Nye Kommentarer

Odal 1 år siden 6000 kroner for et 1080 er i forvejen komplet galskab. Det er ikke mange år siden at en topmodel i en generation kostede cirka det halve. Og springet i performance fra generation til generation var større.

Oh well. Så længe hele møllen af grafikkortsproducenter og spiludviklere kan holde hypen kørende, og tilføje nok eyecandy til intetsigende AAA-titler som bliver genudgivet med et års mellemrum, så skal der nok være et marked for sindssygt dyre grafikkort.

Der vil jo nok altid være nogen der skal sætte deres grafik-preset til "Ultra" før at spillene "er værd at spille", uden at vide en hat om hvad forskellen er på de forskellige settings. Og spilproducenterne er ivrige for at tilføje flere og flere grafiske features, så de kan indkassere mønterne fra nVidia & Co...

Det virker lidt som om det eneste der *rigtigt* er sket de sidste 10 år på grafikkorts-scenen, er at alle aktørerne er blevet rigtigt gode til at arbejde sammen om at få os gamere lullet ind i en opfattelse at at det er helt rimeligt og fornuftigt at et grafikkort skal koste det samme som hele resten af maskinen.
renegate47 1 år siden Vi bevæger os i den rigtige retning - 4K afviklet med over 60FPS er fint - men før det bliver rigtig sjovt skal vi op på 120Hz+ og helst en pæn del over de 60FPS ved alle AAA titler.

Heldigvis så holder mit Asus Strix GTX980 Ti Oc et par år endnu og til den tid så burde 4K kort med 60FPS+ og 144HZ være den nye min. standard
Alloc 1 år siden Det var dødt fra den dag det blev overtaget
Hulle 1 år siden Dunno, men gætter på det første. Ingen updates siden 16. december er ikke et godt tegn for et "nyhedssite".
Det virkede også som om det var lidt til rotterne. Folk der klagede over ikke at få vundne ting i konkurrencer, ingen offentliggjorte vindere når der var konkurrencer. Få nyheder, samt anmeldelser, selv åbenlyse som Dishonered 2.
Ærgeligt, håber de får styr på det.
wynn 1 år siden Dead site walking.. eller lang juleferie? ;)
wynn 1 år siden Bliver så fedt, når der kommer co-op :D
aule10 1 år siden Vildt fedt spil, men chapter 13 er lige langtrukken nok, men de har lovet at gøre noget ved det kapitel, lad os se hvad det bliver til :D

Helt enig i anmeldelsen. Dog en lille rettelse, er der ikke 15 hoved missioner? Chapter 1 til 15.
Odal 1 år siden Jeg var til "Troldspejlet" koncert i Musikkens Hus i Aalborg, hvor Hr. Stegelman fortalte historier og nørdede for os, mens symfoniorkestret spillede alverdens klassiske numre fra film og spil. Det var en gigantisk oplevelse fyldt med gåsehud.

Det kan varmt anbefales. Det var sjovt at se alle nørderne der var blevet forældre og havde slæbt ungerne med. Jeg har hørt at der kommer flere af den slags koncerter. Jeg vil i hvert fald gøre hvad jeg kan for at komme med igen.

Hvor er det vildt at sidde og kunne kigge udover et stort orkester og præcist kunne udpege hvert enkelt instrument og høre præcis hvad der blev spillet af præcis *den* musiker. Og hvor var det fedt at være til "klassisk" koncert hvor det var helt okay at juble og bare lade sig rive med.

Gør det, hvis du får chancen. Det kunne have kostet det 3-dobbelte og stadig været pengene værd.
aule10 1 år siden @Freudinio2015 Nope der er vi ikke enig. For De eneste gange jeg siger min holdning, er jeg som regel positiv. Og hvis ikke jeg er, så bakker jeg dem op med fakta.

Men lad mig høre, hvorfor er der nogen der er uenig i at Det ser fedt ud, og jeg skal opgradere mit grafikkort så jeg kan få mest ud af spillet? Der er jo intet at være uenig i. I hvertfald ikke uden en forklaring på hvorfor jeg ikke skal opgradere mit grafikkort, eller hvorfor det ikke ser fedt ud.
Freudinio2015 1 år siden @aule10 lad os være enige om at dine meninger og holdninger næppe er fakta, i langt de fleste tråde giver du udtryk for hvad du syntes og folk er sjældent enige i dine synspunkter. It is what it is.

