Nye Kommentarer

Cronoss 1 dag siden @WilliamBirkin Det har du fuldstændig ret i - det var en slåfejl. Det er rettet i anmeldelsen og opdateret til den helt specifikke pris :)
WilliamBirkin 1 dag siden 200 kr? Hvilken store ser i på? det er 109 på ps store. Og har været det siden dag 1.
Atropels 3 dage siden @Maskinexpert Somewhat fixed! NMH
Maskinexpert 3 dage siden Hvad er det for en 'header'. OMG! SMH
pepout 3 dage siden Tror det bliver en kæmpe flop. Mit bud er at kedsomheden hurtigt sætter ind.
carlsonrock 5 dage siden Indlæg slettet
renegate47 6 dage siden Efter den lukkede beta var jeg begejstret - Efter den åbne beta så droppede jeg projektet.

Det var sgu ikke andet end at hoppe rundt og skyde løs - min pegefinger var super øm og det var sgu alligevel ikke så interessant som jeg havde håbet på - også blev jeg småsindsyg at at skulle genopbygge min karakter hver gang jeg skulle begynde en ny mission og det endte med at man rodede rundt med at bygge op og så huske QEF når alle elementerne var på plads.

Hver mission kræver ca. 12 mio. skud pr. spiller og det slider på fingeren og nedsætter morskaben. Og når man så konstant skal stoppe op og vælge opgraderinger når der er points nok så giver det en lyst til at smide musen fra sig og binge waching en serie på Netflix mens man stikker den ømme finger i et glas isvand og sipper hjemmebrygget ColdBrew lavet på nogle gode bønner fra Risteriet.

Jeg venter til der kommer et rigtig BL fra Gearbox ;)
JonatanAllin 6 dage siden @pepout Det er en smule ensformigt, men så er det heller ikke værre. Og det har hands down den mest sindssyge action, jeg har oplevet i et FPS.
wynn 7 dage siden @aule10 Okay, jeg takker :)
Alloc 1 uge siden Endnu en af de historier, hvor i bare har kopieret modersitet for en nyhed....
renegate47 1 uge siden Seriøst? Skal vi blive ved med at tærske langhalm på den historie?

HL havde sin tid og den var god - men nu er den over og vi er kommet videre.
pepout 1 uge siden Jep mine ryger også bare til opbevaring. Men synes jeg står lidt stille på 315. Må nok bare hoppe på nightfall og poe uden at være på Recommended niveau.
SeventhSun 1 uge siden @pepout Nu hvor der er 1:1 opgradering ift light, så kan du se om der er nogle af dem du synes der ser fede ud og så arbejde på at gøre dem til max light.

Men ellers ville jeg nok ikke bekymre mig det store om dem. Jeg smider mine i Vault (jeg kan godt lide at samle), og så satser jeg på at have et fuldt sæt en dag.
pepout 1 uge siden @SeventhSun ahhhh ok..... Jamen så styrer jeg vist bare udenom det gøgl og koncentrerer mig om af finde almindeligt loot.
SeventhSun 1 uge siden @pepout De er bare kosmetiske armor sets.

Der er str/int/disc værdi på dem, det er bare lidt svært at se inden man leveller dem op.

Hvis du lægger mærke til det, så er der nu også en Spektar version af mange af de gamle armor-serier.
Spektar betyder bare at du kan give dem Chroma - altså den der ekstra farve.

Langt de fleste legendary armor dele er jo fuldstændig uden særlige bonusser, så det er bare at finde en kombination af udseende og stats man kan lide.
Og nu er der bare flere valgmuligheder.

Raid gear er en undtagelse, for der er særlige effekter på.
aule10 1 uge siden @wynn Den er sat til 13 timer lang kampagne. Men den har også multiplayer hvis du godt kan lide skydespil.
Pjulledk 1 uge siden jeg købte da det lige da spillet var i sin aller tidligste fase for mange år siden så det er fint med mig:D
pepout 1 uge siden @SeventhSun Kan man få lidt hjælp her. Hvorfor skulle man bruge de nye spectral armor sets? De har jo ikke bonus til strenge, intelligens eller discipline. Og de har jo kun 2 modifiers og en croma (som intet gør?). Det er jo mindre end de fleste andre legendary items. Jeg er lidt forvirret. Alle render rundt med det.
wynn 1 uge siden Synes, det er fair nok, de har genoplivet det, eftersom de har gjort det seriøst.

