Eurogamer.dk

Hitman 5 i 2011?

"IO i fuld gang".

Danske IO Interactive er med største sandsynlighed igang med produktionen af Hitman 5, som efter flere kilders udsagn meget muligt udkommer i anden halvdel af 2011.

Eurogamers kilder tæller blandt andre spilkæden Play.com, som for tiden har spillet registreret i deres system med en udgivelsesdato i november næste år.

Tidligere på ugen viste en anonym bruger frem at det, der angiveligt var brudstykker af artwork fra spillet hos verdens største levende spamfilter, NeoGAF.

IO er senere gået ud med et dementi om, at der her var tale om visuelt materiale som har med Hitman 5 at gøre, men at det derimod er brudstykker fra en tilknyttet grafikers portefølje over eksempler på sine grafiske færdigheder.

Men det kommer. De ved det, vi ved det.

I 2007 sagde SCi, som var Eidos' ejer på det tidspunkt, at man så frem til fremtidige kapitler i verdenskendte franchisese som Tomb Raider og Hitman. Det fulgte i 2008 op med flere indikationer og en bekræftelse på at et femte Hitman spil allerede var under udvikling.

Square Enix, som er de nuværende ejere af Eidos og dermed også IO Interactive, har i dagens anledning valgt ikke at kommentere rygterne om nye tider for den kære agent 47. Blot siger de, "det er smigrende at se, hvor stor interessen er for et nyt Hitman. Vi har desværre ikke mere at sige på nuværende tidspunkt".

Måske låget tages af ved Gamescom i Köln lige over midten af august? Hvis spillet bliver offentliggjort er det næsten sikkert, at formaterne PC, PS3 og Xbox 360 er udgangspunktet. Det vil vi gerne satse en dåse issevoks på.

Kommentarer (4)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...