Nye Kommentarer

aule10 1 dag siden Damn det var godt nok en nitte :D
aule10 3 dage siden For at koge den helt ned, Dette spil er ikke for alle, men hvis du godt kan lide at repetere i et spil, og farme så skal du måske give det et skud, NÅR det kommer på tilbud.

Det jeg har set af det ser spillet appelerende ud, for et 25€ spil.... vent lidt det er 60€.
Alloc 3 dage siden Udvalgte folk? De havde igen i år en fest med 2000 backers samt live stream med over 40.000 seere. Det vil jeg ikke kalde for udvalgte folk.

Du har sågar selv linket til live demoen fra festen ;-)
Pjulledk 5 dage siden det er jo bare en dårlig kopi af Pokemon Go som i forvejen er en dårlig kopi af Geochaching. desuden er pokemon Go langsomt ved at dø ligesom så mange andre diller
PattonDK 7 dage siden "... suget ind i en alternativ tidslinje af ormehuller. I et ødelagt landskab skal spillerne arbejde sammen for at overleve. Og så er der zombier, der angriber."

Lyder som noget der passer på 85% af alle spil der er blevet udgivet mellem 1992 - 2016.
PattonDK 7 dage siden Har hørt at DF ønsker forstærket grænsekontrol i tilfælde af,at de udviste pokemons skulle søge mod Danmark....
renegate47 7 dage siden Normalt er der visse forskelle men ofte er "kun" den grafiske kvalitet der er stærkt reduceret i forhold til reklame-trailerne - men denne gang er forskellene så store at det nogle steder næsten ligner 2 forskellige spil.

I øvrigt måske er det kun mig men jeg syntes at der går ikke særlig lang tid før spillet virker som en evig gentagelse

For fanden hvor jeg glæder mig til den 23. og igen blive Adam Jensen og tage en ny tur med Deus Ex: Mankind Divided for No Man´s får mig til at småsove ;)
Odal 1 uge siden Badger Badger Badger... ?
Odal 1 uge siden Utvivlsomt for at de kan overflødiggøre deres første titler i serien (som stadig er på Steam), og få alle kunderne over på deres egen "¤%!"#¤! platform. Undskyld min "sølvpapirshat" - men jeg kan godt huske da jeg kom til Mass Effect 3 og fandt ud af at det kun kunne fås via Origin.

Skrev en høflig mail til EA hvor jeg forklarede at jeg desværre ikke kunne acceptere Origin's EULA, og om det så betød at de ikke ville have mine penge for deres spil. Om det betød at de reelt efterlod mig med valget "Tillad at vi installerer software på din PC og overvåger den alt det vi har lyst til" eller "Piratkopiering".

En heroisk EA-supporter (som skal forblive anonym) skrev tilbage at han fuldstændigt forstod og sympatiserede med mit problem.

Så i stedet for at få lov til at betale EA fuld pris for deres fantastiske spil.. så lod jeg være. Fordi jeg vil ikke betale penge til EA for at de kan få lov til at installere software "som de finder nødvendigt" på min PC.

Det har så også betydet at jeg er afskåret fra at spille BF-serien, som jeg ellers har været glad for.

Tak, scumbag EA.
aule10 1 uge siden Hvis de skulle lave en remaster vil det blive efter andromeda, Det er helt sikkert. For ikke engang Mass effect 1 var noget lille spil. Og det er vist at remasters ofte tager mere end et år at lave.
Odal 1 uge siden Måske ikke så underligt. Der er mange gode og veletablerede shooters på PC. På konsollen er Titanfall lidt mere "speciel" - på PC har det for mange konkurrenter, og publikummet er generelt lidt ældre og mere til "realistiske settings" fremfor "fremtidsshooters".
aule10 1 uge siden Det er så tegn på at de ikke har confidence i at deres PC version bliver god, Med andre ord det lover ikke godt for deres PC port.
aule10 1 uge siden Ehm Du skriver den er meget sensitiv over for baggrundslyde, er du sikker på at du har indstillet den rigtigt? Den har 4 optage måder, en af dem er cardioid, det vil sige at den kun vil optage det der er foran den. Men hvis baggrundstøj bliver et problem, vil jeg nok hellere bruge en bøjle mic. Jeg ville ønske jeg kunne sige hvilket mærke min er, men der var ikke noget mærke på æsken jeg fik den i, og heller ikke på selve microfonen. Men den er 20HZ-20KHZ, Og skal skrue meget højt op før den optager baggrundsstøj. Og God lydkvalitet. 350 kroner.

Men ønsker man blue Yeti, brug den tusse mere og få Pro udgaven. Du skal jo alligevel ud og investere i shockring, og stativ. Hvis du ikke har det i forvejen. For ellers er background noise dit mindste problem.
renegate47 2 uger siden Det er sgu flot arbejde - man kan godt se at det er et ældre spil - men de har genoplivet det så der er værd at prøve - specielt til den pris ;)
aule10 2 uger siden Sådan skal det være. Er lortet ikke færdig så hellere at de udskyder det, og får det færdig, end de spilder folks tid og penge.
pepout 2 uger siden @Asmus ahhh ja den gode gamle diablo finte. Jeg elsker min Playstation men hold nu kæft hvor de skider på deres kunder.
aule10 2 uger siden Det bliver mit nye musik hjem :D
Odal 2 uger siden Spændende. De kunne lave nogle fede 8-bit playlister. Eller bare lave en 30 minutter lang udgave af introen til Red Storm Rising på Amigaen. Kunst, I tell you!
renegate47 2 uger siden Mange timer gik med at nørde med det oprindelige MoO og måske kunne det være sjovt at genopdage den nye version - måske - for helt ærligt så tager det uger af ens liv at nusse med alle de mange "knapper" der kan drejes på - men sjovt var det dengang ens PCer ikke kunne klare meget mere end CIV - C&C - UFO mv.


PS. En lille skrive ups: i artiklen " men snarere en aft genopfindelse."
Odal 2 uger siden Så er spørgsmålet om jeg har "alt DLC" - tilgengæld har jeg været spillet igennem næsten to gange allerede.

..vidste I f.eks at på trods af Steam Cloud og alverdens moderne tiltag, så gemmer Skyrim sine savegames i dokument-mappen. Super nyttigt, når man lige formatterer sit systemdrev, og mister 100+ timer i savegames. *suk*

Nå - men jeg er i fuld gang med Legends of Grimrock II, efter at have elsket det første. Og II'eren er mindst lige så herligt. Hvis man, som jeg, er vokset op med AD&D på Amiga og PC, og kan huske Eye of the Beholder (Jep, vi tegnede kort over ALLE levels på ternet papir..)- så må man virkelig ikke snyde sig selv for LoG.

Ja, det er gammeldags, ja det er grimt, ja det er... fortryllende!

Nå - vi får se. Måske skal Skyrim have en omgang mere for fuld grafik.. eller for så fuld grafik som mit system gider trække det i :)
renegate47 2 uger siden Måske er det ikke verdens bedste ide at vise en video med max. 720 når man vil sælge et HD-game

Hvis 2K vil have os til at smide penge ud på de samme spil igen så burde de nok have skruet helt op og gjort deres video mere lækker og indbydende.

Og jeg er ikke helt alene med kritikken

https://drakulus.com/2016/07/17/the-bioshock -remaster-looks-like-shit/

Her er en sammenligning hvor man kan se de meget små forskelle

https://www.youtube.com/watch?v=nvX3OZRrx-M< /a>

https://www.youtube.com/watch?v=ThO0qSHmzCc< /a>

Misforstå mig ikke - jeg elsker Bioshock serien - men jeg havde heller set et nyt i serien frem for en halvslatten "forbedring"
Alloc 2 uger siden Super. Jeg ser ihvertfald meget frem til fredag
Asmus 2 uger siden @Odal Hvis du har spillet og alt DLC på Steam, vil du så vidt jeg kan forstå modtage Special Edition gratis.
Det er kun konsol-ejerne, der har lov til at betale for spillet to gange ;)
Odal 2 uger siden Nogen der ved om man så skal købe Skyrim igen, eller kommer det som en DLC (gratis?) til os der allerede har det på Steam-kontoen?
chaindog 2 uger siden Der er allerede lavet et remake af alle 6 campaigns fra SC1. Det er en MOD der hedder "Mass Recall" og kører i SC2 engine.
https://www.sc2mapster.com/maps/starcraft-ma ss-recall/
aule10 3 uger siden regn ikke med noget før blizcon. Umidelbart ser det nemlig ud til at blive meget lavvandet i år med nyheder der. Så de vil højst sandsynligt gemme alle dem de har til det.
pepout 3 uger siden Fedt.....
aule10 3 uger siden 30 dollar om dagen er skisme også en ret høj pris for et abonnement.
aule10 3 uger siden Det jeg har set af batlefield 1, skal de ikke regne med at jeg bliver en af de 15 millioner. Alt for mange maskin gevær i forhold til Den rigtige krig, alene det, ville være nok til at jeg ikke ville beskæftige mig med det, når de forsøger at lave et WW1 atmosfære.
aule10 3 uger siden De kunne da have taget barnet med. En barnevogn hindrer ikke folk at spille på mobilen. bare tag ned i byen, og se barnevogns banderne der huserer dernede.
aule10 3 uger siden @Odal Det er de flade taster der er appellerende for mig, da det giver en bedre håndstilling. I øjeblikket har jeg kig på deres K740 Som ser rigtig fint ud. Men jeg spørger jo blot ind til forskellige ting, som jeg personligt lige manglede svar på. Der er også nogle Der har en combi touchpad, med display og touchpad.
Odal 3 uger siden @aule10 Nu er jeg ikke lige ansat hos Logitech, men ifølge billederne til anmeldelsen, samt Logitechs hjemmeside, er der USB kabel med til opladning (og sågar en forlænger) - og det ville undre mig ret meget hvis den USB-kabling ikke også tilbød forbindelse udover bare simpel opladning.

Hvis du insisterer på at et keyboard til HTPC skal være trådet.. er det så ikke bare at købe et trådet keyboard. De har også numpad, oftest.
aule10 3 uger siden @Odal Det svarede ikke rigtig på mit spørgsmål. Kan det trådes?
Odal 3 uger siden @aule10 Det er multimediakeyboard - det er lidt pointen at det skal være "all in one" - når man sidder i sofaen er det ikke så ofte man skal indtaste data i Excel, f.eks - det er jo til at fise rundt i Netflix og lige checke TV-programmet osv. Det er ikke tænkt til hverken gaming eller arbejde.

Jeg bruger mit numpad hver eneste dag - meget - men jeg har aldrig i 3 år brugt det en eneste gang på min HTPC - på trods af at jeg faktisk har et "fuldt" keyboard stående ved stuebordet.
aule10 3 uger siden Ehm Kan den trådes som g700? og der er ingen numpad? Det er meget appellerende tastatur, men uden numpad, og uden trådnings mulighed, så falder lysten til at købe det =0.
aule10 3 uger siden Fjernelsen af tracking har sådan set gjort at spillet ikke rigtig er særlig appellerende længere. Du kan ikke rigtig længere spille spillet, nu er du bare nødt til at gå og håbe på det bedste.
renegate47 4 uger siden @Freudinio2015 Og med lidt forarbejde kunne du jo bare have kikket på mit link og ved selvsyn konstatere det selv.

Og måske er Pokémon helt oppe og ringe - men dem er spiller det læser normalt ikke Eurogamer og jeg tvivler på at de gør det nu og hvad nytte det at lefle for folk der normalt ikke gamer og så på samme tid risikere at skræmme dem væk som normalt læse Eurogamer og deltager aktiv i debatterne?
aule10 4 uger siden Roselia kan jeg forstå, onyx kan jeg ikke forstå.
aule10 4 uger siden Aldrig hørt om det. Men det er der nok en grund til
Freudinio2015 4 uger siden @renegate47 Fair nok. Det virker bare underfundigt at opfordre til ikke at skrive om det hotteste spil pt. Der plejer jo også at være en skov om artikler når et nyt AC eller COD får release.
renegate47 4 uger siden @Freudinio2015 Det har jeg været - men ikke så meget pt. - Jeg venter til Pokémon-dillen stilner af
Freudinio2015 4 uger siden @renegate47 ja, du er jo super aktiv på alle nonpogo relaterede artikler...
renegate47 4 uger siden Aiden Pearce var bare ligegyldig men Marcus Holloway er en pain et vist sted.

Jeg tror sgu at WD2 bliver svær at holde ud i længden og skal man så forsat være verdensmester i controller for at kunne styre de møg biler og er der lige så mange fejl som i WD1 så ryger det spil hurtigt ud igen

Jeg ved en ting og det er at jeg ikke står i kø for at købe det og der skal en pæn del rigtig gode og positive anmeldelser til før jeg bruger mine penge på det.
renegate47 4 uger siden Bent Jørgensen har ikke været på tv de sidste 20 år.

Og så er I ved at lægge Eurogamer.dk i graven med alt jeres Pokémon.
aule10 1 måned siden Er pokemon et virtuelt produkt? Helt ærligt hvorfor var der ingen der kunne have fortalt mig det, inden jeg spildte mit liv på at fange dem alle?
aule10 1 måned siden Hvis ikke man har spillet i 5 år, så er det vist også ret ligemeget.
Alloc 1 måned siden So er der vist også blevet kogt nok suppe på Pokemon Go herinde....
aule10 1 måned siden @renegate47 TSk Tsk. hvordan kan du så tillade dig at brokke dig over hvad de skriver om?
renegate47 1 måned siden Indlæg slettet
aule10 1 måned siden @renegate47 Hvorfor ikke, De mangler jo skribenter :D