Snart detaljer om Nintendo NX

Rygte siger, at informationer om Nintendos næste er lige om hjørnet.

Nintendo er et af de firmaer, der virkelig kan holde noget hemmeligt. Og det er også tilfældet med deres kommende konsol, der går under kodenavnet NX. Ingen ved noget, men alle har en teori eller har hørt et rygte.

Nogen siger at den kommer til at bruge kassetter i stedet for skiver. At den er en hybrid mellem håndholdt og stationær konsol. Og så videre og så videre. Ingen ved dog noget helt konkret, men det er snart fortid. Ifølge Wall Street Journal, forventes Nintendo at frigive detaljer om maskinen i begyndelsen af oktober.

Det er også snart på tide, hvis offentligheden skal have noget at se frem til, da maskinen er sat til at udkomme allerede til marts næste år. Nintendo of Americas chef, Reggie "Taking names and Kicking ass" Fils-Aime, har understeget, at firmaet skal være bedre til at fortælle offentligheden om NX for at undgå en gentagelse Wii U-lanceringen.

Jump to comments (0)

About the author

Asmus Neergaard

Asmus Neergaard

Chefredaktør

Eurogamers chefredaktør er hjemboende i London, og kan spore sin forkærlighed til spil tilbage til Gameboys, Commodore 64ere og Kirby's Adventure på NES. At lave dårlige ordspil er hans ubestridte yndlingsbeskæftigelse.

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (0)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading