Eurogamer.dk

Danskudviklede A Hat in Time er på Kickstarter

Vi tager en snak med manden bag det

Du kan være med til at bestemme hvad der skal ske i de sidste 3 kapitler

Vi har tidligere skrevet om A Hat in Time, da skaberen bag smed det op på Steam Greenlight.

Det er et "saml-en-masse"-spil, med cel-shaded grafik i stil med Legend of Zelda: Wind Waker, med en spillestil der inspireret af Conkers Bad Fur Day, blandet sammen med en lille smule tidsrejseri.

Nu søger Jonas Kærlev støtte andetsteds for at føre sin drøm ud i virkeligheden. Der er blevet oprettet en Kickstarter kampagne som skal hjælpe med at skaffe de nødvendige penge til at producere spillet.

Vi har taget et ord med Jonas, om hvordan det ser ud med spillet, og hvad hans forventninger til det er.

- Spillet er stadig en prototype. Men vi har nået en del af spillets første og andet kapitel - der er fem kapitler i alt, siger Jonas, da vi spørger hvor langt han er med spillet.

- Medmindre Kickstarter-kampagnen tilføjer flere.

Hvis der bliver skaffet nok penge, kommer der to kapitler mere til spillet. Inden da er det dog muligt at få tilføjet co-op og at få kommentarer fra udviklerne.

Projektet startede som et soloprojekt for Jonas Kærlev, men er siden blevet udvidet, således at de nu er otte på holdet.

- Jeg startede ud alene i august, og siden da er holdet langsomt vokset. Trey Brown og William T. Nicholls kendte jeg i forvejen da vi havde arbejdet sammen på andre projekter. For de andre er det lidt af en blanding, nogle har jeg selv taget kontakt til, andre har set vores fremstillinger og kontaktet os.

Men hvis spillet allerede er klar til Greenlight, hvorfor er der så behov for en Kickstarter-kampagne?

- Vi har arbejdet på et $0 budget indtil nu, og det er blevet et problem at bruge så meget tid og så mange kræfter for os - spil tager lang tid at lave, og det er en dyr proces! Vi føler at vi har vist, at vi er i stand til at producere noget, og nu vil vi gerne for alvor gå i gang! Hvis vi ikke når vores mål, bliver mange af os nød til at stoppe vores arbejde på projektet.

Du kan læse mere om A Hat in Time her. Ellers kan vi anbefale at stemme på dem på Greenlight, at støtte deres Kickstarter, og se traileren for spillet nedenfor:

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...