Nye Kommentarer

renegate47 11 timer siden Bioshock spillerne er super fede og jeg har tilbragt timer med dem - men jeg ved sgu ikke rigtig om jeg orker en tur mere hvis det kun er grafikken de har opdateret.

Men for pokker hvor ville jeg ønske at der kommer et nyt game i den serie
aule10 2 dage siden hellere at de forsinker den, end de udgiver det makværk de udgav sidst.
aule10 2 dage siden Sonic skal være 2d ellers er det ikke det værd.
aule10 4 dage siden Damn you bioware, i tvinger mig jo ud af min bog cølibat.
aule10 1 uge siden Hold det halv VA væk, enten er det fuldt VA, eller også ingen. Det der halvt om halvt pisser mig personligt af.
aule10 1 uge siden @hanmik Bare rolig du skal bare installere nogle mods for dem, som gør nøjagtig det samme.
hanmik 1 uge siden oh my... mine børn har Minecraft på PS3, PS4, Vita og iPhone/iPad.. håber ikke de bliver opmærksomme på den her spilmode..
aule10 1 uge siden Så hellere spille på en emulator, enten på nintendo's spilkonsoller, eller PC. For seriøst den gamle gameboy........... Brugt alt for mange timer med den i min ungdom.
Odal 2 uger siden Dæl'me ikke meget kød på den video. Jeg ville elske at få noget nyt at spille til min rom, efter jeg har slidt Sid Meier's Pirates op siden jeg havde det på Amiga (Hell, jeg spillede det for 14 dage siden også :) - og været en tur omkring Assassins Creed Søspejder-udgaven - men de må godt lige komme med noget der bare insinuerer noget gameplay.

..og hvis de ikke releaser spillet den 19. September, så skal deres marketing-afdeling kølhales! ARRRRR!
chrella 2 uger siden Har allerede aftalt med mine piger, at vi skal ud på amager og fange nogle pokemoner.
aule10 2 uger siden Det er Awsome!!! jeg glæder mig så meget til at tage en tur i skoven, og fange alle de catapies :D
aule10 2 uger siden @WilliamBirkin Hvad har deres show lige præcis med deres lineup at gøre? Jeg skrev at de havde en svag lineup ikke at de havde et dårligt show.
WilliamBirkin 2 uger siden @BlueBits nemlig rigtigt. Så skal der opgraderes lidt pc. ps4+pc forbliver den bedste kombo.
WilliamBirkin 2 uger siden @aule10 Jeg må have set den forkerte microsoft e3 2016 konference for den jeg så var betydelig ringere end sonys og noget kedeligere. Den ryger lige ned i glemme bogen.
pepout 2 uger siden http://www.eurogamer.net/articles/2016-06-16 -microsofts-mixed-messages-at-e3-arent-pretty-for-xbox-one-o wners
aule10 2 uger siden @BlueBits Nogle spændende spil. De havde 3. Xbox havde en langt bedre lineup.
BlueBits 2 uger siden @aule10 hvad mangler du?
Den var tæt pakket med First Party spil.
Alloc 2 uger siden Man kan så tydeligt se at hun er vant til at stå på en scene. Jeg kunne forestille mig, at hun har lært en del efter at have været vært på "Whose line is it anyway" for hun føler sig virkelig hjemme deroppe
aule10 2 uger siden Vi har fået nyt south park spil alt andet er lige meget. :D :p
cubie 2 uger siden Jeg synes, at det generelt var en god konference. Detroit og Horizon ser interessante ud.
Det var lidt en spand kold vand med nyheden om Crash - jeg havde forventet et helt nyt spil og ikke et remake / remaster.
Og så savnede jeg noget fra Naughty Dog, men de er lidt undskyldt, da de jo har kæmpet hårdt på Uncharted 4. Jeg havde så set Sucker Punch slutte showet af... men de var desværre også anonyme denne gang.
BlueBits 2 uger siden I forsøget på at blive mere åben har Microsoft gjort Xbox som konsol irrelevant.
Man har ikke længere brug for en Xbox da alle deres spil udkommer til PC.
WilliamBirkin 2 uger siden Synes den var bedre end M$, jeg vil dog sige at m$ var for lang og Sonys for kort. Alt hvad m$ viste vidste vi på forhånd. Lige fra start til slut omkring Scorpio projektet.

