Problemerne med Microsofts præsentation af Xbox One

Fortalt i billeder af brugerne på Reddit

Mange af jer så muligvis Xbox One præsentationen i går, og hvis I ikke gjorde, har i formentligt læst om den allerede. Det kan næsten ikke undgås, det er over alt på nettet.

1
Kinect holder øje med dig

Lidt ærgerligt er det måske, at langt det meste af det man læser om det er negative ting. Altså ærgerligt på den måde, at det er sandt det der skrives. Der har ikke været voldsomt meget grund til at være begejstret for det Microsoft har vist frem indtil videre. Mange af de funktioner som folk har frygtet er nemlig med i konsollen.

Husker I folkets modstand over for Always Online-kravet? Det har Microsoft ignoreret. Konsollen kræver kontakt til Microsofts servere mindst én gang i døgnet, ellers nægter den at fungere. Hvis den får den kontakt, kan den dog godt spille offline spil.

Microsoft har også lyttet til hvor meget brugerne elsker kinect... Derfor har de valgt at gøre det en integreret del af konsollen. Den kan simpelthen ikke fungere uden at det uhyggelige kamera er koblet til. Og lytter. I en konsol der er forbundet til nettet. Vi kan umuligt være de eneste der synes dette virker lidt skummelt.

Mange mener også at selve det fysiske design er helt forfærdeligt. Ja, det er måske ikke det flotteste, men ærligt talt er det vel heller ikke så vigtigt. Ikke når der er så mange andre ting at brokke sig over.

3
'One' som i den tredje Xbox...

Hvad med navnet? Der var hele sagen med en bruger på Reddit, der havde lavet er falsk logo-design, hvor han kaldte den Xbox Infinity, men ud over det har der været rygter om at den bare skulle hedde Xbox, eller måske Xbox 720.

Mon ikke de fleste blev lidt overrasket da der blev sagt Xbox One. Det kan da næppe blive mere forvirrende. Så er vi gået fra Xbox, som mange ynder at kalde den første Xbox, til Xbox 360, og så til Xbox One. Der skulle Microsoft måske ikke have ladet sig inspirere af Nintendos, som jo ellers har været mesteren i dårlige navne i denne generation, med sin Wii U.

Der er nogle helt bestemt ting, som os gamere gerne vil se til en sådan præsentation. Vi vil se hardware, vi vil se software, altså selve styresystemet, og vi vil se spil. Men ikke bare cutscenes fra spil, vi vil se gameplay. I den kategori magtede Microsoft heller ikke rigtigt at imponere, med alle deres pre-rendered spilscener. Vi har ikke fået lov at se den rigtige hardware sat på prøve endnu.

Så hvis Microsofts præsentation virkeligt har været så dårlig, hvorfor blev der så klappet så meget under præsentationen? Prøv at læse de beskeder, som gæsterne har lagt på Twitter:

2

Tilsyneladende har Microsoft haft plantet nogle folk til at sørge for at klappe. Det er selvfølgeligt ikke en usædvanlig ting at gøre, men hvis det har været så slemt at folk har kommenteret på det, må det have været voldsomt.

Alle disse problemer blegner dog, i forhold til den fokus Microsoft havde på deres nye konsols TV-funktionalitet. Det er da sikkert fedt nok, altså i de lande hvor det virker. Meget tyder på at denne funktion ikke kommer til at fungere i Danmark, i hvert fald ikke lige foreløbigt.

Vi må håbe, at Microsoft forstår at sælge deres produkt lidt bedre til E3.

Jump to comments (14)

About the author

Mads Madsen

Mads Madsen

Contributor

Mads Madsen er vores hardcore League of Legends gamer, hvor han helst render rundt og forgifter fjenderne som Singed eller Teemo. Når han ikke er logget ind i LoL spiller han co-op spil med vennerne på PS3 eller spiller Indiespil fra Steam. Desuden hopper han gerne omkring i Europa for at prøve de nyeste spil. Sideløbende med dette får han tid til at studere guitar på musikkonservatoriet i Esbjerg. Har været hos Eurogamer siden 2012

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (14)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading