Eurogamer.dk

BlizzCon 2009 udsolgt på otte minutter

20.000 deltagere kan ikke tage fejl.

Her er et uddrag, vi missede fra Activision Blizzards konferenceopkald fra tidligere på ugen. Dette års BlizzCon, Blizzards egen messe for de mest inkarnerede fans, blev udsolgt på kun otte minutter, skriver Big Download.

Så kort tid tog det at sælge 20.000 billetter til to dages festivitas til noget der ligner 700 danske kroner per billet. Blizzard sælger i år også "virtuelle billetter" i form af pay-per-view abonnementer, som gør det muligt at følge eventen hjemme fra sofaen.

BlizzCon løber af stabelen den 21. og 22. august i Anaheim, Californien. Årets show bliver det fjerde i rækken, hvis man ikke tæller de to Worldwide Invitationals med, som i mellemtiden har fundet sted i Korea og Frankrig.

Deltagerne ved BlizzCon vil blive trakteret med den sædvanlige blanding af hyggestunder med udviklerne, test af kommende spil, konkurrencer, en galla- og kostumeaften for alle elverne derude, samt sandsynligvis en stor offentliggørelse ved åbningsceremonien.

Ved de to første BlizzCons gik offentliggørelsen på hver de to første World of Warcraft udvidelse pakker, og de fleste kloge hoveder forventer, at Blizzard i år følger trenden.

Det forventes også, at Blizz afdækker nye oplysninger om Diablo III og det nyligt forsinkede StarCraft II. Vi satser på at se en ny spilbar klasse i DIII og korte spilbare kampagner fra SCII.

Eurogamer nåede heldigvis at få billetter, så hold øje med siden den 21.-22. august og de følgende dage.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...