Eurogamer.dk

Battlefield 4 bekræftet til next-gen-konsollerne

Vises frem til april eller maj

En nylig fremvisning af Battlefield 4 var forløberen til en offentlig annoncering om få måneder.

Det næste Battlefield-spil er ikke kun på vej til Playstation 3 og Xbox 360, men også til Playstation 4 og den næste Xbox. Endvidere bliver Battlefield 4 vist frem for offentligheden til et presseevent, som bliver afholdt enten i slutningen af april eller begyndelsen af maj.

Det bekræfter Frank Gibeau, der er chef for EA Labels.

Detaljerne kommer i forbindelse med et interview, hvor EA sætter ord på forventningerne og forberedelserne til den næste konsolgeneration. Det forlyder, at udgiveren har brugt adskillige måneder på at lære om arkitekturen i PS4 og Xbox 720, og at de allerede nu tager de de første grundtrin til at udvikle spil til konsollerne.

For fem dage siden afslørede en chef for GameStop, at EA havde vist spillet frem bag lukkede døre. Det viser sig nu, ifølge Frank Gibeau, at det var en kæmpe fremvisning for flere end 500 butiksejere internt i GameStop-kæden. De skulle efter sigende have været vældigt begejstrede for spillet.

Eurogamer holder selvfølgelig øje med Battlefield 4 og bringer dig de første screenshots og videoer, så snart de bliver offentliggjort. I mellemtiden kan du læse mere om spillet på vores Battlefield 4 side.

Battlefield 3: Aftermath - Trailer

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...