Eurogamer.dk

The War Z er tilbage på Steam

Eftersidningen er slut

Zombiespillet er igen lukket ind i varmen.

Skandalen om zombiespillet The War Z har fået en foreløbig afklaring, da spillet igen er sat til salg på Steam. Hammerpoint Interactive og Valve er blevet enige om, at en række rettelser og tilføjelser har løftet titlen op på et fornuftigt kvalitetsleje, hvor det atter er forsvarligt at sætte spillet til salg.

I en pressemeddelelse skriver de to firmaer, måske en anelse tørt, at de har lyttet til brugernes 'feedback'.

- War Z er nu igen til salg på Steam. Valve og Hammerpoint Interactive har samarbejdet om at svare på brugernes feedback, opdatere Steam-siden og sætte spillet til salg over hele kloden. Vi har også udsendt en ny patch, der opdaterer de eksisterende ejeres spil. Derfor er det ikke længere muligt at få refunderet sit køb.

Denne 'feedback' opstod i midten af december, da The War Z kom til salg på Steam. Kritikken af spillet bredte sig lynende hurtigt som en steppebrand, da mange salgspunkter slet ikke var opfyldt. Udviklerne fejede beskyldningerne af bordet ved at sige, at brugerne havde misforstået udgivelsen og ikke respekterede, at der var tale om en foreløbig alphaversion.

Resultatet på dette træk blev, at Valve smed spillet af Steam ét døgn efter premieren. Folk, der havde nået at købe og downloade spillet, blev efterladt med en total hackerbule af smadrede servers med snydeværktøjer og ubalancer.

Den nye udgave af The War Z koster 15 euro på Steam. Du kan også købe spillet sammen med lidt af dets obskure, virtuelle møntfod som en pakkeløsning.

For et bedre indblik i en af 10'ernes største spilskandale kan du se tilbage på Eurogamer.dks dækning af The War Z. Du kan også læse Eurogamer.dks The War Z anmeldelse, hvor vi ytrede en vis utilfredshed med spillet og dets system med mikrobetalinger.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...