Nye Kommentarer

Odal 21 timer siden @Asmus Det er mig der ikke kan læse! Du har ret.
Asmus 22 timer siden @Odal Du har naturligvis helt ret, Odal :) Men nu har Andréas også skrevet, at Battlefield 1 er det første historiske Battlefield siden Vietnam-udvidelsen af Bad Company, hvilket så vidt jeg kan se er fuldkommen korrekt.
Odal 23 timer siden Ah, kom nu, Battlefield serien *startede* med BF1942 (hvis man ikke tæller den åndelige forgænger Codename Eagle med, som faktisk foregik i en periode der meget minder om WW1) og fik flere udvidelser, allesammen fokuseret omkring historiske slagmarker og våben fra WW2.

At sige at det er BF-franchisens første historiske spil er vist skudt over mål. Det virker som om BF1942 var meget mere "autentisk" og uden sære påhit som panzer-tog og zeppelinere. Bevares, de fandtes nok, men BF1 har gjort ret meget for at gøre spillet mere actionorienteret og run-and-gun end virkeligheden var. Ufatteligt mange automatvåben, for at nævne noget ud over de her lidt sjove tilføjelser af kæmpe-enhederne.

Man har da før set shooters i genren hvor alle ikke bare kunne vælge alverdens eksotiske våben, men i stedet måtte "nøjes" med en simpel riffel. Ofte til stor gavn for det taktiske gameplay, fordi det ikke bare blev en "løb omkring og skyd som en gal" forestilling.

Men - BF er i høj grad gået et skridt nærmere "fjolleshooteren", og længere væk fra sin egen realisme fra 1942, BF2, osv. Det er mere fest-og-farver, og langt mere som de andre konsolshootere fra konkurrenterne. Smag og behag, heldigvis, men det virker - for mig - som alt for meget "skruet op på 11".

Det passer sikkert målgruppen storartet.
aule10 2 dage siden Lyder ikke urealistisk.
aule10 2 dage siden You wont be missed. Et fedt koncept der totalt floppede fordi udførelsen var medieogre.
Odal 3 dage siden Da hele GTA Online gik amok i den slags snyd og "sploits", gav jeg efter et par uger op og forlod spillet i ren frustration over at det hele var gået op i uspilleligt hat-og-briller...

Fint at dem der har ødelagt spillet for alle de "ærlige" spillere nu mister de penge de har snydt sig til - men hvad med alle os der har fået spiloplevelsen ødelagt, og ikke har bevæget sig ind i spillet i månedsvis...

Det minder lidt for meget om DF der her. Fint at de får "taget deres penge" - men det er jo ikke nogen straf. Der er ingen konsekvenser, de har uhindret i månedsvis kunne benytte sig af de her ekstra penge, og gjort spillet komplet ubalanceret - og "straffen" er nu ingenting overhovedet?

Hvis det var WoW og et betalt abonnement ku' jeg se at de mistede penge på at smide de spillere ud - men Rockstar mister INGEN penge ved at smide dem ud. Best case køber de spillet igen. De burde smide dem ud uanset - men som sædvanlig er spilbranchen alt alt for vatpikket (sorry, kan man sige vatpikket på Eurogamer? ;) og gør ikke en skid ved snyd og exploits.

Det er altid de "ærlige" gamere det går ud over. Cheaters never prosper? Det gør de sq i online gaming.
aule10 4 dage siden Ok underligt at folk ikke har købt VR spil sammen med deres briller. Kommer dog ikke bag på mig at de ikke fik solgt noget specielt af PS4 sammen med brillerne, Ikke alle der lige kan smide 6.000 på bordet blot fordi det har fået VR.
Freudinio2015 7 dage siden Jeg har set traileren, og jeg vil næsten væde en pose beskøjter på at det ingenlunde vil komme til at fungere så smertefrit at "klikke" sit hejs med rundt. Selve maskinen er dog interessant. Vi må bare væbne os med tålmodighed.
Odal 1 uge siden ... pokkers ærgerligt. Ville ellers vanvittigt gerne spille det. :/
Dagdriver 1 uge siden SKA' HA'!!!!
renegate47 2 uger siden Jeg kunne trække 29 timer ud af D1 - lige som Odal manglede jeg lidt mere "åbenhed" - men generelt et kanon godt spil og D2 er helt klart på min indkøbsliste.
Odal 2 uger siden Utroligt velskrevet anmeldelse.

Jeg synes at 1'eren virkede lidt "stram om skuldrene" mange steder. Det kan ikke sidestilles, men når man er vant til at løse opgaver med friheden fra ArmA, FarCry, Just Cause osv osv - så følte nogle af Dishonoreds "set pieces" lidt fastlåste og knapt så meget "frihed til at gøre som du vil" men mere "du kan vælge mellem to komplet åbenlyse, men forskellige, metoder". Ikke meget plads til at udforske og finde på selv.

That said, så nød jeg spillet, egentlig. Kunne sagtens finde på at samle 2'eren op, men for mit vedkommende bliver det nok når der kommer et damp-udsalg på et tidspunkt :)

Jeg ved ikke med 12 timers gameplay. Det opdagede jeg ikke i det første. Men igen, hvis man vader lige igennem spil, kunne man måske overveje om man skulle skrue sværhedsgraden lidt op, eller måske udfordre sig selv i måden man spiller på. 12 timer er stadig længere end alle tre LOTR-biograffilm til sammen. Det gik da meget godt for den, kan man sige.
MrHank 2 uger siden Masser af godt lir!
aule10 2 uger siden Håber der er mere end 12 timers game play Som der var i den første.
klarfyr 2 uger siden Indlæg slettet
elektrum 2 uger siden Fik lige en vindermail i dag;0D Sejt, tak for det... Ser frem til spillet:0)
Alloc 2 uger siden @Asmus Var det så ikke en ide at opdatere den???
Asmus 2 uger siden @Alloc Hej Alloc, jeg er glad for at du bekymrer dig for konkurrencen. Jeg kan derfor forhåbentlig glæde dig med, at vinderne er udtrukket og koderne sendt :)
Alloc 2 uger siden Sgu flot at du lave en ny nyhed, når du ikke engang kan holde styr på din egen konkurrence... Shit hvor er kvaliteten af dette site dog faldet ekstremt siden det blot overgivet....
Freudinio2015 2 uger siden Det mest gangster jeg har gjort, er ikke at deltage i jeres konkurrencer, da der alligevel ikke bliver trukket en vinder og når der gør, at man aldrig får det man blev stillet i udsigt.
Odal 3 uger siden Half Life i VR?

Pff. De kommer jo bare til at gøre som de plejer og udgive det i 2D, fordi den 3. aldrig kommer...

Jeg tilgiver dem aldrig for at have syltet en af de mest fantastiske historier i gaming nogensinde.
klarfyr 3 uger siden Og de heldige vindere er ?? :cool:
aule10 3 uger siden Forventede det sådan set ikke til PC. PC gamere er nok de mest krittiske forbrugere, og Spilfirmaer bliver brændt gang på gang, fordi PC gamere stiller for høje krav, i forhold til hvad firmaerne ønsker at gøre ud af en pc port. Så laver de ikke spillet til pc samtidig med konsol, så forventer jeg personligt ikke længere en PC port, og da slet ikke fra SE, som ikke ligefrem har været for heldige med deres PCporte :D
aule10 3 uger siden I kan godt glemme det. Historiemæssig var jeg så skuffet over the eternal throne, at jeg helt har opgivet det spil. For loremæssig hører den intet sted hjemme, Men efter at Disney har sagt det ikke længere er canon, og ikke længer gider tage sig af det, har bioware bare kunnet lade historien lave en Warcraft, og få det hele til at give mindre og mindre mening. Det kan jeg ikke lide, da Star wars altid har haft en rigtig fin og klinisk lore, som altid har givet mening, også i forhold til de forskellige noveller, og tegneserier. Lydder jeg bitter? Ja gu fanden er jeg det, for de har fuldkommen ødelagt nok den mest spændende tid i Star wars universet.
stealthysheep 3 uger siden Tilbage i folkeskolen, hvor man kunne købe tyggegummi der lignede cigaretter! Man var yderst cool når man tog et frisk stykke i munden, pustede, og iagttagede det hvide sukkerstøv der blæste ud af røret :cool:
xitaah 3 uger siden Når jeg kører rundt med én hånd på rattet og siger "Fuck da police" mens selv samme sang kører i baggrunden.

Min kæreste kan ikke lide det, og nuvel, det klæder måske heller ikke en mand i skjorte og slips - men sjovt er detn i de 5 sekunder jeg gør det.
klarfyr 3 uger siden De mest gangster ting jeg har lavet tåler vist ikke dagenslys ;)


