Eurogamer.dk

FIFA: Er dette verdens uheldigste selvmål?

Frustration og måben kan forekomme

Vi er nået til det 70. minut i kampen mellem Holland og Argentina. Sergio Agüero får chancen til, at banke en tredje kasse ind bag Michel Vorm, i de orangeklædte hollænderes mål, men den bliver reddet! Det skal dog ikke blive enden på et angreb, hvor den hollandske forsvarstrio bestående af De Vrij, Martins Indi og Janmaat alle forsøger at smide læderkuglen i sikkerhed.

Hvad der i stedet opstår er ren kaos. Tungen skal holdes lige i munden, mens ballerne må klemmes noget så kraftigt sammen. Det ene forsøg på at cleare bolden, fører til den næste katastrofale handling, og i sidste ende må målmand Vorm se sig slået.

Se med i de hysteriske optøjer, der egentlig bedst hører hjemme i Gøg og Gokkes skøre verden.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...