Nye Kommentarer

Cronoss 1 time siden @Bvbryn ah, så forstår jeg - det er helt rigtigt, at de bugs kan være noget mere frustrerende på de ekstreme sværhedsgrader. Jeg syntes dog at Normal var glimrende og legede ikke nær så meget med vanvidsmulighederne :-)
Bvbryn 1 time siden @Cronoss Med hensyn til bugs, så var det for mig en kombination af dem:

1) Jeg kunne ikke dobbelt-klikke for at tage ting på, uden frygt for at miste Active Effects permanent.

2) Spillet går tilbage til start menu hver gang man saver på Path of Iron, og med Expert Mode og Path of the Damned aktiveret, så oplever du det ret ofte.

3) Når ens karakterer ikke altid angriber, kan det hurtigt betyde forskellen mellem liv og død, og derfor forskellen mellem beholdt savegame eller slettet savegame.

I det store løb er det småting, men når ens savegame afhænger af tingene, og man konstant oplever det ene, så lægger man også mere mærke til det :).

Det skal dog ikke stoppe nogen i at købe spillet, for hvis man bare spiller som en normal person, så vil det ikke være noget problem. Kun punkt 1 kan irritere alle.

AAA titel eller ej, Pillars of Eternity fortjener den hyldest det har fået diverse steder, inklusivt her.
Cronoss 2 timer siden @aule10 Jeg vurderer altid et spil ud fra min egen oplevelse - ikke tusind andre indspark som jeg i mit eget møde med værket, ikke kan bruge til noget. En anmeldelse kan aldrig rumme alle aspekter af et spil, ellers ville anmeldelsen være håbløs kedelig. Derfor må man som anmelder vælge at fokusere. Det håber jeg så at andre kan bruge til noget - din tilgang til anmeldelser og information generelt er så fjern fra min egen, at jeg nok ville være mere bekymret hvis du rent faktisk kunne lide min anmeldelse. Du starter med at påpege, at du ikke vil købe spillet til fuld pris, fordi du synes at grafikken er grim og at grafik altid skal være god, førend en pris på over... tja, 40€? - er acceptabelt. Det er jeg meget uenig i. Det er udgangspunktet for vores diskussion. At du så åbenbart også - fuldstændig uden at have spillet Pillars - er uening i min generelle vurdering, synes jeg er noget mere "fanboyagtigt" end hvad du anklager mig for at være. Fred være med det - du har din opfattelse af tingene, der ikke rigtig er baseret på noget som helst, andet end lysten til at være uenig, og det skal du bare have lov til :-). Det kan JEG så bare ikke bruge til ret meget.

I forhold til Bvbryns indspark om bugs, så er det rigtigt at der kan opstå uheldige situationer undervejs med holdkammeraterne. De kan sidde lidt fast i hinanden og deres autoattack er ikke altid helt perfekt, men i det store og hele er det småting som ikke rigtig irriterede mig.
aule10 3 timer siden @Cronoss Sry men jeg kan ikke rigtig bruge en Bias mening til ret meget, når jeg søger informationer. Jeg kommer med nogle kritik punkter som også andre er kommet med, men du opfører dig så at sige som en fanboy, og det syntes jeg er synd, for det gør at jeg ikke rigtig kan bruge den anmeldelse til ret meget. Og jeg er kommet frem til den konklusion efter at du har kommenteret. Årsagen til at jeg kommer frem til den, det er fordi jeg reelt ikke kan vide, hvilke ting du har udeladt i anmeldelsen, fordi du er så glad for spillet, at du enten ikke har lagt mærke til det, eller fordi du ikke vil tale dårligt om spillet.

Dette er årsagen til at jeg søger informationer andre steder end blot et. Man kan støde ind i en anmelder som ikke er i stand til at se objektivt på et spil de virkelig godt kan lide.
aule10 3 timer siden @Ytzen Bare Surt at det her er et AAA spil.
Bvbryn 13 timer siden Pillars of Eternity er et herligt spil, og jeg har indtil videre 55 timer investeret i det. Spillet er selvfølgelig ikke uden fejl: Der er nogle vildt irriterende bugs; holdkammerater laver ikke altid auto-attack, men står og glor ret ofte efter angreb, selvom auto-attack er slået til; companions er desværre ret forglemmelige; og interaktionen mellem companions og en selv kunne være bedre. Eksempelvis er det underligt, at Durance taler som han altid gør til en, selvom man måske selv er en "Priest of Magran".