Har ikke spillet Destiny, men hvis de stjæler det der virker, så skal de bare give den gas.
aule10 1 år siden @Freudinio2015 Som sagt du beviser min pointe :D Du finder fact's som støj hvilket jo beviser at du ikke kan lide at få sandheden at høre.

Men enig Noget Halo eller nok mere præcis Destiny vibes, hvilket ikke er underligt eftersom de har været inde og finde inspiration til gameplayet fra Destiny

http://www.gamespot.com/articles/mass-effect -andromeda-director-talks-destiny-inspi/1100-6445983/
Freudinio2015 1 år siden @aule10 hvis du med facts, mener støj, ja så har du ret.

Er jeg den eneste der får en halo vibe ved den trailer?
aule10 1 år siden @Alloc Du læste vel dit eget link gjorde du ikke? Det er tal lavet ud fra analyse hos hvem der bruger hvad imens de spiller på steam. Oculus er ikke officielt en del af steam, og har deres egen platform. Vive bruger derimod steam som sin platform.

Men du mener at et firma der lever af at lave markedsanalyse tager fejl, fordi der er en hjemmeside der selv siger at de ikke rigtig kan bruge målingen til nær så meget til at forudse hvor mange der er solgt af hvert, på grund af de kun bruger steam?
Alloc 1 år siden Det tror jeg simpelthen ikke på.

Når man sammenligner med denne:
http://www.roadtovr.com/oculus-rift-growth-s purt-has-halted-htc-vive-market-share-growth/
aule10 1 år siden @renegate47 Haha Jeg har ikke noget imod minus hvis folk kommer med en begrundelse for det. Det andet der er simpelthen bare for latterligt.

Og Jeg ved godt at ikke alle folk kan lide at få fact's smidt i hovedet, men så må de jo for pokker komme med en begrundelse for at de er uenige. Det andet der er jo blot en hetz.
renegate47 1 år siden @aule10 Hvorfor gå du så meget op i de plusser/minusser?

Det er da komplet ligegyldigt - forhold dig til det folk skriver og glem alt det andet.

Eftersom det snart er jul så har jeg givet dig et + Så tør dine øjne og snup en kiks ;)

PS. Du er ofte en pain-in-the-ass Så dine +/- er nok selvforskyldt
aule10 1 år siden Det ser for fedt ud :D Kan godt ske at jeg skal ud over opgradere mit grafikkort så det kan spilles på Ultra.

edit(9:09, 03) Jeps det er officielt En eller anden har så ondt i røven over at jeg er her inde, at han giver minus, ligemeget hvad jeg skriver. Jeg vil bede enten eurogamer om at få sat en stopper for denne hetz, eller bede denne sørgelige person om at komme med en grund til at han giver minus, for det der er virkelig sørgeligt.
BlueBits 1 år siden Jeg glæder mig til at se om der er mere fra Death Stranding og Mads Mikkelsen på PSX i weekenden.
HistoryTeller 1 år siden Et helt igennem fantastisk spil! Skal helt sikkert prøves på konsol og storskærm også :)
Freudinio2015 1 år siden +1 for puns. :D
aule10 1 år siden @wallbear Ehm Det gør sony også. Mere end 250 titler faktisk, og oven i købet kan du også spille dem på PC hvis blot du har duelshock 4.
wallbear 1 år siden Dejligt med endnu en Xbox 360 titel der kan køre på XBOX ONE. jeg forstår simpelthen ikke hvorfor Sony ikke gør det samme med PS3 spil. Nå men jeg glad for min XBOX ONE og min samling af xbx360 spil jeg kan køre på den
aule10 1 år siden Nu med ekstra bugs for din fornøjelses skyld :D
aule10 1 år siden Damn it jeg har allerede over 200 timer i det spil, jeg har ikke brug for flere undskyldninger til at bruge mere tid på dette fantastiske spil :D
renegate47 1 år siden Det kan være alt - Randy & Co. et kendt for deres højtidsudgaver - specielt i Borderlands serien fik vi både jule- og halloween mini dlc´er

Så Duke kan meget vel dukke op i en juleversion med sne og nissehue.

