Nye Kommentarer

The-Mads-Show 1 dag siden @Alloc Helt enig. Utilgiveligt. Grådigt. Respektløst. Man kan komme på mange beskrivende ord.
renegate47 1 dag siden @JonatanAllin Mod en plasma-fidus så vil en mur alligevel ikke hjælpe ;)

Dækning har altid kun været beregnet til at gemme sig bag og holde sig uden for synsvide og ikke som regulær beskyttelse.

Dog tager en mur af for den første salve hvis du rammes af et mindre våben - men ikke hvis de bruger de tunge skyts.

Prøv også at lægge mærke til næste gang det sker om f.eks. fjenden stå bag et hus og lige får et kort glimt af dine folk gennem et vindue eller lign. og derfor bare plaffer løs så hele huset ramler.

Men når det så er sagt så er der nogle mærkelige bugs hvor både aliens og ens egne folk stikker en gun igennem en væg og plaffer løs - lidt af en pain for at sige det pænt
Alloc 1 dag siden Snak lige om at pisse folk i hovedet...
JonatanAllin 1 dag siden @renegate47 Ja, jeg kan nu godt se, at nogle af valgene skaber et mere direkte spil, hvor man ikke bare kan gemme sig hele tiden, og i sidste ende er det nok en god ting. Med hensyn til det destruerbare terræn mener jeg bare, at det denne gang har taget en smule overhånd. Fjenderne kan jo tilsyneladende bare skyde dig direkte gennem vægge og gulve, og så betyder det pludselig ikke så meget at stå i fuld dækning.
wynn 1 dag siden Go' anmeldelse. Synes personligt at størrelsen er rar, når den er med i tasken sammen med den bærbare, og freespin er simpelthen bare en eminent feature, som man på ingen måde kan undvære, så snart man er blevet vant til den.
MartinWiinholt 1 dag siden En god og fair anmeldelse. Synes også at spillet er blevet meget svært nu :-)
renegate47 1 dag siden Jeg syntes nu det er fedt de har strammet op og gjort det lidt sværere at nå i mål.

Det "gamle" XCOM fra 2012 led lidt under at det lignede de første (ikke fordi der er noget galt i det) lidt for meget og man kunne i fredeligt og roligt tempo tøffe igennem spillet - drikke et par kander kaffe før man rykkede lidt rundt.

Nu skal der både tænkes og kæmpes - tempoet er skruet op og ikke så få gange må man erkende at det valg man traf for 6 missioner siden ikke var det rigtige.

Jeg har spillet XCOM siden 1994 og var jublende lykkelig da de genopstod i 2012 - men desværre så viste det sig at det lignede de gamle games alt for meget og de var derfor alt for nemme for os der kendte XCOM.

Så vil jeg da lige tilføje at der er intet nyt i at kunne sprænge alt i stumper og stykker - det er faktisk en god gammel taktik at blæse hul i både bygninger og rumskibe så man kan se hvem der gemmer sig.

F.eks. så sendte jeg ofte mine folk ud og sprede tidsindstillet granater rundt på skibene i Terror from the deep og så lod dem løbe tilbage til dækket og vente på braget - derefter kunne man gå ned igen og have frit udsyn til alle de skumle aliens der før gemte sig - tidskrævende men ganske effektiv når man spiller på max. niveau.

Det nye XCOM er som lidt som at spille med et skakur - tempoet er skruet op og dårlige beslutninger straffes hårdt og kontant alt imens dommedagsuret tikker højere og højere.

Det er også derfor ekstra befriende når det lykkes at påfører fjenden et voldsomt nederlag og så se uret stoppe 7 dage før deadline og endda hoppe et har uger baglæns og give en tid til at regruppere og udvikle endnu bedre våben.


Men det har da et par fejl - de uendelige "loadtider" når man flyver til og fra en mission er ganske enkelt ulidelige og ind imellem falder frameraten voldsomt - det er til at leve med.

