Nye Kommentarer

Dafnie 2 timer siden Det fedeste ved Theme Hospital er det mere avancerede diagnoserum, hvor patienterne køres ind i en stor maskine, hvorfra de tilsyneladende aldrig kommer ud igen
BlueBits 4 timer siden De sagde også at det var det bedste og flotteste hardware. Jeg er ikke enig men det bliver spændende at se hvad der sker med deres og valve' samarbejde.
BlueBits 4 timer siden Tyven ligner lidt Altair fra Assassin's Creed i denne trailer.
pepout 8 timer siden Det ser dæmme vildt ud. Der er sgu røget et par flasker vin til de to første spil mens man har siddet i sofaen med vennerne. Glæder mig til at prøve det.
Odal 8 timer siden Warhammer er jo en super fed verden med etableret mytologi, tonsvis af "backstory" osv - så det BURDE være oplagt til at overtage markedet.

Problemet er nok bare at der er mange unge i dag som ikke er "vokset op" med Warhammer, Blood Bowl, osv - og at det for dem ikke giver den der specielle vibe. For gamle tosser som mig, er Warhammer jo "true old school" - og burde være komplet oplagt som MOBA-univers.

Hell, de unge mennesker *støtter sig til stokken* tror jo også at rollespil er det der World of Warcraft. :)
Odal 12 timer siden ..and the award for "Best use of Black Metal name in a computer game" goes to...

Det lyder spændende. Demoen skal i hvert fald hentes. Hvor er det rart at der stadig er udviklere som udgiver demoer.
MartinWiinholt 1 dag siden @Odal Du siger bare til :-)
chrella 1 dag siden Glæder mig til at følge med i det her.
kasperbøgelundhansen 3 dage siden Sej Video! :D
pepout 4 dage siden @JonatanAllin i'm waiting Sophie Lassen Kalkhe...... :D
MikkelØberg 4 dage siden @Odal

The Dude abides.
Odal 4 dage siden @MikkelØberg Do not tempt me!! :)

Det er selvfølgelig ikke "et ripoff" som sådan, men kigger man på sine 3 bøger, og indser at der igen er kommet en ny "edition" af AD&D, så er det typisk ikke Monster Manual der står først på prioritetslisten til en opgradering.

Det var sådan set bare det var der pointen. Har man EN Monster Manual, så kan man finde en god del monstre og information om dem. Det er kritisk for spillet at alle om bordet er enige om at bruge de samme regelbøger - det giver sig selv - men hvor stor forskel er der på en Orc i 2nd Ed. Monster Manual, og så op til den nuværende, når man sidder og "befolker" sit nyskabte Dungeon.

Det føles bare nogle gange lidt som om man køber den samme bog igen, med nye illustrationer. Flotte.. lækre.. lokkende.. GAWDDAMNIT NU FIK DU MIG TIL AT...

*indsæt lang kedelige enetale om hvordan man burde holde sig langt mere til de klassiske monstre, og lave en god historie og fortælling, fremfor at forsøge at spice sine fesne adventures op ved at tilføje eksotiske monstre*

STORY IS KING, MAAAN! STORY IS... hvad?... hvem er I... hv.. spændetrø... hva.. HEY. HEEEEY. LAD MIG VÆRE!!! I KAN IKKE...
MikkelØberg 4 dage siden @Odal Tak for kommentaren, men jeg tillader mig at være uenig i dig "totalt rip-off". Hjemme på hylden har gennem tiden stået Monster Manuals fra 2nd ed. og frem til i dag, og ikke siden AD&D 2nd ed. er jeg blevet så fristet til at spille af at bladre gennem noget så tørt som monsterstats.

Her er mere flimmer og flavour end i de fleste officielle kampagnebøger, og det synes jeg er imponerende. Men hop da endelig på nikotinvognen igen, det varmer så dejligt efter første sug... Jeg mener efter første sourcebook.
aule10 4 dage siden @Darfel Dem havde jeg slet ikke lagt mærke til, normalt er der ikke noget til venstre af interesse at se på :P
Darfel 4 dage siden @aule10 Der står lige til venstre for vinderne, hvad de er udklædt som. :)Lige over de par ekstra billeder.
aule10 4 dage siden Meget flot, kunne i ikke have skrevet i artiklen hvad de var klædt ud som, så vi faktisk har et sammenlignings grundlag?
Darfel 4 dage siden Tror efterhånden det bliver en smule trængt for dem, men mon ikke der er nogle Warhammer 40k der kommer til at give det en chance. Tror det største problem bliver at få folk, der ikke er specielt inde i universet til at spille.
argememnon 4 dage siden Ja, jeg sad og tænkte Ryse: Son of Rome igennem store dele af indslaget.

Jeg vil dog sige, at Ryse: Son of Rome trods alt havde en halv-interessant historie omkring Kejser Nero.
Odal 5 dage siden I came for the monsters.. but I stayed for the "That rug really tied the room together" quote.

Monster Manual føles altid som et totalt rip-off. Det er monstre. Get over it. Vi kan finde på dem selv, og ellers er der de tidligere 50 udgaver af samme bog.

Men.. det føles bare.. tomt.. uden den 3. del af den uhellige treenighed (skulle måske, baseret på mine rundt-om-bordet oplevelser, kaldes "tre-uenighed" med de skænderier de bøger kan afføde :)

Hvor er det godt man sprang af toget for et par "editions" siden... får et rygestop til at virke som en gåtur i parken!
aule10 5 dage siden Ikke flere moba's Der er ikke plads til dem.
Odal 5 dage siden @MartinWiinholt Sådan en gammel kommunist-hardliner som mig, kan da ikke flyve tyske fly! :)

Jo, i "gamle dage" med Janes WW2 Fighters, der var det nu fedt at flænse igennem sådan en flok B-17'ere et sted over "Das Reich" - specielt når man sneg sig ind på en enlig "efternøler" og kunne mærke i gulvet når man kom tættere på.. fordi subwooferen bare stod og brølede løs. Og strafing af lufthavne i en P-47...

Jeg har skam læst min Anthony Beevor og alt det her - men der er bare noget i vores kolletive "bevidsthed" der gør at østfronten føles mindre vedkommende. Specielt i luften, hvor man jo er vokset op med tonsvis af film om netop luftkrigen over vesteuropa. Der *er* ikke meget fly-action i Enemy at the Gates og Stalingrad :)

Multiplayer? Jo - gerne! Det bliver nok et større problem at finde et par timer at gøre det i - jeg er i fuld gang med at øve noget vikinge-teater-halløj, som tager alt for meget af mine weekends (men hvad gør man ikke for at kunne tilbringe en hel sommer ved et bål, med mjødhorn og lange stjerneklare nætter :)

Giv mig.. et par måneder :)
MartinWiinholt 5 dage siden @Odal Hey, btw, hvad siger du til at prøve multiplayer med mig? Jeg gider ikke logge på en eller anden tilfældig server, men hvis vi kunne lave en lille gruppe kunne det være hyggeligt.
MartinWiinholt 5 dage siden @Odal Haha, ja Falcon 4 var stort. Du skal prøve det nye IL-2 - og lad dig ikke skræmme væk af unlocks og achievements. Hvis du har premium udgaven kan du slå dem fra, men de er faktisk meget sjove. De er historiske, så det er ikke så vildt som det lyder. Selvom singleplayer kampagnen mangler lidt atmosfære, er den rent taktisk meget interessant.

De har lige smidt mission builderen ud til communityet så der kommer nok snart en masse singleplayer content til spillet. Der findes allerede en 'Chir Front' kampagne der er rigtig fed, old skool.

Og hvad angår flyverne, så gik jeg ud fra at du fløj tyske fly ;-)
MartinWiinholt 5 dage siden @wallbear Vi er opmærksomme på at FSX er udkommet på Steam. Det er dog fuldstændig samme spil som da det udkom første gang. P3D er ikke en FSX klon. I 2.5 udgaven er det en væsentlig opgradering, både grafisk og teknisk. Prøv det! Vi har anmeldt det her: http://www.eurogamer.dk/articles/2012-04-16- naar-et-vaabenfirma-laver-spil.

Vi har også anmeldt X-plane 10 men desværre er vores holdning at der mangler en Orbx for at løfte X-plane. Her er anmeldelsen: http://www.eurogamer.dk/articles/2012-04-03- x-plane-10-anmeldelse
Odal 5 dage siden Jeg har haft mange skønne timer i IL2 Sturmovik - så måske bør det få chancen.

Nu har jeg brugt .. 10-15 år.. (hvor længe siden er det Falcon 4 udkom? :) på at begræde at sim-genren nærmest er død - og når der så kommer lidt frisk blod, så ooorker jeg ikke sætte HOTAS til, og ... skal liiige være færdig med Dying Light...

Nej - det skal blive løgn. Jeg skal i luften igen. Er jeg et dårligt menneske hvis jeg er en lille smule "meh" over udsigten til at flyve russiske fly? Jeg er vild med "østfronten" som scenarie - men .. til dogfighting så smager det bare mere rigtigt med Hurricane og ME110'ere og alle de gamle klassikere.
wallbear 5 dage siden Det er ikke det helt rigtig sted for dette indlæg.

