk så er de 18 timer kun blevet til 10 timers spilletid - resten er bøvl og ballade.
KingCarrot 5 dage siden Jeg synes nu, at det er meget hyggeligt, at de bare sidder og gnægger over ham - jeg vil ikke afvise, at jeg havde gjort det samme!
filipkrasilnikoff 5 dage siden @pepout Det kan man sige. Der er også nogle videoer, hvor han har samlet folk til at spille med ham. Der er god mili-snak :)
pepout 5 dage siden Det lidt sjovt men mest sørgeligt da de andre bare ignorerer ham.
aule10 5 dage siden @Odal Nu snakker vi om MMO'er, så jeg går ud fra du taler om D&D MMO'er som der er der ude, og der er nogle stykker, som du burde vide.

Odal Det er ikke noget jeg kan dokumentere med et link, for det kræver at jeg smider link til alle de forskellige spil som har fejlet, og gået F2P, eller direkte lukket ned for serverne. Jeg kan hurtigt nævne 3. SWTOR, Rift, Warhammer(som lukkede helt ned) Alle sammen betegnet som fiaskoer.

Min holdning er baseret ud fra tal fra området. Derfor fakta. Men gå du nu på nettet og find forskellige artikler og hvad ved jeg om MMO'er, Du vil hører dem tale om Endgame, for at de skal overleve.

Du spiller ikke et MMO for at få lvling og god historie, det er der langt bedre Singleplayer spil som tager hånd om. Et MMO går i sin helhed ud på at spille sammen med andre.
KingCarrot 5 dage siden Skipper ind til midten af et polygonært samleje:

"Aw my clit is throbbing for you right now"

O_O
Pro_Olaf 5 dage siden Der er jo first-person view til alt, selvfølgelig der også til dette? Folk har jo også lagt videoer op hvor de slagter folk med en økse i first-person :D Damn det er altså en fed funktion som vi bare ikke vidste vi manglede - det gjorde vi så.
Odal 5 dage siden @aule10 WAT!? :D

D&D. Pen og Papir-rollespil. Dungeons and Dragons. Ikke et "MMO" - et rollespil.

Du postulerer at "Fakta" (fordi du siger det? Kilder? Jesus?) er at endgame er den sande frelse - hvorefter du så nævner et spil hvor det ikke er tilfældet? Det giver meget lidt mening.

Eve har intet endgame. Eve er dynamisk. Eve er et kæmpe univers som skaber sine egne helte, skurke, hære, alliancer og sin egen historie. WoW lader til at være en masse mennesker der sidder i kø for at lave noget spændende.. lige om lidt.

Og ja - du kan jo påstå at "forbrugerne" vil have endgame. Eller jeg kan påstå at udviklerne gør præcis det der tjener dem fleste penge på kortest tid. Om det er fordi forbrugerne vil "have" det, eller det bare er det de kan få, må være et spørgsmål om tolkning. Eller "Fakta", som du kalder dine holdninger. Og måske er de eneste tilbageværende "forbrugere" til din type MMOs bare dem der gerne vil have den slags spiloplevelse. Og er blevet hængende et sted hvor de får den, og får det hele serveret på et sølvfad, så de kan lave det samme igen og igen og igen og igen og igen.. i håb om at der falder en spændende jordnød ud af dispenseren når de trykker på knappen.
Spitzann 5 dage siden @DaedleX Forskellen er, at han 'kun' er til mænd. I foregående titler var de ikke homoseksuelle, men biseksuelle. Der er åbenbart en stor forskel for folk i Indien ;)
aule10 5 dage siden @neonxaos Årsagen til at vi lægger vægt på Framerate og andre technologiske spec, er fordi det højner oplevelsen af at spille spillet. Og jo lavere din framrate er, jo støre chance er der for at den falder under de magiske 24, hvor det begynder at hakke i det, og DET er Uacceptabelt.
aule10 5 dage siden @Odal Først og fremmest D&D? Hvorfor sammenligner du disse? Det er 2 helt forskeliige MMO typer. WOW er lavet over everquest. Ikke over D&D. Og D&D har også lvl cap.

Pointen med Et Succesfuldt MMO er Endgame, Det er bare et fakta. Der er kun et MMO som har haft succes og ikke have noget endgame, det spil hedder Runescape.

