Nye Kommentarer

pepout 1 dag siden Takker for jeres svar. Måske hvis det en dag kommer på ultra tilbud....... Har også rigeligt med fallout for tiden og the Withcher ligger også uåbnet......
aule10 2 dage siden @pepout Samme type spil, bloodborne er bare svære end Dark Soul serien. Eller det er min erfaring at det er.
aule10 2 dage siden Hvis du er så glad for ISP panel hvorfor så ikke anmelde MG279Q? altså prisen er den samme plus minus 500 kroner. Og FS går kun op til 90 HZ, men hvis man ønsker IPS så er det jo bare den man går over til. Men personligt tager jeg response time over udseende anyday. Men for dem der hellere vil have noget grafisk flot, ja så er det jo IPS panel man skal have. MEN få jer lige et ordentlig grafikkort før i køber skærmen, for hvis dit grafikkort ikke kan trække ekstrem god grafik, så har i spildt IPS panelet.
MarkElsberg 2 dage siden @pepout - Hmm, jeg ville ikke være for optimistisk, hvis du opgav Dark Souls 2.

Bloodborne er på mange måder sværere end Souls-spillene, fordi du aldrig kan slå over i en defensiv løsning. Uden skjold og rustninger kan man ikke lave en tanky figur i Bloodborne, der tværtimod stiller højere krav til reflekser og fingersnilde.

Bloodborne er om muligt også endnu mørkere end Souls. Det har et gotisk/gritty grænsende til det groteske udseende, hvor Dark Souls er mere klassisk Dark Fantasy.

Jeg vil på alle måder anbefale Bloodborne, for det er et fremragende spil, især med udvidelsespakken, men det er absolut ikke for alle.
pepout 2 dage siden Hvis man opgav dark soul 2 er det så værd at overveje bloodborne? Synes det var for tomt, mørkt og svært.
aule10 2 dage siden Det er jo selvfølgelig deres beslutning, men jeg tror ikke de vil høre noget fra langt de fleste. Der skal da nok være nogle der føler sig ramt, men så længe vi har beachball som en OL disciplin, så vil deres argument hurtig falde til jorden :D
JethroMadsen 3 dage siden Mener faktisk at det er æ man skal trykke for at få konsollen frem. Men det kommer vist lidt an på om ens tastatur er dansk eller engelsk.
Odal 5 dage siden Jeg plejer da at få en mail fra Steam hvis et af mine wishlist-spil er på tilbud?

Det kræver selvfølgelig, hvis det kun er i 8 timer, at jeg er ret opmærksom - og eventuelt gider stå op om natten for at købe et spil - men skulle det være 24-timers-udsalg, kan jeg ikke helt se problemet.

Bevares, fint at det ikke bliver så hektisk, det gør ikke noget, men jeg kan ikke rigtigt se at det er et problem for kunderne. Selvfølgelig vil det betyde at de store titler ikke mister fokus hos kunden, fordi der ikke konstant kommer en strøm af flash-sales, og man kan derfor også bedre sige "Okay, jeg køber sq denne her Tropico-pakke, fordi jeg ved at der ikke måske kommer noget super godt om 8 timer igen..."

Oh well - jeg får næppe meget for de €1,51 jeg har på min steam account alligevel :)
klarfyr 5 dage siden @renegate47
Hehe
aule10 7 dage siden @Odal Hørt om elder scroll? Især skyrim giver det du efterlyser. måske ikke så mange brændende kirker, men ellers meget vikinge agtig scenarie.
Alloc 1 uge siden @renegate47 Jeg er 100% enig her.

Jeg må være ærlig og sige, at jeg aldrig kunne finde på at give så mange penge for et Creative produkt.
renegate47 1 uge siden Når man kommer op i det prisleje så kan man lige så godt begynde at overveje om man ikke heller skulle købe sig et par Sennheiser Momentum 2.0 Wireless

http://androidforums.com/threads/review-of-s ennheiser-momentum-2-wireless-bluetoth-m2-aebt-headphones-w- pics.911161/
Odal 1 uge siden De skal godt nok hive noget meget specielt op ad hatten hvis jeg skal lave en Origin-konto igen.

