Nye Kommentarer

neonxaos 1 dag siden Endelig et futuristisk look, der faktisk er lidt cool!
neonxaos 1 dag siden Giv mig det. Nu!
Troldhawk 1 dag siden @alexhagelbergfalck Det er vist kun Blizzard der ved det. Så længe de ikke slår over i Valve-time går det måske nok :)
alexhagelbergfalck 1 dag siden er det blizzard snart eller snart :)
ThomasBorno 2 dage siden @Alloc Hej Alloc

Det er godt at høre at du kunne bruge den. Og SSD'erne komplementerer bestemt resten af din maskine. Noget af et beast du har dig der :)
neonxaos 2 dage siden Flotte skibsdesigns, kan godt lide F1-inspirationen. Resten ser lidt forkølet ud, men det får de forhåbentlig styr på. Lovende!
Alloc 3 dage siden Tak for denne anmeldelse Thomas. Jeg har netop bestilt deres 120gb og deres 240gb til min nye maskine :)
Spitzann 3 dage siden @caspertimjensen Vi arbejder på det!
caspertimjensen 3 dage siden Er jeg den eneste der ikke har noget tekst på side 2?
wynn 3 dage siden Ser nu ganske ok ud. Havde faktisk overvejet at forsøge at printe selv på et tidspunkt. Ærgerligt det ikke er engelsk dog.

Hvad ligger prisen i og noget hint til, hvor man evt. kan købe dette? :)
argememnon 4 dage siden Jeg vil gerne støtte indie-udviklerne, og jeg smed også penge efter den her titel før den udkom rigtigt... men hold da op, hvor har spillet svært ved at fange mig.
renegate47 5 dage siden @aule10 Imodsætning til fjols
aule10 6 dage siden @renegate47 Tak det er længe siden nogen har kaldt mig lille.
renegate47 6 dage siden @aule10 Du er da et lille fjols
aule10 6 dage siden @renegate47 Men nu vi er ved det, hvis du har været support chef for 10 år, så er det måske dig vi skal give skylden for dårlig support på steam.

Eller måske er det ikke steam du har været chef, men et andet sted, og derfor er din såkaldte erfaring intet vær, fordi support bliver grebet anderledes an alt efter hvilket firma det er.
aule10 6 dage siden @renegate47 Ja Ja det tror vi så på.
renegate47 6 dage siden @aule10 Eller så ved jeg alt om hvordan support skal fungere fordi jeg har siddet i mange år som supportchef
aule10 6 dage siden @renegate47 Nåå du kan ikke bruge det andet til noget. Jeg skriver blot hvordan deres support fungere, om du kan bruge det til noget er sådan set ligegyldigt. Men et eller andet siger mig at du ikke helt har forstået hvordan steam support fungere, og derfor gav jeg dig en forklaring. Så må du jo tage det til hjertet eller lade være.
Gregaria 6 dage siden Så er grundbogen Player's Handbook droppet ind af døren, forvent en anmeldelse om et par uger. Spoiler: det ser lovende ud.
Gregaria 6 dage siden Så rejser Eurogamer.dk snart tilbage til den tyske by Essen for at deltage i Spiel '
14, hvor vi planlægger at slæbe en god stak nye spil med hjem. Heriblandt muligvis en udvidelse til Robinson Crusoe, og i så fald kommer anmeldelsen naturligvis til at falde her på Eurogamer i månederne efter.
caspertimjensen 7 dage siden Hvaaaa - kommer del 2?
Alloc 7 dage siden Hold nu kæft hvor jeg glæder mig til at min nye maskine er samlet, så jeg kan lege med det her spil! Det skal ihvertfald streames :D
renegate47 7 dage siden MUST HAVE!!!!!
Pro_Olaf 1 uge siden Aww yiis, can't wait. ER forudbestilt på PS4.
neonxaos 1 uge siden Jeg må skrive under på det her. Det er et helt fantastisk spil, der helt ind i sin kerne handler om glæden ved at køre. Og det giver dig virkelig rig mulighed for at svælge i den.
EmGee 1 uge siden God anmeldelse. Kan dog ikke lige finde del 2?
wynn 1 uge siden Hvem prøver de at snyde, de har endnu aldrig været i gang med udviklingen, de ville bare presse konkurrenterne lidt mere :/
playgamesdk 1 uge siden Playgames her.
Vi bad Eurogamer om at få det fixet igår.
Det må være gået noget helt galt med deres produktmatchning. Det er meningen at Eurogamer skal linke til denne http://www.playgames.dk/fifa-2015-p-1335.htm l til 325,- dkk
caspertimjensen 1 uge siden @starburger Ja, det er sgu ikke særlig smart...
starburger 1 uge siden Jeg synes i skal bede jeres samarbejdspartner playgames.dk om at rette deres reklame i venstre side som viser, at man kan få fifa 15 ultimate team edition til 289,-.

Sorry det lige blev en smule offtopic.
Maskinexpert 1 uge siden All this hate :[

Men helt seriøst ved jeg ikke om jeg er helt glad for det nye interface farve. Ved ikke hvorfor men det generer mig lidt :D
renegate47 1 uge siden @aule10 Jeg er ikke bitter - jeg sytes bare du ævler løs.

Jeg skrev deres support ikke er verdens bedste og det giver du mig ret i.

Alt det andet er unødvendigt ævl om hvad jeg kan eller ikke kan.
aule10 1 uge siden @renegate47 Fanbreve? har jeg sagt dig imod? jeg pointere blot fakta. ja deres support er ikke god, men det er fordi de ikke har noget at gøre med de enkelte spil, og at steam i sig selv, sjældent laver fejl, det går ned, og forbindelsen til deres servere kan halte, men reelle program fejl har de kun ganske få af.

Og dem der er har de styr på og skrevet hvordan man løser. Og hvis ikke det løser problemet, så virker en geninstallation som regel altid.

Måske er du bitter fordi du ikke kan finde ud af det med fejl løsning?

Jeg skriver ingen fanbreve, blot fakta.
renegate47 1 uge siden @aule10 Nu var det kvaliteten af deres support jeg hentyder til - dine fanbreve kan du skrive på deres forum
aule10 1 uge siden @renegate47 99% af alle problemer med steam er som regel et problem der stammer fra et spil. hvis man har problemer med steam så er der 30 artikler skrevet af steamsupport hvordan man kan løse dem. ellers kan man prøve den gammeldags installere og geninstallere steam. hjælper på langt de fleste problemer.
renegate47 1 uge siden @aule10 Hvem siger det er spil jeg har HAFT problemer med - det kunne være steam og hvorfor tror jeg skriver her?

Tror jeg sidder med et problem lige nu og ikke ved hvor jeg skal henvende mig eller er mit indlæg baseret på tidligere erfaring med steam?
aule10 1 uge siden @renegate47 Eller kontakte det spils udviklere, du har et problem med. De fleste spiludviklere har også support, og du informere dem samtidig om et problem, som de vil være glade for at høre om.
aule10 1 uge siden @renegate47 Regn ikke med det. Det er langt bedre at skrive på forum hvis du har problemer, eller lede der, end at kontakte support. Kun hvis du vil refundere bør du kontakte support.
renegate47 1 uge siden Er det ikke lidt strengt at kalde deres trailer for rædselsvækkende? Så dårlig er den jo heller ikke - LOL
renegate47 1 uge siden 100 millioner aktive brugere - Jamen det er jo fornemt. Så har de vel snart råd til at ansætte nogle i deres support afd. der rent faktisk ved hvad de snakker om.
pepout 1 uge siden Fed trailer.... Men man kan jo ikke se eller spiller noget om Rom uden at tænke på Maximus Decimus Meridian. 😀
pepout 1 uge siden Det mest irriterende er at det er svært at finde nogle at spille med. Der burde være en generel fireteam matchmaking. Ingen jeg kender spiller destiny. Og så skal man ud på nettet og finde folk. Og så tilføje dem som psn ven. Med den struktur bliver det vist aldrig til raid for mit vedkommende. Konsol spil har altid været noget man kunne spille en halv time. Her skal man planlægge og gud ved hvad. Største minus i min bog.
starburger 1 uge siden fin grafik, men holddaop han er belastende at høre på!
renegate47 1 uge siden Funny med et gensyn og nice med den forberede grafik - men ligesom med Rice of the Triad så var det den gang og tiden er løbet fra dem.

Jeg havde ellers glædet mig til RoTT - men da jeg fik fingerene i det var jeg lidt skuffet over at det ikke havde udviklet sig.

Men det var sjovt at gense de gamle baner og når man som mange af os har brugt et utal af timer med Doom gik der ikke mange sekunder før man var tilbage i rytmen og man viste hvad der var rundt om næste hjørne.
Maskinexpert 1 uge siden Indlæg slettet
aule10 1 uge siden @Maskinexpert problemet er at man har lavet spil hvor de så meget realistiske ud, og bag efter har man været nødt til at nedgradere grafikken, fordi spillerne de testede dem på, kunne ikke lide det.

Jeg ved ikke om du kender til the Co-optional podcast fra polaris. Jeg mener det var sidste gang de faktisk diskuterede dette emne, og hvad spil industrien har været nødt til for at undgå denne surrealistiske udseende, som følger med realistisk grafik.
aule10 1 uge siden @MarkElsberg Nej selfølgelig kan du ikke kommunikere med folk du løber forbi, hvordan i ville du kunne få det til at lade sig gøre? Det er et problem alle MMO's til konsol lider af.

