Nye Kommentarer

aule10 10 timer siden Er det ikke lidt tragisk at der er så mange bugs der skulle fixes? Lige læst listen igennem 90% af dem var bug fix.
JonatanAllin 18 timer siden Det truer ikke mit G27 :D
Sprocklar 22 timer siden Alt ved Uncharted er fedt. Gode sværhedsgrader, ikke for let og god udfordring hvis du sætter sværhedsgraden op. Udover det er det jo for vild historie - og glæder mig meget til at se grafikken i det nye når det udkommer.
stealthysheep 22 timer siden Har altid kun hørt positiv omtale om Uncharted trilogien, uden selv at have prøvet det. Som en stor fan af Indiana Jones, så skal det her absolut udforskes!
Alloc 23 timer siden Jeg prøvede det til Gamescom iår, og jeg synes nu at det mangler noget kraft i dens motor. Nu har jeg selv haft G25 i 7 år, og det sidste år haft Fanatecs GT3 RS

Måske jeg blot er blevet forkælet for meget af Fanatecs motorer


Om ikke andet, så får jeg Fanatecs Clubsport sæt næste år, så det ser jeg frem til :)


Og blot for at tilføje: Så er det mere udbredt at bruge sekventiel gearskift i Rally. Hvor i sportsvogne / F1 brugers paddle shifters for det meste :)
Smask1212 1 dag siden Den fantastiske grafik fra spil(i forhold til dengang) og den rigtig gode historie! Helt klart nogle fede spil!
1 dag siden Ubisoft formår virkelig at vælge de fedeste locations til deres spilserier. Glæder mig! :-)
1 dag siden Indlæg slettet
Alloc 1 dag siden Har de snakket noget om hvilke platforme de havde tænkt sig?
renegate47 2 dage siden @Odal Tillid er godt Kontrol er bedre - LOL
renegate47 2 dage siden *SUK* - Jeg er sgu lidt træt af at det ene spil efter det andet forvandler sig til en pengemaskine.

Og helt seriøst hvad er fidusen ved at man kan forsikre sig mod "tab" i et game? Er det ikke hele ideen med et game at man både kan vinde og tabe?

Hvad bliver det næste? At man kan købe en "GodMode" så man ikke kan dø i multiplayer games?
Odal 2 dage siden Kommunist-hardlineren i mig elsker dette koncept.

Lad os få det. Folk der ser reality-TV, skriver på Nazionen på EB, og poster billeder af deres mad på sociale medier - BAM, minuspoint, lige dér.

Vi mangler det også i gaming. Tænk hvor mange fæhatte man kunne slippe for, hvis folk stod til ansvar for alt det de gør og siger når man gamer online.

Svært at administrere retfærdigt, siger du? Bah. Demokratiet virker jo ikke alligevel. Centralkomiteen tager sig af det. Go!
Odal 2 dage siden Ser ret stemningsfyldt ud. Fed idé, i det mindste.
aule10 2 dage siden Det kunne jeg godt tænke mig at give et forsøg. Ikke ligesom deres sidste forkøllet forsøg, der bare var far cry 3 i nye omgivelser.
Odal 2 dage siden Historien og gameplayet først. Det må være op til udvikleren at finde det kompromis mellem performance og "eyecandy" som de vil sælge til kunderne. Enten er "whinerne" sure over at spillet ikke er "pænt nok" til at være en "Next Generation" titel, eller også kører det ikke ved tilstrækkelige FPS.

Der er kun en løsning på den problemstilling. PC gaming. ;)
Pro_Olaf 2 dage siden Syntes jeg da jeg læste på Eurogamer.net for 1000 år siden lige efter "The last of us: remastered"? Altså at de ramte 60 fps med The last of Us remastered, men Uncharted 4 ville være 30 fps?
marcusfich 2 dage siden I en hverdag domineret af hundredvis af mails længes man efter at pløkke nazi'er i 1080p.

I en hverdag der byder på en anseelig mængde tunge bleer fra to småbørn længes man efter gå på opdagelse efter andet end en ren bodystocking i størrelse 86.

I en hverdag hvor kernefamiliens faste føde helst skal være lokal og økologisk længes man efter et mættende eventyr.

I en hverdag hvor man øjner muligheden for at vinde The Nathan Drake Collection er der håb.

