Nye Kommentarer

Pro_Olaf 10 timer siden Ja, de skulle for længst have opgivet last-gen og kun fokuserer på current-gen, men i dette tilfælde er det for sent at opdage for dem.
Med få måneder til udgivelsesdato, har de opbygget hele spillet med last-gen i tankerne, og derfor har udviklingen gennemgået restriktioner - noget som er for sent at ændre på nu så sent i udviklingsfasen.
wallbear 2 dage siden har nu hentet X-wing og Tie ned det er bare en fornøjelse spille igen. Problemet er bare man bliver nød til sætte sig ind i ting igen.

Det er et svært spil og den gang var jeg ung og havde masser tid til sætte mig ind i tingene :-(
Pro_Olaf 3 dage siden @SeventhSun Dog er der potentiale, især når man kigger på de sidste eksklusive titler som har været til Xbox :)
neonxaos 3 dage siden Jeg elsker det her spil. Masser af kaos, og det tager ikke sig selv for seriøst.
SeventhSun 3 dage siden @Maskinexpert @Pro_Olaf

Jeg tror "desværre" at I kommer til at vente længe på en PC eller PS4 port :-)
Maskinexpert 3 dage siden @Pro_Olaf Tror også det kommer til at se pænt vildt ud på PC
Odal 3 dage siden Og lige når man troede den serie ikke kunne blive mere komisk, med alle de streaks... nåh nej, det var for 3-4 spil siden...
Pro_Olaf 3 dage siden Dette spil ser for vildt ud. Glæder mig til at kunne spille det på PC eller PS4 om nogle 4 måneder.
Pro_Olaf 3 dage siden Ubisoft har stadig til gode at skuffe mig med et spil, men det er godt nok ærgerligt at de vælger at eksponere alt hvad der er i deres spil før spillet udgives.. du kender deres spil ud og ind før du kan forudbestille deres spil takket være de 7000 trailers der udgives.
WilliamBirkin 4 dage siden aka downsampling som man har kunne i nogle år nu. :/
Ytzen 5 dage siden sweeyt!
neonxaos 7 dage siden @Odal Giv slip på Half-Life... Det ødelægger dit liv at vente på det! Der er andre spil derude, Odal. Et af dem er måske det rette for dig ;)
Bvbryn 7 dage siden Det er synd så meget fokus der skal være på film og spil, fremfor samfundet. De burde rette sigtet mod den reelle verden og ikke fantasiverdenen. Folk der får en form for inspiration fra vold i spil og film, har trods alt i forvejen en skrue løs.

Så igen, det er trods alt USA. Stedet hvor Kinderæg er forbudt fordi det er en "choking hazard".
Bvbryn 7 dage siden @neonxaos Uden tvivl! Det bliver nok ikke denne stol der løser problemer, men det er måske et skridt i den rigtige retning. Tænker lidt i stil med Minority Report i sidste ende.
Spitzann 1 uge siden Det er god humor!
neonxaos 1 uge siden Emergent gameplay! Jeg sagde det!
neonxaos 1 uge siden Måske er det her ikke lige svaret, men det er sikkert og vist, at vi sidder stille for meget og for længe.
neonxaos 1 uge siden Ja, det ligner sgu noget fra sidst i halvfemserne...
Odal 1 uge siden Mere skandale og intrige i spilverdenen! Yay!

Also, hvem har ikke lyst til at økse Gabe og hans onde kult, som har holdt Episode 3 fra os i årevis.

HL3? Hvad? Nope. HL2 er ikke færdig endnu.
Alloc 1 uge siden Kæft en klovn... Skulle da udelukkes for alt fremtidig arbejde inden for spilverden
Alloc 1 uge siden Jeg bliver sgu alt andet end negativ når jeg spiller EliteDangerous med min oculus rift.. Eller nogle af de andre spil jeg har til den..

Men så igen, der kommer så mange lorte amerikanske undersøgelser, så jeg er sgu ret ligeglad med hvad "eksperter" siger og synes...
Sikkert samme folk, som sagde at voldige spil, giver folk lyst til at skyde folk på gaden...
Aidox 1 uge siden Klaphat. Han burde måske have tænkt sig en smule om
The-Mads-Show 1 uge siden @neonxaos Endda når sådanne udtalelser er direkte strafbare i nogle lande (som f.eks her i DK). Fjollet at han overhovedet skriver sådan et møgtweet.
neonxaos 1 uge siden @Odal Cool Odal. Grimrock har faktisk også en funktion, hvor du kan slå kortet helt fra permanent, hvis du vil finde papir og blyant frem igen :)
Odal 1 uge siden Must. Own.

Jeg elskede 1'eren - netop fordi det var "oldschool at heart" - og jeg også sad sammen med Dennis og spillede AD&D spil på Commodore 64 og Amiga - i ALLE weekender og skoleferier - og var helt blæst væk da Eye of the Beholder kom, og var i 3D!! Det var jo HELT vildt uhyggeligt at gå rundt om et hjørne!

