Nye Kommentarer

aule10 2 dage siden Det ligner ikke Japan at censurere blod væk. Er i ikke sikker på at det er gjort så de kunne få Den solgt i de fleste butikker i Japan. De har jo deres Adult only afdelinger i japan hvor de må sælge de mere voldlige og Nøgne spil.

Men hvordan ser den ud i Australien? Det er normalt dem der er problemer med, når det kommer til censur i voldlige spil.
aule10 2 dage siden @Odal Det var også min tanke. Fuck der var meget jeg gerne ville have gjort anderledes.
Odal 2 dage siden .. slette sine savegames, og gå tilbage og starte forfra. :)
JonatanAllin 2 dage siden Det sår desværre stor tvivl om Itagakis evner som spildesigner nu om dage. Der er ingen tvivl om, at manden har skabt nogle fede spil, men at man kan komme fra Dead or Alive 4 og Ninja Gaiden II til det her, er chokerende. Hans fuldstændig forbløffende kommentarer omkring de forbedrede gameplaysystemer i Dead or Alive 5, som retter mange af de problemer, han selv i en årrække har insistereret på at beholde i serien, er heller ikke betryggende. Det kan selvfølgelig hænge sammen med, at det er hårdt at starte et nyt studie og at Wii U ikke er en optimal platform.
aule10 3 dage siden Bare surt at det indeholder under 100 gode spil :P
renegate47 3 dage siden Dirty Bomb er helt gratis og kan man lide TF2 så er det en klar vinder
aule10 3 dage siden @Odal Siden hvornår er EVE blevet simpel på overfalden? På overfladen ser det ud til at være et meget langtrukken spil, som kræver rigtig mange timers spilning. Når du graver dybere finder man ud af det er endnu være. Men spillet er genialt og har man tiden, er det et mega fedt spil. Men det har aldrig set simpelt ud, heller ikke på overfladen.

Men ellers er jeg enig i det du skriver.
Odal 3 dage siden Magien går tabt når langt de fleste curling-børn bare skal have deres lynhurtige opmærksomheds-succes-achievement-fix.

Du kan lave tusindvis af fede MMORPGs - der er allerede nogle spændende bud - men så snart du bevidst "caterer" til de her Blizzard-fans som skal have levels og store farverige tal overalt på skærmen, så får du præcis den her slags spil.

Se på Eve - det virker. Overraskende simpelt spil på overfladen, men med plads til at communitiet selv kan putte deres egne historier, legender, alliancer osv ind i spillet. Eve er en skal, som du kan putte indhold i. Dit eget. WoW er en endeløs jagt på det næste tal, det næste stykke gear.. det er meningsløs gentagelse.

Blizzard er verdensmestre i det - de kan deres kram. De laver præcis det der sælger til præcis de kunder de har brug for.

Jeg forventer mig meget af WotC's Sword Coast Legends (Dungeons and Dragons) - fordi det netop begynder at ligne rigtigt rollespil. Hvor det handler om historien og eventyret, og ikke om at level'e op konstant.

Der er mange andre spændende projekter, alt fra sære tekst-adventures til .. ja.

Det gode findes. Det er bare et spørgsmål om ikke at tale om det, så det OGSÅ bliver invaderet af trollende snotunger der bliver pigesure hvergang det ikke lige går deres vej.

Hell, der findes sågar WoW-spillere der har det sjovt, og spiller rollespil, og hygger sig sammen. Har jeg hørt.

MMORPG har ikke tabt sin magi. MMORPG er blevet mainstream, og skal nu appellere til et segment med et utroligt kort attentionspan. Husk at støtte de små indie-udviklere. Også selvom deres produkter måske ikke er så velpolerede. Man må stadig gerne bruge sin fantasi.

Og uanset - så går der nok stadig nogle år før Virtual Reality kommer så langt, at noget kan hamle op med at sætte sig med gutterne, finde papir og blyant frem, og begynde at rulle 20'ere..
aule10 4 dage siden Hvor mange har hun ikke slået ihjel i løbet af 7-8 spil?
aule10 4 dage siden Verdenen har brug for en ny type MMORPG. Tiden er løbet fra Kill gather talk to systemet.
pepout 4 dage siden Tjah må sige jeg nyder eso på konsol. Spillet er jo som skabt dertil. Om det er for nemt kan man diskutere. Jeg bliver sku straffet over ikke at blokere nok da det ikke var nødvendigt før man nåede v1. Eurogamer var da også ret vilde med wild star for et år siden? Synes der er lidt alting var bedre i gamle dage over den her artikel. 😊
BlueBits 4 dage siden Det er godt med konkurrence indenfor spil streaming men jeg tror bare at de får svært ved at opnå samme popularitet som twitch.
chrella 4 dage siden @madsemilpost Tillykke med sejren. er lidt nysgerrig efter at høre hvordan det gik i mandags for dig, til "eventet."
MikkelØberg 4 dage siden Et af mine absolutte favoritter fordi det aldrig er sort/hvidt. Har gennemspillet hele Mass Effect og Dragon Age serien, og her er hele verden stort set god vs. ond, hvorimod KoDP er kompleks og langt mere virkelig.