Men er det prisen værd for bare kampagne-delen? Og hvor lang tid ta'r det i gennemsnit at gennemspille?
pepout 1 uge siden @JonatanAllin Det ligner bare at det er det samme der foregår igen og igen. Måske en dag når det koster en 100las at man kaster sig over det. Men er nok også farvet af at den franchise skulle være blevet i gravet. Ikonisk men død.
aule10 1 uge siden @SeventhSun Og det er også et faktum at mange progamere ødelægger deres håndled inden de bliver ret gamle.

Men jeg kommenterede heller ikke rigtig på hvad progamere valgte da jeg ikke har den fornødne viden der. Men den største årsag til at de vælger mekanisk keyboard er jo på grund af tactile, som jo er den der lille feedback du får når du bruger det. Men der er også en del der bruger anden type keyboards. Det kommer helt an på hvad man føler er bedst. Det var også derfor jeg forsøgte at skrive at jeg ikke kan se fordelen.

@Aidox haha ja jeg er god til det ikke sandt? :D
JonatanAllin 1 uge siden @pepout Det er absurd intenst at spille.
SeventhSun 1 uge siden @aule10 Der er jo en væsentlig forskel på hvad en ergoterapeut med fokus med arbejdsmiljø vil anbefale og så hvad f.eks pro gamers gerne vil spille på.

De ene udelukker ikke det andet.

Det er et faktum at man anbefaler lave keyboards der hjælper til en god håndledsstilling når man kigger på arbejdsmiljø.

Men det er også et faktum at langt de fleste professionelle gamers vælger og ønsker mekaniske keys.
klarfyr 1 uge siden Det næste bliver vel et seasonpas.
Aidox 2 uger siden Kan se at aule, som altid, har travlt med at lave vennerXD ej, sorry kunne ikke lade vær'
aule10 2 uger siden @renegate47 Ja sry at jeg har en erguterapeut som mor, som har 30 års erfaring med arbejdsmiljø, og som har hjulpet mig med at finde det bedst mulige udstyr til at undgå tilbagevending af blandt andet musearm.

Noget af det første der blev bannet var mekanisk keyboard, grundet høje taster.

Men du siger at du ved bedre end en der er uddannet?

At du ikke kan lide at få modspil er jo synd for dig.
renegate47 2 uger siden @aule10 Jeg har lige skrevet en lang forklaring og du valgte at give mig et minus - hvorfor skulle jeg forsætte denne debat med dig?

Professionelle skrivekugler vælger mekaniske eller det org. IBM model M og nu kloger du dig på at man har en dårlig håndstilling mv.

Som sædvanligt så er det håbløst at have en debat med dig - så jeg stopper eftersom du altid er klogere end alle andre
aule10 2 uger siden @renegate47 Med andre ord du løb tør for argumenter. Og kalder det i stedet for vrøvl, da du ikke selv var i stand til at finde noget. Meget voksent.
renegate47 2 uger siden @aule10 Jeg brugte tid på at give dig en forklaring og valgte at give mig et minus - tak
aule10 2 uger siden @renegate47 Lol Du siger at ikke mekaniske keyboards ikke reagerer når man trykker på tasterne?

10 fingersystemet har ingen relevans når vi taler om keyboardets mekanik, da det er hvor tasterne sidder.

Læste lige dit ene link, og Deres definition er ikke særlig akkurat, da force og hvor langt man skal presse ikke har noget at gøre med om det er mekanisk eller ej, men derimod hvordan det er indrettet. Det eneste som det giver en fordel i, det er at du mærker lige så snart den er trykket ned. Det vil sige det er hurtigere at vænne sig til et mekanisk keyboard. Men alt i alt Kan jeg ikke se nogen særlig fordel. Og så er der så den mere åbenlyse ulempe, Du har en dårlig håndstilling ved høje taster som ved et mekanisk keyboard.
renegate47 2 uger siden @aule10 @aule10 For det første så er et mekanisk keyboard kongen når man har lært at skrive med alle 10 pølser.

Så er et mekanisk keyboard mega præcist og uniformt - dvs. at ALLE keys reagere ens når man trykker på dem.

Modsat de fleste andre typer keyboards så kan man fintune det - f.eks. med WASP-rings og så kan man ydermere købe det med forskellige typer taster og selv bestemme hvor meget det skal larme.

De forskellige varianter Cherry MX Red - blue and brown (og black)

http://www.tomshardware.com/reviews/mechanic al-keyboard-razer-logitech-gigabyte,3505-2.html

Men ganske kort - Et mekanisk keyboard er et top-pro skrivebræt som kun et org. IBM model M kan måle sig med.

