Eurogamer.dk

ArmA 3 Alpha er udkommet

[Opdateret] Se den første trailer her

Bohemias militærsimulator er snart klar til kamp.

5 MAR, OPDATERET MED VIDEO:

Der går stadig noget tid, før vi ser den færdige udgave af ArmA III dukke op på spilhylderne. Men snart får du chancen for at teste spillet og levere afgørende feedback til holdet bag. Bohemia Interactive har sat kryds i kalenderen den 5. marts til den første alphatest af spillet.

Her kan du - til en pris på 25 euro - downloade en foreløbig udgave af spillet med fire missioner, der sætter fokus på hhv. fodsoldater, køretøjer, dykning og helikoptere. I multiplayerdelen er der kun to scenarier, men du kan skabe dine egne med nogle medfølgende modding- og scenarieværktøjer.

Præcis som i det færdige spil foregår kampene på en opdigtet ø ved navn Stratis, da Bohemia mødte en del modstand med at døbe den efter virkelighedens Lemnos. Udvikleren har genskabt op mod 20 kvadratkilometer ægæisk øparadis til skueplads for krigen mellem NATO og en fremtidig, mellemøstlig alliance med Iran i spidsen.

Som nævnt koster det 25 euro at få adgang til alphaudgaven af ArmA 3, men du kan også sætte 40 euro til og få adgang til både alphaversionen og den fremtidige butiksudgave af ArmA 3. I så fald skal du købe ArmA III: Digital Deluxe Edition. Begge udgaver sættes til salg på Steam.

Fra den 12. marts åbner Bohemia op for en invite-baseret gratis alphatest, hvor en af dine venner skal invitere dig for at du kan få adgang. Denne gratisversion mangler i øvrigt multiplayer.

Der er endnu ikke konkrete planer om hvornår ArmA 3 får premiere, men vi ved dog, at det i første omgang kun udkommer til pc.

Du kan læse meget mere om Bohemia Interactives militærsimulator i Eurogamer.dks ArmA III side.

Kommentarer (5)

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...