Nye Kommentarer

aule10 2 timer siden Der forhastede de sig godt nok.

Jeg har personligt ikke noget imod Betalings mods, men jeg har noget imod at Det ikke er udviklerne der får de fleste penge. Valve har ikke gjort andet end at stille et forum til rådighed, hvor de kan sælge dem. Det retfærdiggøre ikke 75% af indtægterne. Og så skal det være muligt at prøve en demo af det mod der er til salg, for ellers kommer man hurtigt til at bruge penge på noget lort.
WilliamBirkin 5 timer siden ved ikke lige hvad der sker for konami. De har nok været oppe at slåsse internt :)

Men ihvertfald forsvandt min interesse for Silent Hills for PT er fantastisk. HVis man har spillet PT ved man at det kunne være blevet til et perfekt gyser spil.

Guillermo del Toro laver super gode fantasy/gyser film. Silent HIlls kunne være blevet noget specielt.
aule10 23 timer siden @Bvbryn Jeps Det mener jeg også :P Kommer dog i tvivl om det er KOTOR der brugte biogel, eller om de begge brugte det. Anyway ville være rart med noget gel der kan heale ens skavanker :P
Bvbryn 1 dag siden @aule10 Det er faktisk rigtig nok, dem glemte jeg helt! Kunne være luksus at have sådan noget.
aule10 1 dag siden Er det bare mig der hellere ville have biogel fra Mass Effekt? Men ellers er jeg nu enig :P
Odal 2 dage siden Jeg ku godt tænke mig WAKA-WAKA lyden fra det originale PacMan hvergang jeg spiser en ostepop!
Atropels 2 dage siden @Dafnie Så bliver det i dén grad hedt!
Dafnie 3 dage siden Så kan Nefarian lære, at man ikke skal mobbe Ragnaros the firelord!
aule10 4 dage siden Den sidste er den bedste, God damn. timelang grinding for at finde den legendariske kvindelige orgasme. Mange gamere mener stadig at det blot er en myte. men vi bruger time efter time på at finde den.
Bvbryn 4 dage siden Det lugter lidt af dårlig optimering, hvis minimum specs er således; med mindre konsollerne kører på minimum, eller aller højest medium og 900p. Videon hævder at det vises på en PS4, men en PS4s GPU (essentielt en svækket HD 7870) er sammenlignelig med minimumspecifikationernes GTX 660, og PS4-CPUen ville i de fleste tilfælde tabe til en i3 CPU.

Der er selvfølgelig forskelle i APU og andet der gør, at konsoller og PCer ikke direkte kan sammenlignes. Forskellene er dog ikke så store, at en PC-version skulle kræve så meget ekstra.

Gameplayet i videoen synes dog også at køre en anelse langsomt, så det er muligt de ikke satser på en stabil 30 FPS til konsoller, eller at der inden lanceringen bliver skruet lidt ned for grafikken, som vi så ofte ser for tiden med nye spil.
JonatanAllin 4 dage siden @reneskyggebjerg Jo tak. Fightingspil har det ofte svært i starten online, absolut, men jeg er ikke vant til centrale funktioner, der direkte kommer med fejlmeddelelser. Det bliver sikkert rettet, men MK9 blev bare aldrig okay online ifølge de hardcore fans, jeg har snakket med. Derfor kan man være lidt bekymret på MKX's vegne.

Balancen skal jo nok blive justeret før eller siden, men der er det jo positivt, at vi lever i en tid, hvor det er muligt.
reneskyggebjerg 4 dage siden Mortal Kombat X havde også en lang storymode. Så det er da rart at høre at det stadig er med. Jeg havde personligt håbet at MK ville være forholdsvis balanceret, som deres seneste spil; Injustice (som rent faktisk blev spillet til Evo), så lidt trist at det ikke er tilfældet.

Super anmeldelse ellers, med alt den information jeg ledte efter.

Ps. Er det ikke mere reglen end undtagelsen at fighting spil ikke virker online den første måneds tid efter release?
Alloc 4 dage siden @reneskyggebjerg Det er sandt. Hvis man snakker om andre udviklere end Rocksteady. Hvis man kigger på deres 2 andre batman spil, så kørte de jo sindsygt godt på ældre maskiner.

Så at de presser grafikken endnu mere nu, er blot awesome
reneskyggebjerg 4 dage siden @Alloc Det kommer vel helt an på om spillet stiller nogle høje krav pga. dårlig optimering?
Alloc 5 dage siden Hvornår begynder folk at indse at 55gb!!! er ingen ting i dagens danmark..

