Nye Kommentarer

Pro_Olaf 2 timer siden "Detaljerytterne".. Så ved man godt at det bliver vildt :D
Gregaria 5 timer siden @aule10 siger: "Du spiller ikke et MMO for at få lvling og god historie".
Så må jeg hellere undskylde at jeg aldrig har forstået WoW i de 9 år jeg har spillet on/off, tak fordi du viste mig min fejl.
Gregaria 5 timer siden @aule10 Jeg kan huske amigaspil der hakkede, og det synes vi var fedt for så var de ekstra flotte... Det er naturligvis også nogle år siden, men jeg synes det er uhyggeligt hvis man er så snæversynet og primitivt et individ at man ikke kan forstå at nogle vægter historie og gameplay højere end tekniske aspekter.
neonxaos 5 timer siden Og... Det er altså stadig et godt spil.
Odal 6 timer siden @Pro_Olaf Jojo, men The Crew er et bilspils-MMO.

Og jeg ved godt at de færreste WoW-spillere faktisk har prøvet at stå i en skjoldvæg med 20 kg ringbrynje, økse, skjold og hele svineriet (pussies! ;) - så det giver ikke mening at forholde sig til om man overhovedet KAN give 1200 i damage med et magisk trylle-elver-bling-sværd - men et kørespil har altså stadig en hel masse grundlæggende funktionalitet som *sagtens* kan anmeldes uden at man behøver at være online. Kørefysikken er en ret væsentlig del af af et bilspil.

De der Formel-1-tosser tester også ret kraftigt inden løbene - fordi selvom man ikke kan have banen for sig selv når der er 23 andre biler på den - og man hverken kender temperatur eller vejrforhold - så kan man godt teste bilen, lære svingene, teste hvilke dæk der er bedst under hvilke forhold, osv. osv.

Jeg er med på at Crew givetvis er pænt "arcade" og er mere Need for Speed end Project Cars - men ... det kunne da stadig være meget rart at vide helt grundlæggende ting om spillet. Er det bare konsol-fjol med masser af lensflare, eller er der faktisk et hint af realisme (brændstof, dækslid, varme i bremserne) osv osv osv.

Ja, Crew er et MMO. Men det er ikke
Pro_Olaf 7 timer siden Syntes at det er fantastisk gjort af dem. De kunne bare vælge at sige "Ah, sådan er det. Vi prøver at fikse spillet løbende" men istedet vælger de at kompensere med store titler gratis - altså, Far Cry 4 og The Crew.. Det er altså god stil.
Til dem der ikke har season-pass behøvede de heller ikke at gøre noget, men de folk får gratis DLC, hvilket jeg også finder generøst.
Pro_Olaf 7 timer siden @Odal Jeg ville give dig 100% ret hvis ikke det var for det faktum, at "The Crew" altså er et MMO.
World of Warcraft ville heller ikke tilnærmelsesvis give den samme oplevelse hvis man prøvede en server uden andre personer.

Havde de lavet denne udtalelse med "Far Cry 4" eller "Watch Dogs", så ville jeg ligesom dig tage skeptiker-brillerne på og sige "Nej. Den køber vi simpelthen ikke".
Odal 8 timer siden @Pro_Olaf Well - kald mig skeptisk, men "det skal de jo sige". Det er jo fint at de melder ud - men det er vel også bare PR-speak for "vi sender jer først spillet senere, fordi det giver et mere realistisk billede af det endelige produkt.. *host* og så lader vi som om at det ikke er en kæmpe fordel for os, hvis spillet er noget hø, at I først opdager det og kan udgive anmeldelsen en halv uge efter spillet er udkommet"

Pointen holder - de har jo ret. Men kunne de ikke stole nok på deres reviewers til at sende spillet ud i god tid, og så bare ærligt melde ud at "Vi ved godt at der kan ske mange ting når der først kommer 100.000 spillere ombord - men nu har I mulighed for at teste og anmelde selve spilmekanikken, bilernes "feel", grafikken, lyden, interfacet, styringen.."