Jeg havde dog forventet Bloodborne 2 :)
aule10 2 uger siden Det var godt nok en svag lineup, i forhold til Xbox i det mindste.
renegate47 3 uger siden For sgu hvor jeg glæder mig til d. 11. november
cubie 3 uger siden Godt at have dig tilbage på et godt gaming site igen, Asmus. Det er en super artikel du har lavet her med E3. Det giver et godt overblik. Forsæt med det.
aule10 3 uger siden I det mindste Får os der allerede har investeret alt for mange penge i det spil, denne upgrade gratis. Men jeg ville hellere have hørt at der kom et nyt elder scroll spil, nu med flere bugs end nogensinde før :D
aule10 3 uger siden Bliver spændende at høre hvad de har fundet på i år. Jeg håber dog ikke at de laver et skyrim remake, da det betyder at de nok ikke arbejder synderlig meget på et nyt elderscroll spil som ikke er online.
dvdbangsrud 3 uger siden Rigtig godt og interessant interview.
WilliamBirkin 3 uger siden Sony burde udgive en amiga eller MSDOS emulator så vi ka spille det originale UFO. For ingen af disse nye slår det.
Alloc 3 uger siden Original tekst:

Jeffrey Matulef
http://www.eurogamer.net/articles/2016-06-09 -three-new-playstation-vr-titles-revealed

Når nu han stjæler en anden mands arbejde uden nogen som helst form for kilde henvisning
dennisjuulthomsen 3 uger siden Jeg synes den var fremragende, meget flot lavet! Men den er ikke for alle, der mangler på alle tænkelige måder karakter opbygning, så ukendte folk til universet, ved hvem de forskellige figurer er, men så ville filmen nok vare 3 timer.. Det er mest en fan film, men en rigtig god en af slagsen..
aule10 3 uger siden Den er faktisk rigtig god. Jeg har nogle enkelte kritikpunkter. Blandt andet den rolle garona spiller. Hun var spion i den oprindelige lore, i filmen er hun forræder, som bliver tvunget af kong Llane wrynn til at slå ham ihjel foran horden, for at få en status i blandt orkerne, så hun kunne påvirke horden væk fra Guldan. Samtidig med at hendes kærlighedsforhold mellem hende og medivh slet ikke bliver nævnt, derimod hentyder de til en med lothar.

Også lidt skuffet over Både Llane's død og Medivh's død, som overhovedet ikke stemmer overens med loren, selvom det lore mæssigt er noget forvirrende, men knust under kæmpe golem, var ikke en af de dødsårsager han havde, det er alle sværd gennem et eller andet, udføreren er så mere tvivlsom, Spillemæssigt er det udført af en fodtusse, men andre siger at det var lothar, garona og khadgar, der var forklædt.
Men altså ud over de småting her, Så er det en ekstrem god film. Og kritikerne viser blot hvor dygtige de er til at følge med i en film. For pokker jeg var inde og se den med min mor, og hun havde ingen problemer med at følge med i filmen. Måtte forklare hendes hvad kirin tor var Og det var sådan set det, og man får en forklaring senere i filmen hvad det er under alle omstændigheder.
renegate47 3 uger siden "...har en hjerne som selv Lasse Rimmer vil blive misundelig på"

?????
Alloc 3 uger siden Please sig, at det her site nu ikke bliver en ren gang ctrl+c ctrl+v oversæt....
Det kan jeg så se at det faktisk allerede er sagen-

http://www.eurogamer.net/articles/2016-06-08 -remedy-is-working-on-two-new-games

Og tag lige og skriv Jeffrey på som forfatter....
renegate47 3 uger siden Ubisoft og hackerne er sgu efterhånden en meget tyk bog.

Sidst var det i The Division de fik skræmt mange af spillerne væk med deres slappe indsats - og da de endelig begyndte at gribe ind var så mange smuttet at de fleste safehouses er mere end halvtomme og det er halvproblematisk at samle et nogenlunde velfungerende team.

I de 3 klaner jeg leger med har over 90% droppet gamet pga. hackerne og det er sgu trist.

Det er ufatteligt at de endnu ikke har fattet at de lige fra dag et skal slå meget hårdt ned på folk der ødelægger spillet for andre.

Jeg har skrevet det før - Jeg er 100% ligeglad med at folk ødelægge deres eget game - men lige så snart vi er over og lege PvP så skal de møgøre nakkes og bannes forever - I første omgang fra selve spillet og gentager de deres svinestreger i et andet spil - så skal deres Ubiplay konto lukkes.

Men problemet er meget svært at håndtere og det skyldes det system de benytter sig af:

Jeg skrev dette på deres forum:

"They only one who don´t get it is Massive/Ubisoft - There has been a general lack of communication with the playerbase - they don´t really care and they know the way the have build the game its hard to fix the problems.

The Division is most likely using a trusted client network model and this model makes it close to impossible to fixed the problem because the hacker and cheaters desides witch data they want to send to the server - and since the servers never finds out who cheats they can´t stop it.

Massive promise to change processes and policies in order to better track and deter exploiters, in line with industry standards and out of fairness and respect for the larger The Division community - but why the hell have they designed a game they can´t control by using a trusted client network model and why haven´t they followed the industry standards to begin with?

Now its to late for many of us and the dream they had about a longliving franchise is dead"
aule10 3 uger siden @Alloc Tror netop det er der problemet ligger, "detected" Deres system må åbenbart ikke være dygtig nok til at finde synderne :D
Alloc 3 uger siden Ak ja, det er så også kun 6 måneder siden at de sagde præcis det samme... Og intet er sket endnu...“Banning policy update: all cheaters detected by the system will be banned permanently. No more three day ban for first offense.”
http://kotaku.com/rainbow-six-siege-finally- cracks-down-on-cheaters-1753002461
renegate47 3 uger siden Dishonored 2 står meget højt på den liste af games jeg glæder mig til - det og så Deus Ex: Mankind Divided.

Hvis de beslutter sig for et Wolfenstein 2 så håber jeg de strammer ballerne - godt nok var Wolfenstein en fin lille efterfølger - men nyskabende var det sgu ikke.
JonatanAllin 3 uger siden @Odal Tak for det, Odal. Vi gav sitet alt, hvad vi havde, så det er godt at vide, at der var folk, som værdsatte det.
WilliamBirkin 3 uger siden Jeg ønsker jer alle held & lykke fremover. Tak for årene.
Odal 4 uger siden @klarfyr Hurra! Så er det ikke bare mig. Den der med at hele internettet skal begynde med Facebook.com/ hænger mig langt ud af halsen. Det er så forbandet trist at alting er flyttet derind og blevet en del af det afskyelige ondskabsimperium. :(
Odal 4 uger siden Wait... what?!

Jeg er naturligvis ikke naiv, der er ingen der kan leve af at lave spiljournalisme i DK, og jeg er egentlig overrasket over at man overhovedet forsøger at drive sitet videre, men med det engelske site i baghånden har man jo givetvis masser af content man kan benytte sig af.

Men.. vil det sige at I fem musketerer er væk nu? Altså - ny ledelse, hurra og Grattis og Heja Sverige og Trekronor og alting, men .. bliver det et Eurogamer uden jer? Uden nørdede brætspil, uden lange nørdede simulator-artikler, og uden alle de der fantastiske skriverier som gjorde Eurogamer unikt?

*stavrer ud af trælinien, og laver Platoon-knæ*

Hvis det her er farvel fra jeres side, så er det i hvert fald også "og TAK!" fra min side.

I har lavet noget der er værd at være stolte af, og holdt en håndfuld faner temmeligt højt mens andre sites i landet har brugt de samme faner som hængekøjer og blindfolds.

Y'all better not be gone!! Tak, for helvede!!

- Odal
renegate47 4 uger siden @klarfyr Det skal du ikke undskylde - Jeg har heller ikke en konto på fakebook og får det heller aldrig.
aule10 4 uger siden Så længe det ikke er spil, ja så er det jo bare kedeligt :D
klarfyr 4 uger siden @Asmus
Tak det er jeg glad for at vide :)
Asmus 4 uger siden @klarfyr Du kommer ikke til at gå glip af det mindste ;) Alle nyheder på Facebook er dem, der kommer op på denne hjemmeside.
Så selvom du ikke har en Facebook-konto, så bliver din oplevelse bestemt ikke ringere.
klarfyr 4 uger siden Undskyld mit onkel morfar opstød.

Men i skriver at folk skal følge jeres Facebook side for friske nyheder.

Hvorfor?

Hvorfor ikke bare ligge det hele op her på eurogamer.dk?

Jeg ejer ikke en Facebook konto, har aldrig haft en, får aldrig en. Skal jeg så føle mig udenfor pga. det?
AndreasGoransson 4 uger siden @klarfyr Asmus är dansk, så do not worry :) Det är bara ägandeskapet som kommer vara i Sverige.
klarfyr 4 uger siden Er det den 1. April idag?

Hvad sker der for Danmarks bedste game site???

I kan sgu da ikke bare skride, og så overlade os til svensken!?!?

Det er sgu da landsforræderi :sadface:


Men ok, hvis det så absolut ikke kan være anderledes.


Så tak for alt Martin & Co.
I vil blive savnet

Knæk & bræk fremover
napson 4 uger siden Check out more such awesome tech news on Pocketnewsalert