Eurogamer.dk

Prøv kræfter med at være kattedame

Frosne katte med AIDS og tvedelte haler

Bare nogle få af de over 25 million milliard milliard katte der findes i spillet...

For noget tid siden bragte vi nyheden om det næste spil som Edmund McMillen - skaberen af Super Meat Boy - arbejder på, nemlig Mew-Genics.

1

McMillen har nu afsløret lidt mere om hvad spillet går ud på i et vældigt underholdende blogindlæg. Han beskriver det umiddelbart som "en blanding af The Sims og Pokemon, med en smule Animal Crossing og Tamagotchi blandet i."

I bund og grund går det altså ud på at tage sig af en absurd mængde katte. Du skal altså sørge for at de får mad og er glade - hvilket godt kan være besværligt da katte jo har deres egen vilje.

2

I sit blogindlæg fortæller McMillen om hvordan han i spillet tøer en kat med tvedelt hale op (ja du læste rigtigt, katten var frossen), og prøver at krydse den med en vild kat han har fundet. De to unger delte moderens specielle hale, men havde desværre også arvet faderens narkolepsi. Desuden løb faderen væk - men først efter at have givet moderen AIDS.

Kort derefter bliver han anholdt af det lokale politi fordi at han lod sin kat løbe væk. Eller måske var det fordi han lod sin kat få AIDS. Eller på grund af den døde kat i hans kælder - det er svært at vide med sikkerhed.

"Det vi forsøger at gøre er at lave et spil som føles levende, et spil som laver historier imens man spiller, hvor konsekvenserne af ens handlinger har betydning," skriver McMillen.

"Det skal siges at der i øjeblikket er 25,418,658,283,290,000,000,000,000 (et stadigt voksende tal) forskellige katte i Mew-Genics."

"Og det er bare når man ser på deres udseende," forklarer han. "Det tager ikke hensyn til at de ser anderledes ud som killinger, kan være forskellige størrelse, bevæge sig anderledes, har forskellige stats og personligheder osv."

Mew-Genics udkommer senere i år på Steam, iOS, Android og muligvis andre platforme. Indtil videre er der ikke lagt andet ud fra spillet end et par billeder og en video med musikken til spillet.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...