Redaktionen hos Eurogamer.dk

Danmarks smukkeste spilredaktion

For redaktionelle spørgsmål, kontakt venligst Martin Wiinholt (martin@eurogamer.dk).

Hvis du er på udkig efter at få omtalt dit spil eller du har en nyhed til os, kontakt venligst Mark Elsberg (mark@eurogamer.dk). Det gælder også henvendelser om artikler på Ekstra Bladet.

Vil du arbejde her? Vi søger altid dygtige skribenter til Eurogamer.dk. Send din ansøgning til Martin Wiinholt (martin@eurogamer.dk).

Husk også at læse vores redaktionelle profil, så du ved, hvem vi er, og hvad vi står for.

Her er vi:

Martin Wiinholt - Chefredaktør

Martin kan godt lide virkeligheden. Han er faktisk så opslugt af den, at han hver gang chancen byder sig opsøger den i sine favoritgenre blandt krigs- og fartøjssimulationer på pc. Er desuden set tænde for en Wii helt uden at tøve. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.

Mark Elsberg - Feature-redaktør

Mark er vores inkarnerede Nintendo-mand. Nintendo Boy, driller vi ham med. Men det falder altid lidt i baggrunden, når han giver igen med sit teknologiske vokabularium og øser ud af sin viden om, hvad der egentlig er inde i Mario eller næste generations konsoller. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.

Jonatan A. Allin - Feature-redaktør

Jonatan er en sjælden form for efterkommer af homo habilis, hvis modsatrettede tommefingre gør ham i stand til at gribe om et arcadestick og spille alle fightingspil i hele verden alt, alt for meget. Andre gange fedter han rundt i mørket med en mus og spiller oldskool deathmatches i UT eller Quake 3, eller også render han rundt og løser endeløse quests i Guild Wars eller fabler om obskure japanske spil, retrospil eller indiespil på Steam. Han har også en gang været på universitetet for at få en magistergrad i engelsk og film- og medievidenskab, hvilket ikke var nær så svært som at lave en fuld Tag Assault til wall i Tekken Tag Tournament 2. Jonatan har lusket rundt på Eurogamer siden 2009.

Janus Hasseriis - YouTube-redaktør

Janus kan uden tøven sige til dit ansigt, at han godt kan lide at spille Pokémon. Det er der ikke mange granvoksne mænd der kan. Men der er meget mere i gemmerne hos denne digitale eventyrer og redaktionens eneste oprigtige fan af Halo. Kan i øvrigt se gennem vægge tyndere end 20 cm. Har været hos Eurogamer.dk siden 2009.

Thomas Bornø - Hardware-redaktør

Thomas har været gamer næsten ligeså længe som han har været Thomas. Resident Evil lagde fundamentet for hans livslange fascination af zombier og Fallout cementerede hans permanente higen efter postapokalyptiske verdener. Med sin svaghed for æstetik, grafisk realisme og first-person uhygge er Thomas en dedikeret PC mand som hellere vil udforske digitale verdener end sin egen ikke-eksisterende baghave.

Mikkel Øberg - Brætspil-redaktør

Barndommen i den kolde ødemark kaldet Grønland har givet ham en naturlig frygt for sollys, så civilingeniørstudiet var det oplagte valg da han kom tilbage til Danmark. Det hårde udeklima under opvæksten affødte en stor interesse for brætspil, startende med Hero Quest og i dag bredt favnende indenfor mange genrer. Når der ikke skubbes papbrikker går tiden med undervisning på HTX. Har været hos Eurogamer siden 2012.

Johannes Wørts - Skribent/Streamer

Johannes sprang let og elegant ungdommen over, for i stedet at blive en gammel og sur mand. Få ting kan dog bringe en smule glæde til hans kolde hjerte, især nørdede rollespil fra PC'ens guldalder i 90'erne, japansk gøgl og omfattende doser fodbold. Når han ikke klikker på dværge, svælger i japansk melodrama og forsøger at føre Aston Villa til europæiske triumfer, overvejer Johannes ofte livets helt store spørgsmål - er Wind Waker eller Morrowind tidernes bedste spil?

Malthe Wandall-Holm - Skribent/Streamer

Dette er den oprindelige kattemand. Behåret og blød. Som at leve inden i en bjørn. Derudover er enheden der kendes som Malthe god til MOBA-genren, og er ikke bleg for at skråle ørerne af sine medspillere, når de ikke kan finde ud af 'at plante den skide ward!'.

Sheila Stormfeldt - Skribent

Sheila er en kæmpe Call of Duty-fan, som elsker at bruge eftermiddagen på at spille co-op sammen med venner. Hun har derudover en stor kærlighed til The Sims-spillene, indiespil, rollespil, heavy metal og standupcomedy. Når tiden ikke går med spil, bruges den på uddannelse eller hardcore-shopping. Har været hos Eurogamer.dk siden 2013.

Og en del flere, herunder...

  • Anne Christina Elsberg
  • Emil Elsberg
  • Julian Henlov
  • Christian Høj
  • Aske Fischer Olsen
  • Mads Pedersen
  • Rasmus Max Petersen
  • Jakob Paulsen

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!