Eurogamer.dk

Assassin's Creed 4: Black Flag afsløret

Navnet er Edward Kenway. Året er 1715.

En ny og ret bemærkelsesværdig lækage fra Ubisoft peger på, at det næste Assassin's Creed får undertitlen 'Black Flag' og pirateri i 1700-tallets Karibien som sit overordnede tema. Lækagen består af et screenshot og en plakat, der viser designernes vision med spillet samt hovedpersonen Edward Kenway.

Tegningen er havnet hos Kotaku, men vi har gengivet enkelte af billederne nedenfor.

Her ser man tydeligt hovedpersonen i det vanlige Assassin-tøj, men omgivet af farlige pirater og det velkendte piratflag i baggrunden. Efter sigende er Edward Kenway bedstefar til Connor, hovedpersonen i efterårets Assassin's Creed 3.

I stil med Sid Meier's Pirates foregår spillet i pirateriets guldalder, hvor du bl.a. bliver i stand til at besøge Havana, Kingston og Florida på din rejse. Dømt ud fra den store satsning på skibsfart i Assassin's Creed 3 bliver det sandsynligvis disse funktioner, der skal katapulteres til tops i det fjerde selvstændige spil i serien.

Ubisoft har dog ikke kommenteret på lækagen eller bragt en egentlig annoncering af spillet.

1

Nu med piratbuks.

Her ser du i øvrigt det første screenshot, der rygtes at være taget direkte fra spillet. Vi har tidligere fået at vide, at det næste Assassin's Creed ville udkomme i år, og at det ville få en ny tidsalder et stykke fra Den Amerikanske Revolution i 3'eren.

3

Tak for billedet til en vis Nicholas Gigante.

Kommentarer (1)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...