Eurogamer.dk

Redaktionen hos Eurogamer.dk

Danmarks smukkeste spilredaktion

Hvis du er på udkig efter at få omtalt dit spil eller du har en nyhed til os, kontakt os på (kontakt@eurogamer.dk).

Henvendelser om hardware og anmeldelser heraf skal ske til Thomas Bornø (thomas@eurogamer.dk).

Vil du arbejde her? En gang imellem søger vi nye skribenter til Eurogamer.dk. Send din ansøgning til Mads Peter Pedersen (mads@eurogamer.dk).

Da vi fra tid til anden drukner i e-mails, garanterer vi ikke et svar, men vi bestræber os på at komme så meget af brevstakken igennem som muligt.

Husk også at læse vores redaktionelle profil, så du ved, hvem vi er, og hvad vi står for.

Her er vi:

Eurogamer-banden

martin

Martin Wiinholt

Managing Director

Martin kan godt lide virkeligheden. Han er faktisk så opslugt af den, at han hver gang chancen byder sig opsøger den i sine favoritgenre blandt krigs- og fartøjssimulationer på pc. Er desuden set tænde for en Wii helt uden at tøve. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.

mads

Mads Pedersen

Chefredaktør

Fodboldmonstret fra det kølige nord. Mads er ivrig sportsudøver, rapper og dedikeret gamer. Hvis ikke han er at finde i færd med at ydmyge sine modstandere i Fifa, står han gerne på slagmarken og vifter med sit virtuelle gevær. Desuden er han fan af festival-øl, og studerer til dagligt på RUC. Har været hos Eurogamer siden 2013.

jonatan

Jonatan A. Allin

Feature-redaktør

Jonatan er en sjælden form for efterkommer af homo habilis, hvis modsatrettede tommefingre gør ham i stand til at gribe om et arcadestick og spille alle fightingspil i hele verden alt, alt for meget. Andre gange fedter han rundt i mørket med en mus og spiller oldskool deathmatches i UT eller Quake 3, eller også render han rundt og løser endeløse quests i Guild Wars eller fabler om obskure japanske spil, retrospil eller indiespil på Steam. Han har også en gang været på universitetet for at få en magistergrad i engelsk og film- og medievidenskab, hvilket ikke var nær så svært som at lave en fuld Tag Assault til wall i Tekken Tag Tournament 2. Jonatan har lusket rundt på Eurogamer siden 2009.

janus

Janus Hasseriis

YouTube-redaktør

Janus kan uden tøven sige til dit ansigt, at han godt kan lide at spille Pokémon. Det er der ikke mange granvoksne mænd der kan. Men der er meget mere i gemmerne hos denne digitale eventyrer og redaktionens eneste oprigtige fan af Halo. Kan i øvrigt se gennem vægge tyndere end 20 cm. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.

thomas

Thomas Bornø

Hardware-redaktør

Thomas har været gamer næsten ligeså længe som han har været Thomas. Resident Evil lagde fundamentet for hans livslange fascination af zombier og Fallout cementerede hans permanente higen efter postapokalyptiske verdener. Med sin svaghed for æstetik, grafisk realisme og first-person uhygge er Thomas en dedikeret PC mand som hellere vil udforske digitale verdener end sin egen ikke-eksisterende baghave. Har været hos Eurogamer siden 2012.

mikkel

Mikkel Øberg

Brætspilredaktør

Barndommen i den kolde ødemark kaldet Grønland har givet ham en naturlig frygt for sollys, så civilingeniørstudiet var det oplagte valg da han kom tilbage til Danmark. Det hårde udeklima under opvæksten affødte en stor interesse for brætspil, startende med Hero Quest og i dag bredt favnende indenfor mange genrer. Tiden der ikke kan dedikeres til pap og papir bruges på at nedtage gamle atomanlæg på Risø. Har været hos Eurogamer siden 2012.

aske

Aske Fischer Olsen

Grafik/Lyd-troldmand

Aske elsker Japan, og at arbejde med grafik, video, og lyd. Dog lader han i ny og næ også sin indre gamer komme frem. Når dette sker, udforskes der forskelligt rundt i genre af spil. Gerne i det japanske og asiatiske, men en god klassiker fra vesten skal aldrig udelukkes. Har været hos Eurogamer siden 2013.

mark

Mark Elsberg

Skribent

Mark er vores inkarnerede Nintendo-mand. Nintendo Boy, driller vi ham med. Men det falder altid lidt i baggrunden, når han giver igen med sit teknologiske vokabularium og øser ud af sin viden om, hvad der egentlig er inde i Mario eller næste generations konsoller. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.

johannes

Johannes Wørts

Skribent

Johannes sprang let og elegant ungdommen over, for i stedet at blive en gammel og sur mand. Få ting kan dog bringe en smule glæde til hans kolde hjerte, især nørdede rollespil fra PC'ens guldalder i 90'erne, japansk gøgl og omfattende doser fodbold. Når han ikke klikker på dværge, svælger i japansk melodrama og forsøger at føre Aston Villa til europæiske triumfer, overvejer Johannes ofte livets helt store spørgsmål - er Wind Waker eller Morrowind tidernes bedste spil? Har været hos Eurogamer siden 2013.

