Eurogamer.dk

HD-billeder af PlayStation 4's brugergrænseflade

Tjek det nye interface ud

Til sidste uges store presseevent gav Sony os en forsmag på interfacet i den kommende Playstation 4. Nu har konsolproducenten udsendt en række HD-billeder, der for alvor giver et indblik i interfacet og dets mange nye netværksfunktioner.

Du kan eksempelvis se, hvordan en brugers profil vil se ud, og hvordan man kan bruge Share-knappen til at dele billeder og videoer på de sociale medier. Som det fremgår, kan du både dele gemte videoklip og streame video direkte fra dine aktuelle spilsessioner.

Billederne ser du nedenfor.

Ud over disse normale brugerfunktioner, hvoraf en del også var til stede i Playstation 3, får du via hovedmenuen direkte adgang til musik, videoer og alle dine gemte spil. Som en afgørende forandring søger Sony at knytte dit eget borgerlige navn til profilen og ikke et anonymt alias, selvom det stadig er en mulighed.

Du kan også se med på vennernes delte videoer i et Facebook- og Twitter-agtigt feed.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...