Eurogamer.dk

The Witcher 3: Wild Hunt er også en PS4-titel

Kommer faktisk til alle 'kraftfulde' konsoller, som det hedder

The Witcher er i støbeskeen til bl.a. Playstation 4.

Det tredje spil i serien om The Witcher, der blev annonceret til pc i begyndelsen af denne måned, kommer også til Playstation 4 og den næste Xbox i løbet af 2014.

Det skriver polske CD Projekt Red, der har stået bag spillene siden den spæde start i 2007.

- Vi var meget begejstrede, da vi for flere måneder siden blev foreslået at være en af de første Playstation 4-udviklere. Vi kom pludselig i samme båd som Bethesda, EA, LucasArts, UbiSoft og Activision, udtaler Adam Badowski, der er daglig leder af CD Projekt Red.

Han understreger også, at der er tale om fabelagtig hardware, som giver mulighed for både at forbedre de grafiske og kreative muligheder med The Witcher-serien. Holdet bruger deres egen REDengien 3 til at levere grafik på højde med selv Sonys egne produkter. Den nye grafikmotor betyder også, at The Witcher 3 spilles helt uden loadingskærme og forbedrer oplevelsen af 'open-world' betragteligt.

Indtil videre ved vi også, at The Witcher 3: Wild Hunt bliver op mod 30 gange større end det seneste Witcher 2. Geralt er stadig spillets hovedperson, så der er rig mulighed for flere akavede sexscener.

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere. Tak fordi du deltog!

  • Loader...