Jeg ser tit hardware-reviews af f.eks nye grafikkort hvor man laver et "preview" baseret på et test-kort - som anmelderen klart forklarer *er* et testkort. "Vi vender tilbage med et grundigere review når vi har fået flere retail-kort, officielle drivers, osv. men dette kort har den samme arkitektur og samme clockspeeds som retailkort vi få, så det giver alligevel et okay indblik i teknologien bag kortet".

Kunne spil-websites ikke anmelde et spil, og så sige "Hey, vi har kun anmeldt det her på servere med 5 venner online - men spillet er KANON sjovt, og lover virkeligt godt" eller "Kørefysikken er fuldstændigt horribel, bilerne lyder som støvsugere, og grafikken ligner noget der er løgn - men måske vinder spillet virkelig i sin store online-verden.."

Ja, de melder klart ud. Men de tager godt nok også den nemme udvej. Anmelderne kunne sagtens få spillet, og anmelde en masse tekniske ting, så de - på udgivelsesdagen - kunne hoppe online og allerede føle sig hjemme - og give en hurtig vurdering af hvordan spillet opfører sig i multiplayer" ? Så var anmeldelsen 90% færdig før release, og så manglede der kun "the proof in the pudding" om man vil.

Men ja, jeg kan sagtens vente et par dage eller en uge med at købe et nyt spil - for at se hvordan det bliver modtaget. Men er man en af de her "lifers" der SKAL have det nye Call of Duty i det sekund det udkommer, for ikke at komme håbløst bagud i stats og unlocks, så er det måske noget andet. Og så burde man jo også være klar til at tage chancen på at det er noget lort man får købt.
aule10 9 timer siden @Odal Odal google er din ven. Men jeg har læst om det i et nummer af ugeskrift for lægerne, men jeg kan ikke huske nummeret.
aule10 9 timer siden @ThomasBorno Hvis du ikke kan lide dem, hvordan kan du så give et 9 ud af 10?

Selv om du mener det har ændret sig, har jeg meget svært ved at tro på det.
aule10 9 timer siden @SeventhSun Årsagen til Pro players bruger mekaniske keyboard, er fordi de bliver sponsoreret til at bruge dem. ret simpelt faktisk.
Pro_Olaf 9 timer siden @Odal http://www.gamereactor.dk/blog/lee+west/1364 54/?sid=b5438e681f571519b143192a5b383a27
Odal 19 timer siden http://www.cracked.com/blog/7-reasons-assass ins-creed-least-playable-game-ever/

..Far Cry 4 er broken. Det er ingenting i mod det nye AssCreed.

Nej, virkelig.

OG de har lige annonceret at deres 3. store titel "The Crew" laver samme nummer som AC:U - reviews må først offentliggøres EFTER spillet er blevet frigivet.. bare så de kan sælge nogle spil INDEN folk opdager om spillet virker.

Stop. Preordering. Games.

Virkelig.
Bvbryn 23 timer siden Jeg tror også at Ubisoft i fremtiden er et legetøjsfirma frem for spilfirma ;)
renegate47 23 timer siden "Ubisoft vil lave Assassin's Creed legetøj"

Måske skulle de helt droppe spil - for alt den ballade FC4 har udløst med alle sine fejl og mangler viser at de ikke er opgaven helt voksen.

Spillet blev frigivet natten mellem den 17. og 18. og mange er først kommet igang med at spille det nu en uge efter - dog i en halvflad version hvor bl.a. Crossfire ikke er understøttet og lige så mange kan slet ikke spille det af flere forskellige årsager.

Så små plastikfigurer er måske vejen frem for Ubisoft ;)
Ronniedan 1 dag siden Han er ikke en superhelt. En SUPERhelt har sjovt nok: SUPER-kræfter =P
ThomasBorno 1 dag siden @aule10 Der er absolut ingen objektiv sandhed i at sige at mekaniske tastaturer øjelægger folks helbred. Og når du stiller spørgsmålstegn ved, om det er det jeg skulle forsøge at opfordre folk til, så får det mig til at tænke at du ikke har læst anmeldelsen.

Jeg skriver – som jeg har gjort i alle mine tastatur-anmeldelser – at jeg aldrig har brudt mig om mekaniske tastaturer, men i stedet altid klart har foretrukket membran-varianten.

Med det på plads, når jeg så pludselig må erkende at G910, med sine Romer-G-taster, har ændret mit syn på hvordan et mekanisk tastatur kan føles at bruge, så kunne det jo være at der var noget om snakken?

Nu da du har præsenteret din personlige mening omkring mekaniske tastaturer så tydelig, så har jeg svært ved at forstille mig at du har et G910 stående hjemme på skrivebordet, hvilket gør det svært for mig at se hvordan du kan kommentere på hvor lave tasterne føles, samt hvor god 'håndsætningen' er. Faktum er at du skal trykke tasten 1,5 mm ned, før at den registrerer handlingen. 1,5mm...

Kigger vi på membran-tastaturer, så er denne afstand generelt mellem 2,5 og 4 mm og aktiveringen kræver som oftest mellem 50 og 100 procent større aktiveringskraft (mellem 65 og 90 gram - sat overfor Romer-Gs 45 gram - resulterende i en aktiveringstid på 5 ms sat over for 9 ms). Alt tyder altså på, at det ”belaster kroppen” langt højere at bruge et membran-tastatur og når du siger at man "skal trykke længere ned før den registrerer dit tryk" på en mekanisk tast, så er det ganske enkelt ikke rigtigt. Dette er en af grundende til at professionelle spillere fortrækker netop mekaniske tastaturer.

Med det sagt, så bruger jeg alligevel et membran-tastatur derhjemme. Hvorfor? Fordi at det føles bedst for mig, og fordi at jeg ikke bukker under fysisk ved at trykke hverken 1,5 eller 4 mm ned på mine taster – med 45 eller 90 gram. Det er så subjektiv en præference som du kan støde på, og sidder man timevis foran sin PC, så bør dit valg af tast være din mindste bekymring, sat overfor ting som blodomløb og rygproblemer.
SeventhSun 1 dag siden @aule10 Nu er sandheden jo ofte subjektiv, men at mekaniske keyboards skulle være "det værste at spille med", må siges at være objektivt forkert.

Stortset alle pro-spillerne i de forskellige esportsligaer spiller med mekaniske keyboards.
Det er nok fordi det er det bedste for dem.

Her er f.eks en gennemgang af hvilket gear forskellige League of Legends-teams spiller med:
http://examinedliving.com/products/electroni cs/lol-pros-mouse-keyboard
Odal 1 dag siden @aule10 Link til de videnskabelige undersøgelser?

Fordi det lyder bare som om du lukker bullshit ud. Hvis ikke - så bak dine anklager op med fakta.

Jeg mener at huske at mange af de undersøgelser der var omkring f.eks museskader, der var problemet netop at folk lavede ALT for små bevægelser, igen og igen, og det sled unødigt meget på fysikken.

Det samme gælder sådan set i sportens verden, hvor det er vigtigt at bruge hele kroppens bevægelighed - modsat f.eks folk der løfter vægte og så kun laver en lille og meget begrænset bevægelse. Det kan godt være de bliver "store" af det, men det er ikke naturligt og sundt for systemet.

Det samme kunne jo gælde ved tastaturbrug - at det faktisk måske var bedre med større bevægelser, så slidet på led osv. blev mere jævnt.

Jeg aner det ikke - jeg foretrækker selv lave keyboards - men jeg fremstiller så heller ikke mine argumenter som "FAKTA!!!!1!" uden at bakke dem op.

Det kan godt være at lave keyboards er hurtigere - men at det skulle være mindre "sundhedsskadeligt" må du gerne lige bakke op med nogle kilder.

..som naturligvis også tager højde for både spillere som kun spiller få timer om ugen, kontra folk der spiller 5-6 timer om dagen, folks alder, højde, siddeposition, bordhøjde, osv osv.

Det er ikke nok bare at råbe højest og være påståelig.

