Eurogamer.dk

Ubisoft bekræfter Assassin's Creed 4: Black Flag

Eurogamer.dk har meget mere på mandag

Gårsdagens billeder af et nyt Assassin's Creed, der skulle foregå i begyndelsen af 1700-tallets Karibien og have pirateri som sit overordnede tema, var faktisk ganske ægte.

Ubisoft har netop bekræftet Assassin's Creed 4: Black Flag som det næste selvstændige spil i serien og udsendt billedet nedenfor, der viser spillets foreløbige cover-artwork.

Billedet viser, at spillet i første omgang kommer til pc, PS3, Xbox 360 og Wii U. Det er dog hverken be- eller afkræftet, om Ubisoft også når at få spillet ud til de næste konsoller i form af Playstation 4 og Xbox 720.

Playstation 3-udgaven kan se frem til 60 minutters eksklusivt gameplay, som ikke bliver inkluderet i de øvrige versioner.

Eurogamer sidder inde med en masse yderligere information om Assassin's Creed 4, men grundet vores eksklusive aftale med Ubisoft er det først på mandag, at vi kan afsløre alt det nye om piratspillet. Følg med på sitet til den tid!

Rygterne fortalte dog forleden, at spillet foregår i år 1715, hvor du spiller hovedrollen som en ny person ved navn Edward Kenway. Han er bedstefar til Connor fra Assassin's Creed 3 og ernærer sig som pirat i Karibien under pirateriets guldalder. Du skal bruge en stor del af spillet på at sejle i området med de mekanismer, som Assasin's Creed 3 introducerede.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...