Eurogamer.dk

Bulletstorm: Full Clip Edition

"Hey dicktits, this game ain't gonna pre-order itself!" - Grayson Hunt 2011.

I 2011 udgav People Can Fly spillet Bulletstorm på Playstation 3, Xbox 360 og PC. Et hårdtslående FPS spil med masser af action og humor. Spillet opfandt ikke den dybe tallerken på ny, det har dog stadig en lille og trofast fanskare, som brændende ønsker en fortsættelse til spillet. Desværre er det her ikke en fortsættelse, men en Remaster med nogle nye baner og Duke Nukem.

Ja, du læste rigtigt, Duke Nukem er med i den nye udgave af spillet. Jon St. John ligger stemme til Duke, og han har indspillet spritny dialog til spillet, så hvis du altid har drømt om at høre Duke sige "Dicktits", ja så er din drøm tæt på at blive virkelig.

Den 7. April 2017 udkommer Full Clip Edition på Xbox One, Playstation 4 og PC. Spillet indeholder alt DLC fra det oprindelige spil, forbedret grafik, nye Echo baner og selvfølgelig muligheden for at skifte Grayson Hunt ud med Duke Nukem.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...