Nye Kommentarer

kasperbøgelundhansen 8 timer siden Jeg fik for nyligt prøvet spillet hwe for første gang sammen med en kammerat, og det her spil er fucking episk! :D :D

Klart en af mine allerbedste brætspilsoplevelser! :D
Odal 9 timer siden Enig - rigtigt fed "creepy" uden cheasy pjat.

Meneh.. detr lignede mere en cut-scene end egentligt gameplay. Eller også er styringen godt nok MEGET "livagtig" med den måde der kigges rundt, løbes baglæns, osv.

Jaja, I get it - "Trailer" - og "døren" til sidst var off-the-chart fedt fundet på. God teaser, men.. mangler noget "ingame".

..ikke at jeg har en PS4. Men derfor kan jeg jo godt være begejstret for et godt spil :)
Maskinexpert 13 timer siden Fucking creepy men ingen jumpscares. Good Job!
pepout 2 dage siden Hey eurogamer. Kunne i ikke lægge gameplay videoer med op når i anmelder nye spil. Ikke at jeg ikke selv kan finde dem men ville gøre det nemmere. Synes det er en nem måde at bedømme om et spil tiltaler en eller ej. Udover det så ser det sgu meget fedt ud. Det er skrevet på listen over fremtidige spil der skal prøves.....
SeventhSun 2 dage siden Årets helt store overraskelse.

Jeg elskede Baldur's Gate og de andre spil i samme stil, men har faktisk ikke gidet så tunge rollespil i årevis. Jeg kommer simpelthen til at kede mig, og jeg vil bare have de endeløse dialogtræer overstået.

Så på trods af at jeg ikke var så særlig imponeret af Divinity II The Dragon Knight Saga, så lod jeg mig overtale til at prøve Divinity: Original Sin (Det skal siges at de to spil stortset ikke har noget med hinanden at gøre).

Jeg spiller Original Sin i co-op med en kammerat, med Skype kørende ved siden af, og det er fantastisk.
michaelnielsen 2 dage siden Og det er kl 3 fredag morgen det starter, hvis man vil se det
neonxaos 4 dage siden Reelle, forståelige kritikpunkter, især hvis man allerede er fan. Jeg må dog tilstå, at jeg indtil videre har tilbragt 20 meget fornøjelige timer i selskab med spillet, så det er også lidt smag og behag. Det er dog min første Sims-oplevelse. Jeg er enig i, at spillet er for opdelt og tydeligvis mangler ting, som kommer i udvidelsespakker senere, men jeg er positivt overrasket over simmernes opførsel. Perfekt er det dog ikke, og prisen er ret høj, alting taget i betragtning.
Pro_Olaf 4 dage siden Dejligt at de har lavet en mere "lukket" verden igen. Den åbne verden i Sims 3 var klart en nedgang i serien.
aule10 4 dage siden Fair point og fair score. The sims har altid været et fragmenteret produkt, som har haft ry for at udgive alt for mange expansions og DLC'er. Og de lægger tydeligvis op til det samme med 4'eren.
pepout 6 dage siden Fedt spil.... Men er lidt bekymret for hvor lang historien er.... Glæder mig til at se det raid gøgl.....
Pro_Olaf 7 dage siden Passer godt sammen med http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t =893498 til at danne hype :)
renegate47 7 dage siden @ThomasBorno 10??

Jeg ville ikke give det mere end 7 på en god dag - pris og kvalitet står slet ikke i forhold til hinanden.
ThomasBorno 1 uge siden @renegate47 Hej renegate,

Jeg kan sagtens se hvordan anmeldelsen kan læses anderledes end hvad karakteren giver udtryk for. Men som jeg også kommenterede i anmeldelsen af AG1, så er mine kritikpunker et forsøg på at give en realistisk beskrivelse af headsettet. For det er bestemt et godt produkt. Der er dog mange der hylder begge af Audio-Technicas modeller som de hellige graler inden for gaming-headsets - hvilket jeg ikke er enig i. Så mine kritik af dem bliver nok skåret ekstra tydeligt op, i forhold til andre anmeldelser, for netop at understrege hvorfor jeg ikke giver dem 10/10.

Hvis man kigger på byggekvalitet, komfort samt mikrofon, så kunne begge headsets nemt hive et 10-tal hjem, og havde lyden og diverse design-features været på samme niveau, ville den høje pris uden tvivl være det hele værd. Og lydkvaliteten er heller ikke på ingen måde dårlig, hverken til spil eller musik - den er bare ikke i nærheden af et 10-tal. Især klassisk, og generel akustisk musik, passer rigtig godt sammen med denne model, mens elektroniske genre gør sig bedre på AG1.