Men for sgu hvor jeg håber de snart tager sig sammen og laver en update til Duke Nukeem - på samme måde som da Blazkowicz blev genoplivet og vi fik 2 nye Wolfensteins "The New Order series"
aule10 1 år siden It is chibi hell that was it is :D
renegate47 1 år siden Jeg har været med til den tekniske test af Wildlands men grundet en fortroligheds klausul kan jeg ikke fortælle meget mere end det er et spil der har et kæmpe potentiale.

Det er afsindigt stort og man nærmest drukner i missioner og sidemissions samt stor set alle former for køretøjer er med - plus helikopter og faldskærmsudspring.

God Co-op både med venner i private og offentlig rum som fungere som det skal

Jeg glæder mig.
Odal 1 år siden Ghost Recon Advanced Warfighter spillene var FANTASTISKE co-op shooters. Damn det har vi spillet meget til LAN. Ved ikke lige hvor fedt det bliver i open world, for charmen ved de første spil var netop de her bymiljøer hvor man virkelig kunne (skulle!) bevæge sig taktisk og dække hinanden. Det der Rambo-shit .. det døde man af. Pronto.

Det er på min "hold-øje-med" liste. Hvis der er anstændig singleplayer/co-op mod AI. "Competitive" Multiplayer er jeg vist efterhånden stået af.
aule10 1 år siden Jeg tænker bare Hvordan vil de lave de episke battle's med gigantiske monstre, med kun primitive våben Og få det til at se fedt ud. Jeg glæder mig, men jeg tror også det bliver en stor udfordring, for de film der før har forsøgt har på en eller anden måde fejlet.
renegate47 1 år siden @Odal Jeg var vild med ideen og havde glædet mig Men det var fyldt med fejl - mange fejl. Og de fik de tæsk dem havde de fortjent. Kun få var lige så heldig som dig.
Odal 1 år siden @renegate47 Jeg er med på at der var mange som meldte om bugs - men Crossfire var ikke lige det mest stabile på det tidspunkt :)

Either way, det lyder bare på mange som om WD1 var komplet uspilleligt, hvilket bare lyder mærkeligt når man bare har spillet det uden problemer.

Det virkede som om det var "moderne" at svine spillet til fordi de havde økset grafikken ifht. trailerne - og så blev spillet lissom en syndebuk for en generel utilfredshed med spilbranchens store "banditter".

Jeg er ved godt der var mange som havde problemer, men det virkede også som om spillet fik en meget hårdere medfart end det egentlig fortjente. Jeg synes det var langt sjovere og mere interessant end f.eks GTA IV, som havde tonsvis af "tag-ud-og-bowle-med-din-fætter" missioner. Men GTA IV var jo GTA, så det fik ikke megen kritik. Lidt unfair i min bog.
renegate47 1 år siden @Odal Du var en af de meget få Tjek nettet og læs hvor mange der havde seriøse problemer.

Den gang havde jeg i7 4770K og Asus Rog HD7970 x 2 Crossfire (blev nød til at droppe Crossfire eftersom de ikke kunne få det til at virke) og 16 Gb Ram.
Odal 1 år siden @renegate47 Hvad spillede du 1'eren på? Jeg gennemførte det på PC uden at opleve problemer overhovedet :/
aule10 1 år siden @renegate47 Thank the lord at jeg ikke faldt for preordering denne gang :D
renegate47 1 år siden @aule10 Nej patch 1.1 var et beta patch der kun fixede få problemer bl.a. framerate/Mouse. I næste uge skulle de smide en 1.2 ud der skulle fixe resten
aule10 1 år siden Hellere at de udskyder udgivelsen, end at de kommer med et forhastet middelmådigt produkt.
aule10 1 år siden @renegate47 Har de ikke fået fikset dem endnu?
renegate47 1 år siden Bare de snart får fixet de problemer vi har lige nu
Odal 1 år siden ..det skal nok blive ventetiden værd.

Er så småt ved at være igennem 2'eren - købte det på tilbud for nylig, og hvor er det fedt at prøve spillet igen efter... 16-17 år. Når man tænker på hvor vanvittigt revolutionerende og "forud for sin tid".