Jeg kunne godt tænke mig i kikkede på FSX som er kommet på Steam i min optik er det rigtig godt jeg slippper for CD skiver og faktisk køre det hurtigere end før.

jeg kunne godt tænke mig lidt fokus på det da det er svært finde en seriøs civil fligt simulator ud over FSX. Jeg ved der er Prepar3D men det er en FSX klone og så er der X-plane 10 som er ok men hmm ja mangler noget
Hulle 5 dage siden Enig :)
Spitzann 5 dage siden Super interview. Han er en inspirerende mand :D
Sprocklar 5 dage siden Shadow of Mordor er/var godt. Måske skulle man kigge på denne DLC også...
aule10 5 dage siden Jeps det næste teltale games vil blive the hunger games :P
aule10 5 dage siden Jeg vil hellere have at de udskyder udgivelsen, end vi skal bruge 1 måned+ for at være i stand til overhovedet at spille spillet på grund af fejl.
pepout 5 dage siden @argememnon warlords var i sin tid essentielt.
JonatanAllin 5 dage siden @pepout Så må du holde øje med Eurogamer i de næste dage. Hvem ved, måske sker der... noget. :)
pepout 5 dage siden Men egentlig ret tarveligt at i viser det frem når os dødelige skal vente i åbenbart evigheder endnu.
pepout 5 dage siden Det ser fedt ud. Da jeg aldrig helt er kommet med på bølgen af moba udover et ganske ringe lotr ps3 spil så ser det skægt ud.uden at være alt for kompliceret.
pepout 5 dage siden Nårh det var derfor det var på tilbud i ps store. Men fedt spil.
Odal 6 dage siden Stop Making Stupid People Famous.

Jeg ved ikke hvem der betaler jeres julefrokost, men hvis det er dem der har fået jer til at poste noget om det her... så håber jeg det var en fantastisk måned på Cuba med alt betalt. :P
pepout 6 dage siden Man skal være godt syg i låget for at få et kick ud af at tage røven på folk sådan der. Tænker han må ha nogle seriøst grande personlighedsproblemer. Men herre gud. Når man først har en høj lvl figur så tager det altså ikke lang tid at spille 2 nye op.
pepout 6 dage siden Jeg forstår det ikke. Man kan da ikke overfører items i destiny.....
renegate47 6 dage siden Hvis jeg have en Xbox kunne jeg godt få nogle timer til at gå der - Jeg ville hurtigt kunne lærer en masse nye bandeord på flere forskellige sprog og få grint lidt.
Odal 7 dage siden Hvem som helst der "påtager" sig at snyde en 11-årig, skulle jo bare have sit navn offentliggjort, og ellers bandlyses fra at spille online.

Den 11-årige har været i ond tro - han ville snyde - men det kan man måske se mildt på fordi han er 11, men det er ingen undskyldning for ikke at vide at snyd er forkert. Det bør man vide i den alder - og i hvert fald før man bliver sendt ud på internettet og spille med andre.

Jeg synes det er sympatisk at folk vil hjælpe knægten med gear og så videre - det er kun prisværdigt.

Knægten har lånt sin husnøgle ud. Dumt. Og nogen brød ind. Men det ændrer ikke på at dem der brød ind godt vidste at de gjorde noget de ikke måtte, og gjorde noget som var forkert.

Åh, ja, vi savner stadig den der online-gaming-tjeneste hvor man skal logge på med sit rigtige navn, adresse osv, for at kunne være med. Så slap vi nok for "smarte" snotunger ret hurtigt. Samme princip kunne jo passende indføres på forskellige fora rundt omkring.
aule10 7 dage siden @SeventhSun Kan kun give dig ret. stor hype omkring et spil er ikke nok til at jeg køber et spil. Jeg vil meget gerne se spillet først.
SeventhSun 7 dage siden @aule10 Haha well played sir!

Jeg må nok sige, at jeg er noget skeptisk når det kommer til hype.
En PR-mand der siger: "det er super nyskabende". Right!
Jeg synes jeg har set/hørt det før.

Og med de problemer Microsoft og 343 har haft med The Master Chief Collection, for ikke at sige den retning serien generelt har bevæget sig i, så vil jeg afvente min dom til jeg ser noget mere af spillet :-)
aule10 7 dage siden Jeg tør ikke spille det spil, hvis man taber kæben. Jeg hader søbemad.
wynn 7 dage siden Herligt tilbageblik :)

Det, der især gjorde det fedt dengang (i hvert fald for mig personligt), var de mange LAN-weekender, hvor det simpelthen var eminent underholdning at spille 5-10 mand mod hinanden og bare ha' det sjovt.

Selvfølgelig kan man sagtens gøre det over nettet også, men det kommer altid til at mangle noget socialt, for at se hinanden sidde og flække af grin over et spil som Carmageddon, det får man desværre ikke i samme grad online.
Ytzen 1 uge siden Hvis det giver mere content til d3 så er det helt fint med mig og ja de skal droppe exp boost, nu når de har leaderboards så høre det ingen steder hjemme...
aule10 1 uge siden Ikke så vild med den der EXP boost, det går hurtigt nok i forvejen. Og hvorfor lave en ny valuta? WOW har mikrotransaktioner uden at have en ny type valuta man først skal købe.

Resten er nu helt i orden med mig, jeg kan jo bare lade være med at købe det :P
Alloc 1 uge siden @renegate47 Undskyld, var det ikke dig som håber at hackere tømmer min konto, at jeg får slettet alt?? hahah, kan godt se at den dreng ikke er en klovn, men du er... Hold nu kæft da...
renegate47 1 uge siden Indlæg slettet
Alloc 1 uge siden @renegate47 Der ramte jeg vist et ømt punkt... Lol