Eurogamer.dk

Har vi fundet det grimmeste mål i FIFA 15?

Drama? Tjek. Flot mål? Nej.

FIFA kan være en absolut fornøjelse at spille, men der forekommer også situationer, hvor man lige skal bide tænderne sammen, og tælle til ti. Det er en del af sporten, at tingene ikke altid går den rigtige vej, og hva' fa'en, det kan man leve med.

I stedet for at tage nedenstående mål, og blive oprevet over udfaldet, så har youtuberen "John Bowen" valgt, at lave en gennemført video af en ganske uheldig situation for Chelsea.

Vi er midt i en kamp mellem Arsenal og Chelsea, hvor følelserne - som altid - sidder udenpå tøjet. De to London-hold har givetvis kæmpet en god kamp, på en ganske regnvåd Emirates Stadium. Alexis Sanchez har bolden på venstrekanten, og smider den ind i boksen hvor Aaron Ramsey står klar. Desværre er det Chelsea-spilleren, Nemanja Matic, der lige får en berøring på, og herfra opstår der absolut kaos ved målstregen.

Man kan måske bedst beskrive målet som en følelsesmæssig rutsjebanetur for begge hold, men det er Alexis Sanchez der virkelig sætter prikken over i'et med sin reaktion. Det er en flot produceret video, der fanger dramaet på bedste vis.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...