Eurogamer.dk

Torchlight 2 runder 1 mio.

Der er god opbakning til Runics Diablo-lignende actionrollespil.

Der er rigeligt med folk derude, der er blevet trætte af Diablo 3 og i stedet er hoppet ombord på konkurrenten Torchlight 2. Udviklerne bag spillet, Runic Games, skriver i dag på sin Twitter-profil, at spillet netop har rundet eksemplar nummer 1 mio. siden premieren i september.

- Vi havde et fedt 2012, og vi er stolte af at sige, at Torchlight 2 er nået op over én mio. solgte eksemplarer. Tak for det! skriver en uspecificeret medarbejder fra Runic Games på Twitter.

Torchlight 2 udkom den 20. september og fik mange flotte anmeldelser med på vejen. Spillet er præcis som sin forgænger meget inspireret af Diablo-serien, men med sin steampunkstil og sit meget velpolerede gameplay har det fundet sin plads i genren, der ellers har været domineret af Blizzard i over et årti.

Torchlight er udviklet af visse tidligere medarbejdere fra Blizzard North, nemlig Max Schaefer og Erich Schaefer.

Og spørgsmålet er nu, hvad Runic Games skal bruge år 2013 på. Oprindeligt var tanken, at holdet ville udvikle et onlinerollespil efter succesen med det første Torchlight, men det blev i stedet til en fortsættelse, da holdet manglede erfaring med at strikke netværksspil sammen. Efter 2'eren skulle det være lettere og mindre smertefuldt at påtage sig MMO-opgaven engang i fremtiden.

I september udtalte holdet også, at de i første omgang ville tage en pause og herefter vende tilbage til action-RPG-genren. Dermed ikke sagt, at det skulle foregå i Torchlight-universet.

Der er ingen planer om en konsoludgave af Torchlight 2.

Du kan læse Mark Elsbergs anmeldelse af Torchlight 2 her på Eurogamer.dk.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...