Måske dine "minusser" skyldes din attitude, og ikke dine holdninger. Bare en tanke.
aule10 1 dag siden Wow en masse minusser man får for at fortælle sandheden.

Det har intet med smag at gøre, det er bare fakta, taget ud fra videnskabelige undersøgelser. Jo længere tid du sidder ved en computer, jo mere har du brug for et lavt tastetur, med ordentlig støtte til hånden. Fakta er at tastaturer med høje taster, giver en dårlig håndsætning. Og samtidig så skal du trykke længere ned før den registrere dit tryk. Det gør at du lavere større bevægelser, og derfor også et større belastning på dit håndled og arm. Derfor forstår jeg ikke at man kan give en sådan en høj score, da det giver en større belastning for kroppen. Men måske har andmelderen ikke taget højde for det, og valgt at anbefale folk at ødelægge deres helbred, ved længere tids intensiv gaming. Og hvis du bruger meget tid på at skrive, så vil jeg slet ikke anbefale det.
argememnon 2 dage siden @ThomasBorno Tak for svaret :)

Jeg googlede lige hvordan det ser ud uden håndledsstøtten. Og du har ret, så ser det noget bedre ud.

Jeg prøvede lige ARX Control til mit G510S tastatur, og der har du også ret, det fungere også at lægge telefonen ved siden af.
ThomasBorno 2 dage siden @argememnon Det er den store håndledstøtte der er vist på billederne - den lille version er en del mere symetrisk. Alternativt kan man pille den helt af. Mht telefon som ekstern skærm, så behøver den ikke stå oprejst, men kan i stedet placeres horizontalt, eller på bordet ved siden af tastaturet. ARX-holderen på tastaturet er kun ment som et hjælpemiddel, men er ikke nødvendig for at bruge ARX Control.
neonxaos 2 dage siden @argememnon Jeg holder meget af det, men man skal være forberedt på, at kampsystemet er blevet meget MMO-agtigt og ikke helt så strategisk. For mig føles det lidt som at spille et ultrapænt Guild Wars, som kun drejer sig om mig. Og så er der en ufattelig masse opgaver at løse og interessante overordnede beslutninger at tage. Jeg har tænkt mig at spille det hele vejen igennem.
argememnon 2 dage siden @neonxaos Cool. Hvordan er Dragon Age? Jeg så et stream fra starten af spillet, der ikke virkede imponerende. Men det har fået okay anmeldelser. Hvad er dit indtryk af det?
argememnon 2 dage siden Smag og behag er som bekendt forskellig, og en anmeldelse er jo en subjektiv vurdering. Men hold da op, hvor er jeg uenig med dig i forhold til designet. Den asymetriske linje på fronten, der ender i en klods ovre til venstre, synes jeg ikke er særlig pæn.

Nu har jeg ikke prøvet det tastaturet, så jeg kan ikke vide hvordan det fungere med at sætte telefonen i det. Men umiddelbart virker det ikke specielt praktisk hvis man skal bruge telefonen mens man gamer. Og derudover vil det i mit tilfælde betyde at telefonen rager op over min skærm, hvilket heller ikke virker så praktisk.
aule10 2 dage siden Hvordan kan i give et mekanisk tastatur så høj en score? Det er noget af det værste at spille med. Og så har det samtidig høje taster, hvilket gør det endnu værre.
Odal 2 dage siden @ThomasBorno Jeg har overvejet det. Men jeg er lidt splittet mellem "mad og julegaver i December" eller "U2711"... :/
ThomasBorno 3 dage siden @Odal Sælg din sidste 24 tommer og køb endnu en U2711? Easy fix :wink:
Odal 3 dage siden Man kan tyvstarte lidt - har lige købt to kopier af Battle Fleet 2 - hyggeligt lille kryds mellem "sænke slagskibe" og de gamle Worms-spil.

Meget nemt at gå til, men faktisk med god taktisk dybde. Check det ud - det koster kun 64 kroner lige nu, og det er hyggeligt både som "mens man chiller" tidsfordriv i singleplayer, og god til en hurtig omgang multiplayer.