Jeg læser nu ikke citatet som at de vil lave et "nyt Assassins Creed" - han brugte det vel bare som et eksempel på den type spil. Det kunne have været så mange andre.

Det mest interessante bliver dog nok hvilken "setting" de vælger. Vi har Dishonered, vi har Farcry og Crysis, vi har Fallout, vi har Ass Creed (som i sig selv udforsker masser af historiske settings), og vi har utallige zombie-ting (Dying Light)

Det eneste vi vel mangler er at få et godt openworld vikinge-action-RPG med masser af øksekamp og brændende klostre. I called it. EA presents "Lindisfarne".

Waaait for it...
renegate47 1 uge siden En fin ide.

Jeg savner dog co-op - det vel ellers være en fedt at man sammen med ens venner kunne udforske store åbne verdener (helst FPS).

Borderlands måden med en gnidningsfri hoppe ind/ud af venners games - kombineret med endnu større områder og lange missioner med mange afstikker og sidemissioner - der kan løses efter behag.
aule10 1 uge siden Ville det ikke være bedre hvis de lavede noget der var bedre end assassins creed. Altså man behøver ikke stile efter bunden. Eller er det blot deres salgstal de ønsker?

PS. Jeg ved godt jeg kalder det bunden, men jeg har alle spillene, og har spillet dem alle færdige, dog ikke DLC'erne. og nydt det. Men der er bare altid problemer med dem.
aule10 2 uger siden Dalaran Fløj ikke i warcraft 1, den blev først flyvende i warcraft 3.

Jer der har givet minus, tjek op på Warcraft loren. Dalaran blev ødelagt af archimonde under Warcraft 3 The frozen throne. Hvor The kirin tor, lagde en beskyttende ring rundt om byen og flyttede den og violet citadel til northrend hvor de genopbyggede byen.
renegate47 2 uger siden LOL - Men som det fremgår så har den bug jo visse fordele - men kan han mon øge sin figurs intelligens?
aule10 2 uger siden @Sprocklar Haha ja jeg havde også taget imod :D
Sprocklar 2 uger siden @aule10 Ok så på den her på arbejde uden lyd. Men så er han da uhøflig at afvise - ja nærmest ubehøvlet! :)
aule10 2 uger siden @Sprocklar Han sagde at hun var betalt og det hele.
Freudinio2015 2 uger siden "Disse effekter vil endda kunne stables oven på hinanden, så jo fjere folk der har købt sig til disse våbenskins, jo mere får hele holdet ud af det."