Alle andre med en dårligt endgame, har måtte sande at de ikke kan leve op til forbrugernes lyst til at spille spillet mere end en måned eller 2.
Odal 5 dage siden @Bvbryn Markedet er som markedet er.

Der er flere penge i at sælge det Blizzard gør (mesterligt, I might add - ingen kan tage fra dem at de er vanvittigt dygtige til at lave utroligt velpolerede produkter, og tjene penge på dem)

Man kan stadig finde rigtigt fede multiplayer-oplevelser, også i rollespil - jeg tror bare man skal gå meget hårdt efter at finde nogle der ikke har det første M i MMO. Fordi "Massively" øger bare chancen for at der er "trolls" og folk med en personlig dagsorden. Ligesom i større shooters som BF-serien, osv. Der er altid nogen der har mere travlt med deres egne stats, end med at hjælpe holdet.

"Spil med vennerne" er en mulighed, men så får man aldrig nye venner på sin kontaktliste - og det er jo et dilemma. Men.. jeg har for tiden nogle fantastiske spil-timer i Red Orchestra II - det her forældede WW2-østfront-FPS - netop fordi der primært befolkes af folk som er der fordi de elsker det - og ikke fordi det er det nye smarte, eller det med flottest grafik.

Men ja - heldigvis er der stadig nogen der laver singleplayer-oplevelser. Og for en gammel AD&D-spiller fra dengang hvor man skiftede 5.25" disketter når man spillede, så blev jeg nærmest rørt til tårer da jeg opdagede Legends of Grimrock. Nørjh! Det var SVÆRT. SVÆRE gåder. Og lige lukt tilbage i Eye of The Beholder-dagene på Amiga'en.

Jeg glæder mig SÅ meget til LoGII. Det er kommet. Jeg skal bare lige have købt julegaverne - så skal der være penge på budgettet til en lille julegave til mig selv.

Det fede ved mange af os gamle tosser som faktisk gerne vil have noget sjæl og gameplay fremfor achievements, er at vi sq egentlig er lidt ligeglade med grafikken og den slags fjol - bare der er kærlighed til genren, historien, spillet...

..hvorfor bliver jeg egentlig ved med at købe vanvittigt dyre grafikkort og monster-rigs?! :D (Nåjo, noget med ArmA3..)
Bvbryn 5 dage siden @Odal Nu gad jeg ikke WoW mere end en uge i sin tid, men generelt synes jeg at MMOer går den vej du (og jeg) frygter.

Vi må nok ty til single-player oplevelser for det helt store rollespil :)
Odal 5 dage siden @aule10 Jeg forholder mig kritisk som gamer til de produkter der er på markedet. At det skulle betyde at jeg har et "problem" med en bestemt genre, må stå for din regning.

"Et MMO handler mest om endgame". Siger hvem? WoW gjorde bestemt ikke i starten. Men kom til det. Det kan man så (og nu kalder jeg så ikke dig en blåøjet og naiv fanboy) æde råt, og købe ind i, eller forholde sig kritisk til. Folk må da købe alle de WoW-timer de har lyst til - men derfor er jeg vel stadig i min gode ret til at have en holdning til hvor de her "MMO" har bevæget sig hen.

Det virker meget - på mig - som om de forsøger at catere til de her unger som bare vil have det hele *nu*, og bare er vant til at pege på noget, og få det, uden at skulle arbejde for det. Det gør mig - som gamer og som menneske - lidt trist.

En af pointerne MED et rollespil (ikke at Blizzard nogensinde har lavet et rollespil, eller at et spil bliver et "rollespil" fordi der er levels og sværd og tryllestøv i dem) har jo siden Dungeons And Dragons været, at man belønnes med levels (mere magt, bedre evner) for sit slid med at befri fæle kongedøtre fra charmerende orkser!

Når Blizzard helt uden tøven fjerner hele det element fra deres franchise, synes *jeg* at det er trist. Ud fra et eller andet naivt blåøjet og idealistisk synspunkt om hvordan ting "burde være". Jeg kan huske da jeg spillede WoW, at man var HELT benovet når nogen kom forbi.. på et MOUNT!! eller som var level 50! Man var helt "holy crap, må hellere flytte mig!" ærefrygts-agtig. Nu er alt det værdiløst, fordi spillet mere eller mindre bare lader dig hoppe ind som kongen af slagmarken fra første færd. Alting bliver serveret, man kan re-specce, og det hele er bare en stor legestue.