Musikken er god, grafikken synes jeg ser skøn, og jeg elsker at det er håndmalet. Hvis vi skal snakke om "gammel grafik", så synes jeg, at det eneste sted man kan se er grafisk forældet, er character creation. Der er desuden også meget få ting at vælge imellem rent udseendesmæssigt, især hvis man vælger nogle af de mere eksotiske racer, men det betyder intet når man render rundt og er zoomet ud.

Obsidian har skabt en kæmpe og spændende verden, der klart leder tankerne tilbage til "de gode gamle dage" af rollespilsspil. Jeg elsker at sværhedsgraden er skruet op, og selvom jeg for nyligt "mistede" 50 timer ved at spille på Path of the Damned, Expert Mode og Path of Iron, så har det ikke stoppet mig i at prøve at genoptage eksperimentet. Dog uden Path of Iron denne gang, da det irriterede mig, at spille hele tiden gik ud til main menu, hver gang man trykkede "save", så man hele tiden skal ind i "load" menuen. Hvilket sker en del, når hvert encounter kan dræbe dig!

Alt i alt er det dog klart et essentielt spil, på ligefod med Divinity: Original Sin, der har hver deres egne styrker og svagheder. Nu er det bare at vente på Torment: Tides of Numenera, som jeg håber rent historiemæssigt kan klare sig bare halvt så godt som Planescape: Torment. Det er dejligt at se en genoplivelse af disse typer spil.
Ytzen 14 timer siden En ting er stensikkert jeg vil heller betale 40 Euro til et lille studie der har lavet et spil med fedt content/gameplay, ind et fanzy AAA spil hvor man bliver båret igennem uden at skulle bruge hovedet fordi deres målgruppe er hjernedøde 15 årige :D
At nogen kan nøjes med flot grafik forstår jeg slet ikke.
Cronoss 14 timer siden @aule10 Det er jeg helt med på - og derfor kan anmeldelser jo også være en rigtig god ting. Jeg prøver bare - i anmeldelsen og her i kommentarfeltet - at bidrage til den informationssøgning du laver. Det lader bare ikke rigtig til, at du er interesseret i den information jeg bidrager med, fordi grafik og lyd for dig er afgørende for spillets værdi. Det er såmænd bare det jeg undrede mig over - men hvis det virkelig er så vigtigt for dig, så er der jo ikke noget at gøre :-). Mit argument er bare, at der er så mange gode timer gemt i Pillars of Eternity, at prisen er fuldt ud retfærdiggjort.
aule10 14 timer siden @Cronoss Gid vi alle havde så mange penge at det kunne lade sig gøre. Men af bitter erfaring har jeg lært at søgeoplysninger om spil inden jeg køber det.
Cronoss 15 timer siden @aule10 Nej tak, jeg foretrækker selv at opleve værket eller produktet og så danne min mening på baggrund af reelle oplevelser og ikke andenhåndsbetragtninger, der kan drejes i den retning man selv ønsker. Hvordan du gør det, er helt op til dig.
aule10 15 timer siden @Cronoss Det kaldes at se, læse og høre en masse om det jeg kommentere på. Bare surt at du kun holder dig til din egen mening uden at lytte til andres. Måske du kunne lære noget?
Cronoss 15 timer siden @aule10 Jeg er vild med din noget nær magiske evne til at vide præcis hvordan alle spil du ikke har spillet er. Det fortsætter du bare med - jeg hopper tilbage i den virkelige verden. Hvis du er glad for genren, gode historier og et solidt kampsystem tror jeg, prisen uagtet, at du vil blive glad for Pillars of Eternity. Men det ved du jo godt i forvejen om du vil blive.
aule10 15 timer siden @Cronoss Og det var så dagens joke, Mange tak. Største og mest omfattende rollespil i nyere tid? Jeg må det svære skuffe dig, men den pris kan de ikke løbe med. Det er stort, men der er spil derude som er langt større. Så overdrivelse fremmer forståelsen. Ikke engang obsidian påstår at de er det største RPG, og de ville ikke være bange for at sige det hvis de var.

Og jeg har ikke sagt at jeg ikke ville købe det, jeg har blot sagt at jeg vil vente indtil det kommer på tilbud, jeg giver det 3 måneder, til steams summersale.
Cronoss 15 timer siden @aule10 Men hvem bestemmer hvad tingene er værd? Du har din egen mening og det er fint - så må du jo lade være med at købe Pillars. Men at argumentere for, at et af de største og mest omfattende rollespil i nyere tid ikke er den temmelig billige pris på 40€ værd, er i min verden temmelig absurd.
aule10 16 timer siden @Cronoss Cronos I min verden skal man betale for det tingende er værd. Det vil sige jeg ikke går ud og køber en B&O fordi man betaler for mere end hvad man får.

Jeg elsker en god historie, men jeg vil ikke betale overpris for den. Men de har ikke engang investeret i full voiceacting.
Cronoss 16 timer siden @aule10 Well, hvis du har det sådan, er der jo ikke noget at gøre ved det. Men jeg synes bare, at det er lidt... trist. Hvis man ikke kan nyde det enorme arbejde, der ligger i verden, indhold, fortælling og missioner, er Pillars nok ikke noget for en. Men så kan man vel heller ikke se en god dramafilm uden masser af dyr CGI. Ikke en verdensopfattelse jeg har lyst til at abbonnere på, men sådan er vi jo så forskellige.
renegate47 17 timer siden Ret funny - prøv det
aule10 18 timer siden @Cronoss Mit problem med prisen er at det ikke virker som om de har spænderet mange timer på udviklingen af grafikken, som normalt er noget af det dyreste at lave.

Der er jo også mange timer i et spil som torch light, men det er ikke ensbetydende med at det er 40€ værd.

Og jeg ved godt at de er gået efter oldschool looket, og derfor bevidst har valgt denne form for grafik, men så mener jeg også at prisen skal være mindre, da de ikke har brugt nær så mange timer på det.
Cronoss 18 timer siden @aule10 Så du kan ikke lide prisen på spil generelt? Det kan man selvfølgelig sagtens argumentere for, men Pillars byder altså på ufattelig mange timers underholdning og er efter min mening et af de allerbedste rollespil siden halvfemserne. Jeg vil mene, at det på alle måder er prisen værd.
aule10 19 timer siden Det ser rigtig fedt ud, men jeg kan ikke lide prisen på spillet. Når det kommer på tilbud, så bliver det købt. Men så længe den er over 40€....
aule10 20 timer siden @Odal 10€ på steam.
Odal 23 timer siden Der er noget Mark of the Ninja over det.

Ser faktisk meget hyggeligt ud, på sådan en indie-agtig måde.

Det ligner ikke just en fuldpris-titel, men hvis man kender Ubi ret, så er de ikke bange for lige at malke koen for alt hvad den er værd..
aule10 23 timer siden Det her ser fantastisk ud. Bare det at man kan få en kvindelig assasin, og spillet foregår i et platform stil.... GET HYPED!!!..
Sprocklar 2 dage siden Jamen jeg synes det er et super fedt spil så jeg har ikke så travlt. Og denne person nyder jo ikke spillet.
aule10 2 dage siden One piece? det skal ikke være til os med en svag blære that is for sure:P
aule10 2 dage siden Og skær så lige endnu 20 minutter af den tid, når man har fundet flere bugs i spillet :P
renegate47 2 dage siden "..fås i størrelserne S-XXL"

Det må være størrelserne til det europæiske marked ;)

Og en model med en numseklap burde de overveje
Odal 2 dage siden Must own! Den vil passe lækkert ind i mit setup, som er fyldt med alt muligt Steelseries-gear og et R4 holdt i sort-hvid - det .. faktisk.... hey vent..

Steelseries kan kontakte mig, så skal jeg gerne pimpe deres onesie og give dem noget reklame :)
renegate47 3 dage siden Det er et pænt stykke tid siden jeg har spillet det Så det er sgu lige før man tænder op under en omgang TF2 efter den video.
Alloc 3 dage siden @aule10 Fedt, takker for info
aule10 3 dage siden @Alloc Langt de fleste FF Spil er singleplayer RPG's. Det er kun FFXIV og FFXI der er MMO's. Resten af de 15 (tror jeg det er) spil udgivelser der er lavet er Forskellige Typer Singleplayer RPG's
Alloc 3 dage siden @aule10 Ahh okay. Troede at det var mmo som de andre :)
aule10 3 dage siden @Alloc FFXV er ikke et MMO, Men det vil have local multiplayer mulighed.

Hvis du vil have en FF MMO så er det vidst kun FFXIV som officielt er åbent.
Alloc 3 dage siden @BlueBits Takker for videoen. Jeg må indrømme at jeg faktisk blivere mere og mere tændt på det spil, selvom jeg slet ikke er til mmo som wow.

Er det godt?
Bvbryn 3 dage siden @BlueBits Jeg synes også, at de skal gøre hvad de selv vil. Det passer historien de vil skabe.

Jeg kan desuden ikke se hvordan de skulle gengive en bromantisk road trip, hvis der var en pige i bilen!
aule10 3 dage siden @BlueBits Im Fine with that :P
BlueBits 3 dage siden Udviklerne skal ha' lov til at gøre som de selv vil. En ændring af spillets hovedpersoner til kvinder vil fuldstændig ændre historien. Prøv at forestille jer andre historietunge spil eller film hvor hovedpersonen pludselig bliver skiftet til mand eller kvinde.
https://youtu.be/IcUSXub_ypU

Synes du at man skal kunne ændre spillets figurer Vincent?
BlueBits 3 dage siden @aule10 du må nøjes med biroller som mekanikeren Cindy
aule10 3 dage siden Så længe de får historien korrekt, så er det jo fint nok.

Men jeg vil da savne at se på de flotte Anime girls som de er så dygtige til at lave.

Well Lets get some Bromance.
Ytzen 5 dage siden Mærkeligt folk ikke skifter til Dota 2, det er virkelig gennemført og har lidt mere up to date grafik ind LoL. Plus den årlig konkurrence i Seattle hvor deres penge præmie slår rekord hvert år, man skulle tro det ville lokke alle de pro LoL spiller over.

Og udover det så tjener dota 2 kun penge på skins, ikke som i LoL hvor du skal unlocke heroes ved at spille virkelig meget eller betale. Syntes klart bedre om dota 2's model.
tokekjaer 6 dage siden Muligvis. Men for mig, ser det sørme også ud til, at FPS'en er blevet højere.
The-Mads-Show 6 dage siden Bare bilerne kan krølles lidt mere ved kollisioner, end det der vises i 1.08, så er der ikke klager herfra.
renegate47 6 dage siden "...men også et helt nyt kommentarspor, hvor man kan høre fanfællesskabet diskutere spillet og opdateringen, mens man spiller."

Det kan forhåbentlig slås fra - ellers ser det pænt ud - men jeg tvivler på at AIen kan leve op til nutidens mindste krav.
renegate47 7 dage siden Prøv dem sagde en af mine venner - og det gjorde jeg så.

Sikke en omgang plastikbras - lyden er da ok men så heller ikke mere.

De kan da bruges til musik - hvis man ikke er for kræsen men der findes mange i den prisklasse der er langt bedre til både musik og gaming.

Og lydniveauet mangler lige lidt.

Jeg ville ikke købe dem
chrella 7 dage siden
Mit mangler også.
Pro_Olaf 7 dage siden Forskellen er jo minimal? Ligner stort set bare at der er forskel på tiden på dagen.
tobiasmbakkestroem 7 dage siden Well, for det meste ligner det bare deres normal maps som ikke er sat til, hvilket kan være en mindre fejl som ville kunne klares med en hurtig opdatering. Kan også være der har været et performance problem i sammenhæng med tidligere nævnte normal maps. Uanset hvad tænker jeg at RockStar snart fixer det :3
Spitzann 1 uge siden Noget af det bedste grafik der findes, kun meget få 3d-spil kan hamle op med de firkantede farvebrikker.
SeventhSun 1 uge siden Nej, min favorit er tydeligvis ikke med :-)

Alloc 1 uge siden Jeg tvivler meget på at de kommer til at nå lagt med deres streaming regler.
Bare se, hvis man live streamer nu via youtube, så cutter de streamen, hvis man spiller musik man ikke har licens til.

Hvor Twitch blot muter musikken i ens vods