Nye Kommentarer

renegate47 5 timer siden Da jeg sendte linket til jer var jeg rystet - måske fordi det brugte noget så velkendt som et FPS som middel til at gøre opmærksom på et reelt problem.

Dagligt sidder vi jo og nakke alt der bevæger sig og springer huse og byer i luften - men ude i den virkelige verden sker det jo også - men her har ingen af deltagerne mulighed for at begynde forfra hvis de dør.

Det virker også ekstra stærkt når tingene ses igennem et barn øjne.

Jeg syntes det er helt i orden at man bruger alle midler til at få sit budskab igennem specielt i alvorlige sager som dette.

Jeg følger ikke at vores games er taget som gidsel og der er jo heller ingen der bebrejder games for at slå folk ihjel (ok er er nogle tosser der gør det - men det er ikke budskabet her).

Under alle omstændigheder så lykkes det for dem at ramme mange der har set den video og sætte nogle tanker i gang - måske er det fordi dem jeg har snakket med at oppe i årene som jeg selv er - men jeg mener at det vil få mange til at tænke lidt over tingene også de yngre gamers.

Lad os være ærlige - når de store krigselefanter tamper rundt så er det de mindste og mest sårbare - børnene - der rammes. Og det gør ingen skade at vi en gang imellem mindes om virkeligheden er brutal og vi måske kan gøre lidt for at afbøde tingene - måske.

Tak for I gad skrive om videoen
pepout 1 dag siden @Odal tjah folk er mærkelige. Har lige startet oldtidslevnet op og det hedder super acrobatic rocket cars. Men ja det er ganske spas. Fik det "gratis" til ps4 og har da spillet det en del.
Odal 1 dag siden @pepout Hvem fa'en giver dig et minus for sådan et spørgsmål? Det er da et ganske fornuftigt spørgsmål.

Oh well - no idea om det fandtes til PS3 - men sjovt ser det da ud. Kunne være man skulle kigge forbi Steam og se hvor billigt det er.
Odal 2 dage siden Gad vide om man slipper for reklamerne hvis man køber en Windows 10, fremfor "bare" at tage den gratis upgrade?
Odal 2 dage siden Ooooh. Shiny!

Er i gang med Wasteland 2, og det er .. fantastisk. Virkelig.

Man ved man er i hænderne på superligaen af spil-nørder, når man møder en flok geder som er blevet.. ehm.. sære. Og er begyndt at skrige, fremfor at bræge. Det er komisk, og lettere forstyrrende. Når en af gederne så begynder at udstøde "Wilhelm Scream" ... åh, hvor er det godt der stadig er rigtige mennesker der laver spil, fremfor bare ondsindede firmaer :)
aule10 3 dage siden Giver slet ikke mening at gå op til 4K, og da slet ikke på en sådan lille skærm.
Aidox 3 dage siden Synes sgu det er sørgeligt...
Pro_Olaf 3 dage siden Fedt! Det eneste spil til Wii U der virkerede interessant, så bestemt en god nyhed!
SeventhSun 3 dage siden Fedt! Måske den bedste launch-titel til de nye konsoller, som helt klart fortjener et større publikum.

Gad vide om de vil bruge Smart Glass i stedet for Gamepad? Det er jo oplagt, men omvendt er det ikke meget at vi ser second screen brugt.
Odal 3 dage siden Alle point i verden for at have både Scumm Bar og Asylum med.

Intet at tilføje. You nailed it.
BlueBits 3 dage siden Ja, Journey er stadig fantastisk.
WilliamBirkin 3 dage siden @renegate47 helt enig. Alt alt for dyrt, især grafik kort.

jeg holder mig til min gode gamle sabertooth x58 & 560Ti. Den kører de spil som jeg kan lide.

Nej tak. Så PC er min mmo maskine og min PS4 er min gaming maskine.
renegate47 4 dage siden 4K er helt fint men uden et par mega grafikkort så kan det være lige meget.

Det koster en formue hvis man vil tage springet og udvalget af games er efter min mening ikke stort nok til at kan betale sig på nuværende tidspunkt.

For at tale om driverne som lige nu bl.a. for AMD volder store kvaler og betyder en del af vores spil skal have individuelle opsætninger for at holde dem kørende - Hvis jeg skal spille BF3 og BF4 så skal jeg disable bl.a. Mantel ellers går de ned og i Hardline er der sgu også problemer og kikker man i deres forum så jammer folk sig over Win10 mv.

Mine 2 x ROG MATRIX-HD7970-P-3GD5 CrossfireX sammen med min ASUS PB278Q får sig lige minimum et år mere før jeg tro jeg vil hoppe med 4K eller lign. - Vil helst have priserne på grafikkort ned og de fleste børnesygdomme overstået da jeg ikke orker at sidde og råbe efter min PC når den går ned.

PS. er I BF fans så hold jer til AMDs Omega hvis I har HD7970 mv. kort - 15.7 og 15.7.1 er en rodebutik
aule10 4 dage siden Der er massere af gratis Kabaler liggende på nettet. og man kan få dem med strip på :P
aule10 4 dage siden @Hulle Ikke så vidt jeg har læst mig frem til, det er kun fra PC til Xbox.

Men hvorfor det er godt at få det over på Computer er ret simeplt, Der er så mange fordele ved en PC. Blandt andet multiskærme. Jeg ville dø hvis ikke jeg havde flere skærme.
pepout 4 dage siden Øh er det ikke et gammelt spil? Havde det da på ps3 for et par år siden.
Hulle 4 dage siden @aule10 Men det er der begge veje. Stadig, hvorfor så ikke bare spille de eksklusive på Xbox One, den er jo alligevel tilsluttet fjernsynet. Hvad er så fordelen ved evt. at smide den igennem en PC?
aule10 4 dage siden VR Kampspil er et nogo, hvordan skal man kunne lave en syg kombo uden selv at have øvet sig fra barnsben af?
aule10 4 dage siden Nok meget godt, for det vil blive udgivet med en masse gamebreaking bugs.
aule10 4 dage siden Two Worlds voice actor er så elendig at jeg ikke kunne spille spillet. Og de originale voice acting til the witcher, var så dårlige at De valgte at lave dem alle om, og udgav deres enchanted edition.
aule10 4 dage siden @Hulle Fra Xbox til PC kan jeg se en fordel, da der er konsol Exclusive.
aule10 4 dage siden Lyder fint, men jeg ville hellere have det den anden vej.
Hulle 4 dage siden Jeg skal ærlig indrømme jeg som dig, William, slet ikke kan se fordelen i at streame PC spil til Xbox One, eller den anden vej.
Er det et bekvemmeligheds spørgsmål, fordi man sidder bedre i sofaen? Hvorfor så ikke bare trække et HDMI kabel fra PC til fjernsyn.
WilliamBirkin 5 dage siden Helt hen i vejret. Hvorfor have en gamer pc på fuld drøn og have din konsol tændt på samme tid? Jeg ved at amerikaner ikke tænker på miljø og de elsker at bruge resourcer som det basker men her har de altså ikke tænkt på at elregning som det vil skabe.

Så tænk lige over dette: En fuld gamer pc på fuld drøn+en X1 konsol+46"+ TV & Surround anlæg. Dette i 6 timer om dagen. = DONG bliver meget glade :p

Det samme ang usik streaming fra pc til konsol i ps3 tiden. Helt hen i vejret.

Og mon ikke man foretrækker sin gamer pc fremfor sin konsol som slet ikke kan yde det samme.
WilliamBirkin 5 dage siden Animal world Soccer. Hold da op.:-D
Hulle 5 dage siden Heh :) Det der animal soccer world ser frygteligt ud.
Mine unger har en dvd film fra samme tegner, et plagiat på løvernes konge, de har taget mange af animationerne fra den DVD. Filmen er også ret tåkrummende set med voksne øjne. Men pigerne ser den for historien og er ret ligeglade med at det ikke er lækre animationer.
EDIT: Musikken er også den samme som i filmen.
renegate47 5 dage siden Hvordan kan man undlade Moxxi´s fra Borderlands?

Moxxi er en steg - de har alle drikkevare incl. nogle der giver dig ekstra egenskaber og når hun får drikkepenge giver hun dig våben og leder med efter et job hvor man kan tjene til dagen og vejen er der altid klar med et job.

Ellers kan man hænge ud hører musik og spille

Hvad mere kan man ønske sig?

Og skulle jeg ikke have gjort det helt klart - Moxxi er laber og i lårkort og har begge de fordele en mand kan ønske sig ;)
Hulle 6 dage siden Tager de virkelig 40%. Det tal overrasker mig, troede kun det var i omegnen af 10-20%, og nærmere de 10 end 20.
Pro_Olaf 6 dage siden Click-bait overskrift, det er jo kun en formodning!
aule10 6 dage siden @Pro_Olaf Det kan vi godt blive enige om. Men udviklerne må vel også se at det er forbrugerne de udvikler spil for og ikke for dem selv.
Pro_Olaf 6 dage siden @aule10 At gøre forbrugerne en tjeneste, og så at gøre udviklerne en tjeneste er to modsatte ting :D
Odal 6 dage siden @christoffer_s Jeg ved det godt. Men det er stadig bare enormt fesent. Super fed historie, som virkelig er dyb og interessant... og nu, 10 år senere. "Nej, den sidste bog i Ringenes Herre/Game of Thrones/Harry Potter kommer ikke, fordi vi gider ikke".

Uh - to gange minus - så ved man godt hvem der har været forbi :D
aule10 7 dage siden Hvorfor fyre ham på grund af det? Han har tvætimod gjort forbrugerne en tjeneste. Der skulle være flere som ham, da han har tænkt på kvalitet istedet for kvantitet.
christoffer_s 1 uge siden @Odal Den gode Newell har fremsat at han er færdig med episodiske spil, og derfor er Episode 3 blevet til Half-Life 3 i stedet for :)
renegate47 1 uge siden Fy for den lede
Jeg skulle lige tjekke om alt var i orden - pyha.
BlueBits 1 uge siden Det ser ud til at Nintendo igen vil have en livsstilskonsol.

Det er en god idé at gå efter kvinderne hvis de næste gang vil sælge mere end 10 millioner konsoller.
Odal 1 uge siden Jeg troede I havde min ryg.

Far er ikke sur. Far er skuffet.

HL3 er jo slet ikke relevant så længe HL2 ikke er færdigt. Vi mangler HL2 Episode 3. Jeg kan leve med at sensationspressen ikke helt har fattet det - men jer? *snøft* - hvordan kunne I ?

TÆNK DOG PÅ BØRNENE!!! (...ehm.. eller noget!)

Vi mangler sidste afsnit af HL2. Nok den største historie i PC gaming er ikke fortalt færdig. Og I snakker om HL3. Shame on you! :P
Pro_Olaf 1 uge siden Meget muligt at man kan slå gps og pile fra - men hvis jeg skulle finde rundt i GTA V midt i en mission uden GPS, så ville jeg da ende ude i vandet hver gang.
aule10 1 uge siden @SeventhSun exact. Men når man har med et open world, at finde ligepræcis der hvor man gerne vil hen, det er rent ud sagt et helved.
aule10 1 uge siden Baren i bayonetta som den mest hårdkogte bar. Hvor mange barer er der, hvor du ligefrem kan købe våben og comboer til at slå ihjel med?
SeventhSun 1 uge siden @aule10 God pointe!

Jeg synes absolut, at man skal kunne slå vejviserpile fra, men vi er ikke alle skabt ens, og en fuld 3D-verden kan være utrolig svær at navigere i.
klarfyr 1 uge siden Speedball var mega fedt
aule10 1 uge siden @ThomasBorno Ok Tak for informationerne :P
ThomasBorno 1 uge siden @aule10 Ja, det gør det også. I alt har du tre forbindelsesmuligheder: 2.4Ghz Dongle, Bluetooth og et USB-kabel.
aule10 1 uge siden @ThomasBorno Sry har misset det, Nemt at overse. Men du skriver jo at det kun er til opladning, Virker det som trådning?
ThomasBorno 1 uge siden @aule10 I anmeldelsen skriver jeg at den også kan bruges med kabel. Jeg skriver også at den ikke er beregnet til gaming. Logitechs egne G602 og G702, som også er trådløse, er lavet til netop dette formål og gør det rigtig godt.
aule10 1 uge siden Kan den trådes? hvis ikke ubrugelig til gamers.
aule10 1 uge siden Så kan de nå at rette bugs og alt det, det kan man ikke brokke sig over :P
aule10 1 uge siden @SeventhSun Oftest kan de ikke slå's fra, da det er en intrigeret del af UI'en. Og de tænker ikke på at man gerne vil have det fjernet.

Men glem ikke at i gamle dage var der mange linierere spil, hvor der kun var en vej at gå.
JonatanAllin 1 uge siden Det er eddermaneme imponerende. Så skal der øves!