Nye Kommentarer

jacobbaehrmortensen 1 time siden Arrr hvor er det bare sejt! Ville ønske jeg havde tålmodigheden til at fordybe mig i noget så "dumt" som det der. Synes sgu det er prisværdigt når man bruger tid og energi, udelukkende for at lære sig selv op i noget og for at hygge sig med det.
renegate47 14 timer siden Theif kr. 99,- hos Playgame.dk - seriøst tag dig sammen Renegade

Nej jeg skal nok spille det til ende - tror jeg nok ;)
renegate47 14 timer siden Det er stadigvæk et middelmådigt game
EmilH 17 timer siden @sofusgrevereesen Ser ud til at være problemer for alle der bor i EU https://forums.wildstar-online.com/forums/in dex.php?/topic/33255-ongoing-issues-beta-weekend-4/#entry327 406
sofusgrevereesen 17 timer siden @EmilH hørt!!!!!!!!!!!!!!!!!1
EmilH 19 timer siden @sofusgrevereesen Du er ikke den eneste. kan eller ikke logge komme online. Og har prøvet at søge på wildstar egen side for fejlsøgning. Men intet fandt der. Tror ikke på det bliver det spil jeg vil smide penge ud på. Med så en elendig rodet hjemmeside wildstar har og info er en by i rusland.
sofusgrevereesen 19 timer siden er jeg den enestesom ikke kan komme ind på selve spillet. Den siger bare at der er en form for fejl. Synes det er for dårligt at man bruger 5 timer af sin dag på at vente på at spillet er installeret færdigt. Og så når det endelig er færdigt virker det ikke
EmilH 20 timer siden For følgende fejl når jeg forsøger at logge på. no valid wildstar game account found. Har oprette og valdideret en konto. anden fejl som jeg for flest gange er. networks error connection closed.
Pro_Olaf 24 timer siden Det er vel fordi at det så godt og lovende ud? Det er ikke noget for Nintendo.
Maskinexpert 1 dag siden "Enemy AC-130 in the air, homie. Blaze him!"

Det her må uden tvivl være den eneste dlc der er værd at købe til Ghost
Spitzann 2 dage siden Jeg jeg kan godt lide, at han udtaler at det handler om ikke at være for grådig. Candy Crush har nemlig de bedste og mest fair priser på såkaldte boosters der alle er mega gode... Not..
renegate47 2 dage siden "Free-to-play er fremtiden ifølge King-boss" Det håber jeg fandme ikke - de fleste FtP er totalt rip-off og passer man ikke på så koster det kassen.

Et par enkelte er OK og det tager oceaner af tid at gennemfører dem - men andre er kun til for at tømme folks lommer.

Jeg foretrækker at købe mit game og så spille det og er det godt nok så nupper jeg gerne et par DLCer og pre-ordre det næste de udgiver i serien - men alt det andet er blot Smølfe-bær rip-off.
Pro_Olaf 2 dage siden Hvis vi antager at alle gik over til denne metode, så ville det jo være lige meget. Om man betaler 400 kroner for et nyt spil på én gang, eller om man betaler 20 kroner løbende 20 gange over en periode er det samme.
Pro_Olaf 2 dage siden @rvkcph Helt bestemt, jeg har da selv en 20-30 spil fra humble som aldrig er blevet åbnet.
renegate47 3 dage siden Jeg er skyldig - jeg har en pæn bunke der er installeret men aldrig spillet - nogle har jeg købt som del af et bundt andre har jeg spillet igennem i en piratversion og fik så lyst til at eje dem da jeg så et af de-kast-i-nakken-tilbud - andre var fejlindkøb og enkelte har jeg bare endnu ikke haft tid til.

Nogle af dem vil aldrig blive spillet og andre vil jeg en eller anden dag kaste mig over og så spille til ende - mennnnn..... går der for lang tid så er de forældet - de virker stive og grafikken stinker selv om de kun er få år gamle og jeg har gamet siden C64 kom på gaden - jeg er sgu blevet for kræsen - gider ikke besværlig gamekontrol eller kedelig grafik.

DX: The Fall var en fejl - elsker DXHR - men Fall stinker så efter 10 minutter droppede jeg det.

Jeg blev lokket til at dl. Dota 2 og Neverwinter - jeg fatter det ikke - den type game er bare ikke mig - men alligevel ............ jeg er sgu en tåbe en gang i mellem.

