Nye Kommentarer

aule10 1 dag siden Det ser for fedt ud :D Kan godt ske at jeg skal ud over opgradere mit grafikkort så det kan spilles på Ultra.

edit(9:09, 03) Jeps det er officielt En eller anden har så ondt i røven over at jeg er her inde, at han giver minus, ligemeget hvad jeg skriver. Jeg vil bede enten eurogamer om at få sat en stopper for denne hetz, eller bede denne sørgelige person om at komme med en grund til at han giver minus, for det der er virkelig sørgeligt.
BlueBits 1 dag siden Jeg glæder mig til at se om der er mere fra Death Stranding og Mads Mikkelsen på PSX i weekenden.
HistoryTeller 2 dage siden Et helt igennem fantastisk spil! Skal helt sikkert prøves på konsol og storskærm også :)
Freudinio2015 2 dage siden +1 for puns. :D
aule10 3 dage siden @wallbear Ehm Det gør sony også. Mere end 250 titler faktisk, og oven i købet kan du også spille dem på PC hvis blot du har duelshock 4.
wallbear 3 dage siden Dejligt med endnu en Xbox 360 titel der kan køre på XBOX ONE. jeg forstår simpelthen ikke hvorfor Sony ikke gør det samme med PS3 spil. Nå men jeg glad for min XBOX ONE og min samling af xbx360 spil jeg kan køre på den
aule10 3 dage siden Nu med ekstra bugs for din fornøjelses skyld :D
aule10 4 dage siden Damn it jeg har allerede over 200 timer i det spil, jeg har ikke brug for flere undskyldninger til at bruge mere tid på dette fantastiske spil :D
renegate47 4 dage siden Det kan være alt - Randy & Co. et kendt for deres højtidsudgaver - specielt i Borderlands serien fik vi både jule- og halloween mini dlc´er

Så Duke kan meget vel dukke op i en juleversion med sne og nissehue.

Men for sgu hvor jeg håber de snart tager sig sammen og laver en update til Duke Nukeem - på samme måde som da Blazkowicz blev genoplivet og vi fik 2 nye Wolfensteins "The New Order series"
aule10 4 dage siden It is chibi hell that was it is :D
renegate47 1 uge siden Jeg har været med til den tekniske test af Wildlands men grundet en fortroligheds klausul kan jeg ikke fortælle meget mere end det er et spil der har et kæmpe potentiale.

Det er afsindigt stort og man nærmest drukner i missioner og sidemissions samt stor set alle former for køretøjer er med - plus helikopter og faldskærmsudspring.

God Co-op både med venner i private og offentlig rum som fungere som det skal

Jeg glæder mig.
Odal 1 uge siden Ghost Recon Advanced Warfighter spillene var FANTASTISKE co-op shooters. Damn det har vi spillet meget til LAN. Ved ikke lige hvor fedt det bliver i open world, for charmen ved de første spil var netop de her bymiljøer hvor man virkelig kunne (skulle!) bevæge sig taktisk og dække hinanden. Det der Rambo-shit .. det døde man af. Pronto.

Det er på min "hold-øje-med" liste. Hvis der er anstændig singleplayer/co-op mod AI. "Competitive" Multiplayer er jeg vist efterhånden stået af.
aule10 1 uge siden Jeg tænker bare Hvordan vil de lave de episke battle's med gigantiske monstre, med kun primitive våben Og få det til at se fedt ud. Jeg glæder mig, men jeg tror også det bliver en stor udfordring, for de film der før har forsøgt har på en eller anden måde fejlet.
renegate47 2 uger siden @Odal Jeg var vild med ideen og havde glædet mig Men det var fyldt med fejl - mange fejl. Og de fik de tæsk dem havde de fortjent. Kun få var lige så heldig som dig.
Odal 2 uger siden @renegate47 Jeg er med på at der var mange som meldte om bugs - men Crossfire var ikke lige det mest stabile på det tidspunkt :)

Either way, det lyder bare på mange som om WD1 var komplet uspilleligt, hvilket bare lyder mærkeligt når man bare har spillet det uden problemer.

Det virkede som om det var "moderne" at svine spillet til fordi de havde økset grafikken ifht. trailerne - og så blev spillet lissom en syndebuk for en generel utilfredshed med spilbranchens store "banditter".

Jeg er ved godt der var mange som havde problemer, men det virkede også som om spillet fik en meget hårdere medfart end det egentlig fortjente. Jeg synes det var langt sjovere og mere interessant end f.eks GTA IV, som havde tonsvis af "tag-ud-og-bowle-med-din-fætter" missioner. Men GTA IV var jo GTA, så det fik ikke megen kritik. Lidt unfair i min bog.
renegate47 2 uger siden @Odal Du var en af de meget få Tjek nettet og læs hvor mange der havde seriøse problemer.