Jeg håber at det gav dig en bedre forståelse for karakteren, på trods af de "hårde ord" i anmeldelsen.
renegate47 1 uge siden 2.450,- er pivende dyrt hvis headsettet ikke er i top og når lyden så også halter så meget at det ikke er velegnet til f.eks. musikbrug så har jeg sgu svært ved at se hvordan du når frem til 8
SeventhSun 1 uge siden @pepout På PC er det bare en almindelig expansion som i gamle dage.

Og ja jeg synes også det er lidt fesent.
pepout 1 uge siden @The-Mads-Show det var heller ikke surt ment..... :-) jeg er kun sur på Blizzard.
pepout 1 uge siden @SeventhSun og det er noget svineri. Jeg nægter at betale for spillet 2 gange. Hvordan er det på PC?
SeventhSun 1 uge siden Såvidt jeg ved er det sådan her:

Diablo 3 (ingen expansion), udkom til PlayStation 3 og Xbox 360 sidste år i september.

Diablo 3: Ultimate Evil edition, som er både grundspil og Reaper of Souls er kommet til PlayStation 4 og Xbox One - og de gamle konsoller - i august i år.

Problemet er så at man ikke kan købe Reaper of Souls alene til de gamle konsoller - man er nødt til at købe hele spillet igen :-(
denislarsen 1 uge siden @SeventhSun
JA - det er noget anderledes. Det var jo ret svært at skifte land på 360 - nu er det superlet
The-Mads-Show 1 uge siden @pepout Reaper of Souls tilføjer et femte akt samt en ny klasse til det allerede eksisterende D3. På den måde kan jeg godt se at du synes det er det samme. Der står dog i første paragraf, hvorfor vi netop anmelder denne version af spillet: nemlig fordi det er konsol-udgaven. :)
pepout 1 uge siden @The-Mads-Show jo jo men spillet er jo det samme som diablo 3......

Det burde man måske. Er bare nået frem til at som det ser ud pt gider jeg ikke være kunde hos Blizzard.
The-Mads-Show 1 uge siden @pepout Diablo III: Reaper of Souls udkom på konsol den 19. august 2014. Det har altså været ude en lille måneds tid efterhånden.

Med hensyn til det andet, så må du nok hellere kontakte Blizzard direkte. Det lyder som en lidt kringlet situation.
pepout 1 uge siden Har læst at det godt kan betale sig at vente med at åbne de kister da loot lvler sammen med din figur. Så måske en ide at vente til man er højere lvl.
pepout 1 uge siden Forstår ikke helt den her anmeldelse. D3 har jo været på ps³ med alle de features du nævner i et lille års tid. Tilgengæld ville det være fedt hvis i gad undersøge hvorfor jeg skal købe spillet 2 gange for at få udvidelsen. Jeg købte nemlig spillet som preorder på PS store. Prisen var 599. Dagen efter det udkom var prisen 499. Allerede der blev man snydt og nu vil de ha at jeg skal betale for grundspillet igen. Not a chance..... Så kommer udvidelsen som DL uden spil?

Ellers vil jeg da lige sige at ja det holder max med controller og couch coop.
SeventhSun 1 uge siden @denislarsen Ja ok, det lyder som en hardwarefejl - Microsoft plejer at være rigtig gode til at hjælpe med det.

Tænker du på selve konsollens "placering" eller sproget man skal tale til den?
Jeg ved ikke med det sidste.
Jeg har sat min maskine til USA, og det betyder jo så, at jeg køber spil i den amerikanske butik ind til videre.

Det er anderledes end på Xbox 360, hvor det kun var din profil som havde "et land".
Det giver så lidt problemer for mig, fordi mit gamertag er sat til England, mens maskinen er sat til USA.
denislarsen 1 uge siden @SeventhSun
Ja - den er sat til og kalibreret. Også lyddelen. Kameraet virker faktisk godt nok. Det er blot lyden der ikke fungerer

Jeg talte dog med Xbox igår. Konklussionen er at det er en hardwarefejl så de bytter den. Udemærket service faktisk. Selvom jeg syntes Microsoft godt kan være lidt mere tydelige i forhold til at informere om hvilke mangler der er når man sætter den op på dansk.

