Eurogamer.dk

Sony: Alt PS4 cloud måske ikke med fra start

Jack Tretton nedtoner tjenestens rolle i PS4-premieren

Der bliver tale om en skrabet cloud-tjeneste, når PS4 kommer på gaden.

Alle de store visioner med Playstation 4's Gaikai-udviklede cloudtjeneste bliver næppe færdige og samlede, når konsollen udkommer i USA og Japan i slutningen af året. I stedet nedtoner den øverste chef for Sonys Playstation-division i USA, Jack Tretton, tjenestens rolle i PS4-premieren.

Udtalelserne er bragt i finansmagasinet Forbes i dagene efter fremvisningen den 20. februar.

- Funktionerne vil selvfølgelig komme til konsollen før eller siden, men jeg ved ikke, om de alle er til stede på dag ét. Mange af tingene vil vi bygge ind over noget tid. Det er især spørgsmålet om hvor langt vi går, og hvor mange spil, vi inkluderer i tjenesten, udtaler Tretton.

På den anden side af Stillehavet har den japanske Playstation-afdeling også sået tvivl om streamingen til PS Vita når at komme med til udgivelsesdagen.

Blandt de fremviste funktioner i Gaikai-tjenesten har vi set muligheden for at streame spil, observere vennernes kampe samt overtage en vens spilsession. Sandsynligvis er streamingtjenesten til stede på PS4's udgivelsesdag, men det er uvist, hvor stort biblioteket af nye og ældre PS3-, PS2- og PS1-titler bliver.

Læs i øvrigt Eurogamer.dks nye artikel om de grafiske muligheder i Playstation 4. Vi har fået de officielle specifikationer fra Sony og er især overraskede over, at der er 8 GB af den særligt hurtige GDDR5 RAM indbygget.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...