Den gang havde jeg i7 4770K og Asus Rog HD7970 x 2 Crossfire (blev nød til at droppe Crossfire eftersom de ikke kunne få det til at virke) og 16 Gb Ram.
Odal 2 uger siden @renegate47 Hvad spillede du 1'eren på? Jeg gennemførte det på PC uden at opleve problemer overhovedet :/
aule10 2 uger siden @renegate47 Thank the lord at jeg ikke faldt for preordering denne gang :D
renegate47 2 uger siden @aule10 Nej patch 1.1 var et beta patch der kun fixede få problemer bl.a. framerate/Mouse. I næste uge skulle de smide en 1.2 ud der skulle fixe resten
aule10 2 uger siden Hellere at de udskyder udgivelsen, end at de kommer med et forhastet middelmådigt produkt.
aule10 2 uger siden @renegate47 Har de ikke fået fikset dem endnu?
renegate47 2 uger siden Bare de snart får fixet de problemer vi har lige nu
Odal 2 uger siden ..det skal nok blive ventetiden værd.

Er så småt ved at være igennem 2'eren - købte det på tilbud for nylig, og hvor er det fedt at prøve spillet igen efter... 16-17 år. Når man tænker på hvor vanvittigt revolutionerende og "forud for sin tid".

Jeg kan huske første gang jeg løb ind i et overvågningskamera som kunne reagere på at jeg blev "fanget" i dets synsfelt. Det var jo vanvittigt. I dag er den slags fuldstændigt normalt i den type spil - men det er fedt at mærke at SS2 stadig holder fuldstændigt.

...også selvom grafikken (selv med de lækre nye mods) bestemt ikke er særligt "moderne". Gameplay holder, uanset grafikken!
renegate47 2 uger siden Det første Titanfall var ok - Men efter nogle timer så var det ren repeat og det blev hurtigt kedeligt - det blev en af den slags spil hopper på en gang i mellem - nakker lidt botter og piloter og så går videre til noget andet.

Lad os håbe med den ny SP-del at konceptet har fået mere kød på og man rent faktisk får lyst til at game i timevis.
renegate47 2 uger siden Marcus er dobbelt så irriterende som Aiden var kedelig.

Jeg elsker ideen bag om WD serien - men de fucker tingene op.

Første game var nærmeste uspilleligt og fyldt med bugs og grafikproblemerne var altoverskyggende - plus det krævede en toptrænet konsolabe at styre de forskellige køretøjer.

Det bliver først anskaffet når det kommer i en tæskebillig GOTY version - Måske - for jeg har på fornemmelsen at Marcus "Yo Bro" karakter vil pisse mig af i løbet af no time og jeg har heller ikke alt for store forhåbninger til at de har fået løst deres styrings problemer.

Jeg skal vist tjekke nogle ægte gameplay videoer når de begynder for alvor at dukke op før jeg tager endelige stilling og jeg vil bruge penge på det.
aule10 2 uger siden @Freudinio2015 Suk Det er folk som dig Spilindustrien tjener tykt på. Du mener bare at man kan udgive et spil hvor et af deres main futeres som Multiplayer bare kan være i stykker uden at det har en konsekvens?

Jeg kan perssonligt ikke tilgive dette. Du udgiver ikke et ufærdigt produkt, så nemt er det bare. Og det er meget tydeligt her. Det er jo ikke sådan at det kun er nogen der har problemer, det er alle, hvis man ser rundt på nettet er dette tydeligt.

Men jeg gætter også på at du er blandt de personer der finder det helt ok at der er memory leaks visse steder i spillende, da helheden ikke bliver ødelagt af det.

Vi er nogle der ikke kan tilgive gamebreaking bugs, hvilket dette er, og så er der andre der tilgiver dem alt.
Freudinio2015 2 uger siden @aule10 En bug der gør at en feature ikke fungerer betyder jo ikke at spillet ikke fungerer i sin helhed.

Så jeg spørger igen: Uddyb venligst hvordan spillet, i sin helhed, er i stykker. Det kan ikke være så svært.
aule10 2 uger siden @Freudinio2015 Læs første afsnit i artiklen:

Vigtig info: Watch Dogs 2 blev lanceret med en massiv bug på PS4, der har gjort det umuligt at teste spillets dynamiske multiplayersystem. Vi opdaterer anmeldelsen, når vi har haft tid til, at dykke ned i denne funktion.
Freudinio2015 2 uger siden @aule10 uddyb
renegate47 2 uger siden Det er tæt på at være det mest intetsigende video jeg har set.

