Eurogamer.dk

Tony Hawk om skateboarding og computerspil

Mads fik en snak med legenden da han gæstede København

Det var en solskinsrig tirsdag formiddag, hvor jeg med længselsfulde skridt fra Nørreport station gik mod Hotel Skt. Petri. Dagen var kommet, hvor jeg skulle møde en vaskeægte legende. Tony Hawk.

Den 47-årige amerikanske skateboarder var kommet til København for at promovere det kommende Tony Hawk's Pro Skater 5, samt give opvisning med sit Birdhouse-hold, der er på tour i Europa for tiden. Det var derfor ikke uden mærkbar nervøsitet, at jeg trådte ind i foyeren og blev gelejdet op i en stor sal, hvor team-manager Steve tog imod.

At kalde det en sal er måske så meget sagt, men der var højt til loftet, og godt med plads til de ca. 12 mennesker, der hverken var Tony Hawk eller de to friske fyre fra M!, der allerede var i gang med et interview, da døren blev åbnet. Efter et par minutters nervøs venten og overvejelser omkring spørgsmålenes relevans, jamen så var det pludselig tid til at sætte sig ned med skateboard-ikonet.

Hvad der kom ud af selve interviewet, kan ses lige herunder. Det hele foregår på engelsk.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...