Anbefalede systemkrav burde være minium idag.. Alle der har under skal glemme alt om at beklage sig, med gammelt hardware.

Det er så sindsygt dejligt at de er begyndt at sige "vores spil kræver mere end en lille 5-7 år gammel pc / "nextgen"konsol


Og ultra settings er heller intet problem.
Sprocklar 5 dage siden Hvis jeg stadig spillede skulle jeg helt klart give Deadmines et forsøg. Det var den allerførste instance jeg var i og jeg havde en "wow" (altså wow som i hold da kæft det her spil er fedt og ikke World of Warcraft) oplevelse dengang. Anede ikke hvad jeg gik ind til, da jeg blev inviteret til en gruppe men vi klarede den og der var jeg hooked. Senere hen blev gruppe dynamikken fuldstændig ødelagt i min mening - fordi rogues pludselig troede de kunne tanke og børn på en lidt for lav alder begyndte at komme med i spillet hvilket resulterede i utallige wipes og ingen kommunikation.

Men alt i alt nød jeg WoW i rigtig mange år og ser det stadig som et fantastisk spil - i hvert fald frem til Wotlk.
renegate47 6 dage siden @Bvbryn Hvor sært - den gjorde det ikke før men så for et par mnd. siden så begyndte det....

Er der andre der oplever det?
Bvbryn 6 dage siden @renegate47 Det er helt sikkert en irriterende ting, når det foregår sådan. Det umuliggør netop en debat.

Heldigvis gør den det ikke for mig, men jeg kan ikke give en forklaring på en mulig årsag.
aule10 6 dage siden I har helt sikkert glemt Varrick Fra Dragon age.
renegate47 6 dage siden Jeg har sagt det før - men jeg føler lige det kan tåle en gentagelse:

Det er komplet skub umuligt at følge en debat når indlæggende ikke længere er i rækkefølge men flyttes op og ned alt efter om de får plus eller minus.
renegate47 6 dage siden Du glemte den besteses: Tiny Tina
aule10 6 dage siden @Odal Hmm ja jeg er virkelig negativ det kan jeg godt se. Har du læst at jeg mente at det er positivt at steam går ind og laver en sådan grænse. Dem der er negative er dem der mener det er en dårlig idé.

Men årsagen til at jeg ofte er negativ her inde, er på grund af at man ikke kan få en debat frem når man er enig med artiklens indhold, eller skulle det måske siges, der er ikke nogen grund til at skrive hvis man er.

Men at du så begynder at ændre hvad popularitet er, så du kan få ret i en debat, siger mere om dig end om mig, Og at du så samtidig påstår at jeg giver dig minus til alle dine indlæg du laver, det er direkte tåbeligt. Jeg giver kun minus til indlæg i artikler jeg selv har svaret på. Og hvis jeg er uenig.

Rent faktisk føler jeg mig ret stødt over at din paranoia skal gå ud over mig.

Har du overvejet at du får minus fordi folk ikke er enige med dig, og ikke fordi de ønsker at støde dig.

Men hvis ikke du kan klare et sådan point system, skulle du holde dig fra debatsider som disse.
Odal 6 dage siden @aule10

Ja, drej diskussionen over på betydningen af ordet "Populært". Fordi det er sådan man får sin pointe igennem.

Fakta : Dengang Steam opstod, opstod det som en patch-distributions-service, for at lette patching af Counter Strike.

Fakta : Dengang Steam opstod, var der ingen butik.

Fakta : Steam opnåede enorm udbredelse, ikke mindst fordi det var nødvendigt at installere Steam for at kunne spille CS 1.6 da det udkom.

CS var dengang med en betragtelig margin det mest spillede online shooter.

At der så - de sidste 10 år - er sket lidt med markedet, er en anden sag.

Selvfølgelig er Steam blevet mere udbredt siden dengang. Markedet er vokset enormt. Online gaming er vokset enormt. Det ændrer ikke ved, hvad der startede Steam, og hvad der sikrede at det blev så udbredt.

Steam fungerede i mange år som "store" før andre aktører kom på banen (uPlay, Origin) - så du kan sådan set argumentere for at Steams popularitet er FALDET - fordi deres markedsandel er faldet. Af den simple årsag at der er kommet flere aktører, som har eksklusive titler. BF-serien, f.eks.

