Eurogamer.dk

Beyond Good & Evil 2 er stadig under udvikling

Tidligere ansats CV tyder på at det også kommer tl Wii U

Ubisofts chef har bekræftet at de stadig har planer om at lave en efterfølger til 2003 spillet Beyond God & Evil.

Nyheden kommer efter rygter om at Michel Ancel - skaberen bag spillet - havde sagt op. Disse rygter blev dog benægtet af Ubisoft France.

"Det kommer," sagde Ubisofts chef Yves Guillemot om Beyond Good & Evil 2 til Kotaku efter sidste uges PlayStation 4 event.

"Jeg har ikke flere kommentarer til BG&E2," forsatte han, "fordi jeg tror at næste gang vi ses har jeg noget nyt at fortælle."

Fans af det førte spil har ventet længe på efterfølgeren. I 2011 var spillet under udvikling, men det blev sat i bero for at Michel Ancel kunne færdiggøre Rayman Legends.

Sidste år dukkede der screenshots fra en tidlig udgave af spillet op online. Siden da har Ubisoft fortalt at spillet ikke kommer til at køre på denne generations konsoller - vi skal op i PS4 generationen.

1

En opdateringen til en tidligere Ubisoft level designers CV - set på LinkedIn - tyder på at spillet også udkommer til Wii U (tak, GoNintendo).

Han har dog arbejdet både på Killer Freaks (det som blev til ZombiU) og BG%amp;E2, så det vides ikke om Wii U delen refererer til begge spil, eller kun Killer Freaks.

Beyond Good & Evil 2 har nu været under udvikling i størstedelen af et årti. Serien var oprindeligt planlagt som en trilogi, men på grund af lavere end forventet salg af det første spil blev de sidste to sat på standby.

Beyond Good & Evil 2 concept trailer

Kommentarer (5)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...