Playstation 4 Pro udkommer i November

Den længe rygtede Playstation Neo konsol, får udgivelsesdato og officiel navn. 

Endelig løftede Sony sløret for deres opgraderede Playstation 4 konsol. Playstation 4 Pro bliver navnet på konsollen, den er sat til at udkommer den 10. November i Danmark. Prisen er sat til €399 Euro, hvilket er samme pris som den originale PS4 blev lanceret til. I Danmark kostede den 4.499 kr., så vi vil tro at prisen bliver den samme som dengang.

1
Her er den så endelig.

4K og HDR er de slagord som følgede annonceringen i går aftes. Playstation 4 Pro er dobbelt så kraftig som sin forgænger, hvilket vil sige at den kan afspille spil i 4K opløsning. Under mødet fortalte og viste Mark Cerny, hvad der adskiller den nye Pro fra en normal Playstation 4, højere opløsning og bedre ydelse i spil er de mest markante fremskridt.

Her kan du se et interview med arkitekten bag den nye konsol, Mark Cerny:

Har du ikke et 4K Tv eller planer om at anskaffe dig et i fremtiden, så vil PS4 Pro stadigvæk ændre dine spiloplevelser. Folk som ejer et 1080p HD-Tv, vil opleve flere effekter og en mere stabil framerate i spil når de spiller på Pro. Det skal dog siges at det er op til den enkelte spil udvikler, hvordan de vil udnytte den større kraft i maskinen. Rise of The Tomb Raider vil f.eks. tilbyde dig 3 valgmuligheder:

  • 4K mode, Fuld opløsning med flest effekter. 30fps.
  • 1080p high framerate, Spillet kører med min. 45fps op til 60fps, uden alle effekter
  • 1080p bells and whistles, låst 30fps med alle effekter på max

Alle fremtidige spil til Playstation 4, vil kunne spilles på alle udgaver af konsollen, på den måde bliver ingen sat til side. Playstation 4 Pro er beregnet til folk, som ønsker at deres spil skal se bedre ud, og folk som ejer et 4K Tv.

2
Konsollen er blevet en smule tykkere.

Indtil lanceringen i November, har Sony planer om at komme med mange flere oplysninger om Playstation 4 Pro. Du kan læse mere om konsollen på Sony´s Danske hjemmeside. Vi vil selvfølgelig følge op på alle nyheder som må komme i fremtiden.

På Eurogamer.net har vores engelske kollegaer været så heldig at opleve konsollen selv. Her kan du læse hvordan Richatrd Leadbetter, oplevede sine første 3 timer med Playstation 4 Pro.

Jump to comments (2)

About the author

Mikael Bisp

Mikael Bisp

Skribent

Mikael er en gammel gamer som startede helt tilbage i Pong tiden. Vi snakker her om en mand som har smadret 10 til 20 Joysticks på både Commodore 64 og Amiga 500, men de seneste mange år har det dog været på Playstation-maskinerne, at han har ladet sine frustrationer få frit løb. Mikael har igennem mere end et årti hærget danske spil-hjemmesider, både som anmelder/skribent og som den altid hjælpsomme forumpersonlighed Hanmik.

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading