Nye Kommentarer

aule10 12 timer siden Jeg var en sega type, og senere playstation, samt Gameboy indtil jeg konverterede til PC. And when you go PC you never go back :D

Men faktisk var der kun en af mine venner der havde en commandore, ellers var det sega og NES/SNES, og senere computer.
renegate47 12 timer siden Der kommer en masse fede spil i den kommende tid og det bliver svært at vælge - den første Titan var ok men blev hurtig ensformig men måske kan en god lang SP ændre på tingene - Jeg vil dog vente til den er ude før jeg beslutter mig om jeg køber det.

Jeg har også et DX:MD liggende som jeg kun har spillet 1/2 time - jeg begik nemlig den fejl at jeg begyndte på Fallout 4 igen da jeg ventede på Mankind skulle være klar til at blive spillet og som så mange andre ved så er Fallout 4 selv med alle sine sære bugs et yderst charmerende og tidsrøvende spil som man har svært ved at slippe og når nu Cait så gerne vil "snuggle" så bliver man hængende lidt længere ;)

Og så skal jeg også lige finde Gene og få købt en hund før jeg smutter til Far Harbor - Jeg har alle magasiner og Bobbleheads - men i denne omgang har jeg endnu ikke haft held med at finde ham.... Den £$€@%& hundehandler ;)

Dishonored 2 er også lige om hjørnet så T2 må vente lidt før jeg får tid til at kikke på det.
renegate47 12 timer siden Den stod nede i min kælder indtil for 2 år siden hvor en voldsom oversvømmelse sende den og min Amiga 1000 i graven.

Jeg fandt dog sidste sommer en æske med 10 floppy´er der var klippet hak i så der kunne fyldes spil på begge sider - de røg ud til en ven som samler på alle de gamle spil.
aule10 2 dage siden Selvfølgelig bløder det spillere. Der er ikke mere end 20 timers aktiv gameplay i spillet. Og mine og explore kan meget hurtig blive kedeligt. Det kræver virkelig at man kan sidde og lave det samme igen og igen time efter time, og det er der meget få der kan ret længe af gangen.
aule10 3 dage siden Firewatch var næsten en film i sig selv, Hvis ikke man gik rundt og ledte efter små finurligheder så var det en Interactive film.
aule10 3 dage siden Koster jo næsten mere end min GTX 780TI gjorde da det blev udgivet......
CarlCrede 4 dage siden Wise move
Odal 1 uge siden Woo! Grand Theft Data 2!

Jeg elskede det faktisk - det første - men jo, internet-teenagerne hadede det fordi det blev det nye sort at hade spillet fordi grafikken var grimmere end i en gammel trailer.

Hvis man tilgengæld ignorerede hype-train-tosserne, og bare spillede spillet og tog det for hvad det var, var det herligt. Konspirationsteorier, big data, overvågning, privacy... og så alt det interaktive man kunne hacke. Det gjorde faktisk en forskel, og man kunne "vinde" ved at spille intelligent og udspekuleret, fremfor i Saints Row og GTA, hvor man bare skal skyde alt og alle.

Det virkede som et GTA spil der faktisk prøvede at sige noget, og have et budskab. Nej, ikke 100% vellykket, men en noget mere interessant og vedkommende historie end det samtidige GTA IV's uendelige bowling-missioner og øst-gangstere.

Jeg glæder mig til to'eren, og er faktisk lidt ked af at de har puttet mere "personlighed" i , som Eurogamer-fyren fortæller. Den overdrevne voice-acting får det til at minde om de seneste Need for Speed spil, der var tåkrummende akavede.

Jeg glæder mig til Tin Foil Hat 2. Meget.
Odal 1 uge siden Ehm. Jeg indrømmer blankt at jeg ikke spiller Rocket League.

Men.. er alle banerne ikke ens? Den her ligner da de andre jeg har set, naturligvis bortset fra "baggrundstemaet".

Det er fedt med nyt content, selvfølgelig, men det ændrer jo ikke noget i gameplayet overhovedet?

Er det bare mig der er gammel og blind (ja) og ikke ved hvad jeg snakker om igen (ja) :)

Go' weekend, for pokker!
stealthysheep 1 uge siden Jeg er også en stor fan af Reinhardt - hans skjold giver en af de mest solide omstændigheder til at "tanke" i spillet. Plus, når muligheden for at lave det perfekte "charge" opstår, kan man hurtig omstille sig til at spille mere offensivt.

Det er meget vigtigt at vurdere, som Reinhardt, hvornår man skal være defensiv eller offensiv. Tager man den forkerte beslutning på det forkerte tidspunkt, kan det hurtigt koste et par liv på holdet.

Hammer DOWN!
Odal 1 uge siden Fuck hvor fedt. Godt gået af Islands forbund at de ikke bare fandt sig i EAs "monopol". Respekt for det.
Odal 1 uge siden Der er noget underligt tilfredsstillende ved Sniper Elite spillene. Men alligevel er de ikke så uundværlige at jeg køber dem før de kommer på udsalg på Steam :D

Der er noget tilfredsstillende ved at naile et godt langskud *uden* at der er 20 teenagere der skriger at de har pillet ved min mor, og at man skal se på mere hatemail end PostDanmark får på en måned, fordi man tager sig god tid til at gøre tingene ordentligt.

Nåja - singleplayer! Det er *det* der er så fedt. Godt at der stadig er et par enkelte softwarehuse der stadig tør satse på den slags antik underholdning, der slet ikke indeholder microtransactions.

..de fik dog stadig lige en "pre-order-bonus" med. Nope. Nopenopenope. Friends don't let friends pre-order!
dvdbangsrud 2 uger siden Hhv. 8 og 16 GB ram lyder voldsomt.
MrHank 2 uger siden Ligefra min gaming-barndom var jeg en æ-kte camper. Jeg var frygtet og hadet af de fleste i CS 1.6. Ingen kunne dengang stoppe mig med Microsoft rullemusen, når jeg skød skaller af folk med awpen på mappet de_dust. Jeg blev svinet til, men jeg var li-æ-gla. Is-kold. Dengang bedre kendt som Danmarks bedste camper fik jeg dog aldrig min velfortjente respekt eller placering i Hall of Fame.
Overwatch er dét, de unge vil ha lige-nu og derfor har jeg brug for nyt gear, så folk kan respektere og lære fra mr. Hanks camper teknikker!

Hvilken helt kan jeg bedst lide? Jo, som den kvikke læser kan gætte sig frem til, så er hende den franske tøs Widowmaker min waifu. Er det ikke dét, de unge siger nu om dage?
Det smarte med Waifu er, at hun har sådan en højteknologisk edderkop mine som udløser en stærk duft af kvinde perfume der skader over tid. Den giver nemlig arbejdsro i tårnet for alle som er snigskytte. Den er sgu rigtig smart.
Waifu har også en grappling hook, så man føler sig som Spiderman, hvilket er rigtig sjovt! Man skyder dog ikke med små spindelvæv - nej, Waifu besidder en ordentlig maskinpistol og sniperrifle i ét!
Sidst, men ikke mindst, så er det også imponerende at Waifu, som knapt nok har tøj på, ikke har problemer med at holde geværet roligt, uanset om hun er i luften eller i SNEVEJR! Widowmaker er simpelthen en toptunet elitesoldat uden højdeskræk og med en tyk fransk accent, der kan få selv den største bodybuilder blød i knæene.

Overwatch er sjovest, når modstanderen for tredje gang dør af mr. Hank oppe i falke-reden og beskyldningerne omkring aimbot og cheater regner ned fra himlen. Det er det rene vissevasse! Modstanderen forstår ikke hvor meget træning, det kræves at være camper! Hvad der derfor ofte sker er, at modstanderne skifter målsætning. De er nu på en håbløs mission for at dræbe mig. De når dog aldrig langt.
mortenpedersen1 2 uger siden Jeg elsker at spille Reinhardt - fordi vi begge er krigere der har set bedre dage, men glemmer det, når man er omgivet af alskens ungdommelig rak, som løber rundt med koffeindrikke pumpende i blodet og reflekser som et egern på speed. Lige der, er det bare rart at kunne pløje igennem flokken af møgunger og lige sætter hammeren i jorden og få dem til at udvise lidt respekt! :D
Znow 2 uger siden Elsker at spille Pharah i alle maps! Hun er en super offensiv karaktér, som er utrolig mobil grundet hendes mulighed for at flyve, der gør det sværere for modstanderen at få ram på hende. Hun kan også være ret effekt mod snipere på lang afstand med sin rocket launcher.
KennethBiggoKofod 2 uger siden Indlæg slettet
aule10 2 uger siden Uhh Det lyder fedt. Lad os håbe det ikke blive chicken hunter, Men rigtig monster hunter :D
Dagdriver 2 uger siden "...for sent til at skyde nyt liv i Pokémon Go?"
Lyder som om I mener det allerede er slut?
Seneste opgørsel viser det stadig er langt det meste indtjenende mobilspil -
Det må betyde der er en hel del der spiller det seriøst.
peterlarsen 3 uger siden Den rigtige udgivelsesdato for FIFA 17 er altså ikke d. 27. september.. Der står på www.fifa17.dk, at den først kommer til Danmark d. 29. september 2016. Den dato som I har skrevet i denne nyhed er kun gældende for USA...
aule10 3 uger siden Det er dømt til at fejle. Ja de kan konkurere her og nu, men til næste år vil dem med computer kunne opgradere til et nyt grafikkort og være mile foran konsollen igen.
aule10 3 uger siden Selvfølgelig ikke, Ingen af maskinerne kan klare det, og grafikken de ønsker i deres produkt. Men så længe de ikke låser den til PC så er jeg glad :D
hanmik 3 uger siden @Odal PS4 har et hurtigere Bluray drev. Så generelt loader den lidt hurtigere, og billedet er en smule bedre. Du kan ikke bruge din remote fra PS3'eren. Men du kan købe en ny officiel en.

https://www.playstation.com/en-us/explore/ac cessories/universal-media-remote-for-playstation-4/
Odal 3 uger siden Er der nogle af jer konsol-wizards som ved om en "stock" PS4 er en lige så kompetent BD-afspiller som PS3'eren var. Jeg elskede min PS3 som BD-afspiller (det var det eneste den lavede) men desværre vil drevet ikke længere "æde" skiver.

Jeg har overvejet at bare købe en ny PS3 (well, en brugt, måske) - men kan jeg bruge min PS3 "BluRay Remote" til PS4, og er 4'eren en lige så awesome 24-frame-afspiller som PS3'eren var?

Jeg ved godt det er lidt "offtopic", men jeg har ikke interesseret mig ret meget for konsollerne, så det eneste jeg ved er at den nye PS4 Pro ikke kommer til at understøtte 4K BD-skiver. Hvilket alligevel er uinteressant for mig.

Anyone?
aule10 3 uger siden Det er der nok nogle speed runners der bliver glade for at høre, men alle andre? tror de fleste er græsk katolske.
aule10 3 uger siden Fed ide, men et eller andet siger mig at twitch taber :D
aule10 3 uger siden Jeg ville ikke have noget imod No mans sky hvis spillet havde været 25€ problemet ligger i 60€ price tag.
renegate47 4 uger siden #¤%&@£$ og lidt flere bandeord - Nu har Gearbox haft den franchise i nogle år og det eneste de kan diske op med er en ny PC (og konsol) version af det gamle spil.

Det havde ellers fortjent en nyfortolkning som den Wolfenstein fik - med ny grafikmotor og en opdateret historie.
aule10 4 uger siden journey er et must play.
Jolle67 1 måned siden Har altid været en stor Gran Turismo fan. Har været spillet som har fået mig til at købe Playstation hver gang. Men jeg synes ikke simuleringen og AIen har udviklet sig så meget. Og der er for meget grind for at komme nogen vegne i spillet. Jeg kan ihvertfald konstatere at jeg har brugt mindre og mindre tid på hver udgave.
Bliver spændende at høre mere om det nye.
aule10 1 måned siden Hellere udskyde et spil end udgive et halvfærdigt et :D
aule10 1 måned siden Har godt nok også været svært at leve op til de standarder de første spil leverede. Der var vist nok en svipser blandt de første som vi ikke taler om :D
Pro_Olaf 1 måned siden Hov hov, intet ondt om The Order 1886, Glimragende spil!
aule10 1 måned siden Damn det var godt nok en nitte :D
aule10 1 måned siden For at koge den helt ned, Dette spil er ikke for alle, men hvis du godt kan lide at repetere i et spil, og farme så skal du måske give det et skud, NÅR det kommer på tilbud.

Det jeg har set af det ser spillet appelerende ud, for et 25€ spil.... vent lidt det er 60€.
Alloc 1 måned siden Udvalgte folk? De havde igen i år en fest med 2000 backers samt live stream med over 40.000 seere. Det vil jeg ikke kalde for udvalgte folk.

Du har sågar selv linket til live demoen fra festen ;-)
Pjulledk 1 måned siden det er jo bare en dårlig kopi af Pokemon Go som i forvejen er en dårlig kopi af Geochaching. desuden er pokemon Go langsomt ved at dø ligesom så mange andre diller
PattonDK 1 måned siden "... suget ind i en alternativ tidslinje af ormehuller. I et ødelagt landskab skal spillerne arbejde sammen for at overleve. Og så er der zombier, der angriber."

