Eurogamer.dk

LEGO Indiana Jones 2

Klods op og ned.

Kvadratisk. Praktisk. God. Det er naturligvis LEGO, der er tale om her. Det ultimative legetøj, som gennem tiderne har givet alle børn (i alle aldre) fri fantasi til at lave hvad de nu har haft på hjerte. Det kunne være tusindårsfalken, ridderborge eller en masse højhuse som man kunne trampe rundt på, mens man troede man var Godzilla.

Da LEGO først blev lavet som spil, virkede det som en god idé og det blev da også til nogle ganske glimrende spil over tidens største film. Så langt, så godt. For nu er LEGO Indiana Jones 2 kommet, og lad os håbe det er bedre end den sidste film, for ellers ser det sort ud.

Det hele starter fint i den hemmelige stats-lagerbygning, hvor vi så Pagtens Ark pakket ind i en stor trækasse mærket top hemmeligt, blive gemt væk i den første film. I det sidste film afsløres denne bygning så at befinde sig i Area 51, og her har vi de forskellige kasser til rådighed, der åbner op for de forskellige spilområder.

1

Byen, hvor hele spillet starter og forgrener sig ud i de forskellige missioner, der skal blive LegoIndy’s skæbne.

Krystalkraniets Kongerige er naturligvis hovedretten i dette spil, hvorfor denne også fylder i alt tre kasser, man kan spille sig igennem. De resterende film fylder hver er en enkelt kasse, og en level-editor er der også blevet plads til. Ikke alt er låst op til at starte med, og som det er set æoner af gange før, låses de op ved ganske naturligt gennemspil af selve spillet.

Så hvordan er spillet? Vi åbner den første kasse og hopper ud i eventyret, som starter i en lille center-by, hvor vi er så heldige at have den forræderiske makker Mac ved vores side. Han følger herefter Indy igennem byen, hvorfra man i kronologisk rækkefølge kan komme ud til sine missioner, og derved gennemføre spillet efter samme plot som filmen. Det er ikke ringe, da det bliver fortalt uden for meget historie, men med små, charmerende og velanimerede LEGO-cutscenes som får en til at trække på smilebåndet.

2

Det er ikke alle situationer, der flasker sig til Indy’s fordel. Her midt i lager fyldt med Nazier.

Man har gennem hele spillet en makker ved sin side, som følger en i tyk og tyndt - eller falder ud over klipper og sidder lidt fast hist og her. Dette er en åbenlys Co-Op mulighed, og kan med fordel udnyttes til at drage på eventyr sammen. Dette er en super idé, da spillet hurtigt bliver uinteressant. Det er ikke fordi det er dårligt, men har man prøvet et af de tidligere LEGO-spil, er her ikke meget nyt at finde.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...