Men jeg har da snydt mig foran i køen til Mc.drive. Så jeg fik gratis mad

Kørte forbi bestillingsanlæget hvor der holdte en bil og bestilte, da vi var kørt rundt om hjørnet, kørte vi ind i Mc.drive banen, og hen til udleveringslugen, hvor vi modtag maden bilen bagved havde bestilt.. Hvorefter vi bare kørte, flade af grin...Var i mine unge dage på Bornholm, på cykelferie med en ven.. Pengene forsvandt hurtigere end planlagt..
Så vi tænkte lidt kreativt.
Dengang var flaskeautomaterne bygget til at man kunne stille en hel ølkassen i bunden af automaten, så kørte den selv ind, og man fik panten... Men man kunne også selv kravle ind, og trække ølkasserne med ud. For så bagefter at køre den ind i maskinen igen, og så få panten... Det gjorde vi en del gange nogle forskellige sted. Og vupti, så havde vi penge igen til at forsætte vores "roadtrip"...
Købte et haveskur til næsten 9000kr i et byggemarked.
Blev ringet op og fik at vide at skuret var i restordre, og at der ville gå 3-4 uger før vi fik det... Nuvel, dagen kom hvor vi fik skuret leveret, så det var jo fint nok... en mdr. tid senere, så kom der en vognmand med et skur magen til det jeg fik leveret tidligere. Jeg gav en kvittering for modtagelsen, og tænkte at jeg nok ville blive kontaktet af byggemarkedet.. Men da der var gået et år, så tænkte jeg at jeg nok ikke ville høre noget ang. det ekstra skur.
Så jeg solgte det for halv pris, til en bekendt...


Har forresten også engang været på æblerov :)
dksorigin 3 uger siden en gang sidste år, da jeg var i sydtyskland for at køre motorløb, var der baneservice med ophold i kørslen, så vi indstillede lidt på maskinen. så kom der en flok hen til mig og spurgte ind til hvor jeg kom fra osv, med accent fra Rusland. de sluttede af med at sige "thanks kammerat jakob" jeg stod sådan lidt.. what..? da vi så skulle køre igen ,heppede de ekstremt højlydt på mig fra sidelinjen :D super gangster følelse at have fans fra Rusland der bare var dominerende mellem alle menneskerne XD
cmacleod 3 uger siden Endelig en lejlighed for at komme af med en efterhånden gammel gangster anekdote, som så alligevel ikke var så gangster alligevel. En af mine bedste venner og jeg har altid haft en forkærlighed til Chrysler 300 C, som nok var (er?) noget af det mest gangster man vel kan forestille sig. Desværre også noget uden for vores økonomiske formåen skal det siges. En aften vi skulle i byen, havde vi bestilt en taxa, da den ankom viste det sig at være før nævnte 300 C. Det havde vi sgu vild optur over, og den var lige så gangster inden i som uden på. Vores chauffør var da heller ikke langsom til at fange vores begejstring, og han synes da også selv den var "gangster". Desværre for os i vores gangster rus og okay ædru var vist heller ikke, havde han valgt en eller anden helt hen i vejret omvej til vores destination, som hverken min ven eller jeg havde haft fokus på. Det endte med at blive den dyreste gangster tur på vej til byen, og selv om det var fedt at køre i Chrysler 300 C, så var vores optur nu alligevel endt med at være lidt anti-gangster. Ak ja, det er nok snart 10 år siden, ha ha :biggrin:
jacobbaehrmortensen 3 uger siden Det må næsten være dengang i min ungdomshybel hvor jeg fandt ud af at jeg kunne slukke lyset ved at skyde med min hardballpistol på kontakten ved døren. Da jeg i blær skulle gøre det 2. gang foran venner valgte knappen så at flække og gå i stykker - det var ikke helt gennemtænkt. Men for søren jeg følte mig som en gangster 1. gang hvor jeg kunne ligge i sengen og styre lyset remote. Det var tider - ingen smarte hjem hvor lyset kunne styres fra telefonen.. De tider.. Ak ak
chrella 3 uger siden Under en spejdertur til Bornholm, var vi nogle ledere, der var en tur i Rønne for at ordne nogle ting. På vej ud af Rønne tilbage til lejeren, sad vi 4 ledere, alle med solbriller på, vinduerene rullet ned, den ene arm hængende ud af vinduet, Mens vi hørte musik for fuld skrue. Aldrig har det været så sjovt at høre "himmelhunden". :D
cosmicdk 3 uger siden Cruiset rundt i fruens bil, fordi hun selv var for flov til at køre i den.

Lydpotten/udstødningen var røget, så den brummede godt igennem.. Jeg synes det var fint med al den opmærksomhed, fik dog lidt klager med på vejen, men sådan er det jo :-)
elektrum 3 uger siden Fik klip i kortet på min mormors 83-års dag..... Hun var med i bilen...
Hulle 3 uger siden @Alloc Det mest gangster jeg har gjort er at sætte en hitman på Alloc, efter han udviste disrespekt til la-familia på Eurogamer.dk, ved ikke at deltage.

Og det er hvad kommer du med til mig Alloc? På dagen hvor min datter skal giftes! Hvis du nu havde kommet med venskab... ;)
Facelag 3 uger siden Kørt på cykel uden hænder 😇
aule10 3 uger siden Det mest gangster ting jeg har lavet, var at prøve at hacke mig ind i min fars computer, for at finde koden til hans barskab. Med andre ord ikke særlig gangster. Det er jo problemet med spil, dem der er interesseret i dem, er normalt ikke særlig gangster, Hvis de gjorde det, hvorfor skulle man så købe et computer spil for at kunne udleve sin inderste gangster?
Alloc 3 uger siden Hahaha ellers tak...
WilliamBirkin 3 uger siden Jeps, har min gamle breadbin c64 inde i stuen, sammen med min Amiga600, PS4 (snart ps4 pro) & den gamle tykke playstation 2.
aule10 3 uger siden Ehm hvem har et sd kort på mindre end 32?
renegate47 3 uger siden For sgu da hvor jeg glæder mig
Alloc 3 uger siden Nå javel ja... Så er det da godt at Playstation VR ikke findes.....

Gad vide hvad jeg så sad og så igår...
aule10 3 uger siden uhh Lyder spændende. Men tør ikke rigtig gå ud og købe den, når jeg har problemer med mit razer tastatur som ikke er så glad for asus bundkort. Så det skal slås til og fra hver gang den starter op.
renegate47 3 uger siden Jeg er en idiot når det kommer til at bruge en standard controller - men det er da ikke utænkeligt at det er lige så meget controllernes skyld ;)

Et alternativ til mus/keyb. er altid velkommen da det ofte har visse begrænsninger - så kommer den nye controller på gaden vil jeg da kikke på den - måske er det lige det jeg har brug for til at forbedre min spiloplevelse.
Odal 4 uger siden Jeg startede med C128 - selvom den blev bootet i C64 99.5% af tiden :)

Den har jeg ikke mere. Men jeg har stadig min Amiga 500. Solgte den for mange år siden til en kammerat, og en måned senere købte jeg den tilbage for 200 kroner oveni det han havde købt den for.

Det er skægt at høre forskel på folk der vokset op med forskellige platforme.
Dagdriver 4 uger siden Jeg synes altså at artiklen savner nogle sammenligninger med ældre og lignende kort, så man kunne få en ide om hvorvidt det er værd at opgradere.
aule10 4 uger siden Jeg var en sega type, og senere playstation, samt Gameboy indtil jeg konverterede til PC. And when you go PC you never go back :D

Men faktisk var der kun en af mine venner der havde en commandore, ellers var det sega og NES/SNES, og senere computer.
renegate47 4 uger siden Der kommer en masse fede spil i den kommende tid og det bliver svært at vælge - den første Titan var ok men blev hurtig ensformig men måske kan en god lang SP ændre på tingene - Jeg vil dog vente til den er ude før jeg beslutter mig om jeg køber det.

Jeg har også et DX:MD liggende som jeg kun har spillet 1/2 time - jeg begik nemlig den fejl at jeg begyndte på Fallout 4 igen da jeg ventede på Mankind skulle være klar til at blive spillet og som så mange andre ved så er Fallout 4 selv med alle sine sære bugs et yderst charmerende og tidsrøvende spil som man har svært ved at slippe og når nu Cait så gerne vil "snuggle" så bliver man hængende lidt længere ;)

Og så skal jeg også lige finde Gene og få købt en hund før jeg smutter til Far Harbor - Jeg har alle magasiner og Bobbleheads - men i denne omgang har jeg endnu ikke haft held med at finde ham.... Den £$€@%& hundehandler ;)

Dishonored 2 er også lige om hjørnet så T2 må vente lidt før jeg får tid til at kikke på det.
renegate47 4 uger siden Den stod nede i min kælder indtil for 2 år siden hvor en voldsom oversvømmelse sende den og min Amiga 1000 i graven.

Jeg fandt dog sidste sommer en æske med 10 floppy´er der var klippet hak i så der kunne fyldes spil på begge sider - de røg ud til en ven som samler på alle de gamle spil.
aule10 4 uger siden Selvfølgelig bløder det spillere. Der er ikke mere end 20 timers aktiv gameplay i spillet. Og mine og explore kan meget hurtig blive kedeligt. Det kræver virkelig at man kan sidde og lave det samme igen og igen time efter time, og det er der meget få der kan ret længe af gangen.
aule10 1 måned siden Firewatch var næsten en film i sig selv, Hvis ikke man gik rundt og ledte efter små finurligheder så var det en Interactive film.