Lyder som noget der passer på 85% af alle spil der er blevet udgivet mellem 1992 - 2016.
PattonDK 1 måned siden Har hørt at DF ønsker forstærket grænsekontrol i tilfælde af,at de udviste pokemons skulle søge mod Danmark....
renegate47 1 måned siden Normalt er der visse forskelle men ofte er "kun" den grafiske kvalitet der er stærkt reduceret i forhold til reklame-trailerne - men denne gang er forskellene så store at det nogle steder næsten ligner 2 forskellige spil.

I øvrigt måske er det kun mig men jeg syntes at der går ikke særlig lang tid før spillet virker som en evig gentagelse

For fanden hvor jeg glæder mig til den 23. og igen blive Adam Jensen og tage en ny tur med Deus Ex: Mankind Divided for No Man´s får mig til at småsove ;)
Odal 1 måned siden Badger Badger Badger... ?
Odal 1 måned siden Utvivlsomt for at de kan overflødiggøre deres første titler i serien (som stadig er på Steam), og få alle kunderne over på deres egen "¤%!"#¤! platform. Undskyld min "sølvpapirshat" - men jeg kan godt huske da jeg kom til Mass Effect 3 og fandt ud af at det kun kunne fås via Origin.

Skrev en høflig mail til EA hvor jeg forklarede at jeg desværre ikke kunne acceptere Origin's EULA, og om det så betød at de ikke ville have mine penge for deres spil. Om det betød at de reelt efterlod mig med valget "Tillad at vi installerer software på din PC og overvåger den alt det vi har lyst til" eller "Piratkopiering".

En heroisk EA-supporter (som skal forblive anonym) skrev tilbage at han fuldstændigt forstod og sympatiserede med mit problem.

Så i stedet for at få lov til at betale EA fuld pris for deres fantastiske spil.. så lod jeg være. Fordi jeg vil ikke betale penge til EA for at de kan få lov til at installere software "som de finder nødvendigt" på min PC.

Det har så også betydet at jeg er afskåret fra at spille BF-serien, som jeg ellers har været glad for.

Tak, scumbag EA.
aule10 1 måned siden Hvis de skulle lave en remaster vil det blive efter andromeda, Det er helt sikkert. For ikke engang Mass effect 1 var noget lille spil. Og det er vist at remasters ofte tager mere end et år at lave.
Odal 2 måneder siden Måske ikke så underligt. Der er mange gode og veletablerede shooters på PC. På konsollen er Titanfall lidt mere "speciel" - på PC har det for mange konkurrenter, og publikummet er generelt lidt ældre og mere til "realistiske settings" fremfor "fremtidsshooters".
aule10 2 måneder siden Det er så tegn på at de ikke har confidence i at deres PC version bliver god, Med andre ord det lover ikke godt for deres PC port.
aule10 2 måneder siden Ehm Du skriver den er meget sensitiv over for baggrundslyde, er du sikker på at du har indstillet den rigtigt? Den har 4 optage måder, en af dem er cardioid, det vil sige at den kun vil optage det der er foran den. Men hvis baggrundstøj bliver et problem, vil jeg nok hellere bruge en bøjle mic. Jeg ville ønske jeg kunne sige hvilket mærke min er, men der var ikke noget mærke på æsken jeg fik den i, og heller ikke på selve microfonen. Men den er 20HZ-20KHZ, Og skal skrue meget højt op før den optager baggrundsstøj. Og God lydkvalitet. 350 kroner.

Men ønsker man blue Yeti, brug den tusse mere og få Pro udgaven. Du skal jo alligevel ud og investere i shockring, og stativ. Hvis du ikke har det i forvejen. For ellers er background noise dit mindste problem.
renegate47 2 måneder siden Det er sgu flot arbejde - man kan godt se at det er et ældre spil - men de har genoplivet det så der er værd at prøve - specielt til den pris ;)
aule10 2 måneder siden Sådan skal det være. Er lortet ikke færdig så hellere at de udskyder det, og får det færdig, end de spilder folks tid og penge.
pepout 2 måneder siden @Asmus ahhh ja den gode gamle diablo finte. Jeg elsker min Playstation men hold nu kæft hvor de skider på deres kunder.
aule10 2 måneder siden Det bliver mit nye musik hjem :D