Eurogamer.dk

Kommer biler til No Man's Sky?

Snart kan man måske ræse rundt på fremmed planeter.

Hello Games har lige udgivet Foundation opdateringen til No Man's Sky, der blandt andet introducerede basebygning og store fragtskibe. Og nu tyder det på, at opdateringen også lægger grundlaget for at kunne ræse rundt på fremmede planeter i buggyer.

Redditbrugeren eegandj har gravet i filerne til opdateringen, og fandt hvad der ligner en buggy. Han lagde filerne ind ind i spillet, og filmede resultatet:

Det kunne gøre et af spillets mere irriterende elementer, at traske rundt på planeter og finde råmaterialer, langt nemmere og sjovere. For hvem har ikke tænkt på at lave hjulspin på planeten Doug's First Planet, mellem en horde Dickasaurus Rex?

Hello Games arbejder stadig på spillet, og vi håber på både køretøjer, sandorme og masser af andet godt i No Man's Skys fremtid

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...