Cello Fortress: Fire spillere mod én cellist

Cellisten styrer ved at spille musik

Det er ikke ligefrem et nyt fænomen at styre spil via et instrument. Bare se på Guitar Hero, Guitar Wizard og alle de andre musikspil. Men at navigere et spil, som ikke går ud på at frembringe musik, via et rigtigt instrument, er straks sjældnere set.

Og det er akkurat konceptet i computerspillet Cello Fortress. Her skal fire mand forsøge at angribe en base, som cellisten forsvarer ved at spille musik.

Enkelte toner, samt længere melodier, affyrer således diverse våben. Hvis cellisten spiller langsomme toner i et højt register, eksempelvis, trigger han langdistancekanonerne. Spiller han hurtigt i et højt register, affyrer han sit maskingevær osv..

I det lave register kan cellisten lægge miner, og få dem til at følge efter fjenderne. Dissonerende akkorder bruges til at sætte gang i flammekasteren, og sidst, men bestemt ikke mindst, kan han bruge specielle angreb ved at spille en særlig kompliceret melodi, som dræber alt på hver sin side af skærmen.

De fire øvrige spillere, der kæmper mod cellisten, spiller på gængse Xbox-controllere, og skal således forsøge at afvæbne dennes våbensystemer.

Cello Fortress er udviklet af Joost van Dongen, grundlægger af Ronimo Games, som blandt andet har lavet MOBA-spillet Awesomenauts, samt Swords & Soldiers. Tanken er, at projektet skal demonstrere en alternativ koncertform, hvor publikum er mere involveret.

Vi glæder os til at se symfoniorkesterversionen med snesevis af instrumenter og tusindvis af modspillere.

Jump to comments (4)

About the author

Mads Madsen

Mads Madsen

Contributor

Mads Madsen er vores hardcore League of Legends gamer, hvor han helst render rundt og forgifter fjenderne som Singed eller Teemo. Når han ikke er logget ind i LoL spiller han co-op spil med vennerne på PS3 eller spiller Indiespil fra Steam. Desuden hopper han gerne omkring i Europa for at prøve de nyeste spil. Sideløbende med dette får han tid til at studere guitar på musikkonservatoriet i Esbjerg. Har været hos Eurogamer siden 2012

Relateret indhold

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Se også...

Shark Laptop G17-70 - Anmeldelse

Kvalitetskomponenter med stærk performance møder designmæssige udfordringer.

EssentieltFinal Fantasy XV - Anmeldelse

Charmerende og rørende roadtrip, kombineret med rigelige mængder japanske særheder.

FeatureSkyrim in Concert - Anmeldelse

Bethesdas eventyr er lige så fremragende, selvom man blot lytter til musikken.

Kommentarer (4)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

Hide low-scoring comments
Sortering
Threading