Ved i iøvrigt om der er fordele ved at sætte den op til Amerika istedet for England ?
SeventhSun 1 uge siden @denislarsen Og du har sat Kinect til?
Der er sådan et opsætningsprogram man skal igennem, hvor man blandt andet skal konfigurere mikrofonen.
The-Mads-Show 1 uge siden @Pjulledk Jeg tænker mere på det faktum, at beta'en blot fremviste en isoleret del af spillet. Hvis du ikke var vild med spilmekanikken i det hele taget, så er det fair play. Men om det var på grund af for lidt variation i sagerne, så kan det nok være noget af det, som Bungie taler om.
Pjulledk 1 uge siden @The-Mads-Show nu spillede jeg betaen mere en et par timer
denislarsen 1 uge siden @SeventhSun
Jeg kan faktisk slet ikke få den til at virke. Tror det i så fald må være en hardware fejl. Jeg har skiftet sprog og land til engelsk/england nu men stadig ingen repsonse når jeg taler til maskinen
SeventhSun 1 uge siden @denislarsen Hej Denis!

Xbox One forstår stadig ikke dansk, så du er tvunget til at snakke engelsk til den.

Kan du slet ikke få det til at virke? Eller er det dansk du leder efter?
The-Mads-Show 1 uge siden @Pjulledk Men er det ikke det, som de advarer imod? At danne en holdning baseret på de få første timer man har haft med spillet?
Pjulledk 1 uge siden ELLER så stinker spillet og Bungie ved det godt selv
Det er hvert fald min mening efter at have prøvet betaen for den var Røv kedelig
Maskinexpert 1 uge siden Hver gang jeg ser ny militær teknologi føler jeg at vi begynder os at nærme C&C generals mere og mere.

Desuden er det lidt sjovt at et af de største flyfabrikering firmaer nu laver maskiner som kan nedskyde droner.
Pro_Olaf 2 uger siden Haha, den med Tiger Woods var sgu godt reddet :)
argememnon 2 uger siden Få nu bare styr på jeres udgivelser EA, i stedet for det der marketingsremoulade.
denislarsen 2 uger siden Er der nogen der har fået voice-recognition til at virke på en dansk xbox... jeg kan ikke få min til at fungere og har fået lidt forskellige meldinger fra de servicemedarbejdere jeg har fået fat på. En fortæller at voice recognition slet ikke virker danmark endnu, men at det bliver udrullet senere.

En anden fortæller at det skam virker, men iøvrigt ikke kan hjælpe med at sætte det op

Ingen af dem hjælper ;-)

Har nogen af jer fået det til at virke ?
Maskinexpert 2 uger siden Er nu tilfreds nok med danske kartofler
SeventhSun 2 uger siden @caspertimjensen Good catch, der er dog ikke noget forkert i ordet "selvfølgeligt" i sig selv.

Det kan det hedde, hvis selvfølgelig er brugt som tillægsord, og bøjningen kræver et "-t".

http://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=selvf%C3%B 8lgelig
caspertimjensen 2 uger siden "Selvfølgeligt" - Nyt spændende ord....
neonxaos 2 uger siden @Pro_Olaf Sandt, jeg synes, at man skulle kunne vælge et par saves bagud.
Pro_Olaf 2 uger siden Syntes det er lidt akavet når man dør af "luft-mangel"/filter mangel, og man så starter 1 min tilbage takket være autosave, så man får lov til at dø igen og igen.
På den anden side ved jeg ikke hvordan de ellers skulle have lavet det.
aule10 2 uger siden @argememnon Det håber jeg ikke, for så har hendes kommende kæreste da problemer.
argememnon 2 uger siden "I en pause fra computerspilleriet, sidder hun fredeligt og leger med sin mis"

Ej come on, skulle den MISforstås? :-)
aule10 2 uger siden 1. ring til en læge, og ikke spørge chatten. 2. Du bad sku selv om det, den kat var tydeligt ikke i lege humør
Maskinexpert 2 uger siden @SeventhSun Nej, nej; spørg twitch chatten om det. De er jo kun 4Chan's andet tilholds sted
pepout 2 uger siden @The-Mads-Show som jeg skriver..... "Ved mindre de producerer og sælger". Men har de fået lov af spillets producent.... Det er jo total plagiat af logo.... Og i så fald har Sony måske en sag. Den ekslusivitets aftale Sony har fik de nok ikke gratis. Det lugter i den grad af at nogen har været lige kække nok. Men det er jo op til Sony at vurdere....
The-Mads-Show 2 uger siden @pepout De reklamerer for en parfume, og ikke spillet. Linket på hjemmesiden fører også videre til tredjepartsbutikker, så de er faktisk lige akkurat på det rene. :)
SeventhSun 2 uger siden "Guys, what do I do?"

Ja du kunne jo ringe til en læge og spørge.
pepout 2 uger siden Det må da være ulovligt. Ved mindre Microsoft rent faktisk producerer og sælger dette produkt......