Men det er sgu en pain når man midt i spillet kan tage på ferie mens fjenden bevæger sig rundt for det sker ind imellem at spillet åbenbart lige skal tænke sig om og man sidder bare og glo på en sort skærm.

En enkelt gang gik spillet også dødt i går og jeg mistede ganske enkelt en hel mission - så der er et par bugs de skal have fjernet.
WilliamBirkin 2 dage siden Synes ikke det er noget ved.

Jeg er vel nok den eneste der synes de nyere udgaver er skuffende udover det grafiske lir & bedre lyd side.

Men det skal da gennemføres ligesom det første.
aule10 2 dage siden @renegate47 Helt forståeligt. Men et eller andet siger mig at hvis den følger samme strenge tidslinje som Xcom Enemy within, så vil det være svært at nå at lave alt research.
Og jeg ville ønske jeg havde 3 miger, så jeg kunne nå at spille alt det jeg godt vil spille. Lige nu har jeg 3 spil jeg gerne vil igennem/opleve. Xcom bliver når jeg har tid til at bruge hovedet :D
renegate47 2 dage siden @aule10 Som gammel gamer så er XCOM lidt af den hellige gral for mig og jeg vil udforske alle detaljer ved gamet og komme ud i hver eneste krog.

Så eftersom det er det første gennemspil vil jeg researche alt det man kan og udvikle alle våben mv. og bygge alt det man kan bygge - befri alle byer og skyde alle UFO´er ned osv.

(Og så kan man læse det jeg skriver som et tip til hvordan man kan vinde)

Når jeg er færdig med gamet så kender jeg det forfra og bagfra og så når der er gået nogle dage så skruer jeg op på max. og tager et hurtigt gennemløb hvor jeg kun får en chance og kun én for at vinde.

Før i tiden så var et gennemløb på max. ofte med kun en våbentype f.eks. udelukkende assault og intet andet til gengæld så brugte jeg de forskellige soldaters evner.

Men lige nu så hygger jeg og nyde at kunne spille et nyt XCOM.
renegate47 2 dage siden @Bvbryn Det har jo et fedt spil og så har det den MP-del og det vil være nice hvis vi kunne samle en DK-Eurogamer gruppe ;)
aule10 2 dage siden @renegate47 Jeg skulle lige til at spørge hvordan du kunne undgå Bad RNG. Selvfølgelig hvis du reloader for at rede dig ud af dårlige situationer, så kan man undgå at miste en hel del af sine troopers. Personligt har jeg valgt at køre det Ironman, og så må det bære eller briste.
Bvbryn 2 dage siden @renegate47 Sikke du sælger spillet, haha. Jeg er selv storfan af XCOM; især med Long War-modden. XCOM 2 skal helt sikkert også prøves, så snart tiden er der.
The-Mads-Show 2 dage siden @renegate47 Ja, det kan man roligt sige!
renegate47 2 dage siden Karma is a bitch ;)
renegate47 2 dage siden Jeg har personligt dræbt lidt over 1.000 og har mistet 3 mand indtil nu
- antallet at døre jeg har ødelagt er astronomisk ;)

Det er seriøst fedt at man igen kan spille XCOM og ca. 36 timer har det indtil nu ædt af min tid og jeg har ikke fortrudt et eneste sekund.

Gamet er stadigvæk tro til det originale koncept - Det er ikke fordi det er den helt store fornyelse der er sket siden 1994 da jeg første gang smed det på min PC og heldigvis for det.

Grafikken er naturligvis blevet meget bedre - men i bund og grund er det det samme turbaseret game - man kan hurtigt begå den fejl at tro bare fordi man har en mio. timer som XCOM commander så smutter man lige igennem gamet på max. niveau - men der tager man fejl - antallet af knapper man kan justere på er voldsomt og drejer man lidt forkert så begynder dommedags uret at tikke og man skal desperat finde en gruppe man kan sætte ind og forsøge at stoppe nedtællingen og har man ikke de rette folk klar og har man ikke allierede de rigtige steder så taber man - men heldigvis kan man hoppe tilbage til et ældre save og se om man kan gøre det bedre - men også her kan det gå galt og man ender med at måtte tilbage til et af ens første saves og så bygge det hele op mere eller mindre forfra.