Metro 2033 og Last Light - jeg bliver ved med at udskyde det - så kommer der et andet spil eller så gider jeg ikke rode rundt med 5 skud og en masse monstre nede i en russisk kloak - men de var hysterisk billige så de blev købt og mon ikke jeg alligevel skal komme igennem dem en dag.

Har altid elsket Bioshock og da jeg fik et tilbud så købte jeg dem men jeg har åbenbart spillet dem så meget at min stream version ligger og samler støv - Infinite fik jeg meget glæde af og spillede det igennem et par gange - men så en dag var det ikke til at spille som det eneste game i mit library - efter en masse skriv frem og tilbage mellem mig og Steam og 2K - rent faktisk så tog det 4 mnd. før de erstattede mit game så havde jeg mistet lysten og selv om jeg har de 2 DLCer plus Columbia-pakken så er jeg ikke kommet videre end lige se intro videoen i dem begge - jeg bliver sgu så skide sur over 2 mega firmaer brugte flere mnd. på at løbe fra deres ansvar og at skulle have kontakt med de mest stupide mennesker der har arbejdet i et supportcenter.

Så sgu da for pokker - de fik ødelagt det game - men spilles skal de på et tidspunkt for Bioshock serien er fantastisk!!!

Men procenterne passer - jeg har et hav af games og ca. 1/3 er aldrig spillet -

Vil det ændre sig fremover - nok ikke - for ser jeg en super title jeg ikke fik spillet da den udkom (ja der er enkelte jeg ikke når, når de udkommer - LOL) så køber jeg dem hvis tilbudet er godt nok og så kan jeg lyve over for mig selv og fortælle at dem skal jeg nok få spillet på et tidspunkt og det gælder også for dem jeg har på Origin og Uplay for også her er der en del jeg endnu ikke har begyndt på ;)

Men og det håber jeg er sandt måske er der alligevel lys forude - jeg pirater ikke mere - det er faktisk mange år siden jeg stoppede med det - nu er man blevet voksen og tjener en god hyre så nu pre-ordre jeg - Titanfall - Wolly/New Ordre - Watch Dogs og den slags og alle dem jeg igennem de sidste par år har pre-ordret er alle blevet spillet - nu er det kun de fandens tilbud jeg skal passe på med - men seriøst hvis der er en der tilbyder dig Stick of Truth for en hundredemand så er det sgu svært at sige nej
rvkcph 3 dage siden @Pro_Olaf Ganske vist, men det forklarer alligevel ikke de uberørte spil. Jeg tror personligt det skyldes mange Humble Bundles o.l.
Atropels 3 dage siden Selvfølgelig er det Malthe der skriver denne nyhed..
Pro_Olaf 3 dage siden Nu er der så også utroligt mange spil som tager under 10 timer at gennemføre, hvilket måske forklarer en del.
pepout 3 dage siden I want one.......
WilliamBirkin 3 dage siden det ender med at der ikke skal bruges PSU men kortene tilsluttes direkte stik kontakten med alt den strøm de æde i dag.
michaelnielsen 4 dage siden Men hvis i alligevel får brug for hjælp, så vil min barb lvl 70/98 stå klar :)
Maskinexpert 4 dage siden "Its too fast" 8C
Odal 4 dage siden Hvem ved, måske bliver det en dag også upassende at spille skydegal soldat for de amerikanske styrker i deres illegitime krig mod terror? :D

..det er noget med at sejrherrerne skriver historiebøgerne - men ja, det føles lidt mærkeligt, når man har kunnet flyve alverdens WW2-fly med tyske nummerplader i alverdens flysims lige så længe jeg kan huske.

Secret Weapons of the Luftwaffe.. det er da en halvgammel titel.. med Luftwaffe i navnet.

Der er nok bare nogen der har en eller anden dagsorden, som lige skulle have nogle likes, hits eller bare noget generel omtale for sin politiske agenda.

Nå, jeg var vist igang med at indtage det meste af Europa i Hearts of Iron...
Berntsen 5 dage siden Legendarisk spil! Har stadigvæk CDen liggende, fra da jeg købte det der sidst i halvfemserne. Det er stadigvæk et spil jeg holder meget af og det fungere stadig ;-) Et genialt sammensurium af en seriøs simulator (strukturen) og humoristisk iindhold.
SeventhSun 5 dage siden Det er sgu meget fedt for PS4-ejerne at der endelig er kommet et spil, der er værd at spille :-p
Spitzann 5 dage siden @danielalejandrojaque Jeg kan afsløre at der kommer mere om ESO fra mig! De er meget svære at vurdere efter et par uger, derfor har jeg valgt, at jeg vil spille videre og skrive noget mere om spillet, når jeg kommer noget længere. Om din holdning til skill systemet, synes jeg som udgangspunkt også, at det er en god ide at man kan specialisere sin karakter. Det jeg efterspørger er en bedre introduktion til skillsystemet. Derudover synes jeg tanken om at alle kombinationer er lige gode er smuk, men jeg tvivler på at det er ordenligt balanceret i max lvl. Netop derfor kommer der mere om ESO fra mig :) Ps. Jeg har ikke haft nogle problemer med bugs overhovedet.
6 dage siden Det føles virkelig ikke som om jeg har spillet samme spil som anmelderen. Men noget tyder på, at denne anmelder ikke kigger objektivt på tingene, men i stedet har taget WoW brillerne på og kigget tjeklisten igennem. Uoriginalt og virkeligt kedeligt. Os der har siddet og ventet på det her spil ville have det NETOP fordi det ikke er ligesom WoW. Jeg kan kun ryste på hovedet over anmelderens snæversynethed, og mangel på viden omkring det spil hun har anmeldt.

Jeg undrer mig over, at anmelderen ikke engang har gidet at skrive noget om PvP området, hvilket er det fedeste MMO PvP jeg nogensinde har prøvet. Og de campaigns der er varer 3 måneder!

Jeg kan KUN se det positive i, at man kan bygge sin karakter som man vil. Hvorfor gider man spille en karakter på samme måde som millioner af andre? At folk synes spillet er dårligt sat op er da kun fordi det ikke er lavet børnevenligt. Det er et spil der kræver tid, og man skal sætte sig ind i det. Hvis du vil have et MMO uden særligt meget indhold, så tag et af de andre.


Det her spil er lavet til de folk som gerne vil leve sig ind i det, og det synes jeg ikke anmelderen har formået at vise. Det virker bare som om hun bare skulle storme igennem og videre til næste artikel.

Kan vi ikke få noget lidt mere seriøst end den her vattede anmeldelse?


Jeg vil gerne lige afslutte med at påminde jer andre om en ting. WoW ligeså fyldt med bugs da det kom ud, som ESO er.. Ligesom alle andre MMO's, men det virker til at folk har glemt det.
Ytzen 6 dage siden @Niputi De laver det fordi der er penge i lortet.
chrella 7 dage siden Måske skulle man ligge vejen forbi det Caribiske Hav, der er både mulighed for at rundt og se forskellige lokale markeder bl.a. Havana og Kingston og suge til sig af fremmede skikke og sprog.

Eller komme ud og sejle og dykke efter spændende skatte. Pas dog på værdig genstande, da møde med pirater, kan forekomme (bare rolig man sejler med en erfaren kaptajn).

Assasins Creed IV: Black flag.
Pro_Olaf 1 uge siden https://www.youtube.com/watch?v=DHHKU4znvo8< /a>
Pro_Olaf 1 uge siden Godt at se at Rapture er på listen - bedre spil findes ikke. Dog har I glemt et meget vigtigt område:

U.S n' Texas: Red Dead Redemption.
Maskinexpert 1 uge siden Det kan man sørme godt forstå. Det er jo også et ualmindeligt flot spil, og det første store playstation only siden release
Spitzann 1 uge siden Jeg tror jeg vil tage mig en tur til Tamriel. :)
pepout 1 uge siden http://blog.eu.playstation.com/2014/04/09/pl aystation-store-easter-sale-begins-today/
pepout 1 uge siden I øvrigt kører Sony vilde tilbud på store for tiden. De skal vel lige ha de sidste $$ ud af spillene. Købte dishonored for 80 kr i sidste uge og der er også lidt interessant i denne uge.
pepout 1 uge siden Hvad med the Mojave desert i Fallout new Vegas.
Troldhawk 1 uge siden @Gregaria Planescape: Torment er naturligvis et fantastisk sted at være, men det er måske mere et sted man flytter hen end et man tager på ferie i
Gregaria 1 uge siden Hvad med den mest interessante verden i et rollespil til dato? Naturligvis Planescape: Torment.
Maskinexpert 1 uge siden Lingshan Islands, eller måske Hong Kong
renegate47 1 uge siden Wolfenstein : The New Order og Watch dogs er på listen
Brokke 1 uge siden Vil sige at nogle af kritik punkterne, både i artiklen men også i kommentarene nemt kan løses ved at installere nogle mods, f.eks. quest tracker.

Se evt. på esoui.com
Ud over det så er spillet ret fedt ;)
Odal 1 uge siden Hahaha! "Vi ønsker at spillerne skal skabe deres eget Woodbury".

VIRKELIG!? Ja, for det er da et overordentligt rart sted, og virkelig en skabelon for, hvordan man laver et velfungerende og succesfuldt lokalsamfund i en zombieapokalypse.

Der var både en sports-arena, der var en interessant akvarie-udstilling, og..ehm.. nevermind :)

Oh well - det lyder spændende. Jeg skal helt sikkert holde øje med det. Zombie-galninge (som mig) mangler et godt sted at lege. Og forhåbentlig bliver det her et sted man KAN lege, og have det sjovt, uden at hver eneste encounter skal føles som om man ..ehm.. lige er rendt ind i "borgmesteren" fra Woodbury :)

Nu mangler vi sådan set bare at opfølgeren til en af de fedeste zombie-flicks nogensinde (Død Snø) kommer - jeg så at 2'eren var med på CPH:PIX, og var en lille bitte smule ved at eksplodere af begejstring. Og frustration over ikke at kunne komme over for at se den.
Nuuki 1 uge siden Fuldstændig enig! Mere Minecraft i skoletiden! :P
renegate47 1 uge siden "Ny forskning peger på 'realisme i spil' som svar på dalende mediekritik..Tidligt i 90'erne, hvor computerspil stadig var et relativt nyt medie, udtrykte journalister ganske stor bekymring om omfanget af vold i spil generelt," udtaler Perreault "

- Eller så er flok blevet klogere og ved nu at der f.eks. ingen sammenhæng er mellem vold og spil og så har journalister alle dage været gode til at piske en stemning op - men også de ved at de får tæsk i alle medier hvis de gør det nu om dage. Så det er vist kun de mest tåbelige der forsætter af det spor.
renegate47 1 uge siden @Pro_Olaf Nej du skulle ikke føle dig underlegen eller det der ligner og hvis jeg fremstår som en idiot så er der ikke noget at gøre ved det.

Og det er helt fint du giver mig et minus det viser klasse ;)
Pro_Olaf 1 uge siden @renegate47 Okay, du forstår tydeligvis stadig ikke min pointe.. Bare fordi du ikke forstår hvad jeg skriver efter 3 beskeder, så er der ingen grund til at kalde det for ævl. Tillykke med din uddannelse, ved ikke om jeg skulle føle mig intimideret, eller om du prøvede at spille på autoritet, men det lykkedes ikke, du fremstår mest af alt bare som en idiot, selv om du prøver på det modsatte.
Blezzdk 1 uge siden Øh ja tak :D
renegate47 1 uge siden @Pro_Olaf Du forstår åbenbart ikke hvad jeg mener og du vrøvler. Det er ingen grund til at sammenligne på den måde - min forklaring var blot en enkle beskrivelse og nu er du endt ude på et overdrev og i det rene ævl.

- så frem for at trække pinen ud så overlader jeg til andre der har bedre pædagogiske evner end jeg har - og det er selv om at jeg som IT-ingeniør har undervist i IT.

PS.- Et super Hi-Fi anlæg har ingen laserhoveder - den bedste lyd kommer fra LPer og ikke en CD.
Pro_Olaf 1 uge siden @renegate47 Nej,det er ikke det samme. Lad os fortsætte med den stil du bruger i dit eksempel - En "walkman" og et Super Hi-Fi anlæg kan spille samme CD. Derfor er kravene til afspilleren blot, at der er et lazerhoved på maskinen.
Derimod er er Watch Dog et eksempel, hvor at "Walkman" kræver blot ét lazerhoved for at afspille CD'en, hvor Hi-Fi anlægget kræver 7 Lazerhoveder, 5 strømforstærkere samt 13 eksterne højtalere sat til.

*Med lazerhoved mener jeg den dims på et anlæg/computer som aflæser disken. Nu hedder sådan en dims i ihvertfald lazerhoved.
Maskinexpert 1 uge siden De siger at der stadig er flere easter eggs derude...

Vi er flere der leder. JOIN US. TO DISCOVER THE SECRETS OF THE BATTLEFIELD!