Eurogamer.dk

Nyt Command & Conquer får alle tidsperioder

Der kommer pakker med Generals, Red Alert og Tiberium

Alle tre C&C-universer kommer ombord i det næste spil.

Det næste Command & Conquer udkommer inden årets udgang, og det bliver ikke (kun) et selvstændigt, nyt Generals-spil som først annonceret. I stedet laver EA og Victory Games projektet om til free-to-play, hvilket baner vejen for at alle seriens tre store tidsperioder kan komme ombord i projektet.

Det vil ske skridt for skridt, hvor Generals-universet bliver den første pakke, efterfulgt af Red Alert- og Tiberium-missioner en god rum tid efter. Det er dog ikke konkret, hvor længe der vil gå mellem hver enkelt tidslinie.

Bekræftelsen kommer fra Tim Morten, der er senior development director hos Victory Games. Han hentyder også til, at der kan komme helt nye tidslinier ombord, hvis holdet er tilpas kreative med Command & Conquer-idéen.

- Vi begynder med Generals-universet og de tre grupper, der er i dette. Det første vi tilsætter bagefter er flere baner, game-modes og generaler, så folks unikke stilarter kan rummes i spillet. Over tid vil vi satse på flere grupperinger via mini-kampagner og plot-drevne gamemodes.

Arbejdet med Tiberium og Red Alert vil dog først komme et godt stykke hen ad vejen.

Det lyder som om Victory Games lader sig inspirere af StarCraft 2, hvor der også er gået flere år mellem Wings of Liberty og Heart of the Swarm. Victory planlægger dog at lade free-to-play-Command & Conquer blive en titel, der skal bestå i flere år og måske endda udvikles over et helt årti. Ud fra dagens melding tyder meget på, at hver enkelt gruppering kan kæmpe mod hinanden, eksempelvis GDI mod Sovjetunionen.

Inden det færdige spil udkommer vil EA og Victory sørge for en betatest af spillet, så du kan se, om det er noget for din smag.

Kommentarer (2)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...