Et enkelt fejltrin i en af de utroligt mange missioner og ens toptrænede soldater ætses væk at en led alien eller brænder til døde når en tankstation ryger i luften og så er det forfra med den mission eller forsætte og optræne nye folk.

Spillet er vidunderligt tidskrævende og de mange muligheder gør at man utrætteligt forsøger sig med nye kombinationer og forfine ens angreb.

Jeg startede med at skrive jeg kun havde miste 3 mand - det er naturligvis ikke helt korrekt eftersom jeg mere end en gang har måtte hoppe baglæns for at redde en mission og mine folk - men i den nye tidsline er tabene til at overskue.

Er man grundig og krævende og vil man have de bedste af de bedste våben til rådighed og toptrænet folk så er det et game der nemt kan æde små 100 timer og ser man på prisen ag gamet så er det mange timers sjov man får for de penge.
renegate47 3 dage siden OPEN BETA
February 19-21 on PS4, PC and Xbox One
aule10 3 dage siden Det ville være rart at høre hvilke programmer de er fundet i. Da deck trackers ikke er ulovlige, er det derfor rimelig vigtigt at vide hvilke man skal undgå.
http://hsdecktracker.net/ er nok et af de mest populære deck trackers der er.
Sprocklar 3 dage siden Super fed ide. Ærgeligt det ikke bliver til noget, men de har nok hygget sig. Kan han ikke bare true med en retsag til de to som har svindlet penge fra firmaet og brugt dem til sjov?
Sprocklar 3 dage siden Må indrømme at jeg var skeptisk over dette spil. Har aldrig spillet nogle af de andre Farcry spil, men havde en ide om at pga af tidsalderen i dette spil, ville de ikke være i stand til at variere våbene nok. Men nøj hvor ser det her fedt ud!
Sprocklar 3 dage siden Tillykke med fødselsdagen Blizzard. I har givet mig sindsygt mange gode gaming timer!!!
aule10 4 dage siden Jeg bliver mere og mere hype for det her spil.
pepout 4 dage siden Jeg tøver aldrig med at dele - 1 ud til hustrolden.
Odal 4 dage siden We believe your skill should be determined by your play, not through unfair overpowered unlocks & abilities.

Jeg er fan allerede. Jeg har haft det virkeligt sjovt i Red Orchestra, selvom det også har "lidt" unlock-system. Det ødelægger ikke gameplayet for "casual" spillere, men tanken om at få andet end østfronten (som har været en dejlig forandring fra de utallige "USA vs. Nazierne") så lyder det fedt med et nyt bud i genren. Det skal nok blive flot - spørgsmålet er så om banedesignet bliver godt, og om de udnytter grafikmotoren til at lave en masse fedt gameplay, og ikke bare flotte visuals.

Oh well - jeg holder øje med den her. Det ku blive noget. Også fordi der ikke er microtransactions og et eller andet gigantisk #¤%!#¤!-firma som skal finde en måde at rive penge op ad lommen på mig konstant.
aule10 5 dage siden Alien isolation? Det skulle vist nok være et rigtig godt spil. Jo jo det er fra 2014 men stadig inden for det jeg vil kalde nyere tid. Xcom har også lige udgivet et nyt. Ved dog ikke om jeg ville kalde det horror, det kommer vel an på hvor sart ens mave er. Men jeg vil da mene at de 2 spil skulle være rigtig godt gennemført.
aule10 5 dage siden @Bastati Mange tak for støtten, jeg tror ikke det er redaktionen, da de ikke har nogen årsag til at downvote, og de er normalt høflige nok til at svare på tiltale, hvis der er problemer med det jeg skriver.
Bastati 5 dage siden @aule10 Det rigtigt. Lidt kujonagtigt efter min mening, at bare efterlade en downvote og så intet videre. Men det du skriver er ofte korrekt og fornuftige argumenter. Jeg forstår det bare ikke.