Den giver ikke indtryk af hvad vi kan forvente
aule10 2 uger siden Undskyld mig men Hvordan i Hulen kan i give et spil anbefalet, Når Spillet er i stykker? Når de har rettet den, kan i give den anbefalet. Men sgu da ikke når det stadig ikke fungere.
Hulle 3 uger siden Hvis det er tilfældet, så er det en vanvittig god lanceringspris. Men det er også bidende nødvendigt at prisen er rigtig. Selvom Nintendo ikke direkte konkurrerer med Microsoft og Sony, så bliver det svært at sælge maskinen meget dyrere, når man kigger på de etablerede konsollers pris.
aule10 3 uger siden Det er en overordentlig fair pris, som nærmest gør det til et instant buy. Nogen der ved om der vil være surfing adgang på også? sådan at man kan få netflix og lignende?
Dagdriver 3 uger siden Ulønnet? Jaaaa....held og lykke med det.
WilliamBirkin 3 uger siden single player delen er rigtig god for engangs skyld, multiplayer derimod er noget jammer som i de forgående (fjern det der 2x/3x air jump så er vi klar :p)
renegate47 3 uger siden @hanmik Tak for svar - 8 timer er lige i underkanten - det game må vente til der dukke en billig GOTY op
hanmik 3 uger siden @renegate47 Hej.
Det tog mig omkring 8 timer at gennemføre spillet, med alle sidemissioner gennemført.
Jeg vil selv mene der er masser af genspilningsværdi. Bla. fordi man låser op for nye sværhedsgrader (som er en stor udfrodring).. og du kan selv vælge bane (kapitel) efter du har gennemført en gang.

Håber dette besvarer dine spørgsmål.!
renegate47 3 uger siden Det lyder i mine øre ikke så ringe at de denne gang har brugt lidt mere energi på SP-delen.

Det kan godt være at jeg måske hopper på et godt tilbud.

Hvor mange timer regner du med man kan vride ud af SP-delen og er den skruet sådan sammen at man kan gennemspille den igen eller er det en one-time only?
aule10 3 uger siden Håber virkelig i får en skribent der har PC gamere i højsædet, frem for konsol. Ville godt selv, men jeg har allerede fået afvist en ansøgning, så tænker at min danskkundskab ikke er helt i orden (tegnsætning er noget djævlen har skabt) :D
Cronoss 4 uger siden @Kongefar Mange tak - det sætter jeg pris på! Det er godt at høre, at mine japanske oplevelser bliver fulgt!
aule10 4 uger siden well ja... Det design er en ommer. Ikke nok med at det er en clear ripoff fra Deus ex human revulotion Fedorova, så misser de chancen for at lave en mech mere. Der er ikke brug for flere kvinder eller mænd da de allerede har 9 af hver. Men kun 3 mech's. Men hendes abillity's er noget man normalt ville give en mech unit. Og hun er da også auged, hvis man skal følge deres lore, hvilket jo igen sender tankerne tilbage til Deus ex :D
aule10 4 uger siden Ser frem til det.
Kongefar 4 uger siden Som fast følger af Gametest programmerne på YouTube og især Johannes' sure opstød, er det en glædelig overraskelse at se han også huserer på Eurogamer. Opturstirsdag!
wynn 4 uger siden Ganske godt tiltag må man sige :)
renegate47 4 uger siden "...er at Crowbar har villet gøre området retfærdighed"

Genlæs din artikel Asmus - den har en del sproglige knaster :wink:
renegate47 1 måned siden Det er jo helt alm. standard krav der ikke kan ryste en seriøs gamer.

Jeg har ellers lovet mig selv at jeg er færdig med pre-order - men GMG havde et super tilbud til nogle af os VIP´er og med en lav £-kurs så blev det købt for et par dage siden ;)
renegate47 1 måned siden EA-access har kun X-Box games......
Hulle 1 måned siden Der er simpelthen for mange stjernetitler til den konsol til at fremhæve én favorit :)
Det kan godt være den ikke blev en salgs succes med mange 3rd-party udviklere, men jeg er imponeret over Nintendos dedikation. Maskinen blev spækket med kvalitetstitler gennem dens levetid, og Zelda er stadig på vej til den.
aule10 1 måned siden Fornuftigt. Så længe det ikke går ud over trailers :D
Odal 1 måned siden Jeg glæder mig. 1'eren var fedt. Perfekt, nej. Fejlfrit, nej.

Men ambitiøst, anderledes og ikke bange for at tage sig selv alvorligt.

På mange måder ligesom de første Operation Flashpoint (nu ArmA). Jeg havde nu faktisk ingen bugs eller problemer i WD1 (modsat i Flashpoint!) - men jeg vil tusind gange hellere have et ambitiøst spil der prøver noget nyt, end bare endnu et "sikkert sats".

Lige nu er jeg, efter Steam's Halloween-udsalg, i gang med System Shock 2 for første gang i 15 år. Det er sjovt at spille alle de her "interaktive" spil der reagerer på din tilstedeværelse - vi tager det for givet i dag i Deus Ex, Watch_Dogs, GTA, osv - men det startede nærmest alt sammen dengang.

Nå, nostalgisk gammel idiot her. Jeg kommer til at købe WD2. Som et af de få nye spil i år. Men først når jeg har set anmeldelserne, selvfølgelig.