Nye Kommentarer

elektrum 1 dag siden De italienske brødre, surret godt fast vha. et gamecube-joypad...;0))
aule10 2 dage siden @pepout Selvfølgelig kan du det, men den er ikke lige så kraftfuld som en Konsol.
pepout 2 dage siden @aule10 i know. Men lidt nemmere med en konsol. Og så er konen også glad når pcen står i kælderen..... Tror bestemt prisen betyder meget. Men du kan da få en rimelig pc til 4-5k som kan spille det meste.....
Alloc 2 dage siden
udviklet af Ghost Games der stod bag Need for Speed: Rivals
Jeg kommer aldrig til at rører det lort, som de udvilker.

Det var dog det værste gang lort EA endnu har udgivet...
aule10 2 dage siden @pepout Det kan du også med en computer altså ligge ned og spille.

Årsagen til at konsol er så populært er fordi du skal give flere penge til en computer hvis du skal have noget tilsvarende.

Jeg har det problem med konsol at jeg får ondt i nakken af at spille med controller.
pepout 2 dage siden @aule10 det virker som om nogle pc brugere bare skal brokke sig fordi de jo er "the master race". Ja gu er pc godt men det er konsol også. Glæder mig feks til at se teso på konsol. Så kan jeg ligge og flade helt ud i min seng mens jeg spiller. Og det er vel ikke grafikken der er det primært salgsargument. Men tror bestemt også at min pc kommer til at hoste og pruste hvis jeg når til tw3.
aule10 3 dage siden Efter Unity så er jeg ikke særlig hype efter det her spil. Måske man i stedet skulle tage og se en letsplay af spillet i stedet for, og så købe det når det kommer på tilbud.
aule10 3 dage siden Ret skal være ret. Ultra med alle options slået til, vil få selv de nye computere til at gå i knæ.
aule10 3 dage siden Kun 1 DVI?
Odal 4 dage siden Og endnu engang skal vi vel være vidne til den her usmagelige og frastødende hetz mod orker. Orkerne får skylden for alting. Orkerne er bare simple, ukultiverede væsner, som frit kan slagtes i tusindvis. INGEN bekymrer sig om orkerne.

Jeg selv, og mit BloodBowl hold, har i hvert fald tænkt os at boykotte premieren. Den her stereotype opfattelse af den stolte Ork må stoppe!
renegate47 5 dage siden "Sådan ser WarCraft-filmen ud"

Det kan man vist kalde at stramme overskriften til det yderste eftersom det kun er et enkelt billed fra Industrial Light & Magic ;)
Odal 5 dage siden OMG OMG OMG !!!

(for nu at gå totalt teenager :)

Det er muligvis de potentielt bedste nyheder i meget lang tid. Efter mine herlige nostalgi-dyk ned i Legends of Grimrock I og II, er appetitten så rigeligt til mere oldschool adventuring. Og ja - hvem bekymrer sig om at hun er grim, hvis hun gør det der med tungen ;)

(ehm.. altså.. gameplay er vigtigere end grafik, var pointen! :)
aule10 5 dage siden Glæder mig som et lille barn i et slik hus. Men jeg må nok vente lidt endnu, kan forstå at den nyeste patch har ødelagt mere end det har løst. FPS drop/stutters i cutscenes.

Men kan næste ikke vente :P
Bvbryn 5 dage siden @BirdDog Det gør de :)
BirdDog 5 dage siden nogen der ved om de også dukker frem på non season ?
Alloc 6 dage siden Jeg glæder mig ihvertfald til at se om min maskine kan klare lidt hår :)
renegate47 6 dage siden Så smider man 10K og anskaffer sig nok Nvidia grafikmuskler så kommer der hår på dyret ;)
Alloc 6 dage siden Super fedt, men desværre alt alt alt for lille map til at man kan bruge det til mere end end de 5 min det tager at rydde mappet
aule10 6 dage siden Jeg ville ønske at man kunne synkronisere ens steam account, med Den her. Men det kommer nok ikke til at ske.
aule10 1 uge siden Kunne være man skulle investere i det, nu har det stået på min Wishlist i siden den 17 januar 2014. og ja jeg ved godt det først udkom i juni 2014.
Alloc 1 uge siden Fedt. Så burde jeg prøve og komme igang med det igen :)
BlueBits 1 uge siden Og hvis der er nogen som er vild med tanken om at være fanget på en næsten øde ø med forhistoriske dyr så overvej at læse mangaen Cage of Eden.
BlueBits 1 uge siden Fed trailer. Jeg har hørt at spillet kommer til Project Morpheus så jeg er spændt på at se om man køresyg af at ride og flyve på dinosaurer.
Dafnie 2 uger siden Måske de havde vundet kampen alligevel, hvis de havde haft MOAR DOTS!
renegate47 2 uger siden @Odal Jeg ved det - jeg er skamløs og er iskold over for den lille irriterende møg-bot til Claptrap ;)

Men ung er vist det eneste jeg ikke er - lol
Odal 2 uger siden @renegate47 Du siger vel ikke at du bekæmper ondskab og slagter end-bosses bare for at få LOOT!? Arbejdet bærer da lønnen i sig selv - tænk på at du gør noget godt for dine medmennesker (og Claptrap!)

Pff, de unge mennesker nu-til-dags. Det handler bare om at rage til sig. Vil det sige at du også går og samler våben op fra de faldne i Skyrim!?

HAR FOLK DA INGEN SKAM I LIVET!?!?! :D
renegate47 2 uger siden Vedr. kister - Borderlands slår alle rekorder - du kæmper på livet løs med en led Boss - dine teammate dør og man kan knap holde the Baddie nede og sig selv i live til de er tilbage i kampen for så når man langt om længe har fået nakket det møgøre får smidt en røvsyg grøn pistol i nakken som tak for kampen og kan få lov til at åbne en kiste med 4 hvide granatmods et lvl. under hvad du er på.
renegate47 2 uger siden @JonatanAllin Vi er generelt enige - men med plads til to gennemspil 10-12 timers underholdning for en hund er sgu helt OK og modsat mange andre så har de ikke hypet gamet helt vildt og det tæller også på min plus side.

Men ja det er ikke et game der bringer nyt frem - men det er bundsolidt og gennemarbejdet - dvs. jeg har endnu ikke oplevet væsentlige fejl modsat så mange andre games.
JonatanAllin 2 uger siden @renegate47 Standalone og billig pris er efter min mening ikke helt nok til at redde en oplevelse, som føles generisk og underlegen i forhold til hovedspillet. Men det er stadig en solid FPS, absolut.
Alloc 2 uger siden Ideen med denne video er er gengive en hændelse som lignede noget de var ude for

Denne video er opsat. Desværre
aule10 2 uger siden @Odal Jeg må ærligt indrømme at det kan jeg ikke huske. Men jeg mener ikke at det havde nogen konsekvenser for ham i guilden.
Odal 2 uger siden @aule10 Samme her! Gad vide om alle gutterne i hans klan stadig er "Pals for Life" med ham, efter det stunt :)

Var historien ikke at han var AFK til hele "talen" og forberedelsen, og så bare kom tilbage (fra lokummet, eller hvad nu) og bare drønede ind og begyndte at slagte?
renegate47 2 uger siden Det er møgbilligt og ganske underholdene og så er det en standalone DLC der ikke kræver man har New Ordre installeret og de forhold burde have givet en anbefaling fra Eurogamer.

Hvis det havde kostet mere osv. så ville det være tyndbenet - men det er et par ture værd - specielt hvis man ikke begyndte på max. niveau og ikke fandt alle hemmelighederne og fik alle achivements.

Der er som nævnt nogle besynderligheder i gamet - men det tager ikke sig selv alvorligt og kan man lide at hammer løs i nogle timer så er det værd at bruge tid på.

Jeg kan anbefale det specielt når det er så billigt som det er - fin underholdning til den pris.
aule10 2 uger siden Får altid et kæmpe stort smil på læberne når jeg ser det klip.
Alloc 2 uger siden Lækkert, det tweet havde jeg overset.
Odal 2 uger siden Herlig læsning.

Virtuelle "first world problems", om man vil.

Den der med "Flere romantiske partnere falder for dig, men du kan kun vælge én" - den er der heldigvis løsning på i den virkelige verden, som de færreste spil tilbyder. Polygami, utroskab.. kært barn har mange navne.

Heldigvis skåner spillene os så for det uendelige drama der opstår når kæresten opdager elskerinden, og de begge opdager hende man var dem begge utro med. Ehm.. eller.. nu var det naturligvis bare et fiktivt eksempel... *ahem*

Bartender???!! Herovre. Bare lad flasken stå...

*hulker sagte ned i et glas whiskey*

:)
JonatanAllin 2 uger siden @starburger Mange tak skal du have! :)
starburger 2 uger siden Daikatana har aldrig været så underholdende! Tak! :D
Andreassej 2 uger siden Tja det må vel have noget at gøre at de går væk fra den "sti" som P.T. havde
renegate47 2 uger siden Det lyder som en drøm - og hvis man så kan vælge om man fremover vil installere den samme nøgle på enten Steam eller GOG så tror jeg at Steam vil miste "kunder" - endnu bedre ville det være at man kan have ens spil begge steder.

Steam har en tysk dom for de ejer vores spil (det pisser mig af hvilket jeg vist har givet udtryk for mere end en gang) og nu med deres krav om mindstekøb samt at en producent kan få dig udelukket fra hele Steam - så er det vist på tide der dukker et seriøst alternativ op.
ThomasBorno 2 uger siden @wynn Det lyder fornuftigt synes jeg :)
Tidligere har jeg aldrig selv været den store forbruger af Creatives produkter, men jeg er virkelig imponeret over kvaliteten på deres produkter der er kommet ud i nyere tid. Det er solid hardware :)
wynn 2 uger siden @ThomasBorno Okay, takker for info :)

De er måske også lige en dyr nok model til det formål. Men jeg tror faktisk alligevel, jeg køber dem til det ;) Mit Razer Hammerhead sæt faldt desværre mere eller mindre fra hinanden, da jeg ville skifte ear-tips, så det sæt kan desværre langt fra anbefales.
Odal 2 uger siden ..med DLC-pakkerne "Mushroom" og "Badger" !

(see what I did there ;)
BlueBits 2 uger siden @MikkelØberg Det er en gratis demo som de selv har udgivet, og det fosvinder ikke fra folk som har det liggende på harddisken.
ThomasBorno 2 uger siden @wynn Ja ok, når man ligger ned kan jeg godt se at de kan være ret funktionelle :) Angående tilgængelighed, så er de så vidt jeg ved ikke til salg herhjemme endnu.
wynn 2 uger siden Plus-modellen ser forresten ikke ud til at være til salg mange steder endnu?
wynn 2 uger siden In-ear er herligt, hvis man f.eks. ser serier i sengen om aftenen. Det er ikke til at ligge ned med et headset ;p
Bvbryn 2 uger siden @BirdDog Hvor ser du det henne? Der står det også er tilgængeligt til Windows, og snart til Linux.

Men ja, der er en del af de samme ting, og det er vel også nødvendigt nu hvor de andre har funktioner folk så vil kræve som standard. De andre lader dig dog ikke beholde spillene selv, men kun at "udleje" dem, hvilket GOG altid har solgt sig selv på :).
BirdDog 2 uger siden I skulle måske lige nævne at betaen til at starte med kun er til MAC.

og ellers lyder det som om det kan meget af det samme som steam og origin, men igen det er jo også de helt basale nødvendigheder.
MikkelØberg 2 uger siden @Pro_Olaf
Jeg tør ikke engang købe det... Men synes det er lidt svinsk at de tager spillet fra folk. Én ting er at fx onlinespil udgår fordi de er for dyre at supportere, men det her er sværre at forklare.