Nye Kommentarer

klarfyr 2 timer siden Kunne det ikke være sjovt hvis Eurogamer begyndte at lave afstemninger i deres spilartikler?
Altså om folk vil købe de omtalte spillet eller ej!

Det tror jeg kunne være interessant at se.

Nu kender jeg f.eks. en del, der spillede BF:H beta'en. Og umiddelbart er der ingen af dem der gider købe det. incl. mig selv.
Da vi ikke følte det var Battlefield vi spillede.

Jeg er eller stor BF fan, og har været med siden det originale Battlefield:vietnam fra 2004.
Og har de sidste ca. 5 år været en del af en fredags klub, hvor vi spiller BF.
Pro_Olaf 5 timer siden Nu må de da snart holde kæft med det. Ser virkeligt intet problem i, at de har valgt ikke at have en kvindelig karakter med i spillet. Det næste bliver vel at vi skal have alle racer, alle religioner samt alle former for "sygdomme", så de kræftramte samt dem i kørestol heller ikke føler sig overset.
Suppe 6 timer siden Fantastisk spil, efter jeg havde læst denne artikel, hørte jeg til navnet Mascarade for første gang. Jeg blev godt opslugt af spillets bluffen og forvirring, at jeg måtte finde mere om det på nettet. Det endte med at jeg købte det og har spillet det fra 4 til 9 personer. Og jeg må sige vi alle var godt underholdt. Så til dem der overvejer det vil jeg sige, der er underholdningen på højt plan. Tak for anmeldelsen Mikkel, bliv endelig ved med at komme med brætspil anmeldelser.
aule10 18 timer siden God idé, for det kan være meget svært at bevise piratkopiering, Det er jo ikke ulovligt at have film og musik på computeren, det er ulovligt at hente det ned fra andre, og det er så det man skal bevise at man har gjort, og det kan være meget svært, da dem med lidt fornuft i hovedet fjerner spor efter Download.
Pjulledk 1 dag siden Yes jeg har ferie der:D
neonxaos 1 dag siden Det er en fed ide, den slags ville jeg gerne se mere af!
Haue 1 dag siden Lord of the Rings Online :-)
aule10 2 dage siden Lineage 1? jeg troede ikke den blev supportet længere. så vidt jeg ved er der kun private servere tilbage.
SnP-Lethalise 2 dage siden Man må da sige at NCSoft har fat i noget xD Mon ikke Wildstar kommer med på top 10 i 2014 :D
Ytzen 2 dage siden Lineage 1 :o
jenshaag 4 dage siden "Der er desværre længere imellem de originale studier efterhånden, og det reflekterer en tendens vi ser i større grad; at det enten er store studier eller indie-producenter man kan arbejde for."

Øh. Ja? Det forstår jeg sgu ikke helt er et problem. Originale studier? Hvad betyder originale studier?
ThomasBorno 4 dage siden @Ytzen Jeg synes at de er i vejen mere end de gavner, men det er dog noget man vænner sig til som tiden går. Du kan også sagtens hive dem af med en tang, hvis du ikke vil bruge dem.
Sprocklar 5 dage siden Jeg håber godt nok de genindfører Survival som jeg elskede at spille i Tekken Tag. Det var awsome at spille tag med en kammerat og se hvor langt man kunne nå. Manglede det i de andre og var en af grundene til at jeg ikke gad at spille det.
The-Mads-Show 6 dage siden @Pro_Olaf Haha, det er bare skønt, når man ikke får formateret artiklen ved publicering. ;) Det er heldigvis fikset.
Pro_Olaf 6 dage siden "Overskrift" - af Mads Pedersen Publiceret Torsdag, 17 juli 2014" - ja, det er altså en af jeres bedst skrevet nyheder til dato. Rammer virkelig plet, og giver alt den information man forventer :)
Ytzen 7 dage siden Jeg var solgt lige indtil jeg så de 3 taster under space knappen, hvor meget sidder de i vejen? Kan de fjernes?
michaelnielsen 1 uge siden Håber virkelig at de får taget sig sammen og smidt ud til pc
davidnielsen 1 uge siden Nææ, syntes ærlig talt det ser røvsygt ud.
PlasticDisc 1 uge siden Hvis der er nogle som er friske på at spille til Playstation 3 i morgen så smæk mig lige en besked her eller over email

nicklonborg@gmail.com
The-Mads-Show 1 uge siden @robinmadsen Ganske fine seertal i kan bryste jer med. :)
robinmadsen 1 uge siden @Pro_Olaf Nej det ingen slå fejl. De ligger samlet pt på 2.7 millioner (Juli har ikke været en super god måned). Du skal huske vi snakker samlet for alle vores videoer hver måned, ikke for en enkelt video.
Pro_Olaf 1 uge siden Interessant :)
I har glemt at smide et link ind i 6 spalte, der står bare "link" uden henvisning.
Når jeg kigger på de to kanaler, så passer deres visningstal da slet ikke med jeres "3 millioner hver måned" - ikke engang tæt på, det må da være en slåfejl e.l.?
Ytzen 1 uge siden Early access er noget fis, før i tiden kunne folk prøve spillet gratis for at hjælpe udviklerne med at teste deres spil, hvorfor skal vi ligepludselig betale for det? Der er så mange spil på steam som aldrig bliver færdige hvor der sidder en person bag spillet. Folk bliver snydt af flotte trailers og billeder som intet har med spillet nuværende status at gøre.
Gregaria 1 uge siden Jeg synes det er en fed idé, ikke fordi jeg nogensinde gider købe early-access selv, men fordi det essentielt er en beta for dedikerede fans så spillet er langt mere polished når jeg får fat i det efter den reelle udgivelse.
Jakel 1 uge siden Jeg er imod. Det er i mine øjne et kendetegn og styrke for en konsol at det hele virker når man sætter sig, hardware som software.
Maskinexpert 2 uger siden Da jeg første gang hørte om det her troede jeg først at det var det her spil der også skal udgives af Nexon: Ghost in the shell Online
Maskinexpert 2 uger siden @aule10 Elsker dog personligt Anna Torv's stemme, men vil give dig ret i resten af stemmerne.


Forresten er det meningen at det skal ligne en PS2 era cut-scene?
Lenze 2 uger siden @The-Mads-Show Det har du sfl. ret i... men som du skriver er han virkelig en "billig" spiller man burde prøve.
The-Mads-Show 2 uger siden @Lenze Han er efterhånden et etableret navn, og derfor ikke på listen. Men ellers virkelig anbefalelseværdig!
Lenze 2 uger siden Ba..... klassespiller hvis du spørger mig til ingen penge....
The-Mads-Show 2 uger siden @klarfyr THPS3 på PS2.. sikke nogle minder altså.
klarfyr 2 uger siden Åhh disse minder.
Damn, fik godt nok brugt rigtig mange gode og sjove timer i selskab med Tony drengen, på PS1 & PS2.
aule10 2 uger siden det skulle havde været på japansk det lyder dumt på engelsk.
andersdamgren 2 uger siden Endelig android version. Længe ventet!
Gregaria 2 uger siden @Dihnmohr
Ja, tak for de mange, læsterlige klø. Næste gang melder vi ud i bedre tid, men hellere et arrangement for meget end et for lidt.
Dihnmohr 2 uger siden Tak for denne gang, og godt spillet y'all :)
Jydekrog 2 uger siden Det har bare at være godt når det er så meget forsinket, og så mangler der virkeligt nogle racer spil til den kære PS4.
neonxaos 2 uger siden Labert, labert!
Spitzann 2 uger siden @xipo Sidste gang var hele caféen fyldt op, så Vi håber at gentage succesen :D
Gregaria 2 uger siden @xipo
Vi skal nok komme med en opdatering når aftenen er vel overstået, måske man ligefrem kan finde et enkelt billede af chefen selv?
xipo 2 uger siden @Gregaria Hvis jeg ikke boede så langt væk ville det heller ikke være så slemt. Men laver i en update om der kom nok?
Maskinexpert 2 uger siden @Darfel Elsker bare at lytte til OST'et mens jeg laver min morgen pendling.

Som GITS fan kan jeg drage mange sammenligninger mellem det univers og spillet.

Og nu kan man bare håbe at de udgiver en opdateret udgave med en nyere Source motor som der har været rygter om.


EDIT: Der er faktisk en hjemmeside hvor de har lagt soundtracket ud gratis, hvis man er for nærig til at støtte et godt stykke musik: http://ghostiq.com/neotokyo/
Gregaria 2 uger siden @xipo
Ja, det var desværre en plan der opstod en sen aften, næste gang (om der bliver en) skal nok være i bedre tid.
xipo 2 uger siden Ville rigtig gerne, men er desværre lidt langt væk med så kort varsel. Hvis i nu gav en dato lidt før, er der bedre chance for at deltage.
Håber i får en fed aften og der kommer flere.
wynn 2 uger siden @Gregaria Har også alle dage klart foretrukket subscription-modellen.

Vil hellere end gerne betale for et godt nok spil og især, hvis det månedlige bidrag holder spillet igang og levende.
Spitzann 2 uger siden Jeg kommer selvfølgelig!
Gregaria 2 uger siden En opsummering af min holdning til Free to Play:
http://pvponline.com/comic/2014/07/02/free-t o-bray
Darfel 2 uger siden Det er også et fantastisk soundtrack Ed Harrison har lavet til modden. Stemningen er virkelig sat perfekt.
Hulle 2 uger siden Fedt for dem. Håber det sælger ekstremt godt :)
Maskinexpert 3 uger siden Lol, EliteXbox360Gaming.

Men det er helt vildt så mange mennesker som ser det her spil som en pengepose, bare for de mindste ting