Eurogamer.dk

Snedig kampagne for BioShock Infinite

Forudbestil spillet og få gratis spil

2K Games giver ekstra fordele til folk, der forudbestiller pc-udgaven af BioShock Infinite.

2K Games har søsat en snedig reklamekampagne, der skal stimulere forudbestillingerne af det martsaktuelle BioShock Infinite. Vælger du at forudbestille spillet til pc via en digital platform såsom Steam, kan du forvente gratis spil og ekstra virtuelt isenkram. Det kræver dog, noget udspekuleret, at nok folk forudbestiller spillet.

Der bliver tale om tre forskellige pakker af ekstra tilbehør, alt efter hvor mange forudbestillinger, 2K Games når at modtage. Bliver det i kategori 1, får folk 'kun' det oprindelige BioShock med i pakken. Når vi til kategori 2, er det BioShock sammen med eksklusive Team Fortress 2-ting inden for Infinite-temaet -- eksempelvis en Vox Diabolus-maske. I kategori 3 lægger 2K Games X-Com: Enemy Unknown oveni alt dette.

Uanset hvor mange, der forudbestiller pakken, får alle deltagere en Industrial Revolution Pack med 500 af BioShocks in-game valuta og forskelligt gear, du kan bruge i spillet.

I øjeblikket er vi nået 7% ind i Niveau 2.

Bemærk dog, at du i modsætning til forudbestillinger hos din lokale spilpusher ikke kan annullere en Steam-forudbestilling. Hvis spillet - stik mod Eurogamer.dks forventninger i vores BioShock Infinite preview - skulle få dårlige karakterer, er det med andre ord bare ærgerligt.

BioShock: Infinite kommer den 26. marts til PS3, Xbox 360 og pc.

Det er på denne adresse, at du kan forudbestille spillet.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...