Eurogamer.dk

Drengedrømmen: virkeligheden som computerspil

Moderne krig mod Pac-Man, drager og baseballbat

Krig bliver aldrig det samme...

Hvad er den ene ting fra gaming som du helst ville overføre til det virkelige liv? Vi har før vist en video hvor der fandtes achievements i virkeligheden - hvilket bestemt kunne være en sjov ting - men dagens video har også et godt bud på noget der kunne være fedt.

Nemlig Mods.

Mods - altså modifikationer - er når brugere går ind og ændrer i spillets filer for at få en anderledes oplevelse. Man kan fx lave om på udseendet, eller tilføje nye fjender til spillet. I den følgende video ser vi nogle uheldige soldater som finder sig selv i en kamp imod Pac-Man, magi og Team Fortress 2 soldater. Videoen er lavet af YouTube brugeren AndrewMFilms.

Hvis vi kunne tilføje Mods til virkeligheden var det ikke præcis det her vi ville bruge det til - det ville nok nærmere være noget der involverede penge i store mængder - men mon ikke det amerikanske militær ville være interesseret i denne udgave.

Se selv hvor godt soldaterne klarer det i nedenstående film.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...