Hvis du i dyb alvor vil bruge den slags meget gennemskuelige "tricks" for at forsøge at fjerne opmærksomheden fra at du - igen - ikke rigtigt laver andet end attentionwhoring ved at være negativ i stort set alle artikler herinde - så gør du bare det. Der er nok nogen der falder for det. Det bliver ikke mig.

Hvis du overhovedet kan huske hvad diskussionen handler om (hvilket man ofte kommer i tvivl om) så opnåede Steam stor popularitet netop fordi det var gratis, og det tilbød en masse ting som ingen andre gjorde i samme omfang. Matchmaking og Instant Messaging, blandt andet.

Så må du gerne påstå at det først er senere at de har opnået så stor udbredelse "som de har nu". ORLY? Markedet er vokset, selvfølgelig er udbredelsen også vokset. Ja, Origin's udbredelse er sør'me også vokset.. specielt hvis man sammenligner med *før* Origin blev launched. Tag dig nu sammen.

Steam som online-butik og gamer-platform var nok næppe blevet så stor en succes hvis Valve bare var startet idag med at lave Steam, og så sagt at det kræver at man bruger penge på butikken før man kan skrive til sine venner.

Og det må du så gerne være uenig i. Men det får du ikke ret af.

Ligesom du heller ikke kan bruge andres karaktergivning som en bortforklaring af at du konsekvent giver mig minusser når jeg skriver noget.
aule10 6 dage siden @Odal Ja det er flot, jeg har givet dig 2 minusser i det seneste indlæg, helt sikkert. Og det var selvfølgelig også mig der gav dig alle minusserne i dit første indlæg. At brokke dig over at nogen viser at de er unige med dig, det er langt mere barnligt.

Plus minus systemet er her for at vise at vi er uenige. At du ikke kan lide at få kritik, ja det er jo dit problem.

Men nej steam blev ikke populært af deres matchmaking system i CS. Det var nemlig kun brugt af de personer der faktisk selv spillede spillet. Steam blev først populært da de begyndte at udbyde digitale spil. Først der begyndte deres brugere at eksplodere til de højder vi ser i dag.
Odal 6 dage siden @aule10 Nej, Steam blev populært som en patching og senere matchmaking-service til CounterStrike. Som var gratis at anvende, og tilbød netop en "venneliste" og muligheden for at hoppe direkte i andre venners spil, osv.

Det kan godt være du først er kommet til senere - det ved jeg ikke - men Steam havde ikke en "butik" til at begynde med.

Og du behøver ikke give minusser til alt hvad jeg skriver. Du må gerne, men .. det er lidt barnligt når det åbenlyst er fordi du er pigesur, og ikke fordi der er noget i vejen med det jeg skriver.
aule10 6 dage siden @Odal Nej årsagen til at Steam er blevet så populære, er på grund af at de var de første til at tilbyde et online udbud af spil, og at de har formået at udvide deres udbud af spil, til en rimlig pris. Med tilbud på spil.
andreasbrandenborg 6 dage siden Det lyder faktisk troværdigt. Enten er det et meget godt hjemmebrygget "leak", eller også er det sandt.

Uanset hvad, glæder jeg mig allerede.
Odal 1 uge siden Hele grunden til at Steam er blevet så stort, er at det har været gratis, det har været "for gamerne" - og ikke en betalings-fælde, hvor der bliver gjort forskel på dem der betaler, og dem der ikke gør.

Der er ikke de fem dollars der er pointen - det er en principsag, og det er en uelegant måde at løse det på.

Udover det "udemokratiske" i "pay-to-play" (eller "pay-to-add-friends", om man vil) kunne det også nemt komme til at virke som en falsk tryghed for mange unge på Steam. "Se, jeg har en godkendt account, jeg scammer dig ikke" - men hvilken scammer vil ikke ofre 5 dollars hvis det betyder at han kan nå at lokke 10, 100 eller 1000 nye børn i fælden, og tiltuske sig deres accounts.
aule10 1 uge siden @renegate47 Hvordan rammer det skævt? Jeg vil tro at 90% af alle aktive steam accounts har brugt 5$. Og så er det ikke meget at forlange når nu det er deres eget program, at kræve af dem der bruger det, faktisk også spæder lidt i kassen hos dem.

Det er ikke gratis at have en sådan service, som steam giver.
renegate47 1 uge siden "Det betyder altså, at folk der kun har aktiveret spil købt fra en butik, kun spiller free-to-play, eller kun har modtaget spil som gaver eller bytte, ikke længere kan lave så meget på deres profil."