Nåja, og så er min primære skærm lige blevet en 1440p Dell U2711.. sweeet. Det er lidt hårdt for min OCD at min sekundære er en 24" - jeg havde to identiske 2408WFPere før.. nu er de ikke 100% ens. Damnit, brain..

SO MUCH ROOM FOR ACTIVITIES! :D
neonxaos 3 dage siden @argememnon Haha ja, det trækker godt igennem, må man sige! Jeg er i gang med Dragon Age... på max!
argememnon 3 dage siden @neonxaos Det er et lækkert kort. Jeg har kørt Unity på max. Og er i gang med Far Cry på max....

Mmmhh det går lige i blyanten!
ThomasBorno 3 dage siden @ifinner Tusind tak :) Jeg kan sagtens se hvad du mener med at den har visse design-ligheder med Rival fra SteelSeries, men MS-2 er på et helt andet niveau, rent ergonomisk. Og så er knapperne som sagt perfekt placeret, samtidig med at der - som du også selv nævner - er flere af slagsen at gøre godt med.
ThomasBorno 3 dage siden @wynn Mange tak :)
neonxaos 3 dage siden Hvad skal I andre investere i, derude? Jeg har lige erhvervet mig et GeForce 970, så jeg ender uden tvivl med at købe alle spil, der er bare LIDT grafisk krævende :D
klarfyr 3 dage siden @Darfel
Haha, kender det så udemærket :)
Darfel 3 dage siden Man skulle næsten ikke tro at der var flere titler tilbage at købe... Men alligevel finder man altid lige et eller andet. Damn you Steam.
neonxaos 3 dage siden IT'S ADVENTURE TIME!

Sorry, kan ikke styre mig selv :)
Bvbryn 3 dage siden Det er en ret sjov følelse at skulle ændre spilstilen markant, men det kan varmt anbefales.
Bvbryn 3 dage siden Ja, det er alligevel ret imponerende at de formåede at gøre SingStar værre denne omgang.
ifinner 4 dage siden Pisse god andmeldelse, dog mener jeg deres design minder meget om Steelseries rival musen selvom den har et mindre antal macro knapper...
neonxaos 4 dage siden Det er bizart, det her burde have været det nemmeste at gøre rigtigt for Sony. Tag det gamle koncept, smid pænere grafik på, og giv muligheden for at bruge en smartphone. Done!
neonxaos 4 dage siden Det er godt nok et bizart koncept!
wynn 4 dage siden Glimrende anmeldelse :)
The-Mads-Show 5 dage siden Det ser helt forrygende ud. Smuk og stemningsbelagt.
renegate47 5 dage siden Han er vist en af de eneste der kan spille FC4 i en eller anden form - stort set resten af verden har opgivet og sidder nu på 3 døgn og venter på en patch der kan sætte gang i spillet.

Nogle af os har kunne spille et par timer andre har slet ikke fået gang i spillet og stort set alle tænkelige fejl rammer alt og alle.

Uanset hvad folk har oplevet før ved en lancering så er FC4 tæt på at overgå dem alle i fejl og mangler.
aule10 6 dage siden Jeg gætter på han ikke er den store fan af goat simulator.
neonxaos 6 dage siden Har længe ønsket mig disse, men jeg har et problem med hovedtelefoner, jeg har været på rehab for det.
Spitzann 6 dage siden Hvordan kan det være bedre end ???
Odal 6 dage siden WANT!!

Jeg kan huske at jeg, på den ugentlige tur gennem Aalborgs rolle/brætspils-bikse altid synes at MORDHEIM var det SEJESTE navn EVAH! Sig det. Lad det rulle på tungen. Det *kunne* lige så godt være et godt corpsepaintet norsk black-metal band. MÅÅÅRDHAAJM! Motherfågger!! \m/

Alle jer Eurogamer-tosser skal have verdens største julekrammer for stadig at fokusere på brætspil og alle de her relatede genrer.

Must own. Når det er ude af Early Access :)
aule10 7 dage siden Jeg er spændt på at se hvordan det kører på single GPU systemer, Der har været rygter om at Det trækker enhver Singel GPU i knæ.