Eurogamer.dk

Oblivion er nu spilbart på Xbox One

The Elder Scrolls IV: Oblivion er nu på Xbox One, sammen med Medal of Honor: Airborne, Astropop og Trine 2.

Du kan nu spille The Elder Scrolls IV: Oblivion på Xbox One, takket være Microsofts dedikation til bagudkompabilitet. Spillet kommer i selskab med DICEs Medal of Honor: Airborne, puzzlespillet Astropop og Trine 2.

Bethesdas Oblivion har siden sin udgivelse i 2005 fået lidt af en kultstatus. En gruppe af spillere var vrede over, at Bethesda ikke ville lave en remaster af Oblivion, og en fangruppe har gennem længere tid arbejdet på en udgave af Oblivion lavet i Skyrim-motoren.

Så har du Oblivion liggende på hylden, er det måske en undskyldning for at vende tilbage til Tamriel.

Kommentarer (3)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...