Eurogamer.dk

Dark Souls 3 producer håber på VR i fremtiden

Praise the sun?

Dark Souls-spillene er svære, og alligevel finder spilseriens fans nye måder at gøre oplevelsen sværere. Som ved at gennemføre det med en plastic-guitar, dansemåtter, eller bongotrommer. Men hvad med VR? Der er måske officiel support på vej fra From Software selv.

Ved en pre-stream til Golden Joystick Awards spurgte værten Julia Hardy Dark Souls 3-produceren Atsuo Yoshimura: "Hvad er din holdning til VR, er du for eller imod - kan du lide det? Kommer vi til at se Dark Souls i VR?" Han svarede "Øh, vi håber, vi håber."

Dette kunne tyde på From Software har VR i kortene. Det er heller ikke første gang at VR har været omtalt. Instruktøren af Dark Souls 2 har sagt, at spilserien kunne virke fint i VR.

Ville du være parat til at spille Dark Souls i VR?

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...