Eurogamer.dk

Uncharted 3 multiplayer bliver gratis at spille op til level 15

Også for dem som ikke ejer selve spillet

Uncharted 3s multiplayer plejede at kræve et online pass, men Sony og Naughty Dog har nu ændret i strukturen så det nu er gratis for alle - ikke bare dem som ejer spillet, men gratis for alle som et multiplayer spil i sig selv.

Uncharted 3: Drake's Deception Core Multiplayer Experience kan downloades igennem PlayStation Store og lader dig spille op til level 15 uden bekostning. Efter det skal man køb sig til at blive højere level og til co-op missioner. Eller man kan købe den digitale Uncharted 3 GOTY Edition som har alle 12 DLC baner, alle co-op mulitplayer modes og mere end 40 udseende til karaktererne. "Hvis du køber den digitale udgave får du essentielt singleplayer spillet gratis," sagde Naughty Dogs Eric Monacelli på PlayStation Blog.

Prisen for de forskellige ting er endnu ikke helt sikker, men IGN har skrevet de følgende priser:

  • Hæve level cap to 25 - $4.99
  • Co-op Arena (M/Shade Mode) - $9.99
  • Co-op Adventure (M/Fort co-op) - $11.99
  • Level Cap fjernet - $19.99
  • Uncharted 3 GOTY Digital Version - $39.99

Desuden kan man købe multiplayer baner i pakker, split-screen og singleplayer spillet for sig selv.

Robert Cogburn - Lead Game designer for Naughty Dog - fortalte desuden Joystiq at spillet har retroaktivt leveling, så hvis du spiller efter du er nået level 15 uden at have opgraderet til at kunne blive højere level, vil du automatisk stige tilsvarende i level så snart du køber opgraderingen.

Hvis man har flere sprøgsmål til hvordan Uncharted Multiplayer fungerer kan man benytte sig af Naughty Dogs FAQ.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...