I en kommende weekend skal denne familiefar genfinde sin gamle gamer - og huske PS4'eren på at den kan bruges til andet end at afspille Thomas Tog på Netflix.
daviddarville 2 dage siden Har kun prøvet det på min PS Vita! Men, jeg var helt vild med den Intense action og super gode historie! :)
aule10 2 dage siden Ja det var så en grund til ikke at købe det. Man skal ikke gå på kompromis med et flydende spil, blot fordi man ønsker bedre grafik.
renegate47 3 dage siden Det er vel passende at de vælger det skal foregå i en tid der er lige så primitiv som deres evner til at udvikle et game der virker.

https://www.youtube.com/watch?t=1&v=LJ2iH57F s3M
Lakur545 3 dage siden Det gode eventyr og historie, sammen med god action, det kan få timerne til at flyve :)
benjaminsteffensen 3 dage siden Grunden til at spillet tiltaler mig, er at spillet er helt anderledes i forhold til andre spil i dens genre.
Subber77 3 dage siden Enkelt, det er simpelthen det mest fuldendte produkt indenfor denne spil genre. Det er det nærmeste man kommer på at se en film, vel og mærke en fremragende en af slagsen. Uncharted serien har det hele, action, eventyr, en god portion humor samt en af de bedst skrevne historier nogensinde. Man ved bare når man smider det i maskinen at det her bliver godt, lidt samme følelse som når Rambo eller Die Hard ryger i DVD afspilleren. Så det der tiltaler mig mest ved Uncharted serien er, at man ønsker historien aldrig slutter.
JonatanAllin 3 dage siden Autobots, roll out! Jeg er så klar!
jacobcarlsen 3 dage siden Jeg har spillet demoen på min ps4 for er et par dage siden og jeg var vældig imponeret :D elsker alt parkouren og alt det spændene action-adventure i spillet spillet. Har ikke spillet nogle af de tidligere spil men det ser mega awesome ud og det virker som et rigtig godt spil :D :)
pepout 3 dage siden http://kotaku.com/sources-destiny-will-get-p aid-cosmetic-dlc-and-free-ne-1734800399?utm_campaign=Socialf low_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=So cialflow
aule10 3 dage siden Jeg har kun spillet uncharted 1, Det var da meget sjovt, Minder mig lidt om tombraider og indiana jones. Men jeg stoppede med at spille PS3. lige omkring 2008, på grund af en skade i min nakke, og har først lige fået anskaffet mig en PS4, og Uncharted: The Nathan Drake Collection er en af de spil jeg har på min ønskeliste, over spil jeg skal have :D Men jeg ville ønske det udkom til PC.
Abesen 3 dage siden Det var mit første skydespi,l jeg spillede det dag og nat jeg var så glad for den serie:lol:
Jakesbrandt 3 dage siden Personligt har jeg altid godt kunne lide hvordan Nathan Drake ser på vores vildeste fantasier som var det barnemad, og så det, at vores allesammens helt altid er så fantastisk optimitisk. "Well, hey, prison isn't too bad. Look, I've got my own BUCKET!"
piasroka 3 dage siden Min søn lever sig helt ind i spillet, elsker eventyret og actionen. 👍
theamanitas 3 dage siden Da jeg stod for valget om jeg skulle købe en Xbox 360 eller PS3, faldt valget på Playstation og de skønne, eksklusive titler. Uncharted skiller sig ud ved at være realistisk, men samtidig hive fat i ens indre eventyrlyst. Naughty Dog har altid formået at ramme plet, når det kom til eventyr de mest eksotiske steder. Jeg nåede aldrig at gennemføre Uncharted 3 før jeg skiftede til Playstation 4 - så hvis jeg gik hen og vandt, ville jeg spille triologien helt igennem, genfortalt på den nye platform :-)
Hulle 4 dage siden Indlæg slettet
BeachFreakJP 4 dage siden Uncharted serien for mig har alt det et fedt spil skal have. En dejlig historie, spændende karakterer og lækkert gameplay er bare nogle af de ting der gør serien så mindeværdi. Kan huske da de første bits af info omkring Uncharted: Drakes Fortune udkom, var det svært helt at forstå hvad der var i vente. Men Naughty Dog har virkleig skabt nogle af de bedste oplevelser man kan få på PlayStation, ihvertfald for mig. Jeg er fan!
Saymens 4 dage siden Drømmen om at leve et eventyr igennem når virkeligheden ikke kan byde på det.
Odal 4 dage siden Det uimodståelige ved Uncharted er at det i sin egenskab af eksklusiv-titel minder mig om alt hvad der er galt med kapitalismen :)
BlueBits 4 dage siden Det er fede action-adventure spil men derudover har jeg aldrig set humoren og samspillet mellem de forskellige karakterer fungere så godt i noget andet spil.
Alloc 4 dage siden Nemt for mig, jeg har endnu ikke prøvet nogle af dem, men har lige købt en ps4 idag, så det ville da være oplagt :)
Lenze 7 dage siden Til info kan du allerede nu spille spillet hvis du signer dig op som BETA tester.

Jeg fik min invite i går til BETA test.
Hulle 1 uge siden Hos mig er Destiny et "guilty pleasure" spil. Altså et spil jeg kan lide at spille, men som jeg dybest set godt kan se jeg ikke bør kunne lide.

Jeg har meget kritik til Destiny, og dybest set er spillet ret ligegyldigt hvis man analyserer hvordan produktet spiller. Fra det øjeblik du sætter dig ned, til du gennemfører det, har du intet opnået:
* Fjenderne scaler levels hele vejen, så udfordringen er altid den samme.
* At få et item, er dybest set bare et bump på vejen til det næste item du får.
* Historien virker tam, rodet og clichefyldt. Det er intet der stikker dybere end et spadestik.
* Fjenderne er stort set ens. De kommer i small, medium, large, xlarge og så en sniper.
Hvem kan egentlig kende forskel på The Hive og The Fallen? Vex og de nye er dog forskellige, men kommer i samme typer. Gå altid efter hovedet eller det der lyser.
* Områderne er små og aflukkede.
* Følg denne opskrift igen og igen og igen og... Få mission, ankom til destination, gå efter pilen (afstikker du, er du out of bounds, eller møder en mørk røg-væg). Skyd på alt hvad der bevæger sig. Frigiv din Ghost, så spawner der fjender over alt.
Mission fuldført. Start forfra.

* Der er ingen straf for at dø... Overhovedet... Den lader vi lige stå for sig selv. Mere ligegyldigt bliver det næppe.

Alligevel, når alt det er sagt, så hygger jeg mig sgu når jeg spiller det. Det er bare så velpoleret i sit gunplay, lydside og stemning så jeg alligevel bliver suget ind og bliver hængende.

Sidenote 1: Jeg kan heller ikke høre forskel på Dinklebot og Nolandroid.
Sidenote 2: Jeg forstod aldrig hvorfor "that Wizard came from the moon" blev så kritiseret en linje. I Destinys univers, der var det jo rent faktisk det den gjorde ;)
renegate47 1 uge siden "Min kone sagde, "Siden du har bygget os et hus, er kælderen din til at gøre med som du synes."

Den slags koner er ret sjældne ;)
- og så er det ellers en flot dør
aule10 1 uge siden Hvilken retsinstans har givet dem medhold? Det er jo ikke en reference til tøj mærket, men til Diesel brændstof, derfor har det intet at gøre med deres mærke, og kan derfor ikke være forpligtiget til at overholde deres varemærke på tøj. Ud over det, er det stavet i et ord, og danner derfor et nyt ord. Og har de haft nogen mulighed for at appellere til dommeren? Der mangler mange oplysninger om sagen.
aule10 1 uge siden @Jayl1ee Det er ikke muligt at spille wow F2P du kan spille en demo. derefter skal du købe spillet. Men så kan du spille wow F2P, så længe du har købt spillet først.
pepout 1 uge siden Indlæg slettet
pepout 1 uge siden Hva er det for noget pve indhold i crucible? Synes jeg IKKE jeg er stødt på. Tilgengæld mayhem clash det er fandme spas.... 😊

Det ville jo være oplagt at bruge de 3 fraktioner der er i spillet til at udkæmpe større slag om ressourcer. Som det er lige pt er det ligegyldigt om det er den ene eller den anden man vælger. Måske man kunne kæmpe om miner der giver ressourcer. Tænk eso......

Og hvorfor tager nogle af npc'erne aldrig med? Man kunne lave så mange variationer. Mulighederne er der og derfor håber jeg at de smider gratis missioner og World events op løbende. Og hvor er min scavenger robot der finder ting?
The-Mads-Show 1 uge siden @Odal Som man siger, dårlig omtale er bedre end ingen omtale. Diesel har dog fået medhold i, at udviklerne skal finde på et nyt navn til deres spil. Ærgerligt, men måske er det til gavn på den lange bane.
Jayl1ee 1 uge siden @aule10 okay, så det er altså ikke muligt at spille f2p efter lvl 20 i wow.
Odal 1 uge siden Det lyder rimeligt abstrakt.

Gad vide om de er inspireret af VW-gate, og tænker "folk er helt vilde med at sagsøge ting med diesel... vi vil også være med!"

Det lyder som en dårlig sag de her - der er ingen sammenfald mellem produktgrupperne, og navnet er så forskelligt og genkendeligt ifht. tøjmærket at jeg tror det her bare ender med at blive den bedste marketing de kære udviklere kunne have ønsket sig.
aule10 1 uge siden @Jayl1ee Ups forkert bruger jeg svarede på. Det var åbenbart ikke facebook jeg brugte.

Anyway, du får 30 dages Gratis playtime når du køber Wow, Og der kan du hurtig få fat i 50.000G hvis du blot får fat i de første 1.000g, så kan de hurtig gro til de 50.000. Men fra deres restricted kan du ikke da man kun har en kapasitet på 10G per Char. Og du kan heller ikke opgradere til subscriber fra restriced.
madstp 1 uge siden Indlæg slettet
wynn 1 uge siden Wildstar var ellers en ret fed titel. Men spillet led desværre lidt under det intense kamp-system. Det var simpelthen bare lidt for stressende at spille i længden, og efter et par timer var man ret færdig i hovedet hver eneste gang. Tror umiddelbart, de fleste leder efter en smule mere afslapning i et MMO.