Eurogamer.dk

System Shock remake udskudt til 2018

Remaken af det klassiske System Shock er blevet udskudt til 2018.

Udvikleren Night Dive Studios fik masser af opmærksomhed, da de frigav en video af alpha-gameplay af deres remake af 1994-klassikeren System Shock.

Desværre ser det nu ud til, at spillet er blevet forsinket til 2018. Annonceringen gav Night Dive Studios på deres Kickstarter-side, da en fan spurgte udvikleren om udgivelsesdatoen. Night Dive Studios svarede: "Vores mål er at lancere på PC/Mac/Linux/Xbox One/PS4 i anden kvartal af 2018".

Den originale udgivelsesdato var oprindeligt december 2017, og vi ved ikke hvorfor spillet er udskudt, men det kan have noget at gøre med blandt andet Night Dive Studios arbejde med remasters af Turok.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...