Jeg kan huske første gang jeg løb ind i et overvågningskamera som kunne reagere på at jeg blev "fanget" i dets synsfelt. Det var jo vanvittigt. I dag er den slags fuldstændigt normalt i den type spil - men det er fedt at mærke at SS2 stadig holder fuldstændigt.

...også selvom grafikken (selv med de lækre nye mods) bestemt ikke er særligt "moderne". Gameplay holder, uanset grafikken!
renegate47 1 år siden Det første Titanfall var ok - Men efter nogle timer så var det ren repeat og det blev hurtigt kedeligt - det blev en af den slags spil hopper på en gang i mellem - nakker lidt botter og piloter og så går videre til noget andet.

Lad os håbe med den ny SP-del at konceptet har fået mere kød på og man rent faktisk får lyst til at game i timevis.
renegate47 1 år siden Marcus er dobbelt så irriterende som Aiden var kedelig.

Jeg elsker ideen bag om WD serien - men de fucker tingene op.

Første game var nærmeste uspilleligt og fyldt med bugs og grafikproblemerne var altoverskyggende - plus det krævede en toptrænet konsolabe at styre de forskellige køretøjer.

Det bliver først anskaffet når det kommer i en tæskebillig GOTY version - Måske - for jeg har på fornemmelsen at Marcus "Yo Bro" karakter vil pisse mig af i løbet af no time og jeg har heller ikke alt for store forhåbninger til at de har fået løst deres styrings problemer.

Jeg skal vist tjekke nogle ægte gameplay videoer når de begynder for alvor at dukke op før jeg tager endelige stilling og jeg vil bruge penge på det.
aule10 1 år siden @Freudinio2015 Suk Det er folk som dig Spilindustrien tjener tykt på. Du mener bare at man kan udgive et spil hvor et af deres main futeres som Multiplayer bare kan være i stykker uden at det har en konsekvens?

Jeg kan perssonligt ikke tilgive dette. Du udgiver ikke et ufærdigt produkt, så nemt er det bare. Og det er meget tydeligt her. Det er jo ikke sådan at det kun er nogen der har problemer, det er alle, hvis man ser rundt på nettet er dette tydeligt.

Men jeg gætter også på at du er blandt de personer der finder det helt ok at der er memory leaks visse steder i spillende, da helheden ikke bliver ødelagt af det.

Vi er nogle der ikke kan tilgive gamebreaking bugs, hvilket dette er, og så er der andre der tilgiver dem alt.
Freudinio2015 1 år siden @aule10 En bug der gør at en feature ikke fungerer betyder jo ikke at spillet ikke fungerer i sin helhed.

Så jeg spørger igen: Uddyb venligst hvordan spillet, i sin helhed, er i stykker. Det kan ikke være så svært.
aule10 1 år siden @Freudinio2015 Læs første afsnit i artiklen:

Vigtig info: Watch Dogs 2 blev lanceret med en massiv bug på PS4, der har gjort det umuligt at teste spillets dynamiske multiplayersystem. Vi opdaterer anmeldelsen, når vi har haft tid til, at dykke ned i denne funktion.
Freudinio2015 1 år siden @aule10 uddyb
renegate47 1 år siden Det er tæt på at være det mest intetsigende video jeg har set.

Den giver ikke indtryk af hvad vi kan forvente
aule10 1 år siden Undskyld mig men Hvordan i Hulen kan i give et spil anbefalet, Når Spillet er i stykker? Når de har rettet den, kan i give den anbefalet. Men sgu da ikke når det stadig ikke fungere.
Hulle 1 år siden Hvis det er tilfældet, så er det en vanvittig god lanceringspris. Men det er også bidende nødvendigt at prisen er rigtig. Selvom Nintendo ikke direkte konkurrerer med Microsoft og Sony, så bliver det svært at sælge maskinen meget dyrere, når man kigger på de etablerede konsollers pris.
aule10 1 år siden Det er en overordentlig fair pris, som nærmest gør det til et instant buy. Nogen der ved om der vil være surfing adgang på også? sådan at man kan få netflix og lignende?
Dagdriver 1 år siden Ulønnet? Jaaaa....held og lykke med det.