Fair nok - men for *mig* fjerner man utroligt meget af sjælen i et rollespil, når man gør den slags. Når man ikke længere skal yde, før man kan nyde.

Og så må du da "undskylde" at jeg lige vidste at debatten herinde kun var åben for at stryge med hårene, og falde på knæ over hvad-end-nu firmaerne smider på markedet. Jeg går bare tilbage til Legends of Grimrock - på mange måder et horribelt spil - men hold nu kæft hvor har det sjæl.
neonxaos 5 dage siden @aule10 Jeg lægger mere vægt på indholdet end på teknikken, og i dette tilfælde ændrer en mindre god framerate ikke på min oplevelse med spillet, uanset hvad du end måtte synes.

Du er i din fulde ret til at være uenig i min anmeldelse, men vi er forskellige mennesker med forskellige meninger. Jeg forstår bare ikke, hvorfor folk lægger så meget vægt på nogle tabte frames frem for spillets ganske fremragende historie og verdensopbygning.
DaedleX 5 dage siden
For første gang i serien, nemlig, har BioWare skrevet en homoseksuel figur ind i Dragon Age: Inquisition, som spilleren kan indgå et romantisk forhold med undervejs, og det er altså for meget for inderne at håndtere.
Sikke da noget sludder. Der var da mulighed for homoseksuelle forhold i begge af forgængerne.

Edit: Kan også se at i skriver at Dorian er den første homoseksuelle karakter Bioware har lavet. Så ved jeg sgu ikke helt hvem der har lavet Mass Effect 1/2/3, Dragon Age: Origins og Dragon Age 2 ;-P
aule10 5 dage siden @Pro_Olaf Du har vidst ikke spillet længe. du skal være meget højt gearet for at slå en del af de elite mops ihjel solo, som du kan finde rundt omkring i de lande som er samme lvl som dig selv. De mobs som var elite pre cata, de har fået deres status nedgraderet til strong mobs.

Lige nu er der dog nogle skalerings problemer, som de er igang med at løse. Men det er ikke deres mening at nogle elite mobs er så nemme.
Pro_Olaf 5 dage siden @aule10 Lad mig citere mig selv: " dengang var et elite-mob rent faktisk et elite-mob, ikke blot "Her er 200 ekstra HP"." Skriver netop at der stadig er "elite-mobs" i dag, men de er ingen challenge.. har normalt lidt mere liv og så er det dét. Intet elite over dem mere sammenlignet med Vanilla/BC etc.
aule10 5 dage siden @Pro_Olaf Der er nu stadig elite mobs, men normalt ikke til quest's.
aule10 5 dage siden @neonxaos Det er jo nettop ikke overfladisk problemer. Det er at prøve at malke deres spillere for flere penge, for at få et komplet spil.

Hvis ikke du kan forstå at dette er et stort problem, og ikke et overfladisk et, så har jeg mine tvivl om du er den rette til opgaven at bedømme spil.

Jeg har sandelig heller ikke brugt nogen penge på spillet, men jeg finder mig ikke i at de forsøger at få flere penge ud af mig end det jeg allerede har brugt.

Og du har et problem med frameraten men du vælger at give den 9/10? igen stiller det spørgsmål ved din bedømmelse. Framerate problemer er ikke noget minimalt problem med et spil, hvis den ikke er god, så skal de trække gevaldigt ned.
pepout 6 dage siden Det ser fedt ud...... Hvis bare man kan spille det med controller......
elektrum 6 dage siden Hyggelig anmeldelse, af et hyggeligt spil...
Det er røget på ønskesedlen...;0)
Pro_Olaf 6 dage siden Savner også Class-questene - altså dem som rent faktisk henvendte sig til din class, hvor du skulle bruge de skills/spells, som kun DIN class havde til rådighed. I dag får alle en level 20-quest hvor du skal ind i Shadowfang Keep og enten dræbe sidste-bossen eller samle de kæmpe objekter undervejs, som i øvrigt er markeret med en fed hvid streg rundt om sig.