malthe

Malthe Wandall Holm

Skribent

Dette er den oprindelige kattemand. Behåret og blød. Som at leve inden i en bjørn. Derudover er enheden der kendes som Malthe god til MOBA-genren, og er ikke bleg for at skråle ørerne af sine medspillere, når de ikke kan finde ud af 'at plante den skide ward!'. Har været hos Eurogamer siden 2012.

sheila

Sheila Stormfeldt

Skribent

Sheila er en vaskeægte fan-girl, især når snakken falder på The Sims, hvor hun ynder at bygge for derefter at dræbe både venner og bekendte. Er ved lejlighed set iført Mario-kasket og moustache, hvilket har givet hende det yndefulde øgenavn Mariohat Stormpants. Største spilbedrift var da hun romancede samtlige NPC'er i Dragon Age i én og samme gennemspilning. Har været hos Eurogamer.dk siden 2013.

troels

Troels Sejrup Rødkjær

Skribent

Troels har sovet, spist, læst og levet gaming siden hans hænder var store nok til at omklamre et gamepad, og han har aldrig siden givet slip. Han kan fare vild i sin egen lejlighed, men vækker du ham om natten, kan han tegne et ret præcist kort over Hyrule i Ocarina of Time. Han undres til stadighed over at surround sound så sjældent prioriteres i et ordentligt gamer-setup. Har været hos Eurogamer siden 2013.

natacha

Natacha Severin

Skribent

Videospil, tegneserier, bøger og tv-serier i timevis; nørden vi alle kender i dens perfekte element. Læg dertil en alarmerende passion for nuttede dyr, samt alle de bakterier og parasitter de kan have indeni, og en drøm om at evolve til en enhjørning, så har du Natacha! Hun er nede med pixeleventyr og N64-klassikere, og der er intet, hun er for sart til - bortset fra P.T. Med øglen Puddi på sin skulder tæsker hun sig igennem både tropiske dyresygdomme og superskurke i alle opløsninger, som en moderne Lara Croft. Og snacker imens.

jakob

Jakob Paulsen

Skribent

Jakob har anmeldt spil stort set så længe, han kan huske (hukommelsen bliver dårligere med årene). Et af de allerførste spil, han anmeldte, var GTA til pc, som han høvlede ned, hvilket fik distributøren til at klage til redaktøren... god start. Jakob har haft fornøjelsen af at være international redaktør og senere dansk redaktør på Boomtown.net, men hygger sig nu om dage "bare" med at anmelde spil. Han er bidt af en gal racerbil og spiller derfor alle de bilspil, han kan komme i nærheden af, ligesom han altid gerne kaster sig over shootere og strategispil. Har været hos Eurogamer siden 2011.

anne

Anne Christina Elsberg

Skribent

Anne er den oprindelige Prinsesse Peach. Som søster til Nintendo-boy flyder det Marioske blod tykt i hendes årer. Når hun ikke sidder og krammer sin WiiU eller 3DS, står den på World of Warcraft eller Skyrim. Faktisk har hun i mere end 300 timer været forklædt som Dragonborn. Derudover elsker hun management-sims, RPG'er og snigerspil. Har været hos Eurogamer siden 2014.

nadia

Nadia Mouritzen

Skribent

Nadia er glad for alting sparkly. Faktisk så meget, at hun er menneskets bedste bud på en real life Smaug. Hendes bachelor i japansk kultur og business, samt ophold i Japan, har gjort hende ualmindeligt effektiv til at pointere hvor meget bedre Japan er til alt, og hvor mange nuttede ting de har. Derudover anbefales det at lukke hende inde i eget rum når hun spiller et spil, da hun bliver ét med karakteren hun spiller. Action er dermed udelukket for ikke at ødelægge ejendomme. Har været hos Eurogamer siden 2014.

bille

Bille Vincent Brynjolfsson

Skribent

Bille er computerrobot, før han er menneske. Computeren har altid været først i rækken, og den dominante spilgenre er uden tvivl RPG. Han har altid gang i mindst 5 spil på én gang, og kontakt til omverdenen er derfor begrænset. Ud over sine exceptionelle evner i engelsk sprog og fonetik, er han hardcore PC-mand, som samler alle sine ting fra scratch. Når han en sjælden gang bevæger sig udenfor, er det primært for at styrkeløfte eller for at spise. Det eneste der kan få Bille væk fra sin højtelskede computer er uden tvivl mad. Er desuden Eurogamers autoriserede dinosaurekspert. Har været hos Eurogamer siden 2014.

emil

Emil Elsberg

Skribent

For Emil er der ikke meget der slår Silent Hill og David Lynch Spil er noget Emil holder af, og har siden sin tidligere barndom spillet alt fra humoristiske klassikere, til brutale gyser spil. Til dagligt lusker han rundt ude på ITU, hvor han er i gang med at tage en bachelor i Digitale medier og design. Har været hos Eurogamer siden 2013.

frost

Mads Ordrup Frost

Skribent

Mads begav sig for 10 år siden ud på den evige jagt efter det MMORPG ,som kunne fylde det tomme rum i hans hjerte efter Dark Age of Camelot. Han leder stadig, men i mellemtiden er han blevet besat af League of Legends og er lettere aktivistisk omkring spils muligheder for at gøre os til overmennesker. Hans nuværende uddannelse på ITU giver ham rig mulighed for at blive i den tro, hvor han til daglig studerer spilkultur, design og internetsociologi. Har været hos Eurogamer siden 2015.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...