Det var legendariske tider - det var dengang hvor der var måske 2 andre på ens årgang på skolen der fattede hvad man snakkede om, når man snakkede om computerspil, rollespil, og alt det her supernørdede noget, som hverken var Puch Maxi eller fodbold, og derfor DYBT socialt "fail".

Vi sad i dagevis og tegnede kort på A4 papir. Og pludselig, weekenden efter en efterårsferie... var vores 18 siders håndtegnede kort med notater og hjemmelavede symboler for trapper, teleportere, trapdoors, osv osv... de var bare væk. Væk! UGERS arbejde - tabt. Vi ved stadig ikke hvor de blev af - men jeg kan ikke forestille mig at Satan ikke har været involveret. Det var han jo, når man spillede rollespil dengang!!

Åhr, hvor jeg glæder mig til at kaste mig over Legends of Grimrock II.

Det er næppe nostalgisk for de nye generationer - måske er det bare "underligt" og gammeldags. Men prøv det. Bare for at vide hvordan det var dengang spil ikke havde tutorials og holdt dig i hånden igennem alting. Brilliante puzzles, som faktisk kræver at man bruger de små grå - og ikke bare kan trykke på "X" 4 gange for at åbne døren.

Hvor er det fedt at nogen har nailet "stemningen" så fantastisk godt fra Eye of the Beholder-dagene. Og hvor er det fedt at jeg tydeligvis ikke er den eneste der har skønne minder fra en svunden tid :)
neonxaos 1 uge siden Fint med nultolerance over for den slags. Sarkasme er problematisk på skrift.
jonasdk12 1 uge siden Det er jo alt sammen meget godt men Total war serien har stadig to store problemer:

Multiplayer: der er ikke mulighed for at spillerne kan tage samme tur, men skal vente. Total war er så vidt jeg ved det eneste strategi spil der endnu ikke har simultanous multiplayer del

Alt for stor campaign: det er alt for stort og ender tit med at tage meget længere tid at gennemføre end Civilization, desuden mister man flere gange lysten til at spille det, det gør man ikke med Civilization
Spitzann 1 uge siden @argememnon de fleste synes at argumentet Guns don't kill people, people kill people er godt nok, desværre.
argememnon 2 uger siden Det er jo et spil der rammer ned i USA's betændte tand... skoleskyderier. Et hurtigt faktatjek vil også forklare hvorfor et spil kunne slippe afsted med temaet i 1997 men ikke i 2003 og 2014. (Massakren på Columbine Highschool var i 1999).

Man må kan så kun ryste lidt opgivende på hovedet over, at amerikanerne ser spil af den her type som et større problem, end det er, at de fleste mennesker kan gå ned og købe en automatriffel til 3.300 kr og en semiautomatisk pistol til 1.100 kr.
Ytzen 2 uger siden Ser jo vold fedt ud!!
Troldhawk 2 uger siden Det er helt sikkert ikke hamrende historisk korrekt, men min fornemmelse er heller ikke, at det er ambitionen at være det. Bl.a. (spoiler warning) bliver der jo også inddraget guder, så jeg vil mene, at det blot skal ses som fiktiv underholdning med et romersk islæt.
neonxaos 2 uger siden @Bagonad Men det er skrupforkert på en flot måde!
Bagonad 2 uger siden Advarsel til alle historieinteresserede, se ikke videoer med spillet, eller spil det, hvis i vil undgå akut forvirring, raseri og tab af fatning, World of Warcraft er mere historisk korrekt end dette spil.
Gregaria 2 uger siden @KingCarrot
Det var utroligt hvad man kunne nå på en frokostpause, især hvis man holdt sig inden døre og afstod fra både mad og sport.
Det er præcis dén følelse du beskriver som den nye udgave giver, så tak for historien.
SeventhSun 2 uger siden Jeg har "kun" Nostromo, som klart lyder til at være Orbweaver underlegen, men ift. funktionalitet gætter jeg på, at de er nogenlunde ens.

Og der må jeg sige: Nostromo er super fedt til MMO'er.
Jeg fik et meget mere flydende spil i Guild Wars 2, efter jeg investerede i den Nostromo.
Alle MMO'spillere ved at det er en videnskab at sætte sine keybindings op, og der er det altså fantastisk, at kunne have så mange muligheder i én hånd uden at skulle bevæge den overhovedet.
KingCarrot 2 uger siden Den går lige i hjertet på enhver mode-bevidst kæreste!
Alloc 2 uger siden @Maskinexpert Shit den er til at brække sig over med alt det rygklapperi
Maskinexpert 2 uger siden @Troldhawk For det første mener jeg at dødstrusler et af de laveste former for kommunikation kun idioter bruger og burde slet ikke være en del af en stor debat som også i stor grad indbefatter frøken Sarkeesian. Men det begyndte ikke med dødstrusler. Det var først efter at Sarkeesian, Zöe Quinn, Phil Fish, Brianna Wu m.m. begyndte at begå krig med Gamere som helhed(ikke at det undskylder dødstrusler men der var nødt til at bruge et argument som kunne opfanges fra den modsattte side).

