Eurogamer.dk

Indholdet af Mafia II demoen forklaret

Vito, Joey og Henry skal på beskidt arbejde.

Vi har nu fået lidt flere oplysninger om den forestående demo af Mafia II, som vi tidligere på ugen kunne fortælle er på vej den 10. august til samtlige platforme.

Demoen giver et indblik i en mission fra spillet ved navn 'Buzzsaw', hvori Vito og hans kumpaner Joe og Henry sendes ud for at likvidere en forbryder med det klassisk klingende navn The Fat Man. Meget mere er der sådan set ikke at sige om indholdet af demoen lige nu. Men hermed ser du både ud til at kunne smage lidt på spillets angiveligt meget realistiske kamp- og skadessystem, samt formentlig en del snusen rundt efter oplysninger i spilmiljøet - måske endda i bil.

Mafia II strækker sig over to årtier, nærmere bestemt 1940erne og 1950erne. Demo-missionen finder sted i løbet af sommeren i spillets sidste årti, hvor livsstilen 'Cool' blev født i selskab med rock 'n' roll, hot rods, og rebeller som storrygeren James Dean.

2K Czech lover hermed at demoen nok skal give et indblik i den farverige fortolkning af periodens USA, de forsøger at afbilde gennem spillets fiktive storby, Empire City.

Preview, film, billeder og mere nyt herunder.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...