Eurogamer.dk

Store advarsler om PS4 DRM

Twitter-nationen er skeptisk overfor mulig DRM i PS4

#PS4noDRM er vældigt anvendt for tiden.

Microsoft er ikke ene om at have problemer med piratsikring, der samtidig ikke skal opildne til for meget had blandt forbrugerne. Sony er kommet i en tilsvarende PR-ballade på Twitter over udsigterne til, at PS4 måske ikke bliver så DRM-fri som lovet.

Sony har egentlig ikke sagt noget, der kunne give indtryk af en kommende piratsikring i PS4, men alligevel har tusindvis af brugere valgt at starte en kampagne til at holde Sony på en DRM-fri rute. Med hashtag'sne#PS4noDRM og #PS4UsedGames bliver der i øjeblikket sendt flere beskeder til Sony-chefer såsom Shuhei Yoshida og Scott Rhode, hvor gamerne opfordrer dem til ikke at lægge DRM-beskyttelse på PS4-spil.

Kampagnen har også spredt sig til fora, bl.a. NeoGAF, hvor brugerne holder øje med Sonys reaktioner. Indtil videre har Scott Rhode sagt meget diplomatisk, at han er glad for folks lidenskab. Det forlyder fra Eurogamers kilder i branchen, at Sony er meget opmærksomme på Microsofts aktuelle pressestrid, og at de vil agere meget forsigtigt for ikke at få samme reaktion på nakken.

Microsoft har haft svære problemer med at kommunikere hvordan og hvorfor man kan eller ikke kan spille Xbox One-spil på andre konsoller end sin egen, med mindre man logger ind på de øvrige konsoller.

Kommentarer (5)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...