Det feedback man får når man trykker på tasterne gør det uovertruffen og de fleste pro-gamers vil vælge et mekanisk keyboard og ser du på de forskellige top-10 lister så er næsten alle keyboards mekaniske.

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2415290 ,00.asp

Mere læsestof

http://www.daskeyboard.com/blog/are-mechanic al-keyboards-better-for-gaming/

PS. kan du ikke lide "støJ" så findes der Corsair Strafe RGB Silent
aule10 2 uger siden @pepout Ja det er bare dig :D
aule10 2 uger siden Hvis de allerede har den kortet ned til det, så bliver det et sub 1 hour run i løbet af et års tid.
pepout 2 uger siden Er det bare mig eller ser det lidt kedeligt ud det spil.
wynn 2 uger siden Hvis det ikke har tommelfinger-taster som et Anansi, er det simpelthen dømt ude på forhånd i min optik. Og det er kun efter, jeg prøvede dem ved et komplet tilfælde, at jeg fik den holdning ;)
aule10 2 uger siden Men hvorfor mekanisk? Jeg lærer aldrig at forstå ideen med mekanisk keyboard. Det larmer og tasterne er svære at trykke ned, i min optik.
aule10 2 uger siden Fedt logo om ikke andet :D
Pjulledk 2 uger siden Åhhhh nej spil branchen er ødelagt af pre order bonus og dlc og nu går det videre til film branchen også:(
BirdDog 2 uger siden Ved mig er der nu en video.
renegate47 2 uger siden @dennisjuulthomsen Det vil ikke være dumt at lige vente et par mnd. for at se hvad der dukker op.

Jeg ventede også og fik så et Asus Strix gtx 980 ti OC og det sparker r@v og skal nok holde de næste par år.

Men hold lidt på guldet og vent og se om der ikke snart dukker en ti-version op eller endnu bedre en ti oc version ;)
renegate47 2 uger siden Jeg har det første fra 2013 - rent faktisk har jeg 2 - just in case ;)

Og jeg kan helt tilslutte mig at mit K-70 er i den absolutte særklasse og nok det eneste der kan måle sig med IBMs model M når det kommer til at skrive på - plus så er det super hurtigt og præcist til at game med.

Det er også et plus at tasterne sidder og svæver over den bundsolide alu-bund og det kræver ikke mere end en rystetur for at få krummerne ud.

Alle tasterne kan fjernes med den medfølgende tang og det tager kun få minutter så har man et 100% rent og næsten nyt keyboard.

Det skader heller ikke at det har USB pass through - en funktion jeg bruger til alt fra at oplade mobilen til at smide en USB nøgle på eller til en midlertidig printer eller andet der lige skal testes.

På eurogamer.dks gamle skala ville jeg give det et klokkerent 10-tal (med pil op)

Corsair K-70 er ganske enkelt verdens bedste keyboard.
2 uger siden @dennisjuulthomsen Jeg skal nok overtage dem :D!
kqdbazooka 2 uger siden Mangler der ikke en video, eller er det min browser der har det mindre vildt ?
aule10 2 uger siden Det er så synd at de ikke kunne skabe et MMO som de ønskede, med den historie. Jeg ville elske at fordybe mig i sådan et spil, med en så fantastisk historie.
aule10 2 uger siden Ahh com on han er bare i familie med rayman :D
Odal 2 uger siden Sjovt, ja, men.. det er måske også svært lige at snuppe et stock-photo med en Volvo eller Mercedes lastbil og så bruge det som "kemiske Ali's lastbil". Eller at søge på billeder af faktiske lastbil med faktiske ulovlige kemiske våben.

På den her måde får man jo ikke rigtigt "hængt nogen ud".

Men ja - det er fan'me hyggeligt, og det *er* garanteret fordi en eller anden clueless hat på embassaden har googlet og bare taget et random billede :)
Alloc 2 uger siden @dennisjuulthomsen eller man kunne vente på Volta...


Og sådan kunne man blive ved
dennisjuulthomsen 2 uger siden Man kunne vel også vente på 1080ti :p
Odal 2 uger siden Ja, hvis man spiller meget 3DMark, så ser det lækkert ud :)
aule10 2 uger siden Ja det ser ud som om det er et godt tidspunkt at opgradere hardwarene. 780 TI mangler den sidst humph i sig :D