Strategispillenes Witcher.
Alloc 4 dage siden Hvis man har tabletop simulator på steam, så kan man spille en lidt anden version af denne :)

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filede tails/?id=282038031&searchtext=fallout
Odal 4 dage siden Must. Own.
Kiksmann 4 dage siden Kvaliteten var også i orden. Jeres tyske pandang sendte også live derfra.
Der var også godt nyt fra mange producenter.
Alt i alt har 2015 budt på mange gode tiltag i forbindelse med streaming fra div. producenter, bla. syntes jeg Blizz's Hellfest var en kanon ide.
renegate47 5 dage siden Half-Life: Blue Shift var faktisk en rigtig fed udvidelse
aule10 5 dage siden @Odal Ja det var heller ikke lige det jeg vil kalde et stort problem, især når Steam konsol i og for sig ikke er en rigtig konsol, men en computer modificeret til at skulle tilsluttes fjernsynet.
Odal 5 dage siden @aule10 Helt enig. Grunden til at funktionen findes på konsoller er vel, at de færreste konsolspil lader dig save når du har lyst.

Wait.. er det ikke *præcis* det Save funktionen er? At sætte spillet på pause der hvor man er kommet til, indtil man har lyst til at spille videre!?

Særeste "problem" nogensinde.
Kiksmann 5 dage siden @mikker1448 - Jeg tror nu det var til den nye patch der hentydes til.

BTT.: Det vil være et super godt tiltag fra Blizzard, nu er jeg af den personlige mening at D3 passer super til en konsol.
Odal 5 dage siden Hmmm.. det her lyder som et zombie-spil jeg faktisk (som ivrig zombie-aficionado) faktisk gider spille.

Hvordan føles spillets "pace"? Er det mere en sniger-ting, end en spurt-rundt-ala-Dying Light-tempoet?

Nu er jeg snart færdig med Wasteland, og selvom Witcher 3's retail-box ligger og flirter med mig, og gerne vil installeres, så savner jeg noget god snige-horror.
mikker1448 6 dage siden Datoen har været offentlig i et par uger nu:rolleyes:

Link: Season 3&4 dates
aule10 6 dage siden Lad os da håbe at de bare skulle på jagt.
aule10 6 dage siden Ehm nope kan ikke se ligheden med half life....
aule10 1 uge siden @JonatanAllin Sådan er det med crashes, ligesom med batman, nogle fungerer det bare, uden nogen crash, eller andre problemer, imens er der andre hvor det bare ikke fungerer.
JonatanAllin 1 uge siden @aule10 Ja, jeg havde også læst, at den crashede, men det er ikke tilfældet på min maskine. Det føles fuldstændig som PS4-versionen.
aule10 1 uge siden Ser fedt ud, men kommer aldrig selv til at spille det. 1. jeg er mega dårlig til denne type platformspil. 2. jeg har ikke tålmodigheden til at dø gang på gang for at få fundet den helt rigtige måde at komme igennem en forhindring. 3. PC porten skulle ikke være for god, har jeg læst andet sted.
SeventhSun 1 uge siden Jeg synes der generelt bliver blandet ting sammen I den her debat (ikke lige i artiklenher).

Pre-orders indeholder selvsagt nogle åbenlyse problemer, men DLC i sig selv er altså ikke en dårlig ting. Og spilfirmaer kan opføre sig moralsk forkasteligt ift. meget andet end DLC.

Så vi skal straffe de dårlige tendenser, og belønne de gode.

Giver det f.eks mening at straffe et godt spil fordi man synes DLC-modellen er urimelig? Ikke hvis du spørger mig. Hvis DLC ikke sælger, sender det et signal, hvis spillet i sig selv ikke sælger, kan der være læssevis af årsager.
renegate47 1 uge siden Det var desværre så ski** mørkt at jeg aldrig fik spillet mere end 10-15 min af det game den gang - hvilket var en skam.
BlueBits 1 uge siden Jeg har spillet det på PlayStation Vita.
Det er et godt spil men jeg sprang meget over historien og fokuserede mere på det fantastiske gameplay.
aule10 1 uge siden Hvis alle ville stoppe med prepurchase og købe early acces, og ikke mindst DLC'er, så ville vi have en langt mere forbruger venlig spilmarked, og ikke en pengemaskine. Men udviklerne skal jo også tjene penge på en eller anden måde.
Freudinio2015 1 uge siden Jeg er på ingen måde uenig i, at DLC'er især er med til at udvande oplevelsen i mange spil nu til dags.

Når snakken kommer til pre-orders, så er jeg dog lidt mere "on the fence". Jeg er f.eks. lige blevet uddannet og går på nuværende tidspunkt ind i en periode med arbejdsløshed og derfor har det, for mig, givet mening at bruge nogle af de penge på pre-orders af spil som jeg ved jeg i forvejen skal spille (Fallout 4 og Hitman). Så er jeg i det mindste sikker på at de ikke bliver brugt på pilsnere og billige damer.

Jeg har det i det hele taget lidt svært med denne her "du burde ikke/Lad nu være med at pre-order" som allerede gennemsyrer steams forum (tag blot et kig på Mad Max / Fallout / Hitman forumet). Lad nu folk træffe deres egne beslutninger, når de har taget fejl nok gange, så skal de jo nok træffe anderledes valg i fremtiden. :)
Odal 1 uge siden Jeg tror næsten at alting er blevet sagt.

Herligt med god og saglig debat - og jeg tror bare jeg vil byde samstemmende ind med at det efterhånden må være gået op for selv de mest naive FPS-gamere (sorry!) at vi ikke skal betale for en vare vi ikke har. Slet ikke når vi ikke ved om vi får den (læs : om spillet virker når det kommer).

Steam har været "sendt fra himlen" fordi det har givet så nem adgang til (og "hyldeplads" til) så mange indie-titler. Jeg havde næppe nogensinde spillet Legend of Grimrock I + II hvis ikke det var for Steam. Eller Wasteland 2. Eller.. tusind andre fantastiske spil, som ikke har AAA-budgetter, men tilgengæld har AAA-gameplay, stil, humor og time efter time af herlig underholdningsværdi.

Mange ting kan siges for og imod Steam, men der er mange ting der havde set langt værre ud for os gamere i dag, hvis ikke Steam havde eksisteret, og taget førertrøjen i at forene os gamere på en platform hvor social kontakt, multiplayer og butikshylder er så nemt tilgængeligt.

Selvfølgelig skal vi ikke preorder digitale kopier af spil. Det giver ingen mening. Heller ikke fordi man får en TF2 hat (don't even get me started!) eller et flot nyt skin til sin økse. Rent økonomisk giver det mening for spiludviklerne - men det er en stakket frist.

Som jeg ser det, har markedet opdaget preorders og specielt "Early Access" nogenlunde samtidigt, og det har resulteret i at en masse store udviklere har set sit snit til at spare en formue ved at slippe for at låne pengene i banken, når de skal udvikle store dyre titler. Så længe "fjolserne" betaler forud, så er der jo penge i kassen til at udvikle. Det giver perfekt mening for udviklerne.

Men kæden hopper af. Og det er branchens egen skyld. Elendige ufærdige produkter vælter ud - hvem behøver stramme sig an, når kunderne har betalt forud? Men kunderne æder ikke alting råt - ikke for evigt (med undtagelse af nogle "¤#%! FPS-gamere og diverse franchise-fanboys). Så nu står branchen og er delvist ude over en af sine største forhindringer, nemlig finansieringen. Men de har skabt sig selv et nyt problem. Som er langt større. Kunder der har fået nok. Kunder der er trætte af produktet, endnu før det kommer på gaden. De kommer ikke ind i butikken igen.

Vi lever i en fantastisk periode. Helt vanvittigt mange indie-spil kommer på gaden pga. crowdfunding, og pga. at der nu igen er et marked for små "skæve" titler. Bevares, der kommer masser af bras, men der kommer også rigtigt mange lækre indie-games som aldrig havde set dagens lys for 5 eller 10 år siden - og som aldrig havde fundet et marked.