Jeg har ikke så meget imod de 5$ - dem har jeg købt for mange gange hos Steam - men det virker lidt barsk at folk der f.eks. udelukkende gå efter gode tilbud og køber sine spil hel lovligt "ude i byen" skal straffes pga. af nogle fjolser.

Så et ungt menneske der måske er vandt til at få spil af moster Oda som Steam gave skal ud og tigge nogle klejner hos far og mor for at få fuld funktionalitet.

De gør i forvejen krav på de spil som jeg har købt og gør dem til deres ejendom jvf. den tyske dom - nu vil de ved siden af også kræve man køber hos dem fordi der er nogle der laver ballade.

Men smider jeg 5$ så har jeg fuld adgang til at forsætte med at være et r@vhul .... Det giver ingen mening og jeg er enig med Bille om at det sgu ikke er en særlig elegant måde at løse problemet på.

Det rammer skævt og jeg tror ikke det stopper problemet.
Pro_Olaf 1 uge siden Rigtig god ide. 5$ er noget alle har råd til, og tror nok nærmere at de fleste har brugt langt mere end 1000 kroner der inde i årenes løb.
aule10 1 uge siden 5$ er ikke noget voldsomt krav, og de fleste har lige nok til at købe et spil til 35 kroner. ellers må de droppe en tur på det lokale pizzaria.

Det er ikke noget voldsomt krav Steam forlanger. Da det nærmest betyder at du bare skal have købt et spil igennem steam. Hvilket jo a fair nok, når nu man bruger deres tjeneste.
Odal 1 uge siden Lyder godt nok lidt voldsomt. Har "stået bag" Steam siden starten, men det virker en smule iffy at muligheden for at sende venne-anmodninger først aktiveres når man har købt noget.

Fair nok at de vil gøre noget for at begrænse spam - men det her giver en mærkelig bismag i munden.
Kiksmann 1 uge siden @pepout det er vel en smagssag hvordan man vælger at spille det. I nogen tilfælde giver det jo også anledning til at der bliver lukket "huller" rundt omkring i div. spil.
Kiksmann 1 uge siden Det var ok til computer, en sjovere oplevelse på iPad, men om jeg ligefrem gider det på min mobil, det tror jeg ikke.
Kiksmann 1 uge siden Et super godt tiltag, da det er lige sådan noget som spillet trænger til! Thumbs up herfra
WilliamBirkin 1 uge siden okay så 20. :) hukommelsen er ikke som den har været. Og nu har jeg læst hvilke old timers der vil være, der er ingen fra vanilla men en del fra TBC og Lich King.
JonatanAllin 1 uge siden Hahaha, det er sgu gode tekster, Mads!
aule10 2 uger siden KOTOR Et af det bedste spil generelt der er lavet. Eneste Problem jeg har med det i øjeblikket er at windows 7 og KOTOR ikke er gode venner.
aule10 2 uger siden AQ40. bare det at kunne spille den uden at man risikere et crash, For i vanilla var det en reel risiko :P
Dafnie 2 uger siden @WilliamBirkin Man var skam 20 i det oprindelige UBRS, hvis der nu ellers var én eneste person på serveren, der kunne give adgang til UBRS med Seal of Ascension :)
WilliamBirkin 2 uger siden 10 mands scholomance eller 10 mands UBRS. Vanilla ftw
Bvbryn 2 uger siden Deus Ex og Deus Ex: Human Revolution er også to spil der har formået at fange mig til det ekstreme. Mankind Divided er også på grænsen til at bryde min "aldrig pre-order" regel!
aule10 2 uger siden Det eneste problem jeg havde med det forrige spil. Glæder mig.
aule10 2 uger siden @pepout Så har du aldrig prøvet at speedrunne. Det er faktisk meget morsomt. Og det er en udfordring.
renegate47 2 uger siden Jeg vil bryde mit princip om aldrig at pre-order igen - Jeg er totalt vild med DX.
pepout 2 uger siden Vildt. Men der kan ikke være meget glæde ved at spille på den måde......
Galvick 2 uger siden Super flot artikel Mads! Det var en fornøjelse at hjælpe dig med at få de forskellige billeder / film og spas :D
Alloc 2 uger siden Jeg ville nu ikke kalde en difference på 320.569 for "skarpt efterfulgt" :lol: :lol:
Odal 2 uger siden Sidder på job.

Teamviewer melder at installationen er færdig derhjemme.

Nu har jeg ventet i to år. JEG VIL HJEEEEEM.