Eurogamer.dk

Paul W.S Anderson skal lave Monster Hunter-filmen

Manden bag Resident Evil-filmene skal nu lave film baseret på Monster Hunter-serien.

Tilbage i september kunne vi berette, at Monster Hunter-serien er på vej til Hollywood. Nu har vi flere detaljer om projektet, inklusiv lidt om plottet, og hvem der skal gøre Capcoms spilserie til cinematisk virkelighed.

Det er ingen ringere end bagmanden bag Resident Evil-filmene, Paul W.S Anderson, der har fået æren. Han har allerede færdiggjort første udkast til et manuskript, og har fået skabt artwork af en drage-agtig skabning der raserer Los Angeles lufthavn, LAX.

Nu spørger du sikkert dig selv: "Er det første april? Hvorfor LAX?" Forklaringen skal findes i Paul W.S Andersons idé til et plot, som fortalt af hjemmesiden Deadline, der har interviewet Anderson:

For hvert monster, er der en helt. En almindelig mand i et kedeligt job, opdager at han er efterkommer af en ældgammel helt. Han bliver nødt til at rejse til en mystisk verden, for at træne til at blive Monster Hunter, før de mytiske væsner fra denne verden ødelægger vores.

Paul W.S Anderson håber at dette er starten på en filmserie ligesom Resident Evil. Han fortæller, at han har mindst to film i tankerne. Den første film starter i vores verden, tager så til Monster Hunters univers, og ender med en kamp i vores verden. OG film nummer to vil så tage udgangspunkt i eksistensen af denne mystiske verden.

Hvad er din reaktion?

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...