Eurogamer.dk

Ubisoft: Vi håber på en kortere konsolgeneration

Der skal ikke gå syv år, før Playstation 5 kommer

Den nuværende konsolgeneration blev for lang, mener Yves Guillemot fra Ubisoft.

Når Playstation 4 udkommer sidst på året i Japan, vil der være gået syv år siden premieren på Playstation 3 i november 2006. Det er for lang tid for en konsolgeneration ifølge Ubisoft. I stedet håber de, at den næste konsolgeneration bliver væsentligt kortere.

Firmaets øverste chef, Yves Guillemot, så hellere en varighed på maksimalt fire år. Det skal sikre mere kreativitet og ikke trække platformene længere i langdrag, end man kan forsvare teknologisk.

- Vi vil ikke have, at den næste generation også varer syv år. De nuværende konsoller har været der længe, og det har vi sagt i rigtig lang tid. Når en ny konsol kommer, bliver folk mere kreative og risikovillige, og de føler en større åbenhed som følge af den nye platform, udtaler han til MCV.

Til gengæld glæder han sig over, at vi med Playstation 4 får stiftet bekendtskab med cloudgaming. Det kan skrabe nogle erfaringer sammen, som så kan bruges til en fremtidig Playstation 5 med den tids opdaterede grafik- og netværksteknologi.

Guillemot hører også fra sine udviklere, at de sandsynligvis får godt styr på Playstation 4's udviklingsværktøjer tidligere end det har været tilfældet med PS3.

Præcist hvor meget Playstation 4 kan levere af grafik, kan du læse i Eurogamer.dks nye artikel om PS4.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...