Jeg tror finten findes i denne del af teksten. Hvilket vil sige, at det nok nærmest er umuligt at finde et "team" hvis man ikke har disse skins, således man hjælper holdet mest muligt.
Sprocklar 2 uger siden @aule10 Næ heller ikke mig - det var et rent gæt! Men du har sikkert ret io et med max lvl og monetter. :)
aule10 2 uger siden @Sprocklar Det skal jeg så ikke kunne sige noget om, har aldrig rigtig set efter om det havde sådan noget :D Men hvis man er højt oppe på ranglisten, så er du max lvl. og du har sikkert også tonsvis af penge :D
Sprocklar 2 uger siden @aule10 Altså som sagt har jeg ikke den store indsigt i dette spil - men måske kan det have noget at gøre med rang/toplister etc. i dunno.
Sprocklar 2 uger siden Glæder mig til at prøve det i morgen søndag sammen med en buddy - vi spiller mange nye spil sammen og har også gamet ret meget FO3 tilbage på PS3. Det var et super fedt spil og håber også på FO4.
aule10 2 uger siden @Sprocklar Kan ikke lige se hvorfor de skulle tage sig af at andre har en unfair fordel med XP og penge, da spillet er et CO-OP Og ikke et PVP spil.
Sprocklar 2 uger siden Glæder mig sindsygt meget til DS3 - men 1000kr. for et spil og en figur er i overkanten for min smag. Men selvfølgelig hvis man har så mange penge man ikke ved hvad man skal bruge dem til så...
Sprocklar 2 uger siden Fedt fedt fedt - nu ved jeg ikke om der er betalt for denne ydelse men hvis der var er det da uhøfligt at afslå! :D
Sprocklar 2 uger siden @aule10 Jeg er sådan set enig med dig - så længe man ikke behøver DLCen for at spille eller du går glip af noget spil ændrende indhold som f.eks du siger med forhistorie til ME3. Så kan jeg ikke se man skal brokke sig.
Eller som folk måske mener her er en unfair fordel med ekstra XP/penge etc.
Nu skal det siges at jeg ikke har den store erfaring med dette spil andet end et par timer.
aule10 2 uger siden Kan folk ikke bare lade være med at købe DLC'en hvis de er utilfredse med det den kommer med? Eller lade være med at bruge det skin? Jeg har aldrig forstået brok over DLC'er, da de ikke er nødvendige for at spille spillet. Som oftest. Der har været undtagelser. Mass effect 3 havde en first day DLC, hvor man fortalte en hel del historie i. Det var mere for at malke penge.
Men skin DLC'er er jo ikke andet end tilvalg, så hvorfor brokke sig over dem?
aule10 2 uger siden Den er sgu meget god at han lige får deres hjemmeside til senere brug hvis han skulle have lyst :D
aule10 2 uger siden Lyder sjovt :D
renegate47 2 uger siden @The-Mads-Show Takker - så vil jeg vente til det udkommer som lavpris GOTY eller lign.
The-Mads-Show 2 uger siden @renegate47 Du strækker den for at nå de 8. Vi er nok omkring de 6-7.
renegate47 2 uger siden Det store spørgsmål er så: Hvor mange timer kan man hive ud af SP-delen af det game?

Er det de sædvanlige 8-10 timer hvis man virkelig strækker den eller har de oppet sig lidt?
Odal 2 uger siden @renegate47 Det er lige så tåbeligt et ord som "leverage" (måske det mest brugte ord i markedsføring "business to business" fra USA i dette årti) og "Proaktiv".

Folk der bruger dem, skal bare kvæles i deres slips. Deres pro-passive slips.

Jaja, jeg er bare sur, fordi jeg ikke har råd til Fallout 4. Nå! Øv.

39 år og må stadig sætte sin lid til julemanden. Det her voksen-pjat er overvurderet :)
renegate47 2 uger siden Indlæg slettet
Aidox 2 uger siden @Odal
Word
Odal 2 uger siden Et af mine yndlings-hadeord.

Next Gen.

PS4 og Xbox One er den nuværende generation. Fallout 4 kører på dem. Ergo er det ikke et next-gen spil. Det er der ingen spil der er.

Der findes ingen Next-Gen konsoller. Den dag en konsol udkommer, er de Current-Gen.

Det er et meningsløst marketing-buzzword som burde afskaffes, og kun findes frem i de tilfælde hvor et spil udkommer til en *kommende* platform, og som ikke kan køre på den på den tid nuværende generation.
Bvbryn 2 uger siden I mine øjne er der ingen spil der rent grafisk er next-gen; i hvert fald ikke når de laves til konsoller også. Konsollerne har forfærdeligt forældet hardware i sig, og da mange spiludviklere gerne vil se en form for paritet mellem konsoller og PC, er der ingen der presser PC'en længere; ikke mindst fordi ægte next-gen grafik ville kræve et bæst af en computer, og derfor være begrænset til et lille publikum der kan trække det hele.

Der har været en del snak omkring DirectX 12 og hvordan det kan gøre grafikken bedre og mindre krævende, men når det implementeres i spil til PC'en sker det som en eftertanke. Det vil sige, spillet er ikke fra bunden bygget op på DirectX 12, og drager derfor ikke nytte af det som det kunne have gjort.