Det er spændende, hvis man sætter sig lidt "på hegnet" og bare kigger på hvad der foregår. Jeg løber næppe tør for gode spil lige foreløbig. Og jeg er efterhånden blevet 39 - så det er ikke fordi jeg gamer 5 timer om dagen mere. Men jeg nyder min gaming meget mere. Fordi der nu er andet på markedet end elendige FPS-kloner med 100% multiplayer-fokus, hvor energi-drik-junkie-unger på 14 år sidder og skriger noget om min mor, og ellers bare camper det samme sted i dagevis, og aldrig har hørt om teamplay.

Det er en ganske vidunderlig tid at være gamer. Hvis man vil være konkurrencegamer, er der masser af gang i den scene. Og vil man gerne bevare sit mentale helbred, så er der heldigvis kommet rigtigt godt gang i det gode singleplayerspil igen. Jeg frygtede helt for min lyst til at leve, dengang man kunne læse daglige citater om at der "næppe nogensinde kom et spil uden en eller anden form for multiplayer igen". Det er heldigvis ovre. Thank Odin! Jeg kan sådan set godt li' multiplayer. Jeg gider bare ikke rigtigt andre mennesker :)
renegate47 1 uge siden @dvdbangsrud FC4 - BF4 og mange andre der bare ikke ville spilles fra dag et og nogle som f.eks. Watch Dogs som stadigvæk har mega problemer for mange - er en af årsagene til jeg ikke gider det pjat mere.

Og seriøst det er sgu heller ikke nødvendigt at være den første til at logge på en server ;)

De sidste par år tid har jeg anskaffet en del AAA titler og kun betalt en brøkdel for dem og jeg har haft det ganske fornøjeligt selv om de var mere end 6 mnd. gamle ;)
dvdbangsrud 1 uge siden @renegate47 Jeg forstår så udmærket godt at du venter en rum tid med at købe et spil. Som jeg ser der det - trods "pre-order bonus" - er der vitterligt intet incitament for at købe et spil før eller ved udgivelsesdatoen. Ja, måske kan man sparre et par procenter ved køb før udgivelsen, men som du skriver så kan med garanti spare mere, hvis man venter et par måneder.
Derudover er man ude over problemet med at spillet måske ikke kører optimalt ved udgivelse og det bøvl det måtte medføre.
renegate47 1 uge siden Det er en snak vi har haft flere gange før og jeg kan kun gentage hvad jeg har sagt igen og igen - Ikke flere pre-ordre fra min side.

Jeg venter gerne 3-4-5-6 mnd. og køber så spillet til en brøkdel af prisen og får kastet et seasonpass i nakken.

FC4 fik endelig kureret mig og alle de røvsyge DLCer Borderlands Pre-seq sendte ud overbeviste mig en gang for alle at der simpelthen er formange ligegyldige DLCer i omløb.

I nogle games er der en fed investering i andre er det rent røveri.

Jeg fik i tidernes morgen en super fed deal på Borderlands 2 med season pass rent faktisk næsten halv pris for hele pakken - og med kvaliteten på de DLCer så var det en rigtig god deal.

Borderlands Pre-Sequel var det også muligt hos GMG at få 46% hvis man pre-order og når man tager i betragtning hvor mange timer jeg har brugt på BL2 så var der ingen tvivl om at jeg bare skulle have det game.

@¤5&#¤% og flere #¤%&@£ - magen til r@vsygt game skal man lede længe efter og med de DLCer vi har fået så burde man melde dem til politiet - Alt hvad vi har er det samme game som man så kan spille med nogle nye karakterer - og helt ærligt så orker man knap nok at spille det igennem én gang med en karakter og tanken om at man skal spille det samme spil 3 gange igennem for at når niveau 60 var lige på grænsen til at man sad og overvejede om det mon ikke var mere fornøjeligt at stikke en gaffel i øjet.

De nye DLCer var blot en ny karakter samt det de kalder for Ultra Vault Hunter Mode hvilket betyder at 3 gennemspil betyder at du kan går fra lvl 50 til lvl 60 og ikke en disse mere.

Med andre ord - hvis du vil udnytte hver eneste krone du har investeret i spillet så har du med alle DLCer 6 karakterer der hver skal gennemføre der samme spil 3 gange hver eller 18 gange i alt - DET SAMME SPIL 18 GANGE - Det er det rene svindel!!

De snakker allerede om et BL3 og dummer de sig på samme måde igen så dør den franchaise med det samme - kikker man på deres forum så er det tomt modsat BL2 hvor der var aktivitet i over et år efter det udkom.

