Eurogamer.dk

The Lich King kan først dræbes til april

Er Blizzard kommet med falske løfter?

I går gik patch 3.3 live i World of Warcraft. Opdateringen er den sidste store af slagsen inden Cataclysm udkommer næste år og hæver spillernes maksimale level til 85.

Med gårsdagens patch kom åbningen af Icecrown Citadel, hvor nye instances blev åbnet med det endegyldige standoff mod The Lich King som det ultimative lokkemiddel. Lovende så det i hvert fald ud i denne trailer frigivet i forbindelse med patchen.

Men noget tyder nu på at Blizzard ikke åbner helt op for hjertet af Icecrown Citadel, hvorfor mødet med Arthas lige nu ser ud til at blive forsinket helt til april 2010.

I øjeblikket er de nye raids skabt på en sådan måde, at videre færden mod The Lich King reelt stopper ved højrehånden, Deathknight'en Deathbringer. Efter at have nedkæmpet ham, får spillerne besked om at der vil gå 28 dage før døren til næste afdeling af Icecrown Citadel er brudt ned.

Rækkefølgen synes, ifølge det officielle WOW-site, at blive: Frostwing Halls, The Plagueworks og til sidst The Crimson Hall.

Først når disse tre afdelinger er klaret, får spillerne adgang til The Frozen Throne, hvor The Lich King troner den. Og der går altså omtrent 3-4 ugers ventetid mellem dem, smart men simpelt forklaret gennem logistisk information i selve spillet.

Heldigvis var den delvise åbning af Icecrown Citadel ikke det eneste indhold i gårsdagens patch.

Se den omfattende liste over ændringer og tilføjelser, patch 3.3 bragte med sig her - eller i korte træk i denne nyhed.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...