For det andet er intentionen med #Gamergate at vise at der er en hvis "korruption" i online journalistik men også at det er Ok er have et hvis 'bias' men det skal bare gøres klart i artiklen. Men flere 'Anti-gamere'(for mangel på bedre ord) har spundet det til at omhandler hvordan videospils industrien er ren misogyni og at gamere er kvindehadere.

Og for det trejde, syntes jeg til gengæld at det er super interressant at du linker til en artikel af Casey Johnson som også var en af dem, sammen med journalister fra Gamasutra, Kotaku og Polygon, der skrev om "Death To Gamers!" og om hvordan 'Gamere' ikke var en værdig målgruppe (og mere mærkværdigt inde for samme dag, hmmm...). I denne artikel er det tydeligt at hun ikke holder sin neutralitet som reporter og jeg ville nødigt give den mere trafik men jeg bliver nødt til at dele den.

Og at tro at 4Chan er bag dette er seriøst det næst dummeste jeg har hørt i denne debat lige efter at 'Gamere' er en uddød/døende race. Faktisk er 4Chan dem som har gjort det meste for kvinder der er omfanget af denne debat.
KingCarrot 2 uger siden Livet som Marine har alle dage været kummerligt - min foretrukne race var klart predator.
Troldhawk 2 uger siden @Maskinexpert Jeg vil lige forstå dig ret, mener du oprigtigt, at hun selv er ude om at blive chikaneret og udsat for dødstrusler, fordi hun har ytret meninger, som falder folk for brystet? Sådan forstår jeg din kommentar om sten mod hvepsebo. Jeg selv er af den mening, at selv om hun havde sagt, at alle mandlige gamere er nogle sølle ynkelige mandslinge, som er så rædselslagne for kvinder, at de føler sig nødsaget til at decideret true på livet, i stedet for at forsøge at diskutere, så er den opførsel aldrig i orden. Og hun har i øvrigt aldrig sagt noget i den dur. Death to gamers, hvad indebærer det, i din optik? Er det sagen omkring, at flere medier har skrevet artikler om, at begrebet gamer var ved at være uddateret? Fordrer det dødstrulser eller anden chikane?

Her er lidt super interessant læsning om gamergatefra Ars Technica

Jeg synes det er meget sigende, at Anthony Burch, kendt som forfatter på Borderlands og fra Hey Ash Whatcha playing, offentligt fortalte at han havde haft nære venner til at anmelde sine spil, men det var der ikke nogen problemer i. Snakken omkring journalistisk integritet klinger lidt hult, efterhånden som det bliver mere og mere klart, at det aldrig har været intentionen med gamergate
Maskinexpert 2 uger siden @Alloc +1 til en feminist som bruger hovedt.

Kan godt lide at Sarkeesian i hendes video taler om hvordan Reddit m.m. har gået efter hende (og tager det som selvfølge at det er Misogyni), men undlader fortælle hvordan hun står inde for "Death to Gamers" og lignende emner. Det er lige som at sige at hvepsene er aggressive, men undlader at fortælle at hun har kastet en sten mod boet.

Og jeg vil lige høre på hvilken side af #Gamergate Eurogamer.dk står på?

(Extra Video)
Alloc 2 uger siden Factual Feminist:https://www.youtube.com/watch?v=9MxqSwzFy5w& list=UUt8lRYpzb-sSrKFb4DT2ECw
KingCarrot 2 uger siden Tager mig tilbage til 12-frikvarteret i folkeren, hvor man akkurat nåede at finde papirerne frem, spise den udsplattede makrelmad og rulle én terning, før klokken ringede igen
Count 2 uger siden @KingCarrot Ja ja, min reaktionstid var lidt langsom, men jeg skulle jo også sidde og kloge mig i mikrofonen samtidig, multitasking...
SeventhSun 2 uger siden Jeg må indrømme, at selvom jeg langt fra er den mest erfarne WoW-spiller, så begynder det at trække lidt i mig, at læse sådan noget her.
Spitzann 2 uger siden Fed guide!!! Jeg synes at de nye karaktermodeller er nice, glæder mig til at spille WoD når det udkommer!
SnP-Lethalise 2 uger siden Super fed artikel! Har midlertidigt slukket min blodtørst til den nye patch, da jeg ikke har mulighed for at spille den inden lørdag. God artikel, "lidt" mere overskuelig end blizzards patch notes xD
KingCarrot 2 uger siden Åh, jeg kan mærke, hvordan WoW sætter sine lange, ulækre tentakler i mig og hiver mig ind igen
KingCarrot 2 uger siden Har vi ikke en her på eurogamer, der kan feje den newb af banen?
KingCarrot 2 uger siden Jeg er glad for, at Martin 'Slowpoke' Wiinholt ikke har ansvaret for at skyde mig ud af en flyver, når den begynder sit fald mod sikker død og ødelæggelse