Men de er ikke alene - nogle games kræver 10$ så alle ens fjender kan blive blå hvilket de glemte at fortælle om gamet da de udgav det og så føler man sig snydt - andre igen har respekt for gamerne og deres DLCer er små perler som man nyder at spille igennem - f.eks. Tiny Tina's Assault on Dragon Keep i BL2 som nok er en af de bedste i mange år.

Men man lærer med årene og pga. alle de møggames og elendige DLCer som der reglmæssigt sendes ud så er jeg helt stoppet med pre-order og season pass - Jeg behøver ikke at spille et game fra dag ét - specielt hvis det er et solo-game - enkelt Co-ops kan jeg være fristet til hvis beta´en har været superfed - men så skal vi altså også op i BL2 klassen for at friste mig - og dem er der ikke mange af.

Så heller vente til man er sikker på det er et godt og velfungerende game endda nogle gange så længe at man kan få sig en GOTY til under 100,- inkl. alle DLCer hos GMG eller en af de andre - for skal jeg alligevel bare spille det alene så betyder det intet det er 6 mnd. gammelt.


Så ganske kort - det er meget meget langt mellem de gode DLCer - desværre - men de findes og tak for det for det forlænger et godt game med mange timer til få kr.
renegate47 1 uge siden I mangler BFG fra Doom og min personlige farvorit Nasty Orge OP8 fra Borderlands 2
dvdbangsrud 1 uge siden God artikel. Du belyser nogle aktuelle problemstillinger i spilindustrien, som man forbruger må kæmpe med.

Du skriver:
Man kan i sagens natur ikke løbe tør for 0'er og 1'taller, og skulle man alligevel løbe tør for aktiveringskoder, kan man simpelthen bare generere nogle flere.
Det er ganske korrekt, men som du selv er inde på, så stopper det desværre ikke forhandlerne for at bruge denne salgsteknik. Så sent som i den forgangne uge havde GMG.com (Green Man Gaming) The Witcher 3 sat stærkt ned, men løb hurtigt tør for nøgler.

Ang. forudbestilling af spil og Steam's nye 'refund'-funktion, så kan man jo gætte på om den har haft indflydelse på Warner Brothers' beslutningstagen om hvorvidt man skulletrække Batman Arkham Knight tilbage, hvilket de jo gjorde.
Bvbryn 1 uge siden Jeg stemmer klart med tegnebogen. Ofte ender jeg først med at købe spil længe efter de er udgivet, og sælges med al DLC til samme pris som originalspillet i sin tid. Jeg har alligevel så mange spil jeg skal gennemføre, så om jeg får det nyeste lige nu betyder ikke det store.
Odal 1 uge siden @MikkelØberg I see what you did there...
MikkelØberg 1 uge siden /Filosofi.Start
type "Er alle MMO'er ikke fængsler?"
/Filosofi.End
Pro_Olaf 1 uge siden Jamen der ER alerede fængsel i World of Warcraft, som en del af den nye "BG" Ashran.
MikkelØberg 1 uge siden @Hulle
Tak for de fine ord, det er altid dejligt med feedback.
Jeg er overrasket over hvor vellidt Royals var når vi spillede det, især fordi det netop heller ikke er en genre jeg falder på halen over. Man forventer "det er ganske trist", og får "det er egentlig glimrende".
Planen er at fokusere på videoanmeldelser, men nogle gange sørger gale naboer/ivrige håndværkere/sindssyge husdyr for at umuliggøre andet end det skrevne ord.
Hulle 1 uge siden Ikke lige min type spil, men du laver gode anmeldelser. Er specielt glad for videoanmeldelserne. Keep up the good work!
Bavi 1 uge siden Jeg husker, at man i Ultima Online, blev placeret i sådan et bette rum, hvis man blev fanget af gamemaster. Det var også sådan lidt fængselsagtigt. Og man har ikke lyst til at havne i fængsel. :)
aule10 1 uge siden Hvorfor spilde server plads på det? bare ban dem.
jensbredalmikkelsen 2 uger siden @chrella Gog.com er fantastisk, det er ligefør jeg burde gøre det. Dog siger min erfaring, at nogle gange skal man lad det være ved mindet :)
JonatanAllin 2 uger siden @aule10 Sandt nok, vi kan nok godt bøje "reglen" lidt, da der er mange titler til netop 14,99.
aule10 2 uger siden @JonatanAllin Jeg tænkte at 12 kroner ikke ville vælte budgettet.

Men det er nok det Lovprice game jeg har nydt mest, ud over minecraft, men det er jo ikke lovprice længere.