Husker stadig hvor vildt det var at gå på jagt tværs over Azeroth for at finde magiske objekter, som til sidste skulle bruges til at fremtrylle en ny minion nede i kælderen - denne skulle naturligvis dræbes først før at du lærte at bruge magien - dengang var et elite-mob rent faktisk et elite-mob, ikke blot "Her er 200 ekstra HP".
MarkElsberg 6 dage siden Det ser godt nok spændende ud, og på mange måder savner jeg WoW fra dengang i vanilla, hvor jeg legede med. Omvendt ville jeg have svært ved at komme ind så mange år senere og vide, at man har gået glip af så meget. For mig er det et helt andet spil i dag, ikke kun mekanisk, men også communitymæssigt.
MarkElsberg 6 dage siden Det ser godt nok gakket ud, men ligner helt sikkert et spil, jeg ville spille.
Bvbryn 6 dage siden Helt sikkert. Håber det kommer ud til os andre!
Jydekrog 6 dage siden "En række nye dungeons er naturligvis fulgt med udvidelsen, og i takt med at ens levels stiger, viser det sig rent faktisk at være sværere end først antaget, både i normal- såvel som heroic-udgaverne..."

Det er jeg så uenig med, dungeons og heroics virker ikke specielt svære. HELDIGVIS er der ikke for mange gimmics som Stormstout Brewery eller The Oculus.
filipkrasilnikoff 6 dage siden Det ser fedt ud!
neonxaos 6 dage siden @aule10 Well, PC-versionen er tydeligvis i dårligere stand end konsolversionerne. For mig er companion app'en og Initiates bare gimmicks, som ikke har den store indflydelse på oplevelsen, og det er jo op til dig, om du vil købe tingene. Jeg har spillet i omkring 30 timer uden at købe noget, og jeg har da en del Legendary gear. Jeg mener bare, at folk overser alle de fede ting i spillet pga. nogle ærlig talt temmelig overfladiske problemer. Min eneste anke er frameraten, som ganske enkelt ikke er god nok på PS4.
aule10 6 dage siden @neonxaos Din 9/10 er også fint, hvis man kun ser på gameplay og historie.

Problemet er jo bare at spillet er andet end det.

Spillet kører ikke godt. Og på Computer er det et stort rod. For slet ikke at tale om deres meget dårlige beslutninger om at locke ting i spillet til companion App og deres initiates system som ikke fungere ordentligt.

Og så har de valgt at man bare kan købe sig til det bedste gear.

Personligt mener jeg at de trækker 3 karaktere ned, så det kun er 6/10. Og så trækker vi lige en fra fordi de lavede et dårligere spil end black flag, og ikke brugte noget af det gode derfra, så er vi på 5/10, og så får den lige et +1 for borderless windowed mode. 6/10, mere fortjener den ikke i det stadie det har udgivet spillet i.
aule10 6 dage siden @Odal Du har tydeligvis et problem med MMO'er, så hvorfor har du klikket dig ind på en anmeldelse af en?

LVLing, er en meget lille del af spillet. Og det man har ønsket er at få gamle spillere tilbage til spillet, uden at de skal bruge mindst 2 dage's playtime på at komme op til det nye content. Ikke alle er interesseret i Den typiske quest grind. Personligt er det det jeg nyder mest. Og jeg kan stadig have fornøjelsen af at gøre det med 49 andre characters.

Men Et MMO handler mest af alt om Endgame, det vil sige dungions raids Og PVP. Alle spil hvor det er fejlet, er spillet også fejlet, og Mange af Dem er gået F2P efter nogle år. hvis de ikke allerede var det.
SeventhSun 6 dage siden @Odal Jeg tror problemet er at "end level content"-systemet gør at spillets (måske) bedste indhold er gemt væk bag tidskrævende grind.

Jeg er f.eks aldrig blevet mere end lvl 70 eller noget med min Paladin. Så selvom det var i WotLK-tiden, så har jeg aldrig kunnet spille det bedste WoW har at byde på. I hvert fald ikke hvis ikke questing i sig selv er min livret.

Det er en svær opgave at løse.
Hvordan kan man give alle sine spillere mulighed for at prøve spillets bedste indhold, men samtidig belønne dem der lægger tusindevis af timer i det?
Odal 6 dage siden @Darfel Min "ADHD" kommentar, var bare et "horn i siden" på Blizzard, fordi de meget bevidst går efter at appellere til det her behov for konstant belønning - de er nærmest verdensmestre i at gøre folk afhængige af "lige lidt mere.." og det går igen i alle deres spil, mere eller mindre.
klarfyr 6 dage siden Ehmmm, øhhhh.... Nårh