Eurogamer.dk

Prøv Fifa 17 på Xbox One og PS4 gratis

Den her weekend sparker EA fodbolden gratis videre til alle konsol spillere.

Er du en af de få danske konsol spillere, som endnu ikke har investeret i en kopi af Fifa 17, ja så kan du prøve spillet gratis den her weekend. EA har lagt en ny trial version online, på både Xbox One og Playstation 4.

Du kan spille 10 timer af spillet i løbet af weekenden, det drejer sig om the Journey, Ultimate Team, career mode og mere, alle disse modes er tilgængelige i denne trial. Desværre er det kun en lille del af the Journey, som man kan prøvespille. Skulle du efter din prøvetid få smag for mere Fifa 17, ja så kan du glæde dig over at dine data følger med over til det fulde spil, hvis du køber det bagefter.

1

Har du allerede spillet 10 timer via EA Access på Xbox One, så kan du desværre ikke deltage i denne gratis weekend. Vores kære anmelder, Mads Petersen, var meget glad for spillet, du kan læse hans anbefaling lige her.

Du kan læse mere om den gratis weekend her, og finde links til at downloade trial versionen på samme side.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...