Det sidste spil der prøvede at trække så mange tænder som muligt var det originale Crysis. Blev det en succes? Ikke financielt, men mange erhvervede sig det illegalt for at se hvordan de kunne trække dette "grafiske monster". Der er ikke penge i at lave ægte next-gen grafik når det svageste led i keden ikke kan trække det (konsollerne).

Anyway, for at gøre en lang historie kort: Nej, Fallout 4 er på ingen måde et next-gen spil rent grafisk. For mig er next-gen grafik noget som kun de stærkeste computere kan trække i det øjeblik, og som senere hen bliver barnemad for fremtidige generationer af computere. Det kan ikke ske med statiske ting som konsoller, der ikke ændrer sig i deres levetid på nogen nævneværdig måde.

Udover dét, så lider Fallout 4 af en masse grimme og mudrede teksturer, som virker som dovenskab når alt kommer til alt. Bethesda er dog efterhånden kendt for ikke at lave grafiske vidunderværker eller fængende historier. Man køber deres spil for at opleve en verden, og derefter se hvad dets modding community kan finde på af sjove ting (og hvor mange af Bethesdas fejl de kan få rettet).
aule10 2 uger siden Jeg har personligt ikke tænkt WOW da jeg så hvordan det grafisk så ud, og jeg er ikke enig i alle deres design beslutninger. MEN hvad er definitionen Next Gen grafik? Spørger du mig så er det 60 FPS, med udmærket grafik. Så vidt jeg ved så er den Cappet på 60 FPS, hvilket jo lever op til mit kriterier, og Grafikken er da god, den er ikke SUper god, men det vil man heller ikke få hvis man ønsker 60 FPS, til en konsol. At der så har været FPS problemer på konsoller, det er forhåbentlig noget der kan løses, sikkert et memory leak et eller andet sted i deres UI.

Min konklusion er så længe et spil kan opretholde 60 FPS, 1080P i nogen lunde god grafik, så vil jeg kalde det next gen. Når den ikke der op, så er det ikke next gen, men kun semi next gen.
Alloc 3 uger siden Haha, det var nu alligevel et lidt fedt mod :D

Kunne være man skulle prøve det igen nu hvor man alligevel har klaret den på normal vis
wynn 3 uger siden Ser umiddelbart meget godt ud.
wynn 3 uger siden "BYOC" ;P
aule10 3 uger siden Gid jeg var den krabbe ;)
MarkElsberg 3 uger siden @Odal - Det er ikke påkrævet, at du bruger nævneværdigt med tid på dine byer, du kan sagtens lade dem være, men flere af spillets quest er bundet op på dem. Derudover kan byerne producere ressourcer, der giver spilleren fordele i ødemarken, så i den forstand belønner spillet dem, der går op i det.
The-Mads-Show 3 uger siden @michael.friis Sproget er altid finurligt på den måde. :)

@Odal: Det hænder til tider, at man skal lige smide en seng, noget elektricitet eller andet gøgl i sine settlements. Tænk Fallout Shelter app'en - der skal tilføjes noget, hvis flere mennesker skal bo et sted.
Odal 3 uger siden Det her by-bygnings-gøgl. Er det noget man "skal" - fordi jeg gider virkelig ikke til at skulle lege RTS-basebygnings-resource-management-funktionær.

Jeg vil ud i ødemarken. Alene. Og overleve. Håber virkelig ikke de har tilføjet for meget "udenomspjat".
michael.friis 3 uger siden @The-Mads-Show touché! du har helt ret at det kan bruges på den måde.
The-Mads-Show 3 uger siden @michael.friis udtrykket er skam brugt på korrekt vis i anmeldelsen. Et kvantespring er - indenfor fysikkens verden - når en elektron skifter fra én bane til en anden. Altså et meget lille målbart spring. Men det er en radikal ændring, og i figurativ forstand, så er et kvantespring altså - ifølge Den Store Danske Ordbog - en radikal ændring; et pludseligt stort fremskridt indenfor et videnskabsområde.