Og ja det er rigtigt at man ikke kan se hvad der dropper før man har samlet det op, og det kunne gøres bedre, og et eller andet siger mig at det også vil blive ændret, men du tager ikke med i dine overvejelser, at konsollerne er meget begrænset i tanke kræft, og når man laver et MMO med store åbne områder(alting er relativt) så må man vælge hvad der har størst prioritet, 60 FPS og god grafik, eller mange små ting på gulvet, når du skyder en fjende.

Borderlands har ikke nogen god grafik, derfor kan man lægge mere ind i spillet på samme tid.

Og jeg har ikke noget problem med jeres karakter, blot at i misinformerede.
Maskinexpert 2 uger siden @aule10 Ved nu ikke om jeg ville kalde det et problem.

Og det kan godt være at det ikke er 1:1 natur men det er et skridt derhen
MarkElsberg 2 uger siden @aule10 - Tak for din kommentar på anmeldelsen. Det er altid interessant at høre synspunkter, der er forskellige fra ens egne.

For at imødekomme din kritik af vores anmeldelse, uddyber jeg gerne et par punkter.

Når jeg skriver, at man ikke kan kommunikere med hinanden i Destiny, er det selvfølgelig sat på spidsen. Hvad jeg mener er, at Destiny gør det besværligt at kommunikere og samarbejde med fremmede om de missioner, man er på (ikke venner eller klanmedlemmer).

Først og fremmest er der intet beskedsystem. Det vil sige, at hvis jeg skal snakke med strejfende spillere, skal jeg først invitere dem til et Fire- eller Strike-team, alternativt en PSN/Xbox-party-chat. Jeg kan altså ikke direkte interagere med folk uden at involvere mig i en gruppe, hvilket jeg eksempelvis fandt frustrerende under de world-events, Bungie prøver at få spillerne til at samarbejde omkring.

I multiplayer er det samme problem. Her kan jeg ikke høre alle spillere på mit hold, men kun dem, jeg måtte være grupperet med på forhånd. Det er altså en besværliggørelse af kommunikationen, der gjorde mig frustreret og fik mig til at føle, det er op ad bakke at komme til at samarbejde i Destiny.

Hvad angår det visuelle feedback på udstyr, så, ja, jeg har lagt mærke til de bokse, der falder ud af fjenderne. Jeg har alligevel brugt halvanden uge på spillet. Det, min kritik går på, er, at boksene er en abstraktion af det indhold, de rummer. I typiske action-rollespil så som Diablo, eller i Destinys slægning Borderlands, kan man visuelt se det udstyr, der falder ud. Jeg kan se, at fjenden smed en sjælden riffel, eksempelvis, kigge på det og glæde mig over droppet.

Sådan har jeg det ikke i Destiny. Hvor jeg først ser udstyret, når jeg løber over kassen og kan se det tilføjet mit inventory. For mig personligt, og det er selvfølgelig en personlig ting, havde det den konsekvens, at jeg ikke følte samme glæde over at slå fjender ihjel og se udstyret flyve ud.

Endelig har du ret I, at jeg skøjter let og elegant over spillets PvP-del, selvom jeg dog nævner, at det er et "kapabelt multiplayer-mekka". Grunden til det er ikke, at jeg ikke har tilbragt tid i The Crucible, tværtimod, jeg brugte faktisk en god del tid på at levele netop her.

At jeg vælger at reducere dens fokus i anmeldelsen skyldes, at jeg ikke mener, den gør det store fra eller til i den samlede vurdering af spillet. Jeg har nogle positive ting at sige om den, ligesom jeg har nogle ting, jeg er knap så vild med. Hvis ikke anmeldelsen skal blive en roman, er vi nødt til at begrænse os, og jævnfør mit argument før, er det grunden til, jeg ikke gik ind i en nærmere diskussion af PvP.

Håber det kastede lidt perspektiv over anmeldelsen. Husk også, at vi på Eurogamer sætter en stor ære i at bruge hele karakterskalaen, så selvom det måske lyder grelt med et 6-tal, så er det i vores verden en karakter over middel. Dvs. Destiny er for mig et over gennemsnitligt spil. Men det har, som du også selv siger, problemer, og derfor valgte vi at score det ned.

Bedste hilsner,
Mark
aule10 2 uger siden @Maskinexpert Man kan stadig se at det er computer Graphic, problemet kommer når de prøver at lave det så realistisk at man ikke kan se forskellen, og det ser ofte surrealistisk ud.