TBH, så tror jeg faktisk at det er redaktørerne der står bag. Men fedt at du tør sige i mod.
aule10 5 dage siden @Bastati Fordi folk ikke kan lide at høre sandheden, for det meste. Der et par stykker der hovedsagelig blot giver minus til mig. Men ærligtalt kan jeg ikke rigtig bruge deres rank system til en fløjtende, da folk ikke kommer med nogle modargumenter.
Bastati 5 dage siden @aule10 Kan godt lide, at du altid får downvotes for dine kommentarer.

Hvordan kan det være?
JonatanAllin 7 dage siden @pepout Yeah, det prøver ikke at slå Destiny, det låner bare et par ideer fra det.
MikkelØberg 7 dage siden @aule10
Jeg er bare glad hvis folk nyder mekanikkerne i brætspil, men det digitale alternativ kan ikke erstatte det fysiske ved at sidde sammen og flytte brikker - ikke i min verden i alle fald. Har dog spillet utrolig meget Ascension på Android tablet, men det er fordi det digitale giver nogle solomuligheder der ofte er komplicerede i den analoge verden.
renegate47 1 uge siden Nice - DOOM is back!!!!
renegate47 1 uge siden Jeg var i tvivl om jeg bruge min beta-key og regnede heller ikke med at det var et game for mig eftersom det er 3. person og Watch Dogs var en tvivlsom fornøjelse.

Men nysgerrigheden overvandt mine tvivl HELDIGVIS - Det er sgu et helt og ganske underholdende game som jeg gerne vil prøve i sin fulde længde.

Muligheden for at tøffe rundt alene og løse opgaver og se hunde der løfter ben opad lygtepæle samt muligheden for at tilslutte sig en gruppe venner eller helt fremmede og tage på missioner eller en tur til DZ virker meget tillokkende meget mere end jeg påforhånd ville tro.

The Division er et spil som er værd at prøve og det ryger helt bestemt i indkøbskurven lige så snart jeg finder et godt tilbud.

.......Og så er det tilbage til Xcom 2 ;)
pepout 1 uge siden Men seriøst altså. Det er vel langt fra destiny. Det kommer vel ikk til at stjæle flere brugere end fallout 4 gjorde. Og det spil er de fleste vel færdige med igen. Jeg personligt er hoppet tilbage på destiny. Så mon ikke at de to ikke udelukker hinanden.
JonatanAllin 1 uge siden @Henriksn Yup, det ser ud til at være i ret god form allerede.
Almvik14 1 uge siden I udgiver stadigvæk ingen nyheder omkring Elite Dangerous.
Kun Star Citizen.

Sidste opdatering fra Frontier :

----Oversat med Google Translate----

Greetings Commanders,

Som omtalt i vores forum indlæg i går, vi har lavet nogle ændringer i den måde, vores produkter vises i vores butik og Steam.

Baseret på din feedback har vi forenklet de forskellige produkter til rådighed til at købe. Fra i dag og fremefter de tilgængelige produkter, undtagen spil ekstraudstyr, er

• Elite Dangerous
• Elite Dangerous: Horizons Season Pass
• Elite Dangerous bundt Deluxe Edition

Sørg for at læse gårsdagens tråd for alle detaljer og svar om, hvad disse ændringer betyder for dig.

Ud over at forenkle vores Steam og gemme sider, er vi også bringe disse ændringer med en helt ny, uge ​​lang salg! The Elite Dangerous Horizons sæson pass er tilgængelige på både Steam og i vores butik til en nedsat pris på £ 19,99 / $ 29,99 / € 26,99 som en del af den nye Steam salg - som vi matcher på vores butik ...
 
Vi ønsker også at dele med dig flere detaljer om de udvidelser, der vil komme til Horizons i løbet af sæsonen. Vi ved, du er alle så begejstrede som vi er om den planlagte køreplan fremad, så uden flere forsinkelser, de er ....

2.1 - The Engineers
Coming Spring 2016
Alt ændrer sig. Introduktion et udvidet mission-system og ændre spillets loot. Craft eksotiske våben og moduler til din rumfartøjer og bygge et skib modsætning til alle andre.

2.2 - Guardians
Kommer Sommer 2016
Tag, hvad der kommer, og slå igen med dobbelt. Medbring et andet skib til hver kamp møde med Ship-lanceret Fighters og forsvare dine passagerer mod de dødeligset trusler i galaksen.

2.3 - The Commanders
Kommer Efterår 2016
Team op og stå sammen. Forge din egen identitet med den nye Commander Creator, derefter dele din bro med Multi-Crew og flyve med venner.

2.4 - ????
En hemmelig at blive afsløret i Elite Dangerous: Horizons endelige ekspansion!
Salget ende fredag ​​12 januar (06:00 GMT).

O7 Commanders
----Oversat med Google Translate----

-----

Men ingen artikler om nyheder om Elite, men Star Citizen, falder alle i stime over.
Henriksn 1 uge siden Deltog osse sidste weekend. Gief me moar - jeg er solgt, og ser frem til endnu en betaweekend, hvis rygterne taler sandt.
aule10 1 uge siden Mark jeg gætter på du heller ikke er så vild med Xcom. Rollbased Combatsystem, har det jo bare med at være meget RNG heavy. Kan man ikke lide det, så er det selvfølgelig ikke spillet for en. Det er også derfor jeg ikke har købt det, jeg ved at jeg vil rive håret ud af hovedet på grund af at jeg roller dårligt. Jeg har nok i Hearthstone med det :D Men det er sjovt at se folk streame, og jeg kan helt sikkert se appellen i spillet.
pepout 1 uge siden Hvad med til Playstation? Er der noget der er værd at kigge på der?
aule10 1 uge siden Ja Min begejstring faldt noget da jeg fik at vide at det vil blive episodic.
aule10 1 uge siden @mikkeløberg Det kan jo være lige så hyggeligt at side på VT/discord, og spille med venner fra hele verdenen, som at side rundt om et bord med venner fra hele byen.
MikkelØberg 1 uge siden @aule10
En hurtig google afslørede en udgave på steam, men personligt vil jeg aldrig forstå hvorfor folk vil simulere den sociale hygge omkring et fysisk brætspil. Lyden af terninger i koppen er jo fantastisk.
aule10 1 uge siden Det store spørgsmål er: kan det spilles på tabletop simulator?
aule10 1 uge siden Du er godt klar over at razer's controllers aldrig har været konkurrencedygtig? Folk der køber dem, er folk der vil have mere end blot standard. De stiller ikke efter den normale forbruger, med sådan et produkt, de stiller efter dem Der ønsker lidt mere.
Hulle 1 uge siden Genialt fundet på. Håber han får succes med det.
Udvikleren er bare en smule akavet foran kameraet, fordi vi alle sammen godt ved at et enmands projekt ikke kan komme så langt, uden at have "gennemtestet" det mange gange.
aule10 1 uge siden @renegate47 Præcis.
renegate47 1 uge siden @aule10 Folk kan gøre hvad de vil når de spiller for sig selv.

Men i det øjeblik de spiller sammen med andre så skal de nakkes hvis de snyder.
aule10 1 uge siden @renegate47 Derfor man ikke skal bruge hacks i spil hvor hacks bliver brugt til at give dig en unfair fordel.
aule10 1 uge siden Er jeg den eneste der tænkte, skide være med flashlighten, lad os få noget gameplay footage, der er sgu nok det vigtigste om man bliver opstemt af det, for selve flashlighten er der nok ikke nogen der bliver tændt af.
renegate47 1 uge siden Nu kan jeg se den (skiftet til tablet)

Men smart fætter og nice han